Online geld verdienen met reviews


Als je met affiliate marketing gaat beginnen kun je dat op veel verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om een informatieve website te beginnen,  een affiliate website maken of online geld verdienen met reviews.

Online geld verdienen met reviews is een goede manier om meer affiliate sales te genereren. Dat komt vooral omdat de mensen die zoeken naar reviews vaak nog even wat bevestiging zoeken of het product goed is voordat ze het kopen.

Als jij er dan voor kunt zorgen dat je met een goede review zo veel mogelijk eerlijke en goede informatie geeft, is de kans groot dat de bezoeker het product via jou aankoopt. Hier lees je er meer over.

Wat zijn reviews?

Reviews zijn vaak websites pagina’s of YouTube video’s waarin alle onderdelen van een bepaald product worden uitgelegd. Ook geef je in een review vaak je eerlijke mening. Hoe meer goede informatie je geeft over een product hoe beter een review is.

Voor ieder product staan al meerdere reviews op het internet. Sommige van die reviews zijn heel goed en andere reviews missen informatie.

Als je zelf een review gaat schrijven is het vooral belangrijk dat jij voor jezelf bedenkt wat jij graag zou willen weten over het product voordat je het zou kopen.

Je kunt achter bepaalde vragen komen die andere mensen zouden kunnen stellen door de 5 W’s te gebruiken. Dat geeft antwoord op vragen zoals:

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus
  • Wat voor een product is het
  • Wie heeft er wat aan?
  • Waarom zou je het moeten hebben
  • Waar kun je het kopen
  • Welke voordelen heeft het product?

Zo zie je dat je alleen door het beantwoorden van de 5 w’s al heel veel waardevolle informatie kunt geven.

Reviews en affiliate marketing

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing is het zeker een goed idee om een review website te beginnen. De kans dat bezoekers die jouw reviews lezen daadwerkelijk het product aanschaffen is groot omdat ze eigenlijk al met de pinpas in de hand zitten en nog wat bevestigende vragen beantwoordt willen hebben.

Als je een review website gaat beginnen is het wel een goed idee om te kiezen voor een specifieke niche. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor elektrische fietsen, een bepaald soort sportschoenen of laptops.

Vervolgens schrijf je over de producten in je niche reviews. Onderaan de review maak je een affiliate link die je bezoeker doorstuurt naar het product. Voor het promoten van fysieke producten kun je je aanmelden als affiliate bij Coolblue.nl, Bol.com of tradetracker.com.

Niet alleen maar reviews schrijven

Naast het schrijven van reviews op je website is het ook een goed idee om andere informatie te schrijven over het onderwerp.

Als je een website hebt waar je laptop reviews schrijft, zou je ook informatie kunnen geven over wat je kunt doen als je laptop langzaam wordt, niet meer werkt of waar een laptop voor je studie aan moet voldoen.

Hierdoor krijg je verschillende soorten bezoekers op je website. Dit vergroot je kans op affiliate commissies.

Om erachter te komen waar je het beste je teksten over kunt schrijven is het een goed idee om zoekwoord onderzoek te doen. Zo kom je erachter waar bezoekers voor jouw niche naar zoeken en kun je deze zoekwoorden in je teksten verwerken.

Niet spammen met affiliate links

Om ervoor te zorgen dat je in je teksten niet te verkoperig overkomt, is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het plaatsen van affiliate links. Soms zie ik websites die meer dan 50 affiliate links bevatten in een tekst van 1000 woorden.

In mijn ogen komt dat heel spammend en rommelig over en zou ik niet snel op een van die links klikken.

Zelf zou ik mijn teksten schrijven en de tekst dan voorzien van een aantal interne links (links naar andere pagina’s op mijn site) en 1 tot 3 affiliate links verdeeld over de tekst. Zo kom je direct een stuk betrouwbaarder over.

Regelmatig nieuwe content plaatsen

In de affiliate marketing revolutie (affiliate marketing cursus) legt Jacko uit dat je minimaal één tekst per week van 1000 woorden moet plaatsen. Dat is natuurlijk een goed startpunt en voor de meeste beginnende affiliates goed te doen.

Toch is het een goed idee om voor jezelf te bepalen hoe veel content jij kunt plaatsen in een week. Als jij tijd hebt om 2 of 3 teksten in de week te plaatsen is dat natuurlijk ook goed.

Elke tekst die jij schrijft kun je zien als een bouwsteen voor je website. Hoe meer goede teksten je toevoegt, hoe beter dat is voor de toekomst van je website.

Wel is het daarbij een goed idee om consistent te zijn. Als je kiest voor één tekst per week blijf daar dan ook bij en creëer een routine voor jezelf. Hierdoor wordt het schrijven van een wekelijkse tekst voor jou een gewoonte en wordt het makkelijker om daarmee aan de slag te gaan.

Affiliate marketing revolutie

Om te leren hoe affiliate marketing werkt, heb ik de affiliate marketing revolutie gevolgd. Hierin heb ik geleerd wat ervoor nodig is om een succesvolle affiliate marketing website te beginnen.

De affiliate marketing revolutie heeft mij een basis gegeven van alle dingen die ik moet doen om mijn website zo goed mogelijk te laten scoren en ervoor te zorgen dat er affiliate sales binnenkomen.

Ook heb ik in de affiliate marketing revolutie geleerd dat affiliate marketing een lange termijn proces is en dat je dus niet moet denken dat je binnen twee weken veel geld verdient.

Als je de methode van de affiliate marketing revolutie voor een lange periode toe blijft passen, is de kans groot dat jij op den duur geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Hoe langer je bezig gaat met deze methode, hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer mensen op je links klikken en hoe meer geld je uiteindelijk zal verdienen.

Ben jij benieuwd wat je allemaal leert in de affiliate marketing revolutie? Op de pagina van de affiliate marketing revolutie wordt het goed uitgelegd. Neem dan eens een kijkje op de cursus pagina door op de onderstaande knop te klikken.

 

 

 

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content