Online Geld verdienen als student? Beste methodes
24 februari 2020 

Online Geld verdienen als student? Beste methodes

Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat jij hebt ontdekt dat het mogelijk is om geld te verdienen op andere manieren dan te werken voor je geld. Heb je ook al eens gekeken naar manieren om online geld te verdienen? Als student heb je al een druk leven, je zit er dan niet op te wachten om ook nog eens je kostbare uren te verdoen bij een baan. Je gaat veel liever stappen en leuke dingen doen naast je studie, maar er moet natuurlijk wel geld binnenkomen.

Dan is het een goed idee om eens te kijken naar online geld verdienen. Er zijn namelijk methodes van online geld verdienen waarmee je met relatief weinig tijd een mooi extra inkomen kunt verdienen.

In dit blogbericht vertel ik je hoe jij geld kunt verdienen op het internet en wat de beste manier is om dat te doen.

Geld verdienen als student op het internet

Sinds de komst van het internet zijn er heel veel methodes om geld te verdienen op het internet. Ook komen daar steeds meer manieren bij. Zelf was ik een tijd geleden ook op zoek naar manieren om geld te verdienen en kwam ik al snel uit bij online geld verdienen.

Veel mensen kiezen er voor om een 9 tot 5 baan te nemen in het weekend om zo wat extra geld te kunnen verdienen. Maar omdat ik niet op zoek was naar een baan waarbij ik steeds mijn kostbare tijd moest inruilen, ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om geld te verdienen.

Geld verdienen op het internet was daarbij een ware uitkomst en inmiddels verdien ik een fulltime inkomen op het internet.

Het grote voordeel van geld verdienen op het internet is dat het internet nooit slaapt. Dat betekent dat als ik in bed lig, ik nog steeds geld kan verdienen terwijl ik slaap.

De manieren die ik heb gekozen om geld te verdienen op het internet zijn goed te onderhouden naast je studie en daarom raad ik je ook aan om deze manieren toe te passen.

De manieren die ikzelf gebruik om geld te verdienen zijn affiliate marketing en teksten schrijven voor geld.

Hoe dat allemaal werkt, leg ik verder in dit artikel aan je uit.

Affiliate marketing

Toen ik voor het eerst las over geld verdienen op het internet, kwam ik al snel uit bij affiliate marketing. Op het internet las ik dat je met 2 of 3 uur per dag aan werk, duizenden euro's kon verdienen op het internet.

In het begin geloofde ik daar niets van en ging ik snel verder op zoek naar meer “betrouwbare” manieren van geld verdienen.

Toch kwam ik steeds weer terug bij affiliate marketing en besloot ik het voor mezelf wat verder uit te zoeken.

Hoe meer ik over affiliate marketing las hoe meer enthousiast ik werd over het concept. Met affiliate marketing maak je een website die erop gericht is om een of meerdere producten te promoten die niet van jezelf zijn.

Je schrijft teksten op je website om mensen iets te leren en verkoopt daarbij producten van andere mensen.

Hoewel het concept simpel klinkt, valt de uitvoering in werkelijkheid moeilijker uit. Via YouTube zocht ik uit hoe je met affiliate marketing kon beginnen en wat er allemaal voor nodig is om daadwerkelijk geld te verdienen.

Al snel hoorde ik dat van alle mensen die met affiliate marketing beginnen, slechts een klein percentage succesvol wordt.

Dat komt vooral omdat de meeste mensen niet het geduld hebben en het doorzettingsvermogen om daadwerkelijk alles te geven om succes te behalen.

Met affiliate marketing verdien je namelijk niet direct geld. Je moet er eerst voor zorgen dat je veel bezoekers naar je website krijgt, voordat je daadwerkelijk geld gaat verdienen.

Een cursus volgen

Omdat ik op YouTube niet echt de belangrijkste informatie kon onderscheiden van alle overige informatie, heb ik uiteindelijk besloten om een affiliate marketing cursus te volgen. De cursus die ik daarvoor heb uitgekozen was de affiliate marketing revolutie.

Dit is een video cursus waarin je stap voor stap leert hoe jij je eigen website maakt en daarbij producten gaat promoten.

In het begin was het allemaal nog heel onduidelijk, maar toen ik eenmaal begon met de cursus werd snel duidelijk welke stappen ik moest zetten.

Als je geld wilt verdienen met het promoten van andermans producten en een eigen website, raad ik je zeker aan eens naar de affiliate marketing revolutie te kijken. Op de pagina van de affiliate marketing revolutie vertelt Jacko Meijaard je precies hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Klik hier om naar de pagina van de affiliate marketing revolutie te gaan >>

Teksten schrijven voor geld

Een andere manier van online geld verdienen die ik ook toepas is teksten schrijven voor geld. Omdat de resultaten van mijn eigen affiliate websites dusdanig goed waren, heb ik besloten om ook andere affiliates te helpen met hun websites.

Voor andere affiliate websites schrijf ik teksten die zij zelf kunnen publiceren op hun eigen affiliate website. Op deze manier verdien ik per tekst een bedrag.

Een groot voordeel van deze manier van online geld verdienen is dat je na het uitvoeren van de opdracht direct betaald krijgt.

Ben jij een affiliate en wil jij je teksten laten schrijven door ons? Neem dan contact met ons op >> 

Verkopen op Bol.com

Bol.com verkoper worden. Een andere manier van online geld verdienen die heel interessant is. Hoewel ik nog niet begonnen ben met verkopen op Bol.com, wil ik je wel graag vertellen over deze manier van online geld verdienen.

Deze manier staat namelijk nog op mijn lijstje.

Als verkoper van Bol.com koop je producten zo goedkoop mogelijk in en zet je deze producten vervolgens te koop op bol.com. Dit doe je in de meeste gevallen met een White label. Dat betekent dat jij je naam mag zetten op een universeel product.

Nadat jij je producten op de website van Bol.com hebt aangeboden, stuur je de voorraad naar het warenhuis van Bol.com.

Zij regelen dan alles van de klantenservice tot de verzending van je producten. Het enige waar jij je dan praktisch mee bezig moet houden is het bijhouden van de voorraad en zorgen dat jouw producten interessant zijn om te kopen.

Als je meer wilt weten over verkopen via Bol.com dan raad ik je aan eens te kijken naar de gratis training van Jia Ruan. Met zijn training leer je stap voor stap hoe je geld kunt verdienen met Bol.com.

Klik hier om je aan te melden voor zijn gratis training >> 

Een van de grootste voordelen van verkopen via bol.com is dat je geen eigen website nodig hebt. Op de Bol.com website komen dagelijks miljoenen mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten. Dat maakt de kans dat je daadwerkelijk gaat verkopen natuurlijk heel groot.

Social media marketing bureau starten

Deze manier van online geld verdienen is sinds 2019 sterk in opkomst. Met het starten van een social media marketing bureau verkoop je eigenlijk social media advertenties die jij gaat runnen voor bedrijven.

Vrijwel alle bedrijven willen graag meer geld verdienen en hebben daarom meer klanten nodig. Een van de beste methodes van dit moment om meer klanten te krijgen is door middel van social media marketing.

Daarnaast zijn veel bedrijven ook bereid om veel geld te investeren om nieuwe klanten te krijgen.

Als jij dus goed leert hoe social media marketing werkt, kun je met je eigen social media marketing bureau veel geld verdienen.

Er is een cursus die je kunt volgen om te leren hoe social media marketing werkt en hoe je daarmee je eigen bedrijf start.

Wil je meer weten over een social media marketing bureau starten? Meld je dan aan voor de gratis Social media marketing Agency cursus.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis cursus >>

Online geld verdienen startersgids

Online geld verdienen startersgidsBen je benieuwd welke andere online geld verdienen methodes er nog meer zijn? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de online geld verdienen startersgids. In dit e-book maak je kennis met veel verschillende manieren van online geld verdienen.

Daarnaast lees je vervolgens direct wat je ervoor moet doen en hoe je er succesvol mee kunt worden.

Klik hier om de online geld verdienen startersgids aan te schaffen >>

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down