Online extra geld verdienen?


Wil jij online extra geld verdienen? Dan is het een goed idee om eens naar affiliate marketing te kijken. Niet iedereen heeft ambities om volledig als ondernemer te gaan werken. Het kan zijn dat je het prima naar je zin hebt op je werk, maar wel graag wat extra inkomen zou willen binnenbrengen. Een goede manier om dat te realiseren is met behulp van affiliate marketing.

Je zou dan naast je baan nog 1 of 2 uur per dag aan je website kunnen werken en zo dagelijks bouwen aan een grote website die je uiteindelijk inkomsten zal opleveren. Hier lees je er meer over.

Online extra geld verdienen met affiliate marketing

Voor mij is affiliate marketing een van de mooiste manieren om geld te verdienen. Soms zit ik lekker op de bank of ben ik uit eten en dan komen er ineens commissies binnen. Dat kun je bij vrijwel geen ander beroep krijgen.

Als je begint met affiliate marketing krijg je niet direct geld voor alle werk dat je doet. Het is de bedoeling dat je aan de slag gaat met het opbouwen van je website.

Hoe groter je website wordt, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer mensen er op je affiliate links zullen klikken.

Niet iedere bezoeker zal dat doen en ook niet iedere bezoeker die klikt zal het product dat je promoot aanschaffen. Maar een percentage zal dat wel doen.

Hoe meer bezoekers er dan naar je website komen hoe groter de kans is dat jij affiliate inkomsten verdient.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Langzaam maar consistent

Niet voor iedereen is het mogelijk om iedere dag een blog te plaatsen op de website. Dat maakt ook helemaal niets uit. Het gaat er vooral om dat je consistent blijft en dat je wekelijks je website blijft updaten.

Of dat nu één tekst per week is of 7, dat ligt helemaal aan wat voor jou haalbaar is. Je kunt namelijk wel 7 dagen per week willen bloggen, maar als je daarnaast ook nog een fulltime baan is kan het zijn dat je te veel van jezelf vraagt.

In veel gevallen gaat dat ten koste van de kwaliteit en zou je er beter voor kunnen kiezen om één keer per week of 3 keer per week te kunnen bloggen.

Daarnaast is het ook een goed idee om je blogs minimaal 1000 woorden te maken. Het kan daarnaast geen kwaad om ook eens een blog van 2000 woorden te plaatsen.

Als je dit voor een lange periode doet en dit wekelijks vol blijft houden, zal je  merken dat je website steeds verder groeit in bezoekers aantallen. Zoals al eerder gezegd, hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer kliks je krijgt op affiliate links en hoe meer verkopen je daar uiteindelijk mee zal realiseren.

Niet opgeven

Een van de grootste problemen bij beginnende affiliates is dat ze te snel opgeven. Als je al 5 maand bezig bent en nog steeds geen commissie hebt verdiend, snap ik dat je er over nadenkt om te stoppen.

Je hebt al die maanden hard gewerkt, om meer bezoekers te krijgen, maar de verkopen blijven uit.

Toch is het dan belangrijk om niet op te geven, omdat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat je op het omslag punt staat.

Het heeft namelijk tijd nodig voordat je website wordt opgepakt en daadwerkelijk begint te scoren in de zoekmachines. Als je website eenmaal als waardevol gezien wordt door Google, wordt je daar steeds meer voor beloond.

Het is dus in feite gewoon een kwestie van doorgaan en je content skills te blijven verbeteren. Het maakt helemaal niet uit als je teksten niet helemaal foutloos zijn. Kijk maar eens naar Grant Cardone. Die verdient miljoenen met boeken die hij heeft geschreven en voor hem maakt het niets uit als er wat foutjes in staan.

Uiteindelijk gaat het om de informatie die je levert bij het schrijven van blogs. Als jouw bezoekers waarde krijgen uit de content die je publiceert, ben je goed bezig.

Geen tijd voor affiliate marketing

Een van de meest gebruikte excuses door beginners is dat ze geen tijd hebben voor affiliate marketing. Als jij graag wat extra geld wilt verdienen met affiliate marketing, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je daar tijd voor krijgt.

Wat doe jij na je werk? Voor veel mensen is dat hun favoriete series kijken. Als je één uur per dag zou besteden aan je website in plaats van het kijken van Netflix, ben je al op weg om een grote website te bouwen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één uur eerder op te staan zodat je voor je werk nog even aan je website kunt werken. Hetzelfde geldt voor 1 uur later naar bed gaan.

Als je echt succesvol wilt worden met affiliate marketing zijn er voldoende mogelijkheden om er tijd voor te maken. Als je ervoor kiest om één blog per week te schrijven, zou je het zelfs nog in het weekend kunnen doen.

Kun je na alles geprobeerd te hebben nog steeds geen uur vrij maken om met je website aan de slag te gaan? Dan kun je altijd de content van je website uitbesteden. Dan heb hooguit een kwartiertje nodig om de content op je website te publiceren.

Beginnen met affiliate marketing

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing en zo wat extra geld verdienen, is het vooral belangrijk dat je gewoon begint. Het heeft helemaal geen zin om maanden lang alles uit te zoeken, omdat de kans groot is dat je dan direct nadat je begonnen bent, tegen problemen aanloopt waarop je niet hebt gerekend.

Daarom is het een goed idee om gewoon te beginnen en problemen die je ervaart op te lossen als je ze tegen komt.

Om direct goed van start te gaan met affiliate marketing kun je ervoor kiezen om een affiliate marketing cursus te volgen. Hierin leer je de basis van affiliate marketing en is dat voldoende om je op gang te brengen.

Daarna is het aan jou de taak om je affiliate marketing skills te verbeteren zodat je website het steeds beter gaat doen.

Houdt dit een lange tijd vol en de kans is groot dat jij straks ook online wat extra geld verdient met affiliate marketing. Wellicht zelfs een extra fulltime inkomen.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content