Nieuwe dienst: Writgo Self Service


Toen ik begon met teksten schrijven, vond ik het altijd heel lastig om een goede tekstschrijver te vinden. Daarnaast vond ik het vooral lastig dat ik steeds moest wachten op een email van de tekstschrijver en ging de communicatie vaak mis.

Inmiddels ben ik al weer een paar maanden bezig met een nieuw concept, namelijk Writgo Self Service.

Met deze dienst wil ik het makkelijk maken om teksten te schrijven, maar ook voor tekstschrijvers om opdrachten aan te nemen.

Betaversie

Hoewel het grootste gedeelte van alle functionaliteiten wel werkt, kan het zijn dat jullie nog dingen tegenkomen die niet werken. Als dat het geval is hoor ik dat natuurlijk graag.

Vanaf nu is Writgo Self Service beschikbaar en kun je dus teksten bestellen die je direct kunt afrekenen met de verschillende betaalmethodes zoals IDEAL en PAYPAL.

Voor nu zal alleen Writgo aanwezig zijn op het platform en ga ik binnenkort starten met het toelaten van andere tekstschrijvers. Zo komen hopelijk alle content schrijvers samen op 1 platform en kun jij gemakkelijk de schrijver vinden dat bij je past.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast over deze dienst? Dan zou ik het cool vinden als je het eens zou proberen. Plaats een bestelling voor de gewenste dienst en kijk of het bevalt. Daarna zou ik uiteraard ook graag je feedback willen ontvangen zodat we de dienst Writgo Self Service kunnen Blijven verbeteren.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Voor tekstschrijvers

Ben jij een tekstschrijver en zou je graag een verkooppagina willen op Writgo Self Service? Stuur me dan een email naar Info@writgo.nl

We gaan na het finetunen beginnen met marketing. Dus dat betekent dat jij kan mee profiteren aan onze marketing inspanningen.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content