Money Mastery Review | AllesoverCrypto!
13 januari 2023 

Money Mastery Review | AllesoverCrypto!

Wil jij gaan starten met Crypto? In dit artikel wordt er een review gepresenteerd van de dienst "Money Mastery" van AllesOverCrypto. Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrency's, of overweegt om in te investeren, is het verstandig om veel kennis op te doen. Hier kan de dienst Money Mastery bij helpen.

Ik ben zelf lid geworden van Money Mastery, zodat ik een zo volledig mogelijk beeld kon geven van wat de dienst inhoudt, wie het heeft ontwikkeld, het doel ervan, en de verschillende onderdelen. In mijn review zal ik zowel de voordelen als de eventuele minpunten benoemen, en geef ik mijn eindconclusie.

Als je nog geen lid bent, maar wel geïnteresseerd bent in Money Mastery, dan raad ik je aan om eerst de gratis bitcoin training van AllesOverCrypto te volgen.

Door deze training te volgen, kun je je aanmelden voor de Money Mastery met een korting van 200 euro. Dit is een goede manier om te besparen, terwijl je toch de kennis opdoet die je nodig hebt voor een weloverwogen investering.

Wat is Money Mastery?

Money Mastery is een nieuwe dienst van AllesOverCrypto die erop gericht is om mensen zoals jij op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en kennis over cryptocurrency. Een van de belangrijkste componenten van deze dienst is de Crypto Masterclass, waar je toegang krijgt tot meer dan 200 lessen over alles wat te maken heeft met cryptocurrency, NFT's en andere belangrijke onderwerpen.

Met deze masterclass zul je waardevolle informatie verkrijgen vanuit verschillende invalshoeken, waaronder nuttige tips, inzichten van de beste experts in de branche en de kans om in contact te komen met succesvolle crypto handelaren.

Bovendien, als je lid wordt, zul je toegang krijgen tot een online platform, waar je vanuit je eigen comfortabele plek kennis kunt opdoen.

Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrency, maar nog niet veel kennis hebt, dan is Money Mastery een geweldige optie om je kennis te verdiepen. De dienst biedt een schat aan informatie en is ontworpen om je in staat te stellen om zo efficiënt mogelijk te leren.Wat is de belofte van de makers?

De beloftes die de makers van de cursus doen, suggereren dat de cursus geschikt is voor mensen zonder veel kennis of ervaring in crypto handel.

Geen diepgaande kennis of ervaring nodig

Er wordt beweerd dat je geen diepgaande kennis of uitgebreide ervaring nodig hebt om in crypto te investeren, en dat je als crypto beginner kunt instappen zonder een verleden als belegger.

De belofte van toegang tot echte crypto experts, die beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden, suggereert dat de cursus ondersteuning biedt voor studenten die nieuw zijn in de cryptowereld.

Hoewel het mogelijk is om met weinig kennis of ervaring in crypto te beginnen, het wel aanbevolen is om je bewust te zijn van de risico's die betrokken zijn bij handelen en het beleggen in crypto. Er is geen garantie voor winst en het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen voordat je investeert.

Actuele informatie

In de belofte dat de cursus actueel en bijgewerkt is, suggereert dat de informatie die in de cursus wordt gegeven up-to-date en belangrijk is voor de huidige markt. Dit betekent dat de cursus zou moeten worden bijgewerkt om te voldoen aan de veranderende omstandigheden in de crypto-markt.

Geld verdienen in een stijgende en dalende markt

Over de belofte van geld verdienen in een stijgende en dalende markt, kun je verwachten dat de cursus je vaardigheden en strategieën leert die kunnen helpen om winst te doen in zowel een stijgende als een dalende markt.

Het is echter belangrijk om op te merken dat beleggen en handelen in crypto op de lange termijn nog steeds risicovol is. Er is geen garantie voor winst en het is belangrijk om het risico te beoordelen voordat je beslist om te investeren.

In het algemeen is het belangrijk om de beloftes die door een cursus worden gedaan met een kritische blik te bekijken en om onafhankelijke research te doen voordat je beslist om deel te nemen aan een cursus.

Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen garantie is voor winst in crypto handel, en dat het belangrijk is om het risico te begrijpen en te beoordelen voordat je besluit om te investeren.

Wie zitten er achter de Money Mastery?

Als je op zoek bent naar een crypto-dienst, is het inderdaad verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken en naar de kwaliteit van hun producten of diensten te kijken.

Hierbij kun je bijvoorbeeld kijken naar de reputatie van de ontwikkelaar, de achtergrond van hun teamleden en hun verleden in de crypto-industrie.

AllesOverCrypto is een bedrijf dat zich richt op crypto-educatie en verschillende producten en diensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door drie personen, waaronder Patrick Suiker en Derek Westra.

Patrick Suiker

Patrick Suiker is een van de oprichters van AllesOverCrypto, een bedrijf dat zich richt op crypto-educatie en verschillende producten en diensten aanbiedt. Hij is ook een van de gezichten van het bedrijf en wordt vaak gepresenteerd als expert in de crypto-industrie.

Volgens beschikbare informatie begon hij in 2013 met interesse in crypto en sindsdien heeft hij zich diepgaand verdiept in de wereld van cryptocurrency. Hij is ook actief betrokken bij de handel in crypto, maar specifieke informatie over zijn financiële prestaties is niet openbaar. Wat betreft zijn persoonlijkheid, is hij beschreven als sympathiek en niet iemand die zijn persoonlijke succes of verdiensten op de voorgrond plaatst.

Derek Westra

Derek Westra is een van de oprichters van AllesOverCrypto, een bedrijf gericht op crypto-educatie en diverse producten en diensten. Net als zijn mede-oprichter Patrick Suiker, is hij al sinds 2013 geïnteresseerd in cryptocurrency.

Wat hem uniek maakt, is dat hij een achtergrond heeft in gedragseconomie, waardoor hij een diep begrip heeft van zowel economie als menselijk gedrag.

Derek Westra

Dit gaf hem snel inzicht in de beperkingen van het huidige financiële systeem en de voordelen van de decentralisatie van cryptocurrency.

Met deze visie, startte hij samen met Patrick Suiker AllesOverCrypto en is hij vastbesloten om crypto-educatie toegankelijk te maken voor iedereen.

Robin Westra

Robin Westra is de technische Mastermind achter AllesOverCrypto. Terwijl zijn broer Derek en medeoprichter Patrick Suiker de gezichten van het bedrijf zijn, werkt Robin achter de schermen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Van de website tot de cursussen en aanverwante producten en diensten, Robin zorgt ervoor dat alles technisch waterdicht is.


Het leuke is, dat hij de broer is van Derek Westra en samen met Patrick Suiker heeft hij zijn handen ineengeslagen voor deze succesvolle crypto-onderneming. Je kan bijna niet nalaten om te denken dat de Westra's een formidabele technische en educatieve dream team zijn!

Is AllesOverCrypto betrouwbaar?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare dienstverlener op het gebied van cryptocurrency, dan kan ik je geruststellen dat AllesOverCrypto een prima keuze is. Dit bedrijf, opgericht door Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra, heeft in de afgelopen jaren een waanzinnige groei doorgemaakt. Dit is niet zonder reden.

Allereerst zijn de oprichters zelf zeer ervaren en deskundig op het gebied van cryptocurrency. Patrick en Derek hebben al sinds 2013 ervaring met crypto en zijn inmiddels experts op dit gebied.

Ook Robin Westra, hoewel minder zichtbaar in de media, is een belangrijk stuk van het team en verantwoordelijk voor de technische werking van het bedrijf.

Naast de expertise van de oprichters, is ook het bedrijf zelf zeer betrouwbaar. AllesOverCrypto is transparant en open met de informatie die zij aanbieden, en heeft een goede reputatie onder gebruikers. Ook bij de Kamer van Koophandel zijn er geen misstanden bekend.

Wat mij betreft, is een belangrijk pluspunt dat de oprichters zichzelf zijn gebleven, zonder in de verleiding te komen om te pronken met hun succes. Dit geeft aan dat zij echt gaan voor goede kwaliteit en hulp aan hun leden in plaats van het snelle geld.Hoe is de Money Mastery opgebouwd?

De Money Mastery van AllesOverCrypto is een uitgebreide dienst die bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De 10 Crypto Parels van 2022
 • VIP Community 'The Zone'
 • Meerdere boeken en hulpmiddelen
 • Crypto Masterclass
 • Crypto Mastery
 • Crypto Signals Deze onderdelen werden eerder los aangeboden door AllesOverCrypto, maar zijn nu gebundeld in één dienst.

Crypto Parels

De Crypto Parels van 2022 is het ultieme handboek voor elke crypto trader die zich afvraagt welke cryptocurrency het beste is om in te investeren. De heren van AllesOverCrypto nemen je mee op reis naar de interessantste cryptomunten, die ze zelf als pareltjes beschouwen. Maar let op, dit is geen financieel advies, want ze zijn geen financiële adviseurs - ondanks dat ze wel veel crypto ervaring hebben. De trades die je doet, zijn volledig natuurlijk jouw verantwoordelijkheid.

In de Crypto Parels leer je hoe je de juiste cryptomunten kunt selecteren, gebaseerd op de selectiecriteria die de heren van AllesOverCrypto hebben gehanteerd. Je krijgt ook inzicht in hun eigen crypto portfolio, zodat je kunt zien welke munten ze zelf beleggen.

Je leert ook hoe je de cryptomunten op de juiste manier kunt opslaan en verzilveren. En als bonus, krijg je toegang tot de aankoopinstructies voor het kopen van de allerbeste cryptomunten en waar je rekening mee moet houden. En, omdat de Crypto Parels voortdurend worden bijgewerkt, kun je ook de versies van 2019, 2020 en 2021 uitproberen.

Ten slotte zullen er nog een paar belangrijke mededelingen zijn, die zijn net zo saai als een vakantie in een boekhoudkantoor, maar wel belangrijk, dus kijk ze even door. Kortom, de Crypto Parels van 2022 is een must have voor elke crypto trader die op zoek is naar de echte parels in de cryptowereld.VIP Community

De VIP-Community van AllesOverCrypto is een belangrijk onderdeel van de Money Mastery programma, waar leden kennis kunnen delen, inspiratie kunnen opdoen, contacten kunnen leggen en hun successen kunnen delen. Leden hebben toegang tot een groep van specialisten die al veel ervaring hebben in de cryptowereld en die bereid zijn om hun kennis te delen.

De community is ontworpen om leden te helpen bij het opdoen van kennis en inspiratie. Leden delen hun aankopen en successen, waardoor andere leden geïnspireerd kunnen worden om ook geld te verdienen met crypto. Bovendien, het is een plek waar leden contacten kunnen leggen met gelijkgestemden, die ook geïnteresseerd zijn in crypto en geld verdienen.

De VIP-Community is een waardevol onderdeel van de Money Mastery programma. Dit programma geeft leden de mogelijkheid om samen te werken en te leren van elkaar, met het doel om kennis te vergaren en succes te behalen in de wereld van crypto.

Boeken en tools

De Money Mastery van AllesOverCrypto biedt een scala aan nuttige hulpmiddelen en boeken die onontbeerlijk zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in succesvol investeren in cryptocurrency.

Met de Ultieme Investering handboek, zul je alle belangrijke informatie hebben die je nodig hebt om te beginnen met investeren.

Dit boek bevat ook handige tips die gebaseerd zijn op de echte ervaringen van de heren van AllesOverCrypto.

Dit zorgt voor een praktische benadering van de stof die het gemakkelijker maakt om de theorie in de praktijk toe te passen.

De Crypto Belastinggids is een onmisbare bonus voor elke crypto trader, deze gids legt duidelijk uit hoe de fiscale regels eruit zien voor crypto en hoe je belasting moet betalen over je winsten.

Hierdoor kun je gerust handelen en weet je precies waar je aan toe bent. De Bitcoinbijbel biedt een diepgaande kijk in de technologie achter bitcoin, het legt uit wat blockchain technologie precies inhoudt en hoe het werkt, en laat je zien waarom bitcoin zo uniek is.

Altcoin Magazine biedt een overzicht van interessante altcoins die het overwegen waard zijn om te investeren. Hierdoor kan

 je een weloverwogen keuze maken en een verstandige investering doen.

The Million Dollar Template is een logboek waarmee je al je trades bijhoudt, het geeft je adviezen over hoeveel je in moet leggen voor elke trade.

Hierdoor kun je gerust handelen en weet je precies hoeveel risico je loopt. Tenslotte is er ook nog het gratis Crypto e-book, voor degene die houden van lezen en meer informatie willen, hiermee kun je ongehinderd verder leren over crypto en hun technologieën.

Crypto Mastery

De Crypto Mastery en Money Mastery lijken op het eerste oog veel op elkaar, maar er zijn belangrijke verschillen tussen de twee diensten. Vroeger was het mogelijk om alleen de Money Mastery aan te schaffen, maar tegenwoordig is dit onderdeel van de Crypto Mastery.

De Crypto Mastery richt zich specifiek op het opbouwen van passieve inkomstenbronnen, zoals staking, daytrading en Yield Farming.

Een ander voordeel van de Crypto Mastery is de toegang tot de Crypto Mastery Community Discord, waar je in contact kunt komen met andere leden en kennis en ervaringen kunt uitwisselen.

Er zijn ook educatieve video's beschikbaar waarmee je je kennis over crypto kunt verdiepen. Daarnaast delen de experts van AllesOverCrypto signalen waarmee je op de hoogte wordt gesteld van interessante trends. Het is op dit moment niet langer mogelijk om alleen de Crypto Mastery aan te schaffen. Om toegang te krijgen tot deze dienst, moet je je aanmelden voor de Money Mastery.Crypto Signals

De Crypto Signals van AllesOverCrypto zijn een unieke manier om jouw crypto investeringen naar een hoger niveau te tillen. Hoewel deze dienst alleen beschikbaar is via de Money Mastery, biedt het je toegang tot een rijkdom aan informatie, waaronder de beste signalen, technische analyses, investeringstips en meer.

Als je het gevoel hebt dat je nog niet alles uit crypto haalt, is Crypto Signals de oplossing. Met deze dienst ontvang je een constante stroom van belangrijke en nuttige informatie, waarmee je goede trades kunt plaatsen. Bijvoorbeeld NFT-signalen.

Het is belangrijk om te weten dat Crypto Signals geen financieel advies is. Hoewel je veel investeringstips krijgt, is het aan jou om deze informatie goed te analyseren en te verifiëren voordat je actie onderneemt.

Als je meer wilt leren over hoe je deze signalen kunt gebruiken en hoe je het maximale uit je crypto investeringen kunt halen, is de Crypto Masterclass een geweldige volgende stap.

Deze cursus, die ook onderdeel is van de Money Mastery, biedt een diepgaande kijk in de wereld van crypto en helpt je bij het verkrijgen van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te handelen.

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een uitgebreide cursus met 15 modules en meer dan 200 lessen. De cursus bevat videomateriaal met een totale duur van 36 uur. De cursus volgen zal dus wel even wat tijd kosten - houd daar rekening mee!

Als je meer informatie wilt over de Crypto Masterclass, dan ben je hier aan het goede adres! Hier zal ik je namelijk een overzicht geven van de inhoud van elke module.

Money Mastery Review | Crypto cursus

Welkom bij de Crypto Masterclass

In de Crypto Masterclass wordt er een korte introductie gegeven voordat je begint met de eerste module. Tijdens deze introductie maak je kennis met de docenten Derek Westra en Patrick Suiker. Zij geven je een beeld van wat je zult leren tijdens de cursus. Er wordt ook een quiz afgenomen om je kennis te testen, die je moet behalen voordat je naar de volgende module kan gaan.

Ik persoonlijk vind het een goede aanpak om een soort toets te geven voor je verdergaat met de cursus, omdat dit ervoor zorgt dat je de materialen goed begrijpt en toepast voor verdere modules.

Money Mastery Review | Welkom

Daarnaast zie ik het als positief dat er duidelijk een disclaimer in beeld komt waarin wordt vermeld dat de docenten geen financieel adviseurs zijn, en dat de cursus enkel als informatie beschouwd moet worden.

Hiermee wordt duidelijk gesteld dat de docenten geen advies geven over welke cryptomunten je moet kopen, maar wel veel informatie geven over bepaalde cryptomunten, waarmee je zelf een beslissing kunt nemen of je er in wilt investeren.

Module 1: Het Geld van de toekomst

De eerste module van de Crypto Masterclass heet "Het geld van de toekomst". In deze module zal je leren of crypto inderdaad het geld van de toekomst is. Hierin word je geïntroduceerd in de wereld van crypto's en leer je de belangrijkste begrippen zoals Bitcoin, blockchain, altcoins, en smart contracts. Je krijgt informatie over hoe blockchain technologie werkt en hoe dit verbonden is met Bitcoin.

De verschillende soorten van crypto's worden ook besproken en je zal leren welke van die interessant zijn. De module bevat veel informatie en kan bestaan uit flinke lappen tekst, maar de onderwerpen zijn interessant om over te lezen. Na het voltooien van de module, zal er een quiz gegeven worden, waarbij je 70% moet behalen om naar de volgende module te gaan.

Vanuit mijn persoonlijke mening, ben ik het eens dat de quiz een goede manier is om de stof te behouden, zoals gezegd eerder. en ben ik ook van mening dat crypto een belangrijke rol kan spelen in de toekomst van geld, maar er is nog een lange weg te gaan.

Module 2: Je Eerste Crypto Kopen

Module 2 van de Crypto Masterclass heet "Je eerste crypto kopen". In deze module leer je hoe je crypto kunt kopen. De informatie wordt gegeven in video-vorm. Aan het einde van de module wordt er een quiz gegeven om je kennis te testen.

Je zult leren over de verschillende crypto exchanges waar je crypto kunt kopen. De voordelen en nadelen van elke platform zullen worden uitgelegd, zodat je precies weet welke exchange het beste bij jou past. Sommige exchanges zijn gericht op beginners, terwijl andere gericht zijn op gevorderden.

Na het aanschaffen van de Crypto Masterclass, krijg je direct toegang tot het Crypto Portfolio, een lijst met 10 cryptomunten die Derek en Patrick denken dat ze in waarde zullen stijgen. Het Crypto Portfolio wordt ieder jaar bijgewerkt, dus je blijft continu op de hoogte van de cryptomunten met de meeste potentie.


Money Mastery Review | Je eerste Bitcoin kopen

Daarnaast zal je meer leren over Bitvavo, de favoriete crypto exchange van Derek en Patrick. Dus als je wilt beginnen met investeren in crypto, raden zij aan om een gratis account aan te maken bij Bitvavo.

Vanuit mijn eigen perspectief gezien, ben ik een grote fan van Bitvavo en ik koop daar altijd met cryptocurrency's. Als beginner raad ik aan om hier te beginnen omdat ik vind dat het een gebruiksvriendelijke en betrouwbare exchange is. Ook goed om te weten is dat Bitvavo een Nederlandse Exchange is.

Dus, als je geïnteresseerd bent om te beginnen met investeren in crypto, maak dan nu een gratis account aan bij Bitvavo en kijk of het platform bij je past.


Module 3: Maak een Killer start

Module 3 van de Crypto Masterclass heet "Maak een Killer start!". Deze module is bedoeld om te leren van ervaren crypto experts hoe je geld kunt verdienen met crypto, maar ook om ervoor te zorgen dat je geen beginnersfouten maakt en goed begint.

Tijdens deze module zal je leren van de successen en beginnersfouten van Patrick en Derek. Je krijgt veel tips om deze beginnersfouten te voorkomen. Dit zal je veel tijd, geld en energie besparen. Enkele tips die aan bod komen, zijn:

 • Investeer alleen met geld dat je kunt missen
 • Handel niet vanuit emotie
 • Ga niet zomaar met iedereen in zee; je kunt te maken hebben met een oplichter
 • Focus niet te veel op de korte termijn

Vanuit mijn persoonlijke mening, zijn deze tips zeker waardevol en van groot belang om succesvol te zijn in crypto trading. De tip om te investeren alleen met geld dat je kunt missen is essentieel, omdat crypto's zeer volatiel zijn en het belangrijk is om geen onverantwoordelijke risico's te nemen.

Handelen vanuit emotie is ook een groot probleem in crypto trading, het is belangrijk om je emoties uit te schakelen en alleen te handelen gebaseerd op feiten en data. Het vermijden van oplichters is ook essentieel om te voorkomen dat je geld verliest. En focus niet te veel op de korte termijn, het is belangrijk om een lange termijn perspectief te hebben.

Module 4: De onbreekbare kluis

In Module 4 van de Crypto Masterclass leer je hoe je jouw cryptomunten veilig op kunt slaan. Er wordt ingegaan op de verschillende opslagmogelijkheden, waaronder offline opslag, en de bijbehorende voor- en nadelen. Als groot voorstander van offline opslag, maak ik zelf gebruik van de Ledger Nano X om mijn cryptomunten veilig op te slaan.

Module 5: Je Winsten Cashen 

In deze module leer je hoe je de winsten die je hebt gemaakt met crypto, kunt laten uitbetalen op je bankrekening in euro's.

Zo kun je er iets leuks van kopen of er mee sparen. Er zijn drie methoden waarmee je je cryptomunten kunt laten uitbetalen, elk met hun eigen voordelen en nadelen.

Uiteindelijk kies je zelf welke methode je het fijnst vindt. Ook wordt uitgelegd hoelang het duurt voordat het geld op je bankrekening staat.

De drie methodes zijn: uitbetalen via Bitvavo, uitbetalen via Kraken en uitbetalen via Bitcoin.

Module 6: De allereerste investeerder zijn 

In Module 6 ga je leren over het zijn van de eerste investeerder in een cryptocurrency project. Initial Coin Offerings (ICO's) bieden een alternatieve manier van crowdfunding voor bedrijven die hun eigen cryptomunt lanceren.

Het is een populaire methode die wordt gebruikt om fondsen te werven voor de ontwikkeling van de cryptomunt. Vaak worden gevestigde crypto's zoals Bitcoin en Ethereum kan worden ingeruild voor de nieuwe cryptomunt in ICO's.

Ethereum is een voorbeeld van een succesvolle ICO die begon als een crowdfunded cryptocurrency-project. Vroegtijdig investeren had je inmiddels heel rijk kunnen maken!

Deze vorm van investeren is echter niet geschikt voor onervaren beleggers, omdat het risico en mogelijke verliezen met zich meebrengt. In deze module leer je over:

 • Wat een ICO is
 • Hoe deel te nemen aan een ICO
 • Crypto handelsstrategieën.

Module 7: Een passief Crypto inkomen

In module 7 leer je hoe je een passief inkomen kunt opbouwen met crypto via verschillende methoden zoals staking, airdrops, mining, masternodes en yield farming. Staking is wanneer je cryptomunten voor langere tijd vasthoudt in ruil voor een vergoeding - net als de rente die je zou ontvangen op je spaargeld. Airdrops zijn gratis munten die je krijgt als je een bepaalde taak uitvoert.

Mining is het verdienen van crypto door middel van computercapaciteit en masternodes stellen je in staat om deelnemer te worden in een blockchainnetwerk. Tot slot houdt yield farming in dat cryptomunten worden verhandeld om meer geld te genereren. Deze methoden zijn geschikt voor wie geld wil verdienen via passief inkomen en zijn cryptomunten niet per se op korte termijn hoeft te verhandelen.

Module 8: De Crypto Trends de baas

In deze module worden updates gegeven over de recentste trends en ontwikkelingen in de wereld van crypto. Er worden regelmatig nieuwe lessen toegevoegd om ervoor te zorgen dat de cursus up-to-date blijft. Door deze module te volgen, zal je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Hierdoor kun je inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. De cursus is bedoeld om jarenlang mee te gaan en heeft geen maandelijkse abonnementskosten. Momenteel worden DeFi en NFT's besproken als de recentste trends en de module zal uitleg geven hoe deze te kopen, verkopen en opslaan op een veilige manier.

Module 9: The Winning Mindset

In deze module, genaamd 'De The Winning Mindset', zul je leren hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben als je wilt investeren in cryptocurrency's. AllesOverCrypto benadrukt dat zonder de juiste mindset - zelfs als je een goede investeerder bent - je resultaten zullen achterblijven. Hierin ga je leren hoe je de juiste mindset kan ontwikkelen en hoe je dit kunt toepassen bij het investeren in cryptocurrency's, Dit is een waardevolle module die echt geen missen is wil je succesvol investeren in de crypto markt.

Module 10: Vrijheid dankzij Crypto

Met Module 10 van de Crypto Masterclass leer je hoe je meer financiële vrijheid kunt verkrijgen door crypto trading. Deze module zal je een duidelijk beeld geven over het verschil tussen beleggen en handelen in cryptocurrency's, en hoe je een betrouwbare exchange kunt vinden. Ook zal je in deze module de vaardigheden leren om technische analyse toe te passen, zodat je geïnformeerde handelsbeslissingen kunt nemen. Je zal hierdoor leren hoe je de risico's van crypto trading beter kunt beheren, waardoor je grotere kansen hebt op succes en meer financiële vrijheid verkrijgt. Dit is een fundamentele module die je niet wilt missen om de kans op succes in crypto trading te verhogen.

Module 11: De beste Crypto trading tools en indicatoren

Module 11 gaat over het gebruik van de juiste crypto trading tools en indicatoren voor technische analyse. Na het volgen van de vorige module, ben je vertrouwd met hoe technische analyse uitgevoerd moet worden en hoe trading grafieken geanalyseerd moeten worden. In deze module zal je leren welke tools en indicatoren het meest geschikt zijn om een succesvolle technische analyse uit te voeren.

Module 12: Word een crypto trading Master

Module 12 is de ultieme gids om Crypto Trading Master te worden. In deze module krijg je toegang tot de beste strategieën voor succesvol traden, waaronder prijsactie, range trading, arbitrage trading en automatisering met behulp van trading bots. Dit is de kans om uw kennis en vaardigheden op het gebied van crypto-trading naar een hoger niveau te tillen en uw potentieel als een echte crypto-trading master te ontplooien. Volg de lessen in deze module om uw trading succes te verhogen en uw doelen te bereiken.

Module 13: Profiteren van een dalende markt

In Module 13 van de Crypto Masterclass leer ik jou hoe je kunt profiteren van een dalende markt. Dit is de kans om je vaardigheden en kennis te verfijnen en je winstgevendheid te maximaliseren, zelfs in moeilijkere marktomstandigheden. Je leert hoe je je mindset kunt aanpassen, hoe je kunt profiteren van veranderde verhoudingen en hoe je in staat bent om te anticiperen op de toekomstige groei van je portefeuille. Dit is geen gewoon lesplan, maar een krachtige handleiding waarmee je de macht hebt om te profiteren van een dalende markt, zonder in paniek te raken en je zelfvertrouwen te verliezen. Word een meester in het herkennen van kansen en het benutten van mogelijkheden, zelfs in moeilijke tijden.

Module 14: Eindexamen

Module 14 van de Crypto Masterclass is het eindexamen waarin je de gelegenheid krijgt om te bewijzen dat je klaar bent om zelfstandig te investeren in cryptocurrency's. De voorbereiding voor dit eindexamen heeft plaatsgevonden tijdens het volgen van de voorgaande 13 modules, waarbij je aan het eind van elke module een quiz hebt gemaakt om je kennis te toetsen.

Het eindexamen bestaat uit 60 vragen die de belangrijkste concepten, strategieën en tools behandelen die in de vorige modules zijn behandeld. De vragen zijn ontworpen om je te testen op je begrip van de materie en je vaardigheden om te analyseren en te handelen in de crypto-markt. Je moet minimaal 48 vragen juist beantwoorden om het eindexamen te behalen, wat neerkomt op een minimale score van 80%.

Het eindexamen is bedoeld om jouw kennis en vaardigheden op een efficiënte manier te evalueren, zodat je er zeker van bent dat je de vaardigheden bezit die nodig zijn om succesvol te investeren in de crypto-markt. Wanneer je slaagt voor het eindexamen, kun je met vertrouwen zelfstandig aan de slag met je investeringsportefeuille en ben je klaar om te profiteren van de kansen die de crypto-markt biedt.

Money Mastery Review | Gratis Training


Op wie is de Money Mastery gericht?

Money Mastery is de perfecte cursus voor mensen die willen beginnen met investeren in cryptocurrency's. De cursus biedt een stapsgewijze benadering voor het veilig kopen en verkopen van cryptomunten, waarbij je niet veel geld nodig hebt om te starten. Zelfs met een klein budget van 10 euro, kun je al je eerste cryptomunten aanschaffen.

De cursus richt zich op het leren van de basisprincipes van bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum. Deze cursus biedt alles wat je nodig hebt om je eerste stappen in de crypto-wereld te zetten.

Bovendien zijn Patrick en Derek actief bezig met het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends in de crypto-markt, zodat de cursus up-to-date blijft en je toegang hebt tot de meest relevante informatie. Met deze cursus zul je niet alleen leren hoe je op de juiste manier kunt investeren in crypto's, maar ook het laatste nieuws en trends in de branche kennen.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Money Mastery?

Money Mastery is een uitgebreide cursus voor mensen die willen beginnen met investeren in cryptocurrency's. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen en nadelen van de cursus:

Voordelen:

 • Geschikt voor beginners
 • Uitgebreid lesmateriaal
 • Lesmateriaal is toegankelijk voor iedereen
 • Afwisseling tussen teksten en video's
 • Toegang tot alle producten van AllesOverCrypto
 • Toegang tot de online community
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Betrouwbare crypto-cursus

Nadelen:

 • Soms kan de hoeveelheid informatie overweldigend aanvoelen
 • De cursus kan een flinke investering zijn

Al met al is Money Mastery een goede keuze voor beginners die serieus willen investeren in cryptocurrency's. Hoewel het aanvankelijk een beetje overweldigend kan aanvoelen om te moeten werken met zo veel informatie, is het lesmateriaal toegankelijk en worden alle belangrijke aspecten van crypto-investeren behandeld. Bovendien biedt de cursus een goede prijs-kwaliteitverhouding en toegang tot een betrouwbare online community.

Alternatief voor deze cursus?

Als alternatief voor de Money Mastery, zijn er verschillende cursussen beschikbaar die specifiek gericht zijn op het investeren in cryptocurrency's. Hieronder zijn enkele opties die je kan overwegen:

 1. Crypto & Trading Academy van Madelon Vos: deze cursus biedt uitgebreide informatie over Bitcoin, cryptocurrency's, aandelen en traden. Je kan je aanmelden voor een gratis Bitcoin-training om te bepalen of deze cursus bij je past.
 1. X10 met Crypto van Jan Robert Schutte van de Crypto Academy en Harm van Wijk van Beleggen.com: deze cursus is gericht op het succesvol handelen in cryptocurrency's. Voor meer informatie kun je een gratis handleiding downloaden over geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.
 1. Crypto Community: deze community biedt je toegang tot alle informatie, tools en kennis die je nodig hebt om geld te verdienen met cryptocurrency's. Voordat je je inschrijft, wordt aangeraden om een gratis webinar over "Investeren in de crypto bear market" te volgen.

Is het je geld waard om de cursus te kopen?

Of Money Mastery waard is voor jou hangt af van je specifieke situatie en doelen. Als je geïnteresseerd bent in het beginnen met handelen in cryptocurrency's en op zoek bent naar een uitgebreide cursus die je de basisprincipes en strategieën leert, dan kan deze cursus waardevol voor jou zijn. Je zal de waardevolle kennis en tips die je ontvangt tijdens de cursus kunnen gebruiken om je investering terug te verdienen als je met handelen begint. Echter, Als je al veel kennis hebt over crypto trading of andere technieken en methoden voor handelen, dan zou de cursus waarschijnlijk minder waardevol voor jou zijn.

Money Mastery Review | Gratis Training


14 dagen niet goed geld terug garantie

Bij de aanschaf van Money Mastery, heb je de zekerheid van een niet goed geld terug garantie binnen 14 dagen. Dit betekent dat je binnen 14 dagen van aankoop, het product kunt terugsturen en je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent.

Echter, het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het stoppen met de cursus ook consequenties heeft. Bij teruggave van de aankoop heb je geen toegang meer tot het lesmateriaal en maak je geen deel meer uit van de community. Dus voordat je besluit om te stoppen, is het aan te raden om hier goed over na te denken en er zeker van te zijn dat het product echt niet bij je past en niet aan je verwachtingen voldoet.

Money Mastery Review | Gratis Training


Wat zeggen anderen over de cursus?

De AllesoverCrypto Masterclass lijkt een gewaardeerde cursus te zijn onder de deelnemers. Carola, Karen en Peter geven allemaal aan dat de cursus goed is opgebouwd en dat de inhoud duidelijk en toegankelijk is voor iedereen, zelfs voor beginners.

Money Mastery Review | Ervaringen

 Ze waarderen de manier waarop de kennis wordt gedeeld en geven aan dat de gratis Bitcoin training een goede start is om zich te verdiepen in de materie. Ook geven ze aan dat de online community actief is en hulpvaardig. Carola, Karen en Peter zijn enthousiast over de AllesoverCrypto Masterclass en raden het anderen aan die geïnteresseerd zijn in crypto.

Money Mastery Review | Grattis Training


Conclusie en mijn persoonlijke mening

De Money Mastery is een uitstekende dienst voor degenen die willen beginnen met investeren in cryptocurrency's. De cursus is zeer uitgebreid en bestaat uit louter leerzame onderdelen die het leuk maken om mee aan de slag te gaan. Daarnaast zijn de heren van AllesOverCrypto hele aardige en gedreven professionals waar je veel van kunt leren.

Echter, het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat de cursus veel tijd kost, dus zorg ervoor dat je de nodige tijd beschikbaar hebt. Wat betreft de prijs is de cursus betaalbaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Maar je kunt ook een aardige besparing bereiken als je eerst de gratis Bitcoin Training volgt, na afloop krijg je een aanbieding voor een jaarabonnement voor de Money Mastery tegen een aanzienlijk lager tarief.

Ik raad de cursus dan ook zeker aan voor degenen die geïnteresseerd zijn in het beginnen met handelen in cryptocurrency's en op zoek zijn naar een uitgebreide cursus die je de basisprincipes en strategieën leert.

Money Mastery Review | Grattis Training


Over de schrijver
Reactie plaatsen