Money Mastermind Review | 2023 | Moeite waard?
05 mei 2023 

Money Mastermind Review | 2023 | Moeite waard?

Geld verdienen wil je natuurlijk het liefst ook doen op een manier die je leuk vindt. Money Mastermind kan hierbij de perfecte oplossing zijn. Deze uitgebreide cursus belooft namelijk de ultieme oplossing te zijn voor iedereen die op zoek is naar financiële vrijheid en de eerste stappen wil zetten in online geld verdienen. Klinkt, ideaal, toch?

Volgens mij hebben we je aandacht te pakken! Welkom bij onze uitgebreide review over de Money Mastermind cursus van Jelline Brands. Met meer dan 15 verschillende verdienmodellen en de experts erachter, geeft deze cursus je de kans om op je gemak de ideale manier van online geld verdienen te ontdekken zonder gelijk 1000 euro te investeren in een enkel verdienmodel dat uiteindelijk niet bij je past. Klinkt dat als iets waar jij je wel in kan vinden? Dan is deze review precies wat je nodig hebt!

Wat kan je in deze review verwachten?

In deze Money Mastermind Review delen we onze ervaringen met deze veelzijdige cursus en nemen we je mee op een rondleiding door de verschillende verdienmodellen en een video review. De cursus zelf en de inhoud ervan gaan we natuurlijk ook voor je uitlichten. En geloof ons, er is veel om over te praten!

In deze cursus worden namelijk meer dan 222 lessen aangeboden over uiteenlopende onderwerpen, zoals YouTube, TikTok, dropshipping, Instagram en NFT's. Bovendien gaat het niet alleen om verdienmodellen, maar ook om lessen over mindset, geld in overvloed, ondernemen en het succesvol opzetten van een bedrijf. Kortom, je krijgt een schat aan waardevolle informatie waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Ik denk dat we je wel een duidelijk genoeg beeld hebben gegeven over wat je deze review kan verwachten, dus laten we maar snel beginnen. Lees dus gauw verder om erachter te komen of de Money Mastermind cursus het geld waard is en of het geschikt is voor jou!Wat is Money Mastermind?

Money Mastermind is een veelzijdige en uitgebreide cursus die zich richt op het leren van online geld verdienen. De cursus biedt toegang tot meer dan 15 verschillende verdienmodellen, elk met hun eigen expert en bijbehorende lessen. Dit betekent dat je zonder een enorme investering te doen, in je eigen tempo het perfecte verdienmodel kunt ontdekken dat echt bij je past.

Interactie met anderen

De cursus is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke onlineomgeving, die ook op mobiele telefoons kan worden gebruikt. Bovendien krijg je toegang tot een Discord community waar elk verdienmodel een apart kanaal heeft, zodat je vragen kunt stellen aan de desbetreffende expert.

Momenteel bestaat de cursus uit meer dan 230 lessen, en Jelline Brands, het brein achter deze cursus, is van plan om in de toekomst nog meer lessen en verdienmodellen toe te voegen. Daarnaast zijn er maandelijkse groepscoaching sessies met experts, waar je naast het opdoen van waardevolle kennis, ook je vragen kunt stellen.

Opleiding tot online ondernemer

Het doel van de Money Mastermind academie is om je op te leiden tot online ondernemer met behulp van meer dan 15 experts. In dit digitale tijdperk wil Jelline Brands het online geld verdienen nog toegankelijker maken voor iedereen die meer vrijheid en flexibiliteit in hun werk zoekt.

De cursus helpt je hier onder andere mee door veel verschillende onderwerpen te behandelen. Enkele van deze onderwerpen zijn ondernemen, TikTok, dropshipping, Bol.com, cryptovaluta, freelancen, affiliate marketing en het bouwen van een webshop, om er maar een paar te noemen. Want er is nog veel meer!


Wie is de maker van de cursus?

De drijvende kracht achter de Money Mastermind cursus is Jelline Brands, een jonge en succesvolle onderneemster die al vroeg haar passie voor ondernemen ontdekte. Jelline begon haar ondernemersreis op 18-jarige leeftijd met dropshipping, maar ontdekte al snel dat dit niet de ideale verdienmethode voor haar was. In plaats daarvan bleek ze uitstekend te zijn in het schrijven van productomschrijvingen en besloot ze zich hier fulltime op te richten.

Kennis van verschillende verdienmodellen

Toen Jelline een cursus kocht over geld verdienen met YouTube, ontdekte ze dat de geboden informatie niet voldeed aan haar verwachtingen. Ondanks dat wist ze met haar video's succes te behalen en verdiende ze al snel een volledig maandsalaris met slechts enkele video's. Dit leidde tot de oprichting van haar populaire cursus Cash Cow Academy, die inmiddels al meer dan 2000 studenten heeft.

De drijvende kracht achter de Money Mastermind cursus, Jelline Brands, begon haar ondernemersreis op 18-jarige leeftijd met dropshipping, maar ontdekte al snel dat dit niet de ideale verdienmethode voor haar was.

Jelline heeft ervaring met verschillende verdienmodellen, het opzetten van een succesvol bedrijf en het creëren van online cursussen. Al deze kennis en ervaring heeft ze in de Money Mastermind cursus gestopt, met als doel om anderen te helpen een bewuste keuze te maken voor een verdienmodel dat bij hen past.

Samenwerking

Naast haar eigen expertise, heeft Jelline ook samengewerkt met andere succesvolle ondernemers en bekende namen, zoals Sophia Meijer, Joshua Kaats, Corné Marchand, Ilse Kwant en vele anderen, om een breed scala aan inzichten en kennis aan te bieden in de Money Mastermind cursus.

Kortom, Jelline Brands is een inspirerende en innovatieve ondernemer die kansen grijpt en nooit bang is om nieuwe dingen te leren. Haar visie en doorzettingsvermogen hebben geleid tot de creatie van de uitgebreide en allesomvattende Money Mastermind cursus, waarmee ze anderen wil helpen financiële vrijheid te bereiken door middel van online verdienmodellen.

Voor wie is de Money Mastermind geschikt?

Money Mastermind is een veelzijdige en laagdrempelige cursus die geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een passend verdienmodel om financiële vrijheid te bereiken. De cursus biedt een breed scala aan online verdienmodellen, van dropshipping met Joshua Kaats tot het kopen en verkopen van NFT's met Lisanne Drost, of het opzetten van je eigen YouTube Cash Cow Channel zoals Jelline Brands. De keuze ligt volledig in jouw handen.

Creativiteit en toewijding

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor creatieve ondernemers die geïnteresseerd zijn in het opzetten van verschillende inkomstenbronnen door middel van experimenteren en creatief bezig zijn. Je kunt in je eigen tempo door de lessen gaan en meerdere verdienmodellen uitproberen, zoals affiliate marketing, crypto, YouTube en TikTok. Money Mastermind helpt je om het verdienmodel te vinden dat het beste bij je past.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat er geen "easy pill" bestaat. Hard werken en toewijding zijn noodzakelijk om succesvol te zijn met de gekozen verdienmodellen. Geld verdienen met deze modellen vraagt om een zekere bereidheid om risico's te nemen en buiten je comfortzone te treden. Als je liever voor zekerheid kiest, is deze cursus mogelijk niet voor jou.

De juiste mindset

Kortom, Money Mastermind is geschikt voor iedereen die zijn of haar huidige levensstijl wil veranderen, financiële vrijheid wil bereiken en bereid is om de nodige inspanningen te leveren om dit doel te bereiken. Met de juiste mindset en toewijding kan deze cursus je helpen om succes te vinden in de wereld van online ondernemen.

Wat krijg je als je de cursus koopt?

Wanneer je de Money Mastermind-cursus aanschaft, krijg je toegang tot een schat aan informatie en lesmateriaal. De cursus bestaat uit 19 hoofdstukken, waarin 13 verschillende verdienmodellen worden besproken, evenals 6 aanvullende modules. Deze modules richten zich op diverse aspecten van ondernemerschap, zoals:

 • Geld In Overvloed Blueprint
 • Maximaal Manifesteren Blueprint
 • Ondernemen Blueprint
 • Succesvol Bedrijf Blueprint

Deze lessen zijn speciaal ontworpen om je te helpen een succesvollere ondernemer te worden. In totaal bevat de cursus meer dan 250 lessen, waardoor je een grondig inzicht krijgt in elk besproken verdienmodel.

Money Mastermind review
Wanneer je de Money Mastermind-cursus aanschaft, krijg je toegang tot een schat aan informatie en lesmateriaal

Enkele van de verdienmodellen die in de cursus worden behandeld, zijn de volgende:

 1. Affiliate marketing
 2. Dropshipping
 3. Crypto-handel
 4. NFT-handel
 5. YouTube Cash Cow Channels
 6. TikTok marketing
 7. En nog veel meer

Hoewel deze review slechts een greep is uit de beschikbare verdienmodellen, geven ze je een goed idee van de veelzijdigheid en diepgang van de cursus. Met deze modellen kun je werken waar je wilt, online geld verdienen en toewerken naar financiële vrijheid.

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de Money Mastermind-cursus, kun je overwegen om een maandabonnement van 49 euro te nemen om een indruk te krijgen van de inhoud en kwaliteit van de cursus. Gezien de lage prijs en de uitgebreide inhoud die wordt aangeboden, is het zeker het overwegen waard om jezelf onder te dompelen in de wereld van online ondernemerschap en financiële vrijheid.

Money Mastermind review
Bij de Money Mastermind cursus kan je leren van de meer dan vijftien succesvolle ondernemersJelline Brands - Geld verdienen met YouTube

Jelline Brands is een expert op het gebied van het opzetten van Cash Cow Channels op YouTube. In de Money Mastermind-cursus deelt ze haar uitgebreide kennis over dit verdienmodel. Een Cash Cow Channel is een YouTube-kanaal dat zich richt op het genereren van zoveel mogelijk views in combinatie met het YouTube-partnerprogramma, waardoor je advertenties mag plaatsen en zo aanzienlijk geld kunt verdienen, zonder je eigen gezicht te laten zien.

De blueprint in de cursus bevat maar liefst 30 lessen, waarin je een goede indruk krijgt van hoe dit verdienmodel werkt. Jelline gaat hierbij ook dieper in op mindset en moneymind, aangezien er in principe geen grenzen zijn aan wat je kunt verdienen met YouTube!

In de Money Mastermind-cursus leer je stap voor stap hoe je een succesvol YouTube-kanaal kunt opzetten en hoe je hier geld mee kunt verdienen. De blueprint van Jelline Brands is zeer uitgebreid en bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1 – Introductie
 • Module 2 – Persoonlijke voorbereiding
 • Module 3 – Algemene voorbereiding
 • Module 4 – Nichemarkt kiezen
 • Module 5 – YouTube-kanaal opzetten
 • Module 6 – Belangrijkste factoren voor een succesvol YouTube-kanaal
 • Module 7 – YouTube automatisatie
 • Module 8 – Zelf content maken
 • Module 9 – YouTube-video’s posten
 • Module 10 – Geld verdienen met YouTube
 • Module 11 – Auteursrechtschendingen
 • Module 12 – Verder kijken?

Deze 12 modules geven je een uitgebreid inzicht in de wereld van YouTube en hoe je hiermee geld kunt verdienen. Als je geïnteresseerd bent in het opbouwen van een succesvol YouTube-kanaal, dan is de Money Mastermind-cursus zeker de moeite waard om te volgen.

Jacko Meijaard - Affiliate Marketing

De Affiliate Marketing Blueprint, onderdeel van de Money Mastermind-cursus, biedt je een unieke kans om kennis te maken met Jacko Meijaard en zijn succesvolle Affiliate Marketing Revolutie. Jacko heeft deze methode drie jaar geleden geïntroduceerd en heeft onlangs in 2023 de Level Up Club gelanceerd.

Affiliate marketing draait om het promoten van producten van anderen. Dit kan variëren van websites over laptops tot boeken en online cursussen. Het is een verdienmodel dat geschikt is voor iedereen, omdat er altijd wel een onderwerp is waar je veel over weet en graag over schrijft. Bovendien kun je affiliate marketing toepassen op diverse platforms, zoals blogs, Instagram, YouTube en zelfs TikTok.

In de Affiliate Marketing Blueprint krijg je toegang tot acht waardevolle lessen:

 1. Introductie tot affiliate marketing
 2. Wat is affiliate marketing?
 3. De voordelen van affiliate marketing
 4. Hoe begin je met affiliate marketing?
 5. Affiliate marketing met behulp van websites
 6. Affiliate marketing op Instagram
 7. Affiliate marketing op TikTok
 8. Afsluiting en conclusie

Als onderdeel van de Money Mastermind-cursus heeft Jacko Meijaard een uitgebreide blueprint ontwikkeld om je bekend te maken met affiliate marketing en de voordelen van dit online verdienmodel. Hiermee krijg je een diepgaand inzicht in de Affiliate Marketing Revolutie, net zoals bij de blueprint van Jelline Brands.

Mocht je interesse hebben om te starten met affiliate marketing, dan is het volgen van de Money Mastermind-cursus een uitstekende eerste stap. Deze cursus introduceert je niet alleen in de wereld van affiliate marketing, maar ook in andere online verdienmodellen. Hierdoor ontdek je snel genoeg of affiliate marketing het beste online verdienmodel voor jou is.

Joshua Kaats - Meester in Dropshipping

Met dropshipping kun je producten verkopen zonder ze zelf in voorraad te hebben. Je houdt je bezig met de marketing en verkoop, terwijl een dropshippingpartner zorg draagt voor de verzending, retouren en opslag. Dit maakt het mogelijk om locatie-onafhankelijk te werken.

Joshua Kaats is de toonaangevende expert op het gebied van dropshipping in Nederland en België. Met zijn succesverhaal en uitgebreide kennis heeft hij een blueprint ontwikkeld voor de Money Mastermind-cursus, waarmee hij je op een boeiende manier laat kennismaken met dit lucratieve verdienmodel. De blueprint bevat de volgende modules:

 1. Inleiding tot dropshipping
 2. Ontwikkelen van een succesvolle mindset
 3. Onderzoek naar producten en niches
 4. Basisbeginselen van online marketing
 5. Het creëren van een aantrekkelijk aanbod
 6. Realiseren van een rendabele webshop
 7. Implementatie van systemen en automatisering

Joshua Kaats staat bekend om zijn populaire Dropship Academy, waarin hij je in 27 lessen de grondbeginselen van dropshipping bijbrengt. Het concept houdt in dat je producten verkoopt via je eigen webshop en deze rechtstreeks vanuit de leverancier laat verzenden. Jouw taak is voornamelijk gericht op marketing en het aantrekken van klanten. Joshua is momenteel bezig met de ontwikkeling van Dropship Academy 5.0, maar in deze blueprint krijg je alvast toegang tot enkele waardevolle lessen uit zijn mindset-module.

Lisanne Drost - Expert in de NFT-Wereld

Niet lang geleden zijn NFT's een belangrijk onderdeel geworden van onze maatschappij. Ze zijn veel in het nieuws geweest en velen hebben er geld mee verdiend. Als je zelf geïnteresseerd bent in het verdienen met NFT's, is Lisanne Drost iemand om naar te luisteren. Ze is zeer deskundig op het gebied van NFT's en weet hoe je er succesvol mee kunt zijn.

Lisanne heeft een gedetailleerde blueprint ontwikkeld om je vertrouwd te maken met NFT's:

 1. Inleiding
 2. NFT's uitgelegd
 3. De vroege vogel...
 4. Geld in beeld
 5. Een digitale wallet in 6 stappen
 6. Een rondleiding door OpenSea
 7. Haar geheime strategie

Dit online verdienmodel is uniek omdat het zich onderscheidt van andere modellen. Bij het handelen in NFT's moet je goed letten op investeringen en risico's, maar geluk speelt ook een rol. Met Money Mastermind leer je de fundamenten van geld verdienen met NFT's.

Sophia Meijer: Expert in TikTok Succes

TikTok heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een zeer geliefd social media platform. Met miljoenen Nederlandse gebruikers biedt TikTok tal van mogelijkheden om geld te genereren. Sophia Meijer is de specialist die je kan bijstaan in het benutten van deze kansen. Zij heeft zelf veel ervaring en succes met het verdienen van geld via TikTok.

Sophia Meijer heeft een uitgebreide blauwdruk samengesteld die deel uitmaakt van Money Mastermind:

 • Module 1 – Introductie
 • Module 2 – Individuele voorbereiding
 • Module 3 – Variatie in content
 • Module 4 – Selecteren van je niche
 • Module 5 – Algemene voorbereiding
 • Module 6 – TikTok-algoritme ontcijferd
 • Module 7 – Wat je absoluut niet moet doen
 • Module 8 – €10K+ per maand verdienen met TikTok

Krijg je bonussen bij de Money Mastermind?

Als je deze Money Mastermind review aandachtig hebt gelezen, dan weet je dat deze cursus zeer uitgebreid is. De cursus biedt inzicht in diverse online verdienmodellen en je krijgt ook toegang tot waardevolle bonussen:

 1. Toegang tot de Money Mastermind Discord Community: Deze bonus geeft je de kans om te communiceren met gelijkgestemden die geïnteresseerd zijn in online verdienmodellen. In deze actieve community kun je ook in contact komen met experts, aan wie je vragen kunt stellen en waar je nog meer kennis kunt opdoen.
 2. Groepscoaching van succesvolle ondernemers: Meld je aan voor sessies waarin succesvolle ondernemers hun ervaringen en tips delen. Je kunt hier vragen stellen en inspiratie opdoen. Deze groepscoaching is een uitstekende aanvulling op de Money Mastermind cursus.

Bonus 1: De Money Mastermind Discord Community De mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts achter elk verdienmodel maakt deze bonus zeer waardevol. Je krijgt toegang tot een Discord community vol gelijkgestemden waar je vragen kunt stellen aan experts. In sommige gevallen kun je zelfs al aan de slag met een verdienmodel zonder hun cursus aan te schaffen, wat deze cursus extra interessant maakt.

De kanalen binnen de community zijn zeer actief, zoals bijvoorbeeld het Cash-Cow Kanaal waar je vragen kunt stellen aan Jelline. Je ziet dat er regelmatig nieuwe berichten geplaatst worden en Jelline zelf actief reageert.

Bonus 2: Groepscoaching van succesvolle ondernemers Naast het stellen van vragen via de Discord kanalen, krijg je ook toegang tot wekelijkse groepscoaching sessies met waardevolle inzichten van experts. Deze sessies worden opgenomen en geven je de mogelijkheid om live vragen te stellen of advies te krijgen.

Het lidmaatschap wordt hierdoor nog waardevoller, omdat je continu op de hoogte blijft van de nieuwste inzichten om financieel succesvol te worden. Daarom kiezen veel deelnemers voor een lidmaatschap van drie maanden, zodat ze meteen toegang hebben tot drie maanden aan sprekers en sessies.

Money Mastermind reviewWat zeggen anderen over de cursus?

Aangezien de Money Mastermind cursus nog maar enkele weken oud is, zijn er nog niet veel ervaringen online te vinden. Wel zijn er al 100 mensen in de Discord-groep, wat aantoont hoe populair deze cursus is en dat de kwaliteit goed moet zijn.

Hoewel Jelline Brands, de oprichtster van de cursus, wellicht nog niet bekend is bij iedereen van de Cash Cow Academy, zijn er enkele Trustpilot-reacties beschikbaar. Ook hebben we contact opgenomen met leden van de Money Mastermind om hun mening te horen. Uit deze gesprekken kwamen enkele belangrijke punten naar voren:

 1. Enthousiasme: De meeste leden van de Money Mastermind zijn erg enthousiast over de inhoud en de bonussen. Zij vinden dat de combinatie van inhoud en bonussen perfect is.
 2. Leerzaam: Veel leden vinden de cursus erg leerzaam, vooral vanwege de kennismaking met talloze online verdienmodellen.
 3. Betaalbaar: Verschillende mensen hebben aangegeven dat de Money Mastermind betaalbaar is, zeker in vergelijking met andere cursussen.

Daarnaast hebben we ook gesproken met enkele volgers van de Money Mastermind, die erg te spreken zijn over de cursus. De volgende aspecten werden door hen benadrukt:

 • Uitgebreidheid: Meerdere volgers waarderen de uitgebreide opzet van de cursus.
 • Fijn om te volgen: Jelline Brands heeft een talent voor het opzetten van online cursussen, wat duidelijk blijkt uit de leeromgeving van de Money Mastermind.
 • Betaalbaarheid: Net als de leden, vinden ook de volgers dat de Money Mastermind betaalbaar is in vergelijking met andere cursussen.

Hoewel er nog niet veel ervaringen online te vinden zijn, lijkt het erop dat de mensen die de Money Mastermind cursus hebben gevolgd, zeer tevreden zijn over de inhoud, structuur en prijs. Dit suggereert dat de cursus een waardevolle investering kan zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over verschillende online verdienmodellen.

Voordelen van de Money MasterMind

De Money Mastermind biedt veel voordelen voor mensen die geïnteresseerd zijn in online geld verdienen. Een van de grootste voordelen is de diversiteit aan verdienmodellen die worden aangeboden.

Diversiteit aan verdienmodellen

Een van de grootste voordelen van de Money Mastermind is de diversiteit aan verdienmodellen die worden aangeboden. Hierdoor hebben deelnemers een ruime keuze om een model te vinden dat bij hen past.

Meer dan alleen verdienmodellen

De cursus richt zich niet alleen op verdienmodellen, maar leert je ook over mindset, ondernemerschap en het verbeteren van je gedachten over geld.

Expertise van Jelline Brands

Money Mastermind is ontwikkeld door Jelline Brands van Cash Cow Academy, die al meer dan 1400 studenten heeft begeleid en staat voor kwaliteit. Dit betekent dat je waardevolle informatie en betrokkenheid van Jelline kunt verwachten.

Geld besparen

In tegenstelling tot veel andere cursussen die honderden tot duizenden euro's kosten, bespaart Money Mastermind je geld door je te helpen ontdekken welk verdienmodel het beste bij je past, zodat je gericht kunt werken aan financiële vrijheid.

Veel lessen en experts aanwezig

Binnen Money Mastermind heb je toegang tot meer dan 222 lessen, gegeven door experts met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Dit zorgt voor een enorme toegevoegde waarde.

Actieve community en groepscoaching

Er is een actieve Discord-community en maandelijkse groepscoaching door experts, wat het leerproces en de onderlinge uitwisseling van kennis stimuleert.

Zeer voordelige prijs en maandelijks opzegbaar

De zeer voordelige prijs van slechts 97 euro maakt deelname aan de Money Mastermind laagdrempelig. Bovendien is het maandelijks opzegbaar, waardoor je geen langdurige verplichtingen aangaat.

Gebruiksvriendelijke leeromgeving

De leeromgeving is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel, wat bijdraagt aan een prettige leerervaring.

Interessante bonussen

Tot slot zijn de interessante bonussen die worden aangeboden een mooie aanvulling op de cursus en dragen bij aan de waarde van het programma.

Money Mastermind reviewNadelen van de Money Mastermind

Hoewel de Money Mastermind veel voordelen biedt, is het belangrijk om ook enkele aandachtspunten te bespreken. Dit helpt om een completer beeld te geven van het programma en potentiële deelnemers te informeren over eventuele zaken waar ze rekening mee moeten houden.

Abonnementsvorm

Een aandachtspunt van de Money Mastermind is dat je een abonnement aangaat. Hoewel je de keuze hebt tussen een maand-, kwartaal- of jaarabonnement en gemakkelijk kunt opzeggen wanneer je maar wilt, is het belangrijk om dit in gedachten te houden.

Vergeten op te zeggen

Als je vergeet je abonnement op te zeggen, moet je toch betalen, zelfs als je op dat moment geen gebruik meer maakt van de Money Mastermind. Het is dus belangrijk om je abonnement in de gaten te houden en op tijd op te zeggen als je er geen gebruik meer van wilt maken.

Keuzestress

Hoewel het uitgebreide aanbod van Money Mastermind een groot voordeel is, kan het ook leiden tot keuzestress. Met zoveel verschillende online verdienmodellen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij je past.

Om dit probleem te overwinnen, kun je het beste beginnen met één online verdienmodel en je daarop focussen. Door je aandacht op één model te richten, behaal je sneller de gewenste resultaten.

Hoewel de bovengenoemde punten geen directe nadelen zijn, kunnen ze aandachtspunten zijn voor sommige deelnemers. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze kwesties, zodat je de Money Mastermind op de best mogelijke manier kunt benutten en op weg kunt gaan naar financiële vrijheid.

Kosten van Money Mastermind

Als je geïnteresseerd bent in de Money Mastermind cursus van Jelline Brands, is het belangrijk om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Het programma werkt met een abonnementssysteem, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende opties: maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Hieronder vind je de details van elk abonnement:

Maandabonnement

Bij het kiezen van een maandabonnement betaal je € 19,99 per maand en heb je de vrijheid om maandelijks op te zeggen.

Kwartaalabonnement

Met een kwartaalabonnement ontvang je 17% korting en betaal je € 49,99 in totaal, wat neerkomt op €16,66 per maand. Dit is de meest gekozen optie onder de deelnemers.

Jaarabonnement

Als je direct voor een jaarabonnement kiest, profiteer je van 37% korting en betaal je slechts €149,99 per jaar. Dit komt neer op een maandelijkse bijdrage van € 12,50.

Wat krijg je voor je investering?

De Money Mastermind cursus biedt je een indrukwekkende waarde van meer dan € 5.900 aan leermiddelen. Voor de maandelijkse prijs van € 19,99 (excl. btw) krijg je toegang tot:

 • Meer dan 20 videocursussen met 230+ video's
 • Toegang tot het grootste nationale ondernemersnetwerk
 • Ieder moment opzegbaar

Daarnaast zijn er meer dan 20 leerzame mini-cursussen inbegrepen, zoals Mindset Blueprint, Geld in Overvloed Blueprint, Ondernemen Blueprint, TikTok Blueprint, Instagram Blueprint, Dropship Blueprint, Bol.com Blueprint, Pinterest Blueprint, Crypto Blueprint, NFT Blueprint, Affiliate Marketing Blueprint, Freelancen Blueprint, en nog veel meer.

Bovendien, zolang je lid blijft, wordt je abonnementsprijs nooit verhoogd.

Conclusie

Na al deze informatie, voor- en nadelen, en onderzoek naar reacties van anderen, wordt het dan toch eindelijk een keer tijd om tot een conclusie te komen. Hier kwam je per slot van rekening voor. Dus. Na alles afgewogen te hebben; wat zijn onze bevindingen?

Uiteindelijk is onze eindconclusie over de Money Mastermind cursus, dat het een uitstekende online training is die je veel leert over online verdienmodellen en je helpt toewerken naar financiële vrijheid. Hoewel er geen garantie op succes wordt geboden, krijg je met deze cursus wel alle handvatten en duidelijke blueprints om daadwerkelijk online geld te verdienen. Er zijn dan ook veel aspecten die me absoluut aanspreken: de ontwikkelaar van de cursus, Jelline Brands, de uitgebreide opbouw, de leeromgeving en de bonussen zijn allemaal zeer positieve eigenschappen. Bovendien is de Money Mastermind een betaalbaar leermiddel om alles over online verdienmodellen te leren.

Nu is het perfecte moment om de cursus aan te schaffen, aangezien de prijs tijdelijk is vastgezet op slechts € 19,99 per maand. Grijp deze kans om op een laagdrempelige manier de eerste stappen te zetten naar financiële vrijheid en je ideale verdienmodel te vinden met de Money Mastermind cursus. Dus, waar wacht je nog op? Geld gaat immers niet vanzelf rollen!

Money Mastermind reviewOver de schrijver
Reactie plaatsen