arrow_drop_up arrow_drop_down
Minder werken en meer verdienen dankzij het internet
24 juli 2019 

Minder werken en meer verdienen dankzij het internet

Minder werken en meer verdienen dankzij het internet. Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar voor veel mensen klinkt dat ook tegelijkertijd heel onrealistisch. Toch kun je met het internet je geld verdienen en hoef je je nooit meer druk te maken om een baan.

Maar hoe doe je dat dan? Waar begin je mee? Hoe kun je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk geld verdient op het internet? Dat lees je in dit blogbericht.

Minder werken en meer verdienen dankzij het internet?

Een lange tijd heb ik fulltime gewerkt voor een werkgever. Hier was ik een tijd tevreden maar had altijd het idee dat ik meer wilde. Ik wilde niet iedere dag van mijn leven moeten werken en ging daarom op zoek naar een andere manier om geld te verdienen.

Aangezien we in het digitale tijdperk leven, kwam het al snel naar voren dat je geld kunt verdienen op het internet.

Toen vroeg ik me af wat de mensen die geld verdienen op het internet dan deden en hoe ik dat ook kon doen.

Er zijn ontzettend veel manieren om geld te verdienen op het internet. De ene manier is een stuk lastiger dan de andere manier. Uiteindelijk is het belangrijk om te weten dat het niet uit maakt welke manier van online geld verdienen jij kiest, in het begin moet je altijd keihard werken om het te laten werken… Slapend rijk worden bestaat niet.

De term passief inkomen

Als je zoekt naar geld verdienen op het internet kom je al snel het woord passief inkomen tegen. Veel beginners denk hierdoor dat ze zonder ervoor te werken bakken met geld zullen verdienen.

Als je begint met het opbouwen van passief inkomen is het belangrijk om te weten dat je er in het begin hard voor zult moeten werken.

Toen ik net begon met het opbouwen van passief inkomen dacht ik ook dat het geld aan zou komen waaien.

Minder werken en meer verdienen dankzij het internet

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ben gestopt omdat de resultaten tegenvielen. Daarom wil ik je met deze website graag de juiste instructies leren, zodat je weet wat je te wachten staat.

Als jij echt aan de slag wilt gaan met geld verdienen op het internet, ga er dan 100% voor, werk iedere dag aan je online bedrijf. Er zal dan een moment komen waarop je ook geld verdient als je niet aan het werk bent en waarbij je dan een stuk minder hoeft te werken om je inkomen te laten groeien.

Een lange tijd heb ik alle werk in mijn online bedrijf zelf gedaan. Dit heb ik gedaan om zo te leren hoe online geld verdienen werkt, hoe ik er succesvol mee wordt en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik ervan kan leven.

Als je graag veel geld wilt verdienen op het internet, is het juist belangrijk dat je er zelf keihard aan gaat werken.

Hoe denk je geld te verdienen zonder iets te doen, of iets te leren. Nu ik al een tijd bezig ben met geld verdienen op het internet, komen er inkomsten binnen.

Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om nog maar parttime te werken voor een werkgever en freelancers in te huren om me te helpen mijn bedrijf te laten groeien.

Het doel zou vrijheid moeten zijn en niet geld

De meeste mensen die geld willen verdienen op internet, denken alleen maar aan het geld. Ook ik deed dat in het begin. Toen ik mijn mindset veranderde naar het krijgen van vrijheid, was geld ineens niet meer belangrijk. Toch verdiende ik elke maand meer geld.

Inmiddels heb ik meerdere mensen aan het werk voor mijn online bedrijf. Dat betekent dat ik zelf de vrijheid heb om aan het werk te gaan of niet. Of ik nu ga werken of niet, het werk wordt als nog gedaan.

Dat kan niet direct. Je moet daarvoor eerst zelf beginnen met het opbouwen van je business.

Het is daarbij belangrijk dat je zelf zo veel mogelijk leert over je online business, dat je weet waar je mee bezig bent en dat je de fijne kneepjes van het vak leert.

Welke website content voor affiliate marketing

Deze kennis heb je namelijk nodig als je straks andere mensen in je online bedrijf wil laten werken.

Sommige mensen doen liever alles alleen. Daarbij moet je je wel realiseren dat je alleen maar tot zo ver kunt gaan.

Een dag heeft 24 uur.

Als je succesvol wilt worden op het internet, moet je dus eerst leren hoe het werkt en daarna leren hoe je eigenaar wordt van je bedrijf in plaats van werknemer.

Voor mij was dat in het begin heel lastig omdat ik dacht dat ik alles beter kon dan andere mensen. Uiteindelijk heb ik geleerd om dat los te laten en verdien ik nu nog steeds net zo veel geld of zelfs meer dan wanneer ik alles alleen deed.

De beste manier om te beginnen

Toen ik geld wilde verdienen op het internet had ik geen idee waar ik moest beginnen. Ik probeerde van alles maar eigenlijk niets werkte. Uiteindelijk leerde ik over affiliate marketing.

Hiermee promoot je producten van andere mensen en krijg je een commissie als je succesvol een verkoop realiseert voor het bedrijf dat je promoot.

Aangezien ik geen idee had hoe ik dat moest aanpakken en alles alleen wilde doen, begon ik met het spammen van affiliate links op social media. Dat werkte niet.

Toen kwam ik bij de affiliate marketing revolutie. Een affiliate marketing cursus die je leert hoe je stap voor stap een succesvolle affiliate marketing business opzet.

Sinds ik die cursus heb gevolgd is alles veranderd en kan ik als ik wil zelfs mijn parttime baan opzeggen en nog steeds genoeg geld verdienen in de maand.

Dat terwijl ik werk waar en wanneer ik wil.

Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de Affiliate marketing Revolutie. 

Als je niet blij bent met je huidige situatie, ben jij de enige die daar wat aan kan doen. Dat betekent ook dat je soms uit je comfortzone moet stappen om het volgende niveau te bereiken.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen