arrow_drop_up arrow_drop_down
Mijn geld verdienen met het internet ervaringen

Mijn geld verdienen met het internet ervaringen

Toen ik voor het eerst begon met lezen over geld verdienen op het internet leek het allemaal te mooi om waar te zijn. Ik had geleerd dat ik een baan moest zoeken en zo mijn geld moest verdienen totdat ik met pensioen kon, maar hoe meer ik over online geld verdien las hoe meer ik erin ging geloven en ben ik begonnen.

Mijn geld verdienen op het internet ervaringen

Toen ik voor het eerst te maken kreeg met geld verdienen op het internet was dat niet affiliate marketing ik was vooral bezig met online casino systemen en systemen om succesvol te traden. Hiermee heb ik veel geld verloren en ben ik daar uiteindelijk mee gestopt.

Toen ik voor het eerst begon met affiliate marketing had ik geen idee waar ik mee bezig was. Ik dacht dat ik wel geld kon verdienen door gewoon wat affiliate links te posten op social media en op verschillende marktplaatsen.

Maanden gingen voorbij maar ik verdiende geen commissies. Toen ik meer gelezen had over affiliate marketing kwam ik tot de conclusie dat ik een website nodig had. Ik was niet echt een persoon die YouTube video's opnam en zo mijn bezoekers te trekken.

Daarom koos ik ervoor om te gaan bloggen. Met bloggen kon ik dan informatie geven over alles wat met het product te maken had dat ik wilde promoten en zou ik zo mijn commissies verdienen.

Omdat ik nog geen idee had hoe ik een website moest maken ben ik op zoek gegaan naar manieren om een affiliate website in elkaar te zetten. Ik kwam uit bij Jacko van de affiliate marketing revolutie.

De eerste stap naar mijn succes

Al voordat ik met de affiliate marketing revolutie in aanraking kwam was ik al bezig met affiliate marketing. Helaas was de manier die ik geleerd had op het internet niet betrouwbaar en heb ik met het random plaatsen van links in 5 maanden tijd 3 commissies verdiend. Je zou kunnen zeggen dat dat wel oké is. Maar voor mij was dat  veel te weinig.

Toen ik leerde dat je vertrouwen moet wekken bij je bezoekers en daarvoor moet gaan bloggen, ben ik mijn eerste website gestart. Ik kon toen nog helemaal niet schrijven maar probeerde het toch.

Net als veel andere beginnende affiliates dacht ik dat ik met één of twee teksten in de maand miljoenen ging verdienen op het internet. Dat bleek helaas niet het geval.

Toen ik voor het eerst las over de affiliate marketing revolutie had ik al veel cursussen voorbij zien komen van de Amerikaanse concurrenten. Hier werd ik vooral lekker gemaakt dat ik met vrijwel geen werk miljoenen kon verdienen op het internet.

Nu weet ik dat als je veel geld wilt verdienen op het internet je dit heel serieus moet nemen en er ook daadwerkelijk iets voor moet doen. Ook moet je afstappen van het idee van passief geld verdienen omdat affiliate marketing nooit helemaal passief is.

Er is altijd een soort van werk dat je moet blijven doen om meer bezoekers naar je website te krijgen. Als je daar namelijk mee stopt valt je business als een kaartenhuis in elkaar.

Maar als jij wilt werken op je eigen tijden en niet afhankelijk wilt zijn van andere mensen, is affiliate marketing een hele goede methode om een soort van passief geld te verdienen. Je hebt met affiliate marketing namelijk ook de kans dat je geld verdient als je niet aan het werk bent.

De eerste echte stap

Omdat ik graag wilde leren hoe ik een fulltime inkomen kon verdienen met affiliate marketing heb ik besloten me aan te melden voor de affiliate marketing revolutie.

Toen ik begon met deze cursus werd me al snel duidelijk dat bezoekers naar je website heel belangrijk zijn om geld te verdienen op het internet. Naast een website zou je ook YouTube video's kunnen maken om zo je traffic door te sturen naar je affiliate aanbieding. Maar voor mij was bloggen een betere optie omdat ik er niet echt van houdt om mezelf voor de camera te zetten.

In de cursus werd me verteld dat als ik meer bezoekers wilde krijgen naar mijn website ik minimaal één blog bericht per week moest publiceren dat te maken had met het affiliate marketing product dat ik ging promoten.

Voordat ik hiermee kon beginnen moest ik natuurlijk wel eerst een website maken. In de cursus werd me geleerd hoe ik dit makkelijk kon doen met wordpress.

Vee beginnende affiliates maken zich veel te druk om hoe de layout van de website eruit ziet waardoor ze lang op dit punt blijven haken. Ergens op het internet had ik gelezen dat in veel gevallen een website die er niet spectaculair uit ziet veel beter werkt dan een shiny website.

Daarom heb ik besloten een simpel gratis thema te installeren zodat ik zo snel mogelijk aan de slag kon met het schrijven van content.

Content schrijven

Na alle stappen in de affiliate marketing revolutie te hebben doorlopen begon het dan echt voor mij. De eerste maand leek het alsof ik alleen maar voor mijzelf aan het bloggen was omdat er niemand naar mijn website kwam. Maar naar twee maanden kwam daar al snel verandering in en begonnen mijn bezoekers aantallen te groeien.

Om het affiliate marketing product te promoten dat ik had uitgekozen bij Paypro.nl heb ik onderaan elke blog een link naar het product geplaatst. Na 2 maanden begonnen ook langzaam de kliks naar de affiliate marketing sales page te groeien en begon ik te geloven in de methode van de affiliate marketing revolutie. Na 4 maanden was het dan zover en had ik mijn eerste commissie verdiend.

Belangrijke stap overgeslagen

In de cursus werd ook het een en ander verteld over email marketing. Omdat het me allemaal te moeilijk leek heb ik die module overgeslagen omdat ik dacht dat ik het niet nodig zou hebben. Maar nu ik wel email marketing gebruik, is het verdienen van commissies veel makkelijker geworden. Eerst deed ik mijn email marketing met mailchimp, maar omdat mailchimp het niet zo leuk vindt als je affiliate marketing producten promoot, ben ik overgestapt naar enormail email marketing software

Omdat ik meer wilde leren dan de basis over email marketing heb ik de cursus Master marketeer gevolgd waarin je meer leert over online marketing. Hier heb ik geleerd over facebook ads, conversie optimalisatie en email marketing. Hier werd mij ook verteld dat je altijd een salesfunnel moet hebben en dat je nooit je bezoekers direct naar je affiliate product moet sturen maar eerst moet zorgen dat je het email adres krijgt. Hierdoor kun je bezoekers die in het verleden op je website zijn geweest nog eens vragen terug te komen naar je website of nog een keer een aanbieding doen voor het affiliate product dat je promoot.

Dankzij Master marketeer heb ik geleerd hoe je dat hele proces kunt automatiseren en hoe je je salesfunnels kunt optimaliseren. Sinds ik deze technieken heb toegepast, zijn mijn sales verdubbeld.

Meerdere projecten

Inmiddels heb ik meerdere project lopen en is deze website mijn nieuwste project. Hier wil ik je laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om geld te verdienen via het internet en dat het helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt.

Het belangrijkste is dat je er mee begint en dat je zorgt dat je de juiste kennis krijgt. Veel affiliates willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en dat gaat gewoon niet op.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je durven investeren in kennis, goede tools en software. Dat maakt je werk als affiliate marketeer een heel stuk makkelijker.

Daarnaast raad ik iedere beginner aan om eerst met één website te beginnen en pas als je weet hoe je een fulltime inkomen verdient met affiliate marketing, te starten met een nieuw project. Als je direct meerdere websites begint verlies je al snel het overzicht.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen