Mijn ervaring als Paypro affiliate
21 maart 2019 

Mijn ervaring als Paypro affiliate

Toen ik begon met affiliate marketing was een van de eerste affiliate netwerken waar ik mee begonnen ben Paypro.  Paypro is een affiliate marketing netwerk waar je vooral terecht kunt voor informatie producten.

Het grote voordeel van informatie producten is dat je er hoge commissies mee kunt verdienen. De reden dat ik begonnen ben met paypro is omdat dat me is aangeraden door Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie.

In dit blogbericht lees je mijn ervaring als paypro affiliate

Wat is Paypro precies?

Paypro is eigenlijk een betalingsprovider voor bedrijven. Bedrijven kunnen zich aansluiten bij Paypro om gebruik te maken van hun betalingsdiensten. Naast een betalingsprovider is Paypro ook een affiliate netwerk.

Mensen met informatie producten kunnen hun producten in de lijst van affiliate campagnes plaatsen en zo affiliates hun producten laten promoten. Zelf ben ik een van die affiliates en promoot ik verschillende producten van Paypro.

Bij Paypro krijg je een commissie als je succesvol een product promoot. Je moet er dan voor zorgen dat mensen via jouw link een product kopen. Doe je dat succesvol dan krijg je een commissie. Hier gaan we later in dit blogbericht nog dieper op in.

Waarom ik nog steeds producten promoot van Paypro

Sinds ik begonnen ben met het promoten van Paypro producten, heb ik al aardig wat commissies verdiend.  Een tijdje geleden is het promoten van producten bij paypro een betaalde dienst geworden. Dat betekent dat je nu moet betalen om te kunnen promoten bij Paypro.

Ik had natuurlijk kunnen besluiten om ermee te stoppen en andere producten te promoten. Maar de inkomsten die ik verdien met Paypro zijn veel hoger dan het geld dat ik moest betalen om te kunnen promoten.

wat verdien je met affiliate marketing

De grootste reden waarom ik nog steeds producten promoot van Paypro is omdat het me simpelweg geld oplevert.

Veel van de producten op Paypro zijn echt goede informatie producten en de producten die ik promoot verkopen over het algemeen goed.

Daarom ben ik ook zeker niet van plan om te stoppen met het promoten van Paypro producten en raad ik iedere beginner aan ook te kijken naar de producten bij paypro.

Hoe kun je geld verdienen met paypro?

Om geld te kunnen verdienen met het promoten van Paypro producten, moet je je eerst aanmelden als affiliate voor Paypro. Na het invullen van je gegevens en het betalen van de Compliance fee ben je een paypro affiliate.

Om geld te verdienen met Paypro moet je dus zorgen dat zo veel mogelijk mensen op jouw affiliate links klikken en een aankoop doen bij de adverteerder waarvoor jij promoot. Hoe meer mensen een aankoop doen via jouw affiliate link hoe meer geld je verdiend.

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je kliks krijgt op je affiliate links, maar later in dit artikel vertel ik je wat de beste manier is om geld te verdienen met affiliate marketing.

Hoe veel geld kun je verdienen met paypro?

Als je aan de slag gaat met producten promoten via paypro, zie je direct al dat je behoorlijk hoge commissies kunt verdienen. In sommige gevallen krijg je wel 70% van de verkoopprijs. Er is ontzettend veel geld te verdienen met affiliate marketing. Wel moet je daarvoor een goede strategie volgen zodat er genoeg mensen op je affiliate links klikken.

Er zijn affiliates die 2000 euro per maand verdienen maar er zijn ook affiliates die ruim over de 50.000 euro per maand verdienen met paypro producten. Een goed voorbeeld daarvan is Jacko Meijaard.

Jacko is al ruim 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient met affiliate marketing via Paypro meer in een dag dan dat de meeste mensen in een maand verdienen. Hieronder zie je een screenshot van zijn paypro inkomsten van 1 dag:

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Om dit soort bedragen te verdienen moet je natuurlijk wel eerst heel veel werk doen. Nogmaals Jacko is al ruim 10 jaar bezig met affiliate marketing. Maar alleen het feit al dat hij zo veel geld verdient met Paypro zegt voor mij dat het zeker de moeite waard is om aan de slag te gaan als affiliate voor Paypro producten.

Zelf ben ik ook al een tijdje bezig met het promoten van Paypro producten en komen er regelmatig nieuwe commissies binnen in mijn mailbox.

Om succesvol te worden als affiliate moet je gebruik maken van een bewezen strategie. Aangezien ik weet hoe veel geld Jacko verdiend met zijn websites en Paypro, heb ik besloten om zijn methode te volgen.

Zoals je hierboven hebt kunnen zien levert die methode mij ook geld op. De methode van Jacko Meijaard werkt met behulp van een affiliate website. Hij maakt websites over de onderwerpen die te maken hebben met het paypro product dat hij promoot om zo bezoekers naar zijn website te krijgen. In de teksten die hij schrijft, plaatst hij affiliate links naar het paypro product dat hij promoot.

Op die manier verdien je geld met affiliate marketing.

Ook heeft Jacko Meijaard natuurlijk zelf een cursus gemaakt die hij laat promoten via Paypro. Zijn cursus is de affiliate marketing revolutie waarin je precies leert welke strategie hij toepast om geld te verdienen met affiliate marketing.

Bekijk hier een video over zijn strategie: 

In principe is de strategie best simpel om te volgen. Het is alleen belangrijk dat je alle stappen goed weet uit te voeren en geen belangrijke stappen vergeet. Als je alle stappen uit de affiliate marketing revolutie zou toepassen is de kans heel groot dat je succesvol producten kunt promoten van Paypro.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook heel veel affiliates die de affiliate marketing revolutie promoten. Hieronder nog een video over hoe veel geld je kunt verdienen als je een paypro product zoals die van Jacko promoot:

Zoals je ziet worden er beste bedragen uitbetaald aan affiliates . Hoewel ik nog niet in de top 5 sta van zijn lijst, ben ik natuurlijk wel van plan om daar te komen. Dat doe ik vooral door jou de beste informatie te geven over affiliate marketing op het internet.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Wat is de beste manier om Paypro producten te promoten?

De beste methode om Paypro producten te promoten is met een eigen website. Het maken van je eerste eigen website klinkt waarschijnlijk eng en moeilijk, maar in werkelijkheid is het maken van je website het makkelijkst van het hele proces. Vooral als je de stappen van de affiliate marketing revolutie volgt, heb je binnen no-time je eigen affiliate website online.

De belangrijkste stappen voor het promoten van Paypro producten:

  1. Een product kiezen bij Paypro
  2. Uitzoeken of je daar veel teksten over kunt schrijven voor je website
  3. Een website maken over het onderwerp
  4. Zo veel mogelijk teksten schrijven voor je website
  5. Affiliate links toevoegen in de teksten die je schrijft
  6. Dit proces herhalen totdat je geld verdiend met je website

Nu heb ik het proces natuurlijk in grote lijnen uitgelegd. Er komt natuurlijk wel een hoop kijken bij het starten van je eerste affiliate website. Toen ik net begon heb ik vrijwel alles fout gedaan wat maar fout kan gaan en toch verdien ik nu geld op het internet.

De beste manier om zo snel mogelijk succesvol te worden met het promoten van Paypro producten is door simpelweg de aanwijzingen van Jacko te volgen. Hij verdient in sommige maanden wel 100.000 euro per maand en kan jou heel goed uitleggen wat je moet doen om dat ook te bereiken.  Als je die aanwijzingen precies volgt ga je geld verdienen op het internet.

Je kunt het natuurlijk ook allemaal zelf uitzoeken, maar dat kost je veel tijd en moeite. Ik weet daar alles van want ik wilde in het begin ook geen cursus volgen. Toch ben ik achteraf blij dat ik de affiliate marketing revolutie heb gevolgd en heb ik die 47 euro aan cursus kosten al dik terugverdiend.

Wat zijn de beste producten om te promoten?

Als je op zoek gaat naar het promoten van producten via paypro, is het een goed idee om te kijken hoe veel er al is geschreven over het product en wat de paypro score is. De paypro score geeft namelijk aan hoe populair het product is en hoe vaak het al is verkocht.

Als je een heel populair product verkoopt met een hoge paypro score, moet je erop rekenen dat er veel concurrentie zal zijn. Dit kan er voor zorgen dat het langer duurt voordat je geld verdient met je affiliate website.

Daarom is het in de meeste gevallen als beginner om te kiezen voor een product met een wat lagere commissie score, zodat je minder last hebt van concurrentie. Aan de andere kant als jij niet snel geld hoeft te verdienen en je de tijd ervoor hebt om een grote website op te bouwen, kun je natuurlijk ook prima kiezen voor producten met de hoogste paypro score.

Welke bedrijven doen aan affiliate marketing 1

Het ligt er maar net aan wat je doelen zijn, hoe snel je geld wilt verdienen met affiliate marketing en hoe lang je daarvoor nodig wilt hebben. Zelf heb ik meerdere websites en is deze website een van de websites met de meeste competitie.

De cursus van Jacko heeft een lange tijd op nummer 1 gestaan in paypro en de concurrentie binnen affiliate marketing is enorm. Toch heb ik besloten om de concurrentie strijd aan te gaan omdat ik het ontzettend leuk vindt om te schrijven over affiliate marketing.

Op deze manier kan ik mijn ervaringen delen en beginners helpen goed door de beginnersfase te komen.

Het kan lastig zijn om succesvol te worden

Het is belangrijk om te weten dat je niet vanzelfsprekend succesvol wordt met affiliate marketing. Als je namelijk net begint met affiliate marketing is het vooral een spelletje dat over volhouden en doorzetten gaat.

Van alle affiliates die beginnen met affiliate marketing is er maar een klein percentage die er ook daadwerkelijk mee doorgaat en geld verdient op het internet. Dat komt vooral omdat als je net begint met affiliate marketing, je de eerste maanden moet werken zonder dat je daar ook maar iets van terug ziet.

Een affiliate website heeft namelijk tijd nodig om te groeien voordat je er geld mee kunt verdienen. Het is dan ook belangrijk dat je altijd door blijft gaan met het publiceren van nieuwe teksten zodat je meer kans creëert dat er bezoekers naar je website zullen komen.

Voor veel beginners duurt het te lang voordat ze geld verdienen met hun website en stoppen ze er daarom mee. Het kan soms wel een jaar duren voordat je geld begint te verdienen met affiliate marketing, maar ik kan je vertellen dat het zeker het wachten waard is.

Inmiddels verdien ik al een groot gedeelte van mijn inkomen via het internet en heeft me dat de mogelijkheid gegeven om parttime te werken voor een werkgever. Het is dan slechts een kwestie van tijd voor dat ik meer verdien met affiliate marketing dan met welke baan dan ook.

Daarna ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil en kan ik werken waar en wanneer ik wil. Zo lees je regelmatig verhalen van Jacko dat hij op vakantie gaat en als hij terug komt van vakantie dat hij al meer heeft verdiend dan dat zijn vakantie koste.

Affiliate marketing geeft je ontzettend veel vrijheid en mogelijkheden en daarom is het zeker de moeite waard om er een jaar of zelfs 2 op te wachten.

Aan de slag als affiliate voor paypro

Als je aan de slag wilt gaan als affiliate voor Paypro, is natuurlijk de eerste stap om je aan te melden als affiliate. Dit kun je doen via Paypro.nl

Als je niet precies weet hoe je het allemaal kunt aanpakken raad ik je aan om simpelweg de cursus van Jacko te volgen en alle stappen in de cursus af te werken. Het kost je eenmalig € 47,-  en je kunt deze kennis de rest van je leven mee nemen.

Investeren in jezelf is namelijk de beste investering die je kunt doen.

Een lange tijd was ik ook sceptisch over het volgen van een cursus. Daardoor heb ik eerst alles zelf uitgezocht, maar kwam ik eigenlijk geen stap verder.

Achteraf had ik gewild dat ik de cursus eerder had gevolgd. Dan was ik nu waarschijnlijk al een full time affiliate:).

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down