Met je eigen website geld verdienen via affiliate marketing?

Met je eigen website geld verdienen via affiliate marketing?

Ineens heb je de geniale ingeving om een eigen website te beginnen. Je wil graag je ideeën delen met de rest van de wereld. Als het even kan wil je er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden. Klinkt best makkelijk toch? Zo gemakkelijk gaat het vaak echter niet. Je bent druk bezig met je website en je bent er ook erg trots op. De moed zakt je echter in de schoenen zodra je kijkt naar de bezoekersaantallen van je website.

Je website trekt maar weinig bezoekers. Hierdoor kan je je inkomsten ook wel vergeten. Het is zeker begrijpelijk als je er dan aan denkt om te stoppen met je website. Is dit ook hetgeen wat je moet doen? Het antwoord is duidelijk: absoluut niet. Ga door met jouw website, want het is zeker nog geen mislukt project. Het vergt gewoon wat tijd en wat meer ervaring.

[[showindex]]

 

Jouw eigen website

Je richt je website op met een bepaald idee. Je wil mensen informeren, laten lachen of je wil gewoon bepaalde frustraties van je afschrijven. Het liefst wil je er dan ook nog wat geld mee verdienen. Dit is zeker mogelijk met iedere website. Het soort website dat je hebt maakt hierbij zeker niet uit. Je kan met alles geld verdienen. Er zijn verschillende oorzaken waardoor jouw website slecht kan lopen. Iedere oorzaak hiervoor valt op te lossen.

affiliate marketing

Als je graag verder wilt met de website zoals deze nu is dan is dat jouw goed recht. Toch is er een soort website waarmee je erg makkelijk geld kan verdienen en hiermee ga ik je nu kennis laten maken. Zo kan jij binnenkort bezig zijn met je website en ook nog eens geld verdienen met jouw website.

Begin met affiliate marketing

Ik hoor je nu denken. Affiliate marketing is een begrip waar je hoogstwaarschijnlijk nog niet bekend mee bent. Toch is het, hoe onbekend je ook bent met dit begrip, een manier waarmee je veel geld kan verdienen. Om ervoor te zorgen dat ook jij hier mee kan beginnen en geld kan verdienen zal ik je hier nog enige uitleg over geven.

Wat is affiliate marketing?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten wat affiliate marketing überhaupt is. Dat ga ik je nu uitleggen. Affiliate marketing is heel simpel gezegd een vorm van online marketing. Hierbij worden er afspraken gemaakt tussen de adverteerders en de affiliates.

affiliate marketing website

Er zijn verschillende vormen van affiliate marketing websites. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vergelijkingssites, maar ook nieuwsbrieven. Blogs kunnen ook een vorm van affiliate marketing zijn. Je hebt dus hoogstwaarschijnlijk vaker in je leven te maken gehad met affiliate marketing dan waar je je bewust van bent.

Wie zijn de adverteerders en wat doen deze?

De adverteerder is een bedrijf. Vaak biedt dit bedrijf online producten aan, in de vorm van een webwinkel. De adverteerder zorgt er voor dat de affiliate materiaal krijgt voor op de website van de affiliate. Dit kan in de vorm van tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook een linkje. De adverteerder stelt het bedrag vast dat de affiliate gaat krijgen als er bepaalde acties plaatsvinden.

Wie zijn de affiliates en wat doen deze?

De affiliates zijn dus degenen die de producten van de adverteerder promoten. Dit kan jij dus zijn, maar ook de rest van de personen die aan affiliate marketing besluit te doen. Zij zorgen er voor dat ze met het materiaal dat ze krijgen van de adverteerder de desbetreffende producten promoten op hun website. Als er als gevolg van deze promotie een actie plaatsvindt in de webwinkel van de adverteerder krijg jij als affiliate het vooraf vastgestelde bedrag uitgekeerd.

Affiliate netwerken

Er kan sprake zijn van een zogenaamde schakel tussen de adverteerders en de affiliates. Dit zijn de affiliate netwerken. Zij zullen zorgen voor de afhandeling van de betaling en meten met hun software de transacties. Dankzij deze netwerken kan jij als affiliate meerdere adverteerders promoten binnen één interface. Soms zijn adverteerders ook in het bezit van deze software.

Hoe werkt de betaling?

Er zijn verschillende manieren waarop de betaling kan werken. Het hangt er hierbij vanaf welke afspraken er gemaakt zijn tussen de adverteerder en de affiliate. Wel is het altijd zo dat je alleen je geld krijgt als er ook daadwerkelijk iets is gebeurd als gevolg van jouw affiliate marketing werk.

De eerste manier waarop je betaald kan krijgen is het zogenaamde Cost per Click. Hierbij zal je een vergoeding ontvangen voor iedere keer dat iemand op jouw affiliate website klikt op het promotiemateriaal van de adverteerder. De tweede manier is Cost per Lead. Hiervan is sprake wanneer een bezoeker via de affiliate contact opneemt met de adverteerder.

affilate marketing website

Er hoeft niet per se sprake te zijn van omzet. Het is simpelweg voldoende als er een doorverwijzing is. De derde manier waarop jij geld kan verdienen met affiliate marketing is met de Cost per Sale. Bij deze manier krijg jij alleen maar geld als er daadwerkelijk een aankoop wordt gedaan op de site van de adverteerder, als gevolg van jouw affiliate website. Vaak ontvang je dan een klein percentage van het bedrag dat de bezoeker heeft betaald voor het product. Tot slot is er nog de Cost per View. Hierbij krijg jij als affiliate betaald voor iedere keer dat een bepaalde advertentie bekeken is.

Waarom je moet beginnen met affiliate marketing

Het beginnen van een affiliate marketing site is iets waar je zelf in eerste instantie niet meteen aan denkt. Toch valt het zeker aan te raden. Dit is ten eerste omdat je er nauwelijks investeringen voor hoeft te doen. De enige investeringen zijn die in een domeinnaam en webhosting. Ten tweede brengt affiliate marketing weinig risico's met zich mee. Zoals gezegd promoot je alleen de producten van een adverteerder.

De afhandeling van aankopen hoef jij je verder niet mee bezig te houden. Als er ergens iets fout gaat bij bijvoorbeeld de verzending van het product is dit niet jouw verantwoordelijkheid. De voornaamste reden om met affiliate marketing te beginnen is toch wel de reden dat je er een aardig geldbedrag mee kan verdienen.

Als je jouw teksten namelijk goed schrijft trek je veel bezoekers naar jouw website. Als jouw affiliate website vervolgens weer zeer overtuigend werkt is de kans groot dat die bezoekers ook daadwerkelijk doorgaan naar de website van de adverteerder. En zie daar: je hebt je inkomsten binnen.

Kennis van affiliate marketing

Affiliate marketing klinkt nu wellicht heel makkelijk, maar toch zit er meer achter dan je denkt. Het is namelijk niet alleen maar wat teksten schrijven en wachten tot er geld in het laatje komt. Je moet er wel meer voor doen dan alleen dat. Hoe kom je dan aan de benodigde kennis om jouw affiliate marketing website tot een succes te brengen?

affiliate marketing

Hoogstwaarschijnlijk is dat de vraag die nu op jouw lippen brandt. Het antwoord daarop is eigenlijk vrij simpel. Op het internet zijn er genoeg websites en dergelijke te vinden die jou hierbij helpen. Er zijn ook genoeg boeken geschreven over affiliate marketing. Het valt zeer zeker aan te raden om hier gebruik van te maken. Met name de onderstaande twee opties zijn zeer geschikt.

Gratis e-boek van Affiliate Marketing Domination

De eerste optie is dus een gratis e-boek. Het boek heet ‘5K+ Affiliate Marketing Blauwdruk'. Met behulp van dit boek kan je de nodige kennis vergaren. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je passief je inkomen kunt verdienen dankzij affiliate marketing. Je krijgt, zoals de titel wellicht al deed vermoeden, een strategie waarmee je meer dan 5k (5.000/vijfduizend) in de maand kan verdienen met je affiliate marketing website.

 

affilate marketing

Klik op de afbeelding voor meer informatie

 

Je leert op een makkelijke manier hoe je een website moet bouwen en hoe je de affiliate links op de juiste manier moet plaatsen. Tot slot zul je ook ontdekken hoe je een winstgevende business op kan bouwen terwijl je er slechts één uur per dag aan besteedt.
Zoals gezegd is het boek volledig gratis en daarom ook een echte aanrader om te proberen.

Online webinar van Affiliate Marketing Domination

De tweede optie is het volgen van deze webinar. Deze webinar is ook helemaal gratis en het kan dus absoluut geen kwaad om deze eens te proberen. Bovendien leer je er ook genoeg, dus je zult het volgen van deze webinar sowieso niet voor niets doen. In deze webinar zul je leren hoe je je affiliate marketing bedrijf moet opzetten. Er zal nauwkeurig worden uitgelegd hoe affiliate marketing werkt en op welke dingen je moet letten om te zorgen voor een succesvol affiliate marketing bedrijf.

Je zult ook leren hoe je je bedrijf kunt automatiseren. Dit is belangrijk om te kunnen groeien als bedrijf. Zo kan je namelijk meer bezig zijn met het werken aan jouw bedrijf. Ook zul je ontdekken hoe je door middel van opschaling kan zorgen voor financiële vrijheid. Dit klinkt alsof het niet veel voorstelt, maar dit is slechts even in het kort uitgelegd wat je van deze gratis webinar kunt verwachten.

 

Starten met Affiliate Marketing?

Als jij dus geld wilt verdienen met je website dan kan dat. Ook als je bezoekersaantallen in het begin nog wat tegenvallen. Je moet vooral niet de hoop opgeven en gewoon met opgeheven hoofd doorgaan. Affiliate marketing kan je een uitkomst bieden. Je kan er namelijk flink wat geld mee verdienen. Als je meer wilt leren over affiliate marketing dan kan je het beste terecht bij De Affiliate Marketing Revolutie.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down