Tekstschrijver

Hi! Mijn naam is Kimberly van Kesteren. Ik ben 22 jaar en ik kom uit Nijkerk, het kleine stadje in de Veluwe waar de mooiste kerktoren van Nederland staat.

Naast mijn hobby’s en bezigheden, is schrijven meer dan een gewone hobby. Het is een ware passie geworden. Dit doe ik het allerliefst. Pas later in mijn leven ontdekte ik de magie van het schrijven. Met ongelofelijk veel passie en plezier schrijf ik als tekstschrijver teksten bij Writgo.nl.

Kimberly@Writgo.nl

Nijkerk, Nederland

2 Jaar ervaring

Diensten

Bekijk hier een overzicht van al onze diensten

Wat Klanten Zeggen

We hebben al veel klanten blij mogen maken met betere resultaten met hun website! Lees hieronder wat klanten zeggen

Jochem van Mill
Jochem van Mill
2021-11-27
Steeds vaker maak ik gebruik van Mike en zijn team van schrijvers. Voor mij en mijn klanten zijn kwaliteit, punctualiteit en communicatie belangrijk en dan ben ik bij WritGo aan het goede adres.
Danae de Groot
Danae de Groot
2021-11-19
Het is erg fijn samenwerken met Writgo.nl. Mike beantwoord vragen snel en professioneel. De teksten zijn daarnaast van goede kwaliteit en Writgo is in staat om snel te schakelen. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de huidige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten en nog vele teksten te ontvangen.
Lennart (Laurel Media Business)
Lennart (Laurel Media Business)
2021-04-30
Mooie heldere goed leesbare teksten. Scoren met teksten? Writgo.nl it is! Teksten worden netje op tijd aangeleverd. Chapeau! Keep up the good work!
Vincent Hasper
Vincent Hasper
2021-04-28
Snelle en duidelijke communicatie
Sifra Delsing
Sifra Delsing
2021-04-26
Goed leesbare en informatieve teksten, en altijd op tijd!
Jeske Heijmans
Jeske Heijmans
2021-04-25
Writgo maakt goede teksten! Altijd optijd en binnen de afgesproken termijn. Kan vele verschillende onderwerpen leveren qua teksten, wat dus enorm handig is. Ze helpen je en denken met je mee waar kan! Ik ben zeer tevreden en ontvang altijd direct een antwoord terug! Goede communicatie is belangrijk.
Simon Roddeman
Simon Roddeman
2021-04-25
Writgo is toch wel echt de top van de top. Een erg fijn dashboard om teksten aan te vragen die binnen enkele dagen geleverd worden. Altijd foutloze teksten ontvangen zonoder enige negatieve punten, en dit tegen een prima prijs. Mike en het hele team, bedankt :)!
thijs van drongelen
thijs van drongelen
2021-04-25
Levert op tijd en schrijft volgens opdracht, erg tevreden!
Gijs Jobse
Gijs Jobse
2021-04-25
Sinds eind vorig jaar een samenwerking met Writgo en nog geen spijt van! Fijne communicatie, komt afspraken na en verwerkt eventueel commentaar in de teksten. Bij deze raad ik dan ook een ieder aan om van de service gebruik te maken!
Rick
Rick
2021-04-25
Leveren kwalitatief goede teksten en je krijgt alles netjes optijd opgestuurd.
X