arrow_drop_up arrow_drop_down
Meer vrije tijd dankzij affiliate marketing
1 augustus 2019 

Meer vrije tijd dankzij affiliate marketing

Zo krijg je meer vrije tijd dankzij affiliate marketing. Wil jij meer vrije tijd? Dan raad ik je zeker aan om eens te kijken naar affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten van anderen in ruil voor een commissie.

Om dit op de best mogelijke manier te doen is het een goed idee om een website te maken. Met deze website zorg je er dan dat er bezoekers naar je website komen. Op je website geef je dan waardevolle informatie over alles dat te maken heeft met het product dat je wilt promoten.

Onderaan je website plaats je dan een link naar het product dat je wilt promoten. Als de informatie goed is die jij geeft, is de kans groot dat een percentage van alle bezoekers die naar je website komen op de link klikken en vervolgens het product aanschaffen.

Hoe krijg je hier dan meer vrijheid door? Dat lees je in dit blogbericht.

Waarom affiliate marketing?

Het mooie aan affiliate marketing is dat je het eenmaal opbouwt en daar vervolgens keer op keer geld mee kunt verdienen. Elke tekst die je schrijft voor je website, blijft voor altijd op het internet staan.

Hoe meer van die teksten je schrijft hoe beter je website uiteindelijk gevonden wordt en hoe meer bezoekers er naar je website komen. Dat betekent dus ook dat er mensen naar je website komen als je op dat moment niet aan het werk bent.

Toen ik net begon met affiliate marketing koste het veel tijd om mijn website op te zetten, maar toen ik eenmaal handigheid kreeg in het schrijven van teksten, koste dat me steeds minder tijd.

Nu werk ik pakweg 3 uur per dag en staat mijn website voor de rest van de dag gewoon online en blijven er continu bezoekers komen.

Welke website content voor affiliate marketing

Ook verdien ik geld als ik niet aan het werk ben, omdat mensen ook op mijn affiliate links klikken als ik er niet ben.

Met affiliate marketing kan het dus zo maar zijn dat jij lekker op vakantie bent, maar toch geld verdient. Zo geeft affiliate marketing je direct meer vrijheid.

Je kunt dan zelf kiezen wanneer je werkt en waar je werkt. Als jij ervoor kiest om slechts een paar uur per dag te werken is dat meer dan genoeg om succesvol te worden.

Wel is het belangrijk dat je minimaal één keer per week een nieuwe update plaatst op je website, zodat je website blijft groeien.

Zolang jij je daarmee bezig houdt, krijg je steeds meer bezoekers naar je website en dus ook steeds meer inkomsten.

Hoe start je met affiliate marketing?

De makkelijkste manier om met affiliate marketing te beginnen is door de affiliate marketing revolutie te volgen. Dat is een affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap leert hoe je je eerste affiliate marketing website maakt.

Je kunt het natuurlijk ook leren zonder een cursus te volgen. Toch is het een stuk makkelijker om wel een cursus te volgen omdat je dan niet zelf uit hoeft te zoeken wat wel werkt en wat niet.

Toen ik net begon met affiliate marketing wilde ik alles zelf uitzoeken en kwam het er eigenlijk niet van.

Na een maand had ik nog steeds geen idee wat ik moest doen en begon ik maar met links spammen op social media.

Natuurlijk heeft dat geen enkele zin en is dat ook niet betrouwbaar voor de lange termijn.

Welke affiliate narketeers verdienen het meest

In de methode van de affiliate marketing revolutie leer je een website maken die je bouwt om een bepaald product heen.

De hele website gaat dan over informatie dat te maken heeft met het product. Hierdoor krijg je direct de juiste bezoekers naar je website en heb je zo een grotere kans dat deze mensen een product via jou kopen.

Hoe lang duurt het voordat je geld verdient?

Als je helemaal zelfstandig aan de slag gaat met affiliate marketing, kan het een behoorlijke tijd duren voordat je door hebt hoe affiliate marketing werkt.

Dat komt omdat je eigenlijk nog geen idee hebt over wat belangrijk is en wat niet.

Als je de affiliate marketing  revolutie volgt, heb je een goede kans om binnen 3 maanden je eerste commissie te verdienen.

Natuurlijk kan het ook langer duren, maar over het algemeen verdien je sneller je eerste commissie als je simpelweg leert wat werkt.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar het alleen na te doen.

In de affiliate marketing revolutie cursus kijk je mee over de schouder van Jacko Meijaard een succesvolle affiliate marketeer die de mijlpaal van meer dan 100.000 euro in één maand verdienen heeft behaald met affiliate marketing.

Voor mij was dat al reden genoeg om zijn methode te leren. Als Jacko het kan, kan ik het ook en kun jij het ook.

De affiliate marketing revolutie

Sinds ik de affiliate marketing revolutie gevolgd heb, heb ik inzicht gekregen in hoe ik mijn eigen website moest opbouwen en hoe ik ervoor kon zorgen dat ik zo snel mogelijk mijn eerste commissie verdiende.

Als jij ook zo snel mogelijk resultaat wilt, raad ik je aan hetzelfde te doen en niet eigenwijs te zijn zoals ik.

Het is veel makkelijker om succesvol te worden met een bewezen methode dan dat je zelf iets probeert te verzinnen.

Bekijk hier hoe de methode van Jacko werkt.

 

Klik hier als je dit ook wilt leren. ..

Zoals je ziet heeft Jacko voor zich zelf een strategie bedacht die voor hem heel goed werkt. Inmiddels heeft hij een online cursus gemaakt zodat jij precies diezelfde strategie kunt leren.

Al meer dan 6000 mensen hebben de cursus gevolgd en er zijn veel succesverhalen te lezen in de cursus.

In het begin zal je nog niet veel geld verdienen, maar als je door blijft gaan en elke dag deze methode blijft volgen, leef je straks een leven met veel meer vrije tijd en een veel hoger inkomen dan je kunt verdienen bij een werkgever.

Bekijk hier de video van Jacko over zijn 100k mijlpaal

Jij kunt dit ook! Als je het maar graag genoeg wilt ermee begint, en niet opgeeft!

Succes!

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen