Gaan wij samen voor meer klanten die bestellen via jouw bol.com affiliate marketing website? Wat je uiteindelijk meer commissie zal opleveren?

Je leest het overal. Bestellen bij webwinkels doormaakt een enorme groei. Daar kun jij als affiliate van het bol.com affiliate netwerk ook van profiteren. Wil jij hiermee aan de slag? Wil je meer klanten die bestellen bij bol.com?

Meer commissie verdienen? Dan moet je zeker verder lezen. Ik ga je er in dit artikel meer over vertellen. Zodat jij straks weet wat je écht kunt doen voor meer succes. Waar je beginnen moet. Maar ook wat je er voor nodig hebt. Je kunt er uiteindelijk een mooie verdiensten aan overhouden, die kan oplopen tot maar liefst 8 procent per verkoop.  

Geld verdienen boek schrijvenGeld verdienen boek schrijven

Maar wanneer je meer verkopen wilt moet je daar wel wat voor doen. Er zijn verschillende manieren om te groeien. De meest belangrijke is zorgen voor meer gerichte bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw schrijven.

Daarvoor heb je goede commerciële content nodig. Verder kun je denken aan zoekmachine optimalisatie of het volgen van training trainingen. 

Nu stond ook ik een aantal jaren gelezen zelf ook aan het begin van affiliate marketing. Ik had geen idee wat ik nodig had, wat ik beter moest doen of waarom het mij niet lukte. Totdat ik mij er verder in verdiepte. Kennis die ik graag met jou wil delen. Zodat ook jij de juiste weg naar meer bol.com verkopen kunt vinden.

In dit artikel vertel ik je hoe jij indirect meer verkopen bij bol.com kan bereiken. Door het schrijven van commercieel content, inzetten van social media, je kennis te vergroten of gebruik te maken van de diensten die ik je kan aanbieden. 

Meer bezoekers door de juiste commerciële content

Je wilt meer bezoekers op je website toch? Die leveren je uiteindelijk de commissie op. Dan zijn commerciële teksten belangrijk.

Ze zijn informatief, doeltreffend maar ook gericht op het verkopen van producten aan bezoekers. Ze maken van website bezoekers dus klanten. Hoe je goede commerciële teksten kunt schrijven?

Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden die ik vanuit mijn ervaring kan aanraden. De eerste mogelijkheid is het zelf schrijven van teksten.

Wanneer je voldoende tijd hebt. Maar ook een aardig woordje aan commerciële tekst kan schrijven is dit een goede oplossing. Maar niet iedereen lukt dat. Dan raad ik je een goede tekstschrijver aan.

De investering in goede content zul je zeker terugverdienen. Het is ook de manier hoe ik zelf ben begonnen. Een combinatie van zelf schrijven maar ook laten schrijven. Geheel afhankelijk van waar je kansen of mogelijkheden liggen.

Goede commerciële content is dus belangrijk om te kunnen groeien. Wanneer je hier niets mee zal doen is de kans kleiner dat je meer verkopen zal realiseren. Eerder heb ik geschreven waarom content zo belangrijk is. Die moet je gelezen hebben. Er staat veel praktische informatie in waar je echt veel aan hebt.

Voor zoekmachines is goede commerciële content ook belangrijk. Het zorgt dat je website in veel gevallen gemakkelijker gevonden kan worden.

Daarnaast is het voor zoekmachines belangrijk dat een website met hoge regelmaat nieuwe content publiceert van enige inhoud of omvang. Uit mijn ervaring werkt het om twee tot drie keer per week te publiceren. 

Social media, het verlengstuk van elke affiliate website.

Wanneer je pas bent begonnen met affiliate marketing denk je vaak nog niet aan social media. Dit komt vaak later. Vaak ontzettend jammer. Want met social media ben jij direct waar je potentiële klanten zijn.

Er zijn verschillende social media die je veel kunnen opleveren, bijvoorbeeld facebook, twitter, instagram of de zakelijke variant linkedin. Maar natuurlijk kun je ook andere (buitenlandse) of minder bekende social media inzetten. Geheel afhankelijk van waar jij je doelgroep moet vinden.

Social media affiliate marketing

Social media pagina’s zijn stuk voor stuk belangrijke verlengstukken voor je website. Ze zorgen voor meer succes doordat jij jouw klanten kan bereiken.

Omdat ook jouw klanten elke dag meer dan 1 uur op verschillende social media kanalen doorbrengen.

Met social media kun je dus relatief eenvoudig, snel maar vooral doeltreffend klanten bereiken of op de hoogte brengen van nieuwe artikelen die je hebt geplaatst.

Het goed inzetten van social media kan het verschil maken tussen een enkele of duizenden bezoekers. Waardoor je de kansen om verkopen bij bol.com te realiseren aanzien zal verhogen. Je kunt er dus veel profijt van hebben.

Elk social media platform heeft eigen regels over wat wel of juist niet mag. Zorg dat je binnen deze regels blijft. Plaats voornamelijk korte informatieve berichten. Verwijs naar je website maar geef je volgers wel alvast iets in handen om nieuwsgierigheid te wekken.

Goede productkennis voor meer verkoopsucces

Bij het verkopen van producten is goede productkennis belangrijk. Weet waarvoor een product kan worden gebruikt, hoe duur het product is maar ook wat klanten vinden door beoordelingen te lezen.

Als een artikel zeer slechts beoordeeld is door klanten, overweeg dan een ander artikel dat betere beoordelingen heeft. Benoem wat in de slechte bewoordingen naar voren komt. Als klanten schrijven dat het artikel snel uit elkaar valt. Schrijf jij bij het andere artikel dat het stevig is waardoor het niet snel uit elkaar zal vallen. Je kunt op deze manier goed inspelen op klantbehoeften. In de video van Jia Ruan (hieronder) krijg je een duidelijke uitleg.

Waarom je meer wilt verkopen bij bol.com

Thuis geld verdienen

Natuurlijk is de kennis die je nu al hebt gekregen geweldig. Je kunt er veel mee gaan bereiken. Maar weet je ook waarom je meer bol.com verkopen wil behalen?

Wil je online je geld gaan verdienen. Is affiliate marketing een leuke bezigheid? Is het om een bijverdiensten te hebben naast je werk.

Er zijn zoveel mogelijkheden waarom jij voor affiliate marketing kiest. Er zijn ook veel voordelen aan affiliate marketing verbonden. Je kunt bijvoorbeeld werken waar, wanneer of hoe je zelf wilt. Je hebt zelf in de hand hoeveel tijd je aan affiliate marketing wilt besteden.

Ook ben je niet gebonden aan onderwerpen of producten waarover je wilt schrijven. Dat maakt dat je een enorme vrijheid hebt. 

Laten ik de voordelen die mij ook hebben geholpen nog eens voor je op rij zetten. Zodat je precies weet waar goede affiliate marketing toe in staat is:

  • Je kunt werken waar, wanneer of hoe je zelf wilt
  • Jij bepaald zelf hoeveel tijd je gaat investeren
  • Er zijn veel affiliate marketing producten beschikbaar.
  • Een investering doen is niet noodzakelijk

Daarnaast bouw je met affiliate marketing aan een passief inkomen. Het kan dus behoorlijk oplopen hoeveel commissie je kunt verdienen. 

Snel online geld verdienen bestaat niet!

Een goede affiliate marketing website neerzetten heeft tijd nodig. Je doet het niet om snel geld mee te gaan verdienen.

Nee, je moet het zien als een investering voor de lange termijn. In veel gevallen zul je er de eerste maanden tot soms wel een jaar weinig tot niets mee verdienen. Ondanks dat je er elke dag misschien hard voor werkt. Het is de reden dat veel mensen het al snel laten afweten. Maar als je denkt dat jij wel een echte doorzetter bent zal je er zeker komen. 

Project 24 voor meer online succes!

affiliate website starten

Ben jij een echte doorzetter die er helemaal voor wil gaan. Wil jij meer te weten komen over affiliate marketing?

Dan heb ik de beste cursussen, samen met tal van handige tools online staan. Aan de hand van praktische video’s leer je stap voor stap je website  verbeteren. Krijg je de handvatten om de beste verkoop methodes te gebruiken. Bouw je aan een ijzersterke basis die je op termijn meer verkopen zal opleveren. Maak kennis met project24!

De naam verklapt het al een beetje. Met dit project leer je binnen 24 maanden je huidige inkomen uit affiliate marketing te vergroten. Zodat je als het even lukt kan leven van je online verdiensten. Je krijgt toegang tot verschillende trainingen uit de bibliotheek. Waarbij je aan de hand van video’s leert over methodes die je echt wat zullen opleveren.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk ondersteuning is. Het heeft mij in de 24 maanden veel gebracht. Vooral het stappenplan is heel handig. Je krijgt niet alleen inzicht die je na maanden hard werken kwijt was. Het motiveert je ook om door te gaan. Een ander voordeel is dat je alles direct kan toepassen op je eigen website. Zo profiteer je direct van de voordelen die project24 je biedt. 

Enkele online trainingen waar je toegang toe hebt zijn: online geldverdienen startgids, wordpress website cursus of de verschillende andere tools. 

Waarvoor zou jij hulp nodig hebben?

Ik bied je naast praktische informatie ook veel cursussen aan. Je hebt hierover al gelezen. Maar je bent misschien op zoek naar een complete wordpress affiliate website. Een tekstschrijver die je van dienst kan zijn met commerciële teksten. Hulp bij het opzetten van e-mail marketing of het verbeteren hiervan. Of wat dacht je van onderhoud uit handen nemen. Er zijn veel mogelijkheden waar ik je mee van dienst kan zijn. Zodat jij je kostbare tijd beter kan besteden, bijvoorbeeld in waar je goed in bent. 

Met mijn dienstverlening kan ik je helpen met het bereiken van meer bezoekers die je website zullen bezoeken. Wat de kans om meer verkopen bij bol.com te krijgen aanzienlijk vergroot.