arrow_drop_up arrow_drop_down
27 april 2019 

Meer geld te verdienen met affiliate marketing?

Wil jij meer geld verdienen met affiliate marketing? Dan zijn deze tips voor jou. In dit blogbericht lees je een aantal tips die je direct kunt toepassen in de praktijk om meer geld te verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing wordt behoorlijk opgeblazen waardoor het voor veel beginners te moeilijk lijkt om er succesvol mee te worden. Maar in werkelijkheid is affiliate marketing helemaal niet zo moeilijk en ligt het er maar net aan wat jij ervoor over hebt.

Waarom jij niet zo veel geld verdient met affiliate marketing

Een van de grootste redenen waarom het veel beginners niet lukt om veel geld te verdienen is omdat ze niet ver genoeg vooruit kijken. Als je succesvol wilt worden is het belangrijk dat je een lange termijn visie hebt.

Dat betekent dat je elke dag aan je website moet werken of je er nu zin in hebt of niet. In het begin zie je waarschijnlijk geen resultaat waardoor het nog moeilijker wordt om achter je laptop of computer te gaan zitten.

Maar het is belangrijk om te weten dat deze stappen nou eenmaal nodig zijn om wel succesvol te worden. Affiliate marketing is geen Get rich quick spel en je moet het uiterst serieus nemen.

Eigenlijk is je affiliate marketing website gewoon een bedrijf waar echte mensen naartoe komen. Dit vergeten veel beginners vaak. Ze zien de bezoekersaantallen in Google Analytics alleen maar als cijfertjes.

Een andere reden waarom jij niet veel geld verdient met affiliate marketing is omdat je alleen maar aan geld denkt. Om succesvol te zijn moet je je mindset veranderen. Je moet zo veel mogelijk waarde willen geven aan zo veel mogelijk mensen.

Als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt, komt het geld vanzelf. Ga er daarom vooral voor om zo veel mogelijk mensen te helpen, en raak niet overstuur als je na een paar maand nog geen geld verdient.

Meer geld verdienen met affiliate marketing tips

Om je direct op weg te helpen geef ik je een aantal tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Als jij deze tips meeneemt en toepast in je eigen online business is de kans groot dat je meer geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Denk altijd lange termijn

Zoals hierboven ook al beschreven is lange termijn denken een van de belangrijkste aspecten als het gaat om succesvol worden. Je bedrijf is nou eenmaal niet in één dag succesvol omdat je dat moet verdienen.

Denk daarom in jaren en niet in dagen, weken of maanden. Ga er minimaal een jaar mee aan de slag en dan zal je zien dat je al wat geld hebt verdiend. Zodra dat eenmaal het geval is weet je hoe het spelletje werkt en is het slechts een kwestie van verder bouwen.

Stel grote doelen

Bij het stellen van doelen wordt je normaal geleerd dat je realistische en haalbare doelen moet stellen om ze te bereiken. Maar als het gaat om affiliate marketing raad ik je aan daar helemaal van af te stappen.

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je groot denken. Ben jij van plan om rijk te worden met één website? Denk dan aan rijk worden met 20 websites.  Ben jij van plan om 2000 euro per maand te verdienen met je website? Denk dan aan 20.000 euro per maand verdienen.

Het idee achter super grote doelen stellen is dat je harder gaat werken om ze te behalen. Natuurlijk kun je de grote doelen niet zo snel en makkelijk behalen. Daarom raad ik je aan je grote doelen op te breken in kleine deel stappen. Zolang jij die deelstappen blijft afstrepen van je lijst, ben je op weg om je grote doelen te behalen.

Heb geduld

Nog nooit heb ik ergens zo veel geduld voor moeten hebben als bij affiliate marketing. Vroeger op school leerde ik dat ik direct wordt beloond voor het werk dat ik doe. Als ik 2 uur werk krijg ik 2 uur betaald.

Maar bij affiliate marketing kan het zo maar zijn dat ik 365 dagen aan het werk ben en helemaal niets verdien. Toch levert affiliate marketing mij meer op dan een standaard baan in loondienst.

Dat komt vooral omdat mijn online business blijft groeien zolang ik ermee bezig ben. Er komt dan een punt waarop de inkomsten ineens beginnen te lopen en steeds verder groeien.

Ja, dat kan zo maar een jaar of zelf twee duren. Maar het is het wachten zeker waard.

Focus is heel belangrijk

Toen ik net begon met mijn weg naar online geld verdienen probeerde ik alles toe te passen wat ik op het internet tegenkwam. Ik had totaal geen plan en deed daarom maar wat.

Maar als je succesvol wilt worden met affiliate marketing heb je focus nodig. Het is daarbij belangrijk dat jij een strategie of methode leert die je voor een langere tijd kan blijven uitvoeren.

Zelf heb ik de methode gekozen van de affiliate marketing revolutie, maar er zijn natuurlijk nog veel meer methodes die je kunt toepassen. Maar het belangrijkste is dat je één methode kiest, en dat voor minimaal een jaar blijft volhouden. Dan is de kans op succes het grootst.

Kies een onderwerp waarin je geïnteresseerd bent.

Veel beginners kiezen een onderwerp waarin ze denk dat er veel geld te verdienen valt. Voorbeelden hiervan zijn geld verdienen op het internet, afvallen en motivatie. Maar als je zelf niet geïnteresseerd bent in een van deze onderwerpen, wordt het heel erg lastig om daar je business omheen te bouwen.

Vooral als het je eerste website is raad ik je aan iets te kiezen wat je ligt. Zo kun je het beter volhouden en is de kans dat je opgeeft een stuk kleiner.

Als je dan besluit je tweede website te beginnen weet je al hoe affiliate marketing werkt en is de kans dat je gaat opgeven niet meer aanwezig.

De magische drempel

Geloof het of niet, maar het verschil tussen opgeven en doorzetten zit hem in één ding. Namelijk de eerste commissie. Veel beginners stoppen al voordat ze de eerste commissie hebben verdiend en geloven daarom niet in affiliate marketing.

Daarom is het belangrijk dat je minimaal doorgaat tot je één keer wat verkocht hebt op het internet. Ik weet namelijk zeker dat je daarna geen weg meer terug ziet en pas dan geloof je echt wat de kracht van affiliate marketing is.

Succes!

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen