arrow_drop_up arrow_drop_down
27 februari 2019 

Wie Jacko Meijaard van de Affiliate marketing revolutie? Belangrijkste info

Als je op zoek bent naar meer informatie over affiliate marketing, is de kans groot dat jij de naam Jacko Meijaard wel eens voorbij hebt zien komen.

Je vraagt je vast af, wat heeft Jacko Meijaard te maken met affiliate marketing? In dit blogbericht vertel ik je precies wie Jacko Meijaard is en wat hij precies te maken heeft met affiliate marketing.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een affiliate marketeer die met affiliate marketing veel geld verdient. Hij is ruim 10 jaar bezig met affiliate marketing en heeft daarmee de affiliate marketing code gekraakt.

Hij weet precies wat hij moet doen om veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Om die reden is heeft Jacko Meijaard zijn eigen affiliate marketing cursus gemaakt. Deze cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online video cursus waarin Jacko Meijaard je leert hoe jij succesvol kunt worden met affiliate marketing.

In de affiliate marketing revolutie vertelt Jacko je precies wat hij doet om veel geld te verdienen op het internet.

Het grote voordeel hiervan is dat jij de methode van Jacko alleen maar hoeft na te doen om ook succesvol te worden met affiliate marketing.

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een aantal modules waaronder:

AMR 2019 transparant

  • Het maken van je eerste WordPress website
  • WordPress Thema installeren
  • Producten zoeken om te promoten
  • Onderwerpen zoeken om over te schrijven
  • Teksten schrijven voor je website
  • e-mail marketing
  • Social media toepassen
  • Opschalen en uitbesteden

Met de affiliate marketing revolutie leer je stap voor stap hoe jij succesvol kunt worden met affiliate marketing. In de cursus wordt je aan de hand meegenomen om de belangrijke stappen te doorlopen.

Daarnaast zit er aan de cursus ook een groot affiliate marketing forum gekoppeld. Via dit forum kun je al je vragen stellen over affiliate marketing aan medecursisten.

Sommige cursisten staan op hetzelfde punt als jijzelf, maar er zijn op het forum ook leden aanwezig die al veel geld verdienen met affiliate marketing en die de cursus al helemaal hebben doorlopen.

Mijn Ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Zelf heb ik een aantal jaar geleden ook de Affiliate Marketing revolutie gevolgd. Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik eerst dat ik de cursus niet nodig had en dat ik het allemaal zelf wel kon uitzoeken.

Toch heeft de cursus het een stuk makkelijker voor mij gemaakt omdat ik zo simpel de stappen van Jacko Meijaard kon volgen. Doordat ik exact die stappen heb gevolgd, verdien ik nu een fulltime inkomen op het internet.

Mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard zijn zeer positief. Daarom raad ik je van harte aan om ook aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie als je succesvol wilt worden op het internet.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Is Jacko Meijaard Betrouwbaar?

Toen ik voor het eerst over de affiliate marketing revolutie las, was ik er niet direct van onder de indruk. Sterker nog ik dacht dat het een grote Scam was en dat Jacko Meijaard alleen maar geld aan mij probeerde te verdienen.

Achteraf weet ik natuurlijk dat dit absoluut niet het geval is en dat Jacko Meijaard zeker betrouwbaar is. Hij doet in zijn cursus echt zijn best om je zijn methode zo goed mogelijk te leren zodat de kans om succesvol te worden het grootst is.

Daarnaast is Jacko Meijaard zelf ook aanwezig op het Forum en beantwoord daar ook vragen van de leden van de cursus. Ook is het mogelijk om Jacko een mail te sturen die hij vrijwel altijd beantwoord.

De 10k Club van Jacko Meijaard

Naast de affiliate marketing revolutie is Jacko sinds kort ook begonnen met het persoonlijk coachen van een aantal mensen. Dit programma noemt hij de 10k club. Je kunt voor deze club in aanmerking komen als je de affiliate marketing revolutie hebt doorlopen en graag nog meer wil halen uit je website.

Om je aan te melden voor de 10k club moet je een Clarity Call inplannen. Je hebt dan een telefoongesprek met het team van Jacko. In dit gesprek wordt dan bepaald of jij geschikt bent om persoonlijk gecoacht te worden door Jacko.

Tijdens de coaching krijg je dan allerlei tips die specifiek op jouw website toe te passen zijn. Hierdoor is de kans dat je succesvol wordt met affiliate marketing nog groter.

Werkt de Methode van de Affiliate Marketing Revolutie Echt?

Dat de methode van de affiliate marketing revolutie werkt is een feit. Ik ben daar zelf het resultaat van. Toen ik net begon met affiliate marketing had ik er totaal geen vertrouwen in, maar ondanks dat besloot ik om door te gaan en de methode van Jacko te blijven volgen.

De eerste maanden nadat ik de cursus had gevolgd verdiende ik nog geen geld. Dat maakte het lastig om door te gaan omdat ik geen idee had of het wel echt zou werken.

Maar na een maand of 3 nadat ik de cursus had gevolgd en de methode ben blijven toepassen, kwam daar voor mij het moment dat ik mijn eerste commissie had verdiend.

Vanaf dat moment wist ik dat de methode van Jacko echt werkt en nu promoot ik de cursus van Jacko aan jou.

Niet omdat ik graag geld wil verdienen aan jou, maar omdat ik weet dat deze methode betrouwbaar is en dat ook jij er echt geld mee kan verdienen.

Als je precies doet wat er in de cursus wordt verteld, is de kans groot dat jij ook over enkele maanden geld zal verdienen op het internet.

Het is daarbij vooral belangrijk om niet op te geven en ook door te blijven gaan als je de eerste maanden nog geen geld verdient. Dit zeg ik bewust, omdat ik in het begin vaak dacht aan opgeven.

Starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard heeft mijn leven veranderd. Ik hoef niet meer naar mijn werk en ben nu helemaal mijn eigen baas.

Dat gun ik jou natuurlijk ook. Daarom raad ik je van harte aan om ook aan de slag te gaan met de affiliate marketing revolutie.

Natuurlijk snap ik dat je voordat je met de affiliate marketing revolutie aan de slag gaat, je eerst meer informatie wilt over de cursus.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen