inkomsten genereren met affiliate marketing


Voor iedere beginnende affiliate is het belangrijkste doel om inkomsten te genereren. Toch hebben veel beginners hier moeite mee en ga ik je in dit blog bericht op weg helpen naar je eerste commissie. Hier lees je welke stappen ik heb ondernomen om dat te bereiken.

Inkomsten genereren met affiliate marketing

Inkomsten genereren op het internet wordt steeds populairder en ook steeds meer mensen zien dat het werkt. Als jij van plan bent om ook geld te verdienen op het internet is affiliate marketing voor jou de makkelijkste en goedkoopste keuze om te beginnen.

Je kunt veel geld verdienen met affiliate marketing als je het op de juiste manier aanpakt. Maar het is nog veel belangrijker om niet op te geven en elke dag aan je business te bouwen.

Veel beginnende affiliates beginnen wel maar verliezen al snel hun motivatie. Dit komt omdat ze niet direct resultaat zien en daardoor niet geloven dat het echt mogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing.

Toen ik voor het eerst begon dacht ik precies hetzelfde en heb ik al meerdere keren opgegeven. Als ik dat niet had gedaan was ik nu al veel verder dan ik nu was.

Hoe begin je met affiliate marketing

Lezen over de grote wereld van affiliate marketing brengt voor iedere beginner direct heel veel vragen met zich mee. Ook ik had in het begin geen idee waar ik moest beginnen en hoe ik alles moest aanpakken.

Ik heb op verschillende websites gekeken hoe andere mensen het deden maar werd daar eigenlijk niet veel wijzer uit. Toch bleef ik zoeken en kwam ik er zo achter dat ik een website of YouTube kanaal nodig had om succesvol te worden met affiliate marketing.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Aangezien ik niet echt de persoon ben om voor een camera te gaan zitten, heb ikzelf besloten om een website te gebruiken. Deze website is je bedrijf en is de plek waar alle actie moet gebeuren.

Hoe krijg je bezoekers naar je affiliate website

Om bezoekers te krijgen moet je content publiceren. Op een website gaat het daarbij vooral om teksten terwijl je op YouTube video’s plaatst. Als je met affiliate marketing begint moet je al een idee hebben over welk onderwerp jij wil gaan bloggen op het internet.

Het is dan ook belangrijk dat er wel producten te promoten zijn anders kun je geen geld verdienen met je website. Als je een goed onderwerp hebt gevonden maak je adn vervolgens een website voor het onderwerp dat je hebt gekozen.

Daarna schrijf je zo veel mogelijk teksten om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt op allerlei zoekwoorden. Deze zoekwoorden kun je vinden met gratis tools van Google zoals de Google Keyword planner. Maar zelf gebruik ik liever een betaalde tool genaamd SEMRUSH. omdat je dan meer inzichten krijgt. Om veel inkomsten te genereren heb je veel bezoekers nodig.

Hoe promoot je een product

Om en product te kunnen promoten moet je een affiliate link krijgen. Een affiliate link is een speciale link die jij van de aanbieder van het product krijgt zodat hij weet dat een bezoeker via jouw website naar de website van de aanbieder is gekomen.

Er zijn allerlei verschillende affiliate marketing netwerken in Nederland waar je producten kunt kiezen om te promoten. Een van deze netwerken is Paypro waar je voornamelijk digitale producten kunt promoten.

Als je gaat beginnen met affiliate marketing raad ik je zeker aan om te beginnen met digitale producten. Het grote voordeel hiervan is dat ze over het algemeen hoge commissies uitbetalen. De commissies lopen in sommige gevallen tot in de 70%.

Stel dan dat je een product promoot waarvoor de bezoeker 100 euro moet betalen, dan is 50 tot 70 euro per verkoop voor jou. Dat is de kracht van affiliate marketing.Zo kun je makkelijk al grote inkomsten genereren.

Om een product te promoten is het een goed idee om blogs te schrijven op je website. Vervolgens plaats je dan een link naar het product in je blog en als de bezoeker daarop klikt wordt hij doorgestuurd naar het product dat je promoot.

Email marketing toepassen

Veel beginnende affiliates plaatsen slechts een link naar het affiliate marketing product onderaan de blog. Maar als je je affiliate marketing als een bedrijf wilt aanpakken is het belangrijk dat jijzelf een merk wordt.

Je wilt dan niet zomaar al je waardevolle bezoekers doorsturen naar het affiliate marketing product. Je wilt ze zoveel mogelijk helpen. Een betere manier om bezoekers door te sturen is niet via je website. Maar via je email marketing.

Het is belangrijk dat jij zorgt dat je bezoekers je vertrouwen en dat je ze zo goed mogelijk helpt.

Door ze aan je email lijst toe te voegen kun je ze nog beter helpen en vaker benaderen voor bijvoorbeeld nieuwe blogs, een nieuw product, een update van het product enzovoort.

Dit doen de grote bedrijven ook. Ze willen eerst email adressen en dan pas verkopen. Daarnaast is de kans dat iemand direct je het product koopt via je website heel klein. Daarom is het een beter idee om zelf de touwtjes in handen te krijgen.

Opschalen

Als je eenmaal snapt wat de bedoeling is, is het slechts een kwestie van opschalen. Als je met één affiliate marketing website 2000 euro kunt verdienen kun je met 10 websites ook 20.000 euro verdienen.

Zelfs als je niet alles zelf zou kunnen bijhouden heb je dan genoeg financiële ruimte om eventueel een tekstschrijver in te huren die de teksten voor je websites schrijft. Zo bouw je dan langzaam een online imperium op.

Vond je dit blogbericht waardevol? Download dan hieronder mijn gratis E-book en krijg regelmatig exclusieve tips in je mailbox.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content