Huddle Review (IMU) 2023! Goede keuze?
10 mei 2023 
in Tools

Huddle Review (IMU) 2023! Goede keuze?

Huddle Review: Huddle van IMU is een veelzijdig en bruikbaar hulpmiddel voor het bouwen van je eigen online community of cursus. Na het uitvoerig testen met 600 klanten, hebben we aan beide zijden van de creator-gebruiker dynamiek ervaren hoe effectief deze tool kan zijn en of we er winst mee konden maken.

Huddle is een membership- en community-softwarepakket van IMU dat de mogelijkheid biedt om forums of trainingen te creëren. Bekende figuren zoals Joshua Kaats van Dropship Academy 4.0 en Patrick Suiker van Crypto Masterclass maken gebruik van deze software voor hun productontwikkeling en verkoop.

De constante updates aan de software zorgen ervoor dat mensen lid blijven en een terugkerend inkomen genereren, aangezien de Huddle prijs vast is. Bovendien zijn er drie verschillende Huddle-prijzen, variërend van 19 euro, 49 euro tot 125 euro per maand, waardoor er zeker een keuze voor je bij zit.

Het ontwerpen van een cursus met Huddle is eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld al winst maken na het verkopen van zes cursussen van 100 euro elk. De meeste cursussen kosten echter tussen de 249 en 999 euro per stuk.

Huddle blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, de mogelijkheid om op je eigen domeinnaam te draaien en tal van nuttige functies. De leden van jouw cursus kunnen de app ook gebruiken om jouw training te volgen. Daarnaast is er een uitstekende klantenservice om je bij vragen of problemen te helpen.

Als je nog niet overtuigd bent van de kracht van Huddle, kun je de The Huddle IMU Review lezen voor meer inzicht, of zelfs een 14-daagse gratis proefperiode starten om de tool te ervaren.

Huddle review

Gratis E-book Memberships ⇒

Wat is Huddle?

Huddle, een product van de Internet Marketing Unie (IMU), is een krachtige softwaretool ontwikkeld voor het opbouwen van online cursussen en community-websites. Het dient twee voornaamste functies: het creëren van een community en het ontwikkelen van online cursusinhoud.

De community-functie van Huddle stelt ondernemers in staat om een boeiend, actief en dynamisch online platform te bouwen. Huddle overstijgt de traditionele 'forum-software' door gebruikers de mogelijkheid te bieden om premium content aan te bieden die toegankelijk is voor de leden van de community. Dit platform is ideaal voor het delen van passies, hobby's of kennis, en om je doelgroep bijeen te brengen en je website levendig te houden.

De tweede hoofdfunctie van Huddle is de mogelijkheid om snel en efficiënt een premium-contentledensite op te zetten. Dit betekent dat je een online cursus kunt creëren. Met Huddle kun je premium e-books, video's en hand-outs toevoegen aan je netwerk en deze toegankelijk maken voor je community. Deze functie maakt het mogelijk om snel en slim je eigen e-learning platform te ontwikkelen, specifiek gericht op je beoogde doelgroep.

huddle Review

Huddle is ook een alles-in-één software. Hierdoor heb je alles onder één dak en hoef je geen externe software aan elkaar te koppelen. Bovendien heb je geen technische kennis nodig om met Huddle een eigen online cursusomgeving te maken. Dit maakt Huddle bijzonder gebruiksvriendelijk.

Samenvattend, Huddle is een uitgebreide tool die zowel een online leeromgeving (Learning Management System - LMS) kan opzetten als een ledenforum dat aan de leeromgeving gekoppeld kan worden. Hier kunnen leden discussiëren, sparren en hulp vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om met Huddle een professionele membership of community op te zetten. Het biedt tal van mogelijkheden om jouw leden samen te brengen en te engageren.

Wie is de ontwikkelaar?

Huddle is een softwareproduct ontwikkeld door de Internet Marketing Unie (IMU), een bedrijf opgericht door Tonny Loorbach en later versterkt door mede-eigenaar Martijn van Tongeren. Loorbach is gespecialiseerd in neuromarketing en conversieoptimalisatie, en richt zich op de lange termijn strategie van IMU. Martijn van Tongeren is de actieve kracht op de werkvloer en de verbindende factor binnen het IMU-dienstenaanbod, dat uit diverse dochterdiensten bestaat.

IMU is een marketingplatform dat verschillende diensten aanbiedt, zoals Huddle, dat zich specifiek richt op e-learning. Het biedt onder meer de mogelijkheid om een community en ledenpagina aan je eigen website toe te voegen.

huddle Review

Tonny en Martijn hebben met IMU een groot bedrijf opgebouwd, en hun expertise op het gebied van online marketing stelt hen in staat om softwareproducten te ontwikkelen die bijdragen aan het succes van ondernemers. Hun productaanbod omvat naast Huddle ook het Phoenix website systeem en het Plug&Pay betaalsysteem, elk met een specifiek doel: Huddle voor het maken van een online leeromgeving en community website, Phoenix voor het bouwen van goed vindbare en winstgevende websites, en Plug&Pay voor betaalpagina's, upsells en affiliate marketing.

De softwaretools van IMU zijn ontwikkeld met de kennis en ervaring van marketingexperts en bevatten alleen functionaliteiten die daadwerkelijk bijdragen aan het succes van jouw website, webshop, forum of leeromgeving. Hierdoor is Huddle een betere keuze dan andere Learning Management Systems (LMS) op de markt.

Waarom Huddle Software gebruiken?

Het gebruik van Huddle biedt verschillende voordelen voor ondernemers die een online marketingbedrijf willen opstarten of uitbreiden. Hier zijn enkele redenen om Huddle te gebruiken:

Opstarten en groeien van een online marketingbedrijf

Huddle stelt je in staat om een online marketingbedrijf op te starten dat in de loop der jaren alleen maar kan groeien. Je hebt geen fysieke voorraad nodig, wat betekent dat alles digitaal kan worden beheerd.

Het hanteren van hoge verkoopprijzen

Als je een product van hoge kwaliteit hebt, kun je hoge verkoopprijzen vragen en zo een mooie marge behalen.

Abonnementsvorm

Hoewel de software alleen in abonnementsvorm beschikbaar is, kun je dit als voordeel gebruiken door je cursus of training ook als jaarabonnement te verkopen. Je kunt dus een verkoopprijs per jaar vragen en hetzelfde geld blijven verdienen door je cursus of training te blijven updaten met nieuwe informatie.

Het beste E-learning systeem

Huddle wordt beschouwd als een van de beste online e-learning en community programma's. Het is ontworpen voor ondernemers zonder technische kennis, wat betekent dat je met Huddle een website kunt bouwen zonder dat je technisch onderlegd hoeft te zijn.

Community en leeromgeving in één

Huddle is niet alleen een systeem voor het maken van een online leeromgeving, maar je kunt er ook direct een ledenforum aan koppelen. In tegenstelling tot veel andere systemen, waarvoor je twee verschillende systemen zou moeten gebruiken en deze zelf aan elkaar zou moeten koppelen, biedt Huddle een totaaloplossing onder één dak.

Tijdbesparing en vrijheid

Huddle is ontwikkeld voor mensen die een e-learning omgeving en/of een online community willen ontwikkelen. De focus ligt op het bieden van vrijheid en het besparen van tijd voor de gebruikers.

Houd er echter rekening mee dat Huddle je niet leert hoe je een online cursus of programma in elkaar zet. Het is een tool die je kunt gebruiken om je cursussen en community's te hosten en te beheren, maar de inhoudelijke ontwikkeling van deze cursussen is aan jou.

Huddle review

Gratis E-book Memberships ⇒

Wat kun je met Huddle allemaal?

Huddle is een veelzijdige software die je na aankoop meteen kunt gebruiken om je eigen online community en e-learning platform te creëren. Een groot voordeel van Huddle is dat je het kunt integreren in je bestaande website, wat betekent dat je eenvoudig je eigen URL aan Huddle kunt koppelen.

huddle Review

Gratis E-book Memberships van de IMU⇒

Bij het inlogscherm kun je kiezen uit drie verschillende thema's, en bij de training heb je keuze uit twee thema's. Dit biedt de gebruiker een gepersonaliseerde ervaring. Bovendien kunnen mensen die zich inschrijven voor het forum later, als ze een training aanschaffen, dezelfde inloggegevens gebruiken. Dit maakt het proces voor de gebruiker naadloos en gebruiksvriendelijk.

huddle Review |mogelijkheden

Gratis e-book community building van de IMU ⇒

Het forum is een cruciaal onderdeel van je community. Hier kunnen gebruikers bijvoorbeeld successen delen, zoals verkoopresultaten van dropshipping of andere trainingen. Huddle biedt je de mogelijkheid om je forum besloten of openbaar te maken. Een besloten forum zorgt ervoor dat alleen mensen die de training hebben gekocht toegang hebben, wat de exclusiviteit van je aanbod verhoogt.

Het e-learning gedeelte van Huddle geeft je de mogelijkheid om je eigen online product te maken en te delen met je klanten. Je kunt verschillende niveaus inrichten waar je bijvoorbeeld trainingen, modules of content kunt plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om upgrades te maken, die beschikbaar worden als klanten extra betalen.

Gratis e-book community building van de IMU ⇒

Huddle als Ledensite voor Digitale Programma's en Online Community

Huddle biedt een platform waar je eenvoudig en snel een ledensite voor digitale programma's kunt opzetten. Bovendien maakt het een levendige online community mogelijk. Met Huddle is het kinderspel om een e-learning omgeving te creëren volgens de nieuwste social media standaarden. Daarnaast biedt Huddle een gratis app voor haar gebruikers, wat de toegankelijkheid en gebruiksgemak verhoogt.

E-learning mogelijkheden

Huddle biedt e-learning software die je kunt gebruiken voor online trainingen en programma's. De software maakt het mogelijk om eenvoudig trainingen, modules en lessen te creëren en te beveiligen met verschillende lidmaatschapsniveaus. Daarnaast biedt Huddle functies voor automatische en gepersonaliseerde voortgangsindicaties en de mogelijkheid om leden te toetsen op hun kennis.

Community Forum

Het community forum van Huddle is modern en mobielvriendelijk. Het biedt social media functies zoals likes, tags, notificaties, profielen, berichten en groepen. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan challenges en punten verdienen voor een leaderboard. Het forum biedt ook een kalender voor evenementen met informatie over de deelnemers en een eenvoudige aanmeldingsfunctie.

Gratis Huddle App

De Huddle app maakt het voor leden mogelijk om altijd en overal programma's te volgen en de community te gebruiken. Het biedt een snelle en eenvoudige manier om te lezen en te reageren in de community, te switchen tussen de community, inbox, events, e-learning en meer. Het draagt bij aan meer verbinding tussen gelijkgestemden en maakt leden 'positief verslaafd' aan jouw Huddle.

Huddle review

Gratis E-book Memberships ⇒

Huddle voorbeelden

Huddle, ontwikkeld door de Internet Marketing Unie (IMU), wordt uitgebreid gebruikt in verschillende domeinen. Hier zijn vijf voorbeelden van succesvolle implementaties van Huddle.

  1. Dropship Academy 4.0: Deze dropshipping-cursus van Joshua Kaats is volledig gebouwd met Huddle, in combinatie met andere IMU-producten zoals Plug & Pay voor betalingen en Phoenix voor websitebouw.
  2. Crypto Masterclass: Patrick Suiker en Derek Westra maken gebruik van Huddle voor hun cursus over cryptocurrency, waaronder het kopen en verkopen van bitcoins.
  3. Affiliate Marketing Revolutie: Jacko Meijaard, een expert in affiliate marketing, heeft zijn cursus met behulp van Huddle ontwikkeld.
  4. IMU+: IMU zelf maakt ook gebruik van hun eigen Huddle-software voor hun Tornado Masterclass en IMU+.
  5. The Huddle Review Voorbeelden: Deze website toont verschillende cursussen en forums die met Huddle zijn gemaakt, waaronder de IMU-ledenwebsite, de Affiliate Marketing Revolutie en dichtbijmediteren.nl.

Huddle heeft meer dan 1,8 miljoen gebruikers en ondersteunt momenteel meer dan 1700 cursussen, wat een bevestiging is van de veelzijdigheid en effectiviteit van de software. De online leeromgeving en het forum van Huddle worden door gebruikers geprezen vanwege hun gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Een andere succesvolle implementatie van Huddle is de online WordPress-cursus, die de software gebruikt om een toegankelijke en interactieve leeromgeving te creëren. De Nederlandse oorsprong van het bedrijf, de toegankelijkheid via zowel website als app, en de geïntegreerde forumfunctie zijn slechts enkele redenen waarom deze software wordt geprezen.

Kortom, Huddle is een veelzijdige tool die zijn nut en effectiviteit heeft bewezen in diverse domeinen, variërend van dropshipping en cryptocurrency tot affiliate marketing en webontwikkeling.

huddle Review | voorbeelden

Gratis e-book community building van de IMU ⇒

Wat zijn de voor- en nadelen van Huddle?

Huddle is een veelzijdige softwaretool ontworpen door IMU, die talrijke voordelen biedt, maar ook enkele nadelen kent.

Aan de positieve kant is Huddle gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren met bestaande websites. Het biedt mogelijkheden om een levendige community te creëren, met opties om delen van een forum openbaar of privé te maken. Bovendien kun je Huddle personaliseren, wat zorgt voor een unieke ervaring bij elke training of masterclass. De klantenservice van IMU is ook uitstekend - ze reageren snel op vragen via telefoon of e-mail. Daarnaast zijn de integratiemogelijkheden met andere software stukken bijna eindeloos.

Toch zijn er enkele nadelen. Het belangrijkste is dat Huddle wordt aangeboden in een abonnementsvorm, wat betekent dat je alles kwijtraakt wat je hebt opgebouwd als je besluit te stoppen met betalen (behalve natuurlijk je winst).

Huddle biedt een platform dat samenwerking en efficiënte organisatie van bestanden mogelijk maakt. Het heeft doelgerichte tools voor het beheren van online producten en is ook geschikt voor mobiele gebruikers dankzij de app. Echter, het is minder aantrekkelijk voor kleinere organisaties vanwege de kosten, en het hosten van grotere bestanden, waaronder video's, is niet mogelijk.

Huddle biedt verder een voortgangsindicator voor cursusleden, de mogelijkheid om toetsen en quizzen in de cursus te verwerken, en de optie om extra koppelingen te maken via Zapier. Het kan volledig aangepast worden aan de huisstijl van je website en geplaatst worden op je eigen domeinnaam.

De nadelen zijn dat het een abonnement vereist, en sommige alternatieve community- of cursussoftware kunnen beter passen bij specifieke doelen. Bovendien kan een eenvoudig gratis forum of Facebookgroep soms voldoen aan de behoeften van sommige gebruikers.

Huddle review

Gratis E-book Memberships ⇒

Is de Huddle Software betrouwbaar?

Huddle is een product van de Internet Marketing Unie (IMU), een bekende naam in de online marketingwereld. IMU heeft een sterke reputatie opgebouwd met een breed scala aan digitale producten en diensten, waaronder Huddle. IMU staat bekend om zijn expertise en betrouwbare producten. Maar laten we specifiek de betrouwbaarheid van Huddle nader bekijken.

Klanttevredenheid

De betrouwbaarheid van een product of dienst kan vaak worden beoordeeld aan de hand van de klanttevredenheid. Huddle wordt door een groot aantal gebruikers geprezen om zijn functionaliteit en gebruiksgemak. De positieve feedback en succesverhalen van gebruikers, zoals snelle groei in ledentallen en effectieve communityvorming, tonen aan dat Huddle doet wat het belooft.

Beveiliging en Privacy

Huddle biedt verschillende beveiligingsfuncties, zoals verschillende lidmaatschapsniveaus om je trainingen en community te beschermen. Dit laat zien dat ze waarde hechten aan de veiligheid en privacy van hun gebruikers, wat bijdraagt aan hun betrouwbaarheid.

Ondersteuning en Klantenservice

Betrouwbare software komt vaak met een goede klantenservice. Huddle krijgt veel lof voor zijn klantenservice en ondersteuning. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, wat een sterk punt van betrouwbaarheid is.

Up-to-date en Innovatief

Huddle blijft zijn software voortdurend bijwerken en innoveren. Dit toont aan dat ze toegewijd zijn om hun gebruikers de beste ervaring te bieden en dat ze bereid zijn te investeren in hun product om het actueel en relevant te houden.

Huddle: Abonnementspakketten en Prijzen

Huddle biedt een gratis proefperiode van 14 dagen voor iedereen die de dienst wil proberen. Na deze periode zijn er drie verschillende abonnementspakketten beschikbaar. Elk pakket is ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten.

Huddle Lite

Dit is het meest betaalbare pakket, ideaal voor beginners. Het kost €19 per maand bij maandelijkse betaling, maar je kunt besparen door te kiezen voor jaarlijkse betaling, waarbij de prijs daalt naar €15 per maand. Met het Lite-pakket krijg je toegang tot 3 community boards, 1 e-learning training, 1 admin login en maximaal 100 gebruikers.

Huddle Premium

Het Premium-pakket is een stapje hoger met meer functies en mogelijkheden. Het kost €49 per maand bij maandelijkse betaling en €39 bij jaarlijkse betaling. Je krijgt 6 community boards, 5 e-learning trainingen, 3 admin logins, en ondersteuning voor maximaal 500 gebruikers. Extra functies zijn onder andere 5 lidmaatschapsniveaus, een evenementenkalender, content dripping, wekelijkse samenvattingen, uitdagingen, een 'trophy room', een eigen domein, en premium klantenondersteuning.

Huddle Ultimate

Het Ultimate-pakket biedt de meest uitgebreide set van functies voor €125 per maand bij maandelijkse betaling of €97 per maand bij jaarlijkse betaling. Dit pakket omvat alles uit het Premium-pakket, plus onbeperkte community boards, e-learning trainingen, logins en gebruikers. Ook krijg je onbeperkte niveaus, banneradvertenties, community-groepen en een quiz-/toetsingsmodule.

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Het mooie van Huddle is dat je de flexibiliteit hebt om te beginnen met een maandabonnement en later over te stappen naar een jaarabonnement om te profiteren van de korting. Je kunt ook tussen pakketten wisselen, zodat je altijd de juiste functies en capaciteiten hebt voor je groeiende behoeften. IMU is toegewijd aan het helpen van gebruikers om succesvol te zijn met hun Huddle-software.

Als extra garantie bieden Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach van IMU een 14-dagen geld-terug-garantie. Als je vindt dat het product niet aan je verwachtingen voldoet, krijg je zonder problemen je geld terug.

Huddle review |leren

Gratis E-book Memberships ⇒

Recensies en Ervaringen met Huddle

Huddle, een product van de Internet Marketing Unie (IMU), onderscheidt zich van andere Learning Management Systems (LMS). Het platform biedt gebruikers niet alleen de mogelijkheid om cursussen te creëren, maar ook om tastbare resultaten te bereiken.

Succesverhalen van Huddle

Bekijk bijvoorbeeld de SMMB masterclass, de Affiliate Marketing Revolutie en de Defensiefit leeromgeving. Deze en vele andere leeromgevingen hebben met Huddle aantoonbaar succes behaald. Dit maakt Huddle een waardevolle investering in vergelijking met andere LMS-systemen.

Persoonlijke Ervaring met Huddle

Na het volgen van zes cursussen op Huddle, kan ik bevestigen dat het platform goed gestructureerd is en een duidelijk overzicht biedt. De extra's zoals bijlagen bij de lessen en het gebruik van verschillende bestandstypen zoals audio, voegen echt waarde toe. Mocht ik ooit mijn eigen training ontwerpen, dan zou ik dit zeker met Huddle doen. De kosten voor het platform zijn ook zeer redelijk, vooral als je bedenkt dat je de kosten kunt terugverdienen met slechts één klant per jaar.

Klantbeoordelingen van Huddle

Diverse klanten geven hoge waarderingen aan Huddle. Nanny Nina Official prijst bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en de ondersteuning. Mitchell Suvaal benadrukt hoe soepel het platform werkt voor het opzetten van zijn zzp masterclass. Jessica Maybury wijst op de gebruiksvriendelijkheid voor niet-technische gebruikers, terwijl Stephane Stiévenart de eenvoud van het opzetten van een online community benadrukt. Paul Verheul, een langdurige gebruiker van Huddle, heeft zelfs een tweede Huddle opgezet vanwege zijn positieve ervaringen.

huddle Review | ervaringen

Groeimogelijkheden met Huddle

De talrijke succesvolle ledenwebsites en het gemiddelde aantal leden per site tonen aan dat er met Huddle voldoende groeimogelijkheden zijn. Het is duidelijk dat gebruikers vinden dat Huddle hen de tools biedt om succesvolle, professionele trainingen en masterclasses te creëren.

Huddle review | Learning

Gratis E-book Memberships ⇒

Alternatieven voor Huddle

Als je op zoek bent naar alternatieven voor Huddle, zijn er verschillende platforms die je zou kunnen overwegen, waaronder LearnDash, Maatos en Teachable. Elk van deze platforms heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

LearnDash is een populair leermanagementsysteem (LMS) dat speciaal is ontworpen voor WordPress websites. Het stelt gebruikers in staat om online cursussen te creëren en te beheren met een verscheidenheid aan functies, zoals quizzen, certificaten en gebruikersrapporten. LearnDash is ideaal voor diegenen die al een WordPress-website hebben en op zoek zijn naar een geïntegreerde oplossing.

Maatos daarentegen is een Nederlandstalig platform dat je de mogelijkheid biedt om je eigen online academie te creëren. Het beschikt over handige tools voor het creëren en verkopen van online cursussen, en biedt ook ingebouwde mogelijkheden voor marketing en klantenservice. Maatos is een goede keuze voor mensen die een gebruiksvriendelijke en volledig Nederlandstalige oplossing zoeken.

Teachable is een ander alternatief dat je zou kunnen overwegen. Dit platform is ontworpen om het creëren en verkopen van online cursussen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het heeft een zeer intuïtieve interface, en biedt ook functies zoals quizzen, discussieforums en gedetailleerde rapporten. Teachable is een uitstekende optie voor diegenen die een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing zoeken om hun online cursus te creëren en te verkopen.

Hoewel elk van deze platforms zijn eigen voordelen heeft, is het belangrijk om je specifieke behoeften en doelen in overweging te nemen bij het kiezen van het juiste platform voor jou. Neem de tijd om elk platform te onderzoeken en te bepalen welk platform het beste past bij jouw unieke behoeften.

Conclusie

Deze review bespreekt de krachtige mogelijkheden van Huddle, een softwarepakket ontwikkeld door de Internet Marketing Unie (IMU). Huddle blinkt uit in het bieden van uitstekende kwaliteit en volledige Nederlandse ondersteuning, waarbij het vertrouwen wekt dat het door IMU is gemaakt, een organisatie met een stevige reputatie voor kwaliteitsproducten gericht op online marketingondernemers.

Huddle stimuleert creativiteit door ondernemers te helpen hun ideeën om te zetten in trainingen, masterclasses of forums. Het systeem vereist geen technische kennis, waardoor je je kunt concentreren op het opbouwen van je bedrijf en het genereren van passieve inkomsten. Dit wordt mogelijk gemaakt door een eenvoudig op te zetten online leeromgeving, die je in contact houdt met je community via een efficiënt forum en een hoogwaardige app.

Dit softwarepakket excelleert in snelheid, gebruiksgemak en de kracht om de community te betrekken. De responsieve support is een ander sterk punt, waarbij problemen snel worden opgelost. Het resultaat is een professionele e-learningomgeving die een meerwaarde biedt voor digitale productverkoop en online cursusaanbieders.

Het vertrouwen in Huddle wordt versterkt door het feit dat IMU sinds 2010 bestaat en voortdurend evolueert om relevant te blijven voor digitale ondernemers. De focus op interactie en de verbeterde visibiliteit ten opzichte van andere platforms zoals Facebook, maken van Huddle een ideaal hulpmiddel om een levendige en actieve community te creëren. Dit leidt tot verhoogde betrokkenheid en potentieel hogere omzet.

Huddle is dan ook ten zeerste aan te bevelen voor iedereen die digitale producten verkoopt of online cursussen aanbiedt. Het is zelfs gratis uit te proberen, waardoor je de kracht van deze software zelf kunt ervaren voordat je je ertoe verbindt.

Huddle review | Elearning

Gratis E-book Memberships ⇒

Over de schrijver
Reactie plaatsen