arrow_drop_up arrow_drop_down
26 december 2018 

hoeveel verdienen met affiliate marketing

Hoeveel verdienen met affiliate marketing? Dat ligt helemaal aan jezelf, de een verdient 20 euro per maand en de ander verdiend meer dan 10.000 euro per maand.

[cta id=”2011″ align=”none”]

Hoeveel verdienen met affiliate marketing?

Er zijn alleen in Nederland al heel veel affiliates maar lang niet allemaal verdienen ze geld. Heel veel affiliates verdienen zelfs helemaal niets. De grootste reden hiervan is dat ze niet consequent zijn in hun werk. Ze posten weinig nieuwe berichten en groeien daardoor weinig in de zoekresultaten.

Aan de andere kant zijn er ook affiliates die meer dan 10.000 euro verdienen in Nederland. Dit zijn de affiliates die elke dag weer opnieuw aan hun website bouwen om hem zo te laten groeien.

Affiliate marketing is een kwestie van doorgaan en zorgen dat het blijft groeien. Als je dat in je achterhoofd houdt, kun je met affiliate marketing een hele goede boterham verdienen.

affiliate marketing revolutie betrouwbaar

Wat is een realistisch bedrag om te verdienen?

Als je net gaat beginnen met affiliate marketing kun je niet verwachten dat je direct al geld gaat verdienen. Er gaat eerst een hele tijd overheen voordat er bezoekers naar je website komen.

Ook zullen dat er niet heel veel zijn in het begin en daarom is het belangrijk dat je blijft doorgaan. Elk blogartikel dat je schrijf kun je zien als een nieuwe open deur naar je website. Je doet voor elk artikel zoekwoordonderzoek zodat je weet waar jouw potentiële bezoekers naar op zoek zijn. Als je dit vervolgens duidelijk hebt, ga je daarvoor berichten schrijven.

Er bestaat een kans dat je in het eerst half jaar of zelfs in het eerste jaar helemaal niets gaat verkopen. Ook kan het zijn dat je na twee maand al commissies binnenhaalt. Het ligt er ook maar net aan hoe hard jij aan je business werkt.

Als je realistisch bent, is een inkomen van 1000 euro na anderhalf tot twee jaar te doen. Het is dan wel de bedoeling dat je in die twee jaar elke dag bezig bent met het verbeteren van je business, en minimaal een keer per week een nieuw artikel gaat schrijven. Let op een keer per week is de minimum. Het is dus helemaal niet verkeerd om wat vaker te posten. Daarmee vergroot je alleen maar je kans om sneller meer bezoekers naar je website te krijgen.

affiliate marketing voor dummies

Hoeveel commissie per verkoop?

Hoe veel je gaat verdienen per verkoop ligt er een beetje aan wat je gaat promoten. Als je kijkt naar informatie producten op paypro.nl, dan krijg je al snel 40 tot 50% commissie. Terwijl je wanneer je een webshop zoals Coolblue gaat promoten, je maar maximaal 10% krijgt per verkoop.

Natuurlijk hoeft dat niet uit te maken, als je meer verkoopt met coolblue. Dan verdien je uiteindelijk als nog meer. Maar als je net gaat beginnen met affiliate marketing kan ik je aanraden om met informatie producten te beginnen. Hier levert een affiliate sale gewoon meer op. En dat geeft vooral in het begin een lekker gevoel.

Hoe begin je met affiliate marketing?

Als je met affiliate marketing wil beginnen heb je een website nodig. Er zijn ook wel andere manieren om affiliate marketing toe te passen maar met een website is het meest betrouwbaar. Je bouwt dan namelijk aan je eigen business.

Als je bijvoorbeeld zou gaan promoten via Facebook, heb je de kans dat je al je harde werk kwijt raakt als Facebook het doek sluit.

Als je een website hebt, is het de bedoeling dat je daar een mooi thema op installeert. Je hoeft hem verder nog niet helemaal mooi te maken, want de eerste tijd komen er toch geen bezoekers. Dan is het belangrijk dat je alle wordpress instellingen goed gaat zetten om zo goed mogelijk gevonden te worden. Dit kun je allemaal online vinden.

Als je dat hebt gedaan is het tijd om content te knallen (teksten te schrijven). Dit is voor de eerst komende maanden je hoofddoel. Het enige wat daar nog bij komt is zoekwoord onderzoek. Hiermee kun je namelijk zien op welke termen er binnen jouw onderwerp veel worden gezocht zodat je daar blogs over kan gaan schrijven.

affiliate email marketing

Cursus affiliate marketing

Waarschijnlijk snap je nog niet alle termen die ik net heb genoemd, en dat is ook helemaal niet erg. Toen ik net begon begreep ik er ook maar weinig van en was ik een van die beginners die na enkele maanden al gestopt was.

Gelukkig heb ik mezelf er toe gezet om toch door te gaan en daar heb ik nu veel plezier van. Dat is me allemaal gelukt dankzij de Cursus van Jacko Meijaard. Hij heeft me laten inzien dat affiliate marketing makkelijk is en dat het slechts een kwestie is van volhouden.

Er zijn zo veel affiliates die naar enkele maanden stoppen. Dat is heel erg jammer want als ze ook maar iets langer hadden vol gehouden, hadden ze een goede kans op veel commissies.

Daarom wil ik je ook vertellen dat wat er ook gebeurd, en hoe slecht de resultaten ook zijn, STOP NIET.. Niet voordat je je eerste commissie hebt ontvangen. Want pas dan geloof je erin en gaat het echte feest pas beginnen.

affiliate email marketing

Succesvol zijn met affiliate marketing

Als jij ook succesvol wil worden met affiliate marketing raad ik je zeker aan om het verhaal van Jacko eens te lezen. Deze jongen verdient op jonge leeftijd al meer dan 10.000 euro en weet dus precies waar hij over praat. Ik heb zelf veel gehad aan de cursus en verdien nu ook geld met affiliate marketing.

Terwijl ik daarvoor eigenlijk alleen maar een beetje aan het klooien was. De cursus is een gemakkelijke videocursus waarvoor je geen HBO diploma nodig hebt, je kunt alles makkelijk nadoen waardoor je het allemaal direct gaat snappen. Het enige wat voor jou belangrijk is, is dat je niet gaat opgeven als het moeilijk is. Dan is voor jou de commissie ook binnen handbereik.

Eigenlijk is affiliate marketing heel simpel. Als je maar lang genoeg volhoudt, en doorgaat totdat je geld verdient. Daarna wil je niet meer stoppen en zal je steeds meer willen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen