Hoeveel geld verdien je met YouTube?

Hoeveel geld verdien je met YouTube? Tegenwoordig zijn er veel manieren om geld te verdienen. Het gaat lang niet allemaal meer over de traditionele baantjes waarbij je van 9 tot 5 op kantoor zit. Veel mensen hebben er tegenwoordig voor gekozen om online geld te verdienen, bijvoorbeeld met YouTube.

Hoeveel geld verdien je met YouTube? Het is een vraag die je vaak voorbij zult horen komen. Hoeveel je precies verdient met YouTube is moeilijk om te zeggen, omdat dit van veel verschillende factoren afhankelijk is.

In dit artikel gaan we dieper in op het antwoord op de vraag. Aan het eind van het artikel heb je dan het antwoord op je vraag. Lees snel verder om te ontdekken hoeveel geld je kan verdienen met YouTube.

Dit verdien je met YouTube

We kennen allemaal natuurlijk wel de meest bekende YouTubers van ons land. Denk bijvoorbeeld aan StukTV, Enzo Knol en ga zo maar door. Je weet dan vast ook wel dat zij een aardig inkomen krijgen met het maken van hun video’s.

De reden hiervoor is vrij simpel. Zij hebben namelijk veel abonnees. De advertenties bij hun video’s leveren daardoor meer op en de kans is ook groter dat ze sponsoren krijgen die in hun video’s willen. Uiteraard krijgen ze dan daar ook weer voor betaald.

Veruit de meeste inkomsten zul je echter krijgen uit de advertenties. Hoeveel dit is, is afhankelijk van de grootte van je kanaal. Ook je locatie en het aantal views dat je met je video’s weet te behalen spelen hierbij een belangrijke rol.

Dit alles zorgt ervoor dat er een grote variatie is in hoeveel inkomsten je precies kunt verwerven met de advertenties rond je video. Er is echter wel een algemene regel waar je naar kunt kijken.

Over het algemeen zullen de inkomsten voor de advertenties zo rond de 42 cent per 1000 views liggen. Dit is natuurlijk niet erg veel en zeker niet als je moeite hebt om veel views te behalen met je kanaal.

Meer verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTube lijkt best makkelijk, maar is zeker in het begin nog erg moeilijk. Je moet je kanaal dan nog echt op de kaart zetten en dat zorgt ervoor dat je niet zoveel inkomsten zult krijgen als waar je op gehoopt had.

Je moet dan ook zo snel mogelijk zien te groeien met je kanaal. Er zit namelijk meer dan genoeg potentie in het project dat je gestart bent. Op YouTube zijn er ook verschillende dingen die je kunt doen om meer te verdienen.

Wil jij weten hoe je meer kan verdienen met YouTube? Lees dan zeker onze blog die daarover gaat. Je krijgt dan meteen een beter beeld. Daarnaast kan het ook helpen om een cursus te volgen.

Een goede cursus om meer te verdienen met YouTube is de Cashcow Academy. Je krijgt er erg veel uitleg en je zult al snel zien dat je inkomsten gaan stijgen. Als gevolg hiervan krijg je ook meer plezier in het maken van je video’s.

Waarom kiezen voor YouTube?

YouTube is erg aantrekkelijk om geld mee te verdienen. De reden daarvoor is eigenlijk vrij simpel. Je hoeft namelijk niet super veel moeite te doen om geld te verdienen met YouTube. Natuurlijk doe je wel moeite, maar minder dan met een normale baan.

Je doet namelijk op de momenten waarop jij het wil moeite om een video te maken. Denk dan aan het opnemen, bewerken en uploaden hiervan. De inkomsten zullen vervolgens vanzelf komen en ook blijven komen.

Eigenlijk is het dus heel simpel. Je doet op een voor jou geschikt moment moeite om een video in elkaar te zetten. Daarna kan je rustig achteroverleunen en wachten tot het geld langzaam maar zeker binnenstroomt.

Conclusie

Om je heen zie je waarschijnlijk steeds meer mensen die geld proberen te verdienen met YouTube. Hierdoor ben je er zelf misschien ook wel over na gaan denken om te beginnen met een eigen YouTube kanaal.

Vanzelfsprekend heb je dan ook de vraag hoeveel je kunt verdienen met het maken van video’s. Een echt duidelijk antwoord is moeilijk, omdat het van veel afhankelijk is. Over het algemeen kan je uitgaan van 42 cent per 1000 views.

Het gaat dan alleen nog maar over de inkomsten uit de advertenties. Door middel van sponsoren kunnen de inkomsten natuurlijk toenemen. Hiervoor zal je kanaal wel wat groter moeten zijn.

Om meer te weten te komen over YouTube kan je deelnemen aan de Cashcow Academy. Veel plezier met het maken van filmpjes voor op YouTube!

Vergelijkbare berichten