Hoe wordt je succesvol met affiliate marketing?
16 februari 2019 

Hoe wordt je succesvol met affiliate marketing?

Iedere affiliate marketing beginner wil graag succesvol worden met affiliate marketing.

Ook ik wilde graag succesvol worden met affiliate marketing maar ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Maar nu ik al een tijd bezig ben met affiliate marketing weet ik wat er nodig is om succesvol te worden met affiliate marketing. Dat lees je in dit blogbericht.

Hoe wordt je succesvol met affiliate marketing

Op veel websites lees je dat maar liefst 99% van alle beginnende affiliates niet succesvol wordt met affiliate marketing.

De reden hiervoor is dat de meeste mensen niet bereidt zijn veel werk te doen zonder dat je daarvoor direct betaald krijgt. Als je met affiliate marketing begint kan het zo maar zijn dat je na een jaar hard werken aan je website nog geen euro verdient.

De meest mensen willen direct resultaat voor het werk dat ze doen en daardoor stoppen ze te snel met affiliate marketing als het tegen zit.

Meestal komt dit omdat je te hoge verwachtingen hebt van de uitkomst. Als je dan na een jaar nog steeds niets verdiend hebt is dat een grote teleurstelling en is de kans groot dat je ermee stopt.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je zorgen dat je door blijft gaan tot je in ieder geval één commissie hebt verdiend. Pas dan geloof je echt dat affiliate marketing werkt, en kun je jezelf pushen om door te gaan.

Ook moet je weten dat je ondanks dat resultaat niet direct zichtbaar is, je wel al die tijd allemaal zaadjes aan het planten bent. Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat ze uitkomen.

Om je een idee te geven van wat ik bedoel raad ik je aan het onderstaande filmpje eens te bekijken. Affiliate marketing werkt namelijk volgens hetzelfde principe.

Durf te investeren

Zo vaak lees ik reacties van mensen die geinteresseerd zijn in affiliate marketing dat ze geen geld willen uitgeven om te beginnen. Ze willen geen website maken, niet investeren in een goede cursus en niet investeren in de juiste tools.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je bereidt zijn te investeren. Affiliate marketing is een business. Ondanks dat affiliate marketing in vergelijking tot andere soorten bedrijven bijna geen geld kost, is het voor de meeste mensen nog steeds te moeilijk om te investeren.

Daarom raad ik je aan om voor één keer al je gedachten opzij te zetten en voor deze ene keer wel te investeren in een website, een cursus en de juiste tools.

Marketheme van de affiliate marketing revolutie
Overzicht van de affiliate marketing cursus

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Vervolgens ga je dan een jaar aan de slag met je website. Dan zal je zien dat soms investeren om er iets moois van te maken loont.

Ook ik was in het begin niet bereid om te investeren. Ik verdiende weinig geld en geloofde niet genoeg in affiliate marketing om er mijn geld aan uit te geven.

Toch ben ik nu achteraf blij dat ik het heb gedaan. Dat is precies waarom ik jou ook aanraad het te doen. Dankzij die investering heb ik nu de mogelijkheid om vanuit huis te werken en zelf te kiezen wanneer ik werk en hoe ik werk.

Heb geduld

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je vooral veel geduld hebben. Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je geld verdient met affiliate marketing

Sommige beginners doen er een jaar over om geld te verdienen met affiliate marketing en anderen doen er een maand of 4 over.

Een voorbeeld van mijn inkomsten in een maand

Voordat je succesvol kunt zijn met affiliate marketing moet je eerst een website opbouwen.

Schrijf meer dan 1 blog per week

Veel beginners denken dat ze succesvol kunnen worden met affiliate marketing met minimaal werk.

Vooral in het begin als je net je website start, is het heel belangrijk om wat extra werk te doen.

Op deze manier krijg je sneller bezoekers naar je website en is de kans groter dat je geld gaat verdienen.

Probeer daarom vooral in het begin meer dan 1 blogbericht per week te schrijven.

Welke website content voor affiliate marketing

Als je ieder dag een uurtje de tijd neemt om een blog te schrijven, moet het goed te doen zijn om in ieder geval 3 of 4 blogberichten per week te schrijven.

Zorg er bij het schrijven van een blog voor, dat de informatie die je schrijft klopt en dat het zo veel mogelijk goede en behulpzame informatie geeft over het onderwerp.

Denk ook goed na over het aantal woorden. Hoe dieper je ingaat op een bepaald onderwerp, hoe meer waarde je levert. Dat is precies wat Google wil zien van je blogs om goed te scoren.

Denk dus niet in woord aantallen maar denk alleen aan de informatie die je kunt beschrijven.

Leer vooral in het begin zo veel mogelijk

Als je nog maar net begint met affiliate marketing, is de kans groot dat je nog niet precies weet wat de beste methode is en hoe je het beste aan de slag kunt met affiliate marketing.

Daarom is het vooral in het begin belangrijk om zo veel mogelijk te leren. Zelf ben ik begonnen met de affiliate marketing revolutie cursus en heeft die cursus me geholpen direct een goede basis te zetten.

Inmiddels verdien ik een paar honderd euro per maand op het internet en ben ik al weer bezig met een nieuwe cursus. Dit doe ik omdat ik zo veel mogelijk wil leren over affiliate marketing.

AMR 2019 transparant

Met de nieuwe informatie die ik krijg uit de cursus kan ik mezelf blijven verbeteren en zo nog meer geld verdienen op het internet.

Daarom raad ik je echt aan om een cursus te volgen. Het maakt je begin een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat je direct op de goede weg bent om geld te verdienen.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

De stappen om succesvol te worden met affiliate marketing

Als je wilt beginnen met affiliate marketing, kun je dat op veel verschillende manieren doen. De beste manier om succesvol te worden met affiliate marketing is met je eigen website.

Je eigen website maken

Dat betekent dat je een klein beetje geld moet investeren om een website te kunnen hebben.

Kijk niet naar het maken van een gratis website, maar investeer 3 euro per maand maand in een eigen website. Je zal er later namelijk spijt van krijgen als je eerst met een gratis website begint.

Bij Neostrada kun je voor nog geen 3 euro per maand al beginnen met je eigen website. Meer informatie over Neostrada? Om naar hun website te gaan klik je hier.

Bij Neostrada kun je direct al een thema op je WordPress website installeren. Het is belangrijk om te weten dat vooral in het begin het uiterlijk van je website helemaal niet belangrijk is.

Kies een simpel thema

Als je WordPress website geïnstalleerd is, is het belangrijk om een simpel thema te kiezen. Het thema moet overzichtelijk zijn en makkelijk te gebruiken voor je bezoekers.

Zelf heb ik 2 thema's die ik gebruik voor al mijn websites. Wil je weten welke thema's dat zijn? Lees meer over het installeren van een Thema

Onderwerpen zoeken om over te schrijven

Als je op zoek gaat naar onderwerpen om over te schrijven, lijkt het heel aantrekkelijk om allerlei dure tools te kopen die je vertellen hoe veel ergens op wordt gezocht. Dat is helemaal niet nodig en het is prima te doen zonder.

Kijk simpelweg in Google bij de autosuggesties welke dingen er naar boven komen als jij je onderwerp intypt in Google.

affiliate marketing a
Autosuggesties in Google

Dat is de makkelijkste manier om te beginnen.

Geef vooral niet op

In het begin kan het lijken alsof je voor niemand schrijft. Je werkt elke dag aan je website, maar hebt niet het gevoel dat er iemand anders dan je familie en vrienden je blogberichten leest.

Het is ontzettend belangrijk om lange termijn te denken en in ieder geval een jaar vol te houden. Na dat jaar zullen er zeker veel bezoekers naar je website komen als je continu blijft doorgaan met het schrijven van content.

Jacko Meijaard – Eigenaar van de affiliate marketing revolutie cursus is al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient op dagen meer dan 3000 euro per dag.

Screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Hoe meer goede informatie er op je website staat hoe makkelijker jouw gewenste bezoekers je weten te vinden.

Met de Affiliate Marketing Revolutie heb je een grote kans dat ook jij Succesvol zal worden op het internet.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down