Hoe word je succesvol met affiliate marketing in Nederland? (Bewezen methode)
1 november 2019 

Hoe word je succesvol met affiliate marketing in Nederland? (Bewezen methode)

Als je al een tijdje research aan het doen bent naar affiliate marketing, heb je vast al gezien dat er vooral in Amerika ontzettend veel geld wordt verdiend met affiliate marketing.

Toen ik net begon vroeg ik mezelf af of het in Nederland ook mogelijk is om zo succesvol te worden. Daarom heb ik het uitgezocht.

Het is mogelijk om succesvol te worden met affiliate marketing in Nederland, wel is affiliate marketing in Nederland lang niet zo populair als in Amerika. Toch zijn er heel veel affiliates in Nederland die veel inkomsten genereren met affiliate marketing. 

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing in Nederland, zijn daarvoor verschillende manieren. Op deze website leg ik je uit welke manier de beste is om toe te passen als Nederlandse affiliate en waarom.

Hoe word je succesvol met affiliate marketing in Nederland?

In feite zou succesvol worden met affiliate marketing in Nederland een stuk makkelijker moeten zijn dan in Bijvoorbeeld in Amerika. Nederland is veel kleiner en het aantal actieve affiliates ligt ook veel lager.

Toch hebben heel veel beginners er moeite mee om succesvol te worden met affiliate marketing.

Om succesvol te worden met affiliate marketing moet je vooral een hele lange adem hebben. Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je inkomsten genereert.

Voor de meeste beginners duurt het te lang voordat ze geld verdienen waardoor ze te snel opgeven.

Toen ik net begon met affiliate marketing keek ik iedere dag naar mijn analytics om te kijken of het al iets beter ging. Uiteindelijk leidde dat ertoe dat ik bijna stopte.

Ik zag maanden geen resultaat terwijl ik wel keihard aan het werk was. Helaas moest het maanden voor mij duren om erachter te komen dat ik bijna alles fout deed.

Om succesvol te worden heb je een bewezen strategie nodig. Je moet precies weten wat wel en niet werkt, zodat je het maken van fouten zo veel mogelijk kunt voorkomen.

Er zijn genoeg affiliates die al veel geld verdienen met het internet waarvan je kunt leren.

Het is met affiliate marketing vooral belangrijk dat je niet probeert het wiel opnieuw uit te vinden, maar simpelweg doet wat werkt.

Wat is de beste methode om succesvol te worden met affiliate marketing in Nederland?

De beste methode om succesvol te worden met affiliate marketing in Nederland is door een eigen website te maken en deze te voorzien van behulpzame teksten.

Hoe meer goede teksten je schrijft, hoe meer bezoekers er in de toekomst naar je website zullen komen.

Inmiddels ben ik al een behoorlijke tijd bezig met deze methode en merk ik  dat hoe meer content ik schrijf voor mijn website hoe meer geld ik verdien als affiliate.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat het helemaal niet zo goed werkt om je hele teksten vol te zetten met affiliate links.

Wat je veel beter kunt doen is aparte verkooppagina’s maken en dan in je content naar de verkooppagina’s te linken.

Ook heb ik geleerd dat er heel veel winst te behalen valt met e-mail marketing. Sinds ik begonnen ben met het opbouwen van mijn e-mail lijst heb ik daaruit nog meer inkomsten kunnen genereren.

Uiteindelijk gaat het om het totaal pakket dat je moet leren om succesvol te worden met affiliate marketing. Zelf heb ik geleerd hoe dat moet met een cursus.

De eerste stap is dus om een eigen website te maken over een bepaald onderwerp. Hier geef je dan waardevolle informatie over alles wat te maken heeft met je onderwerp.

Vervolgens maak je daarnaast een aantal pagina’s waarop je uitgebreide informatie geeft over de producten die je wilt promoten.

Daarna link je vanuit je teksten naar die pagina’s op je website. Veel beginnende affiliates linken direct naar de verkooppagina’s van de aanbieders.

Het nadeel hiervan is dat bezoekers veel sneller van je website weggaan voordat je ze echt heb kunnen helpen met informatie over de producten.

De kans dat ze het product dan via jou kopen is klein. Daarom is het veel beter om eerst de nodige informatie te geven over de producten die je promoot.

Welke cursus kun je het beste volgen voor succes?

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing in Nederland, raad ik je aan om de methode van Jacko Meijaard te volgen. Hij heeft bewezen dat het mogelijk is om veel geld te verdienen op het internet met affiliate marketing.

De methode van Jacko is simpel maar super effectief. In deze methode draait het vooral om het schrijven van waardevolle teksten op je website.

Hiermee zorg je ervoor dat er steeds meer bezoekers naar je website komen en zo ga je ook steeds meer verdienen.

Jacko Meijaard zelf weet al 100.000 euro per maand te verdienen met affiliate marketing en daarom is het zeker een goed idee om te luisteren naar wat hij te vertellen heeft.

Bekijk hieronder hoe de methode van Jacko werkt:

 

In het begin was ik behoorlijk sceptisch over zijn methode en wilde ik geen geld uitgeven aan een cursus. In plaats daarvan heb ik geprobeerd alles zelf uit te zoeken waardoor ik veel tijd verloren ben.

Daarom raad ik je aan als je net gaat beginnen om wel dat kleine beetje geld te investeren in goede kennis. Het scheelt je daarna heel veel tijd en moeite om je eerste commissies te verdienen.

Als ik helemaal opnieuw zou moeten beginnen zonder de kennis en vaardigheden die ik nu heb, was ik zeker direct begonnen met het volgen van de cursus.

De cursus die ik heb gevolgd is de affiliate marketing revolutie. Hierover heb ik een uitgebreide review geschreven. Wil je het ook direct goed aanpakken? Lees dan eerst mijn review over de affiliate marketing revolutie.

Je mindset is ook belangrijk

Naast alle juiste vaardigheden en kennis is ook je mindset een hele belangrijke factor als je succesvol wilt worden met affiliate marketing.

Het is belangrijk om te weten dat je niet direct geld verdient als je aan de slag gaat met affiliate marketing.

De meeste beginners denken dat ze binnen een maand al veel geld verdienen en geven vervolgens op als dat niet het geval blijkt te zijn.

Daarom wil ik je in dit bericht heel duidelijk maken dat het soms wel een half jaar kan duren voordat je je eerste commissie hebt verdiend.

Maar als je door blijft gaan en blijft leren, is het helemaal niet moeilijk om geld te verdienen op het internet.

De eerste commissies zijn het moeilijkst, maar daarna wordt het steeds makkelijker. In de onderstaande video legt Jacko Meijaard uit dat van 0 euro naar 100 euro veel moeilijker is dan van 100  naar 1000 euro:

Een van de belangrijkste elementen van succesvol worden met affiliate marketing is echt je doorzettingsvermogen.

Als jij het een jaar lang kunt volhouden om continu nieuwe teksten te schrijven en te publiceren, is de kans zelfs klein dat je niet succesvol wordt.

Aan de slag met affiliate marketing

Als je echt aan de slag wilt met affiliate marketing,  is het slechts een survival of the fittest. Alleen de mensen die doorgaan en er alles aan doen om succesvol te worden zullen dat ook bereiken.

Als je precies doet wat er in de affiliate marketing revolutie verteld wordt, ga je geld verdienen als je niet opgeeft. Doe gewoon precies de cursus na, maar kies wel een eigen niche.

Veel beginners doen de cursus namelijk letterlijk na en kiezen precies het product om te promoten die Jacko demonstreert. Als iedereen dat doet, kun je natuurlijk ook niet verwachten dat je snel succesvol wordt.

De concurrentie is dan veel te groot.

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Kies een onderwerp uit waar je interesse in hebt, of al iets van weet. Pas vervolgens alle dingen toe die je in de cursus leert en je neemt alle twijfel weg of je wel goed bezig bent. De cursus kost je 47 euro.

Voor de meeste mensen is dat een bedrag dat makkelijk te missen is. Helemaal als je erover nadenkt dat Jacko precies met diezelfde strategie 100.000 euro per maand verdient.

Mijn inkomsten met de methode

Ook ik volg de methode van Jacko al een tijdje en het heeft mij goede resultaten opgeleverd. Nu is het aan jou om ook succesvol te worden met affiliate marketing.

Lees hier eerst mijn review van de affiliate marketing revolutie en start vandaag nog. Hoe langer je wacht hoe langer het duurt voor je geld verdient.

 

 

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down