Hoe win je de concurrentiestrijd van andere affiliate marketeers

Hoe win je de concurrentiestrijd van andere affiliate marketeers?

Tegenwoordig heb je tal van mogelijkheden om geld te verdienen. Zelfs als je ‘gewoon’ in loondienst bent, kun je op verschillende manieren geld verdienen. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om met één van de online verdienmodellen aan de slag te gaan. Iets wat wij absoluut aanraden. Met een online verdienmodel geniet je namelijk van de nodige voordelen.

Of beter gezegd: met affiliate marketing geniet je namelijk van de nodige voordelen. In de afgelopen jaren is immers gebleken dat affiliate marketing één van de beste online verdienmodellen is. Eén van de beste online verdienmodellen waar je ook het meeste geld mee kunt verdienen.

Maar, let wel op: je hebt met de nodige concurrentie te maken. Meer en meer mensen zijn namelijk als affiliate marketeer gestart. Zij zijn met hun eigen affiliate websites gestart en vormen dus eigenlijk jouw concurrentie. Is deze concurrentie dan een reden om helemaal niet met affiliate marketing te starten? Nee, dat is zeker niet het geval. Wij raden je aan om vooral wél met affiliate marketing van start te gaan.

Waarom? Omdat affiliate marketing in onze ogen echt heel lucratief kan zijn. Bovendien is het onwijs leuk om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Dat is zéker het geval als je jouw concurrentie weet te verslaan. Om jouw concurrentie te kunnen verslaan, is het advies om onderstaande tips op te volgen. Met deze tips ben je in staat om jouw concurrerende affiliate marketeers op een achterstand te zetten. Op een flinke achterstand zelfs.

Geen zin om te lezen? Bekijk dan de Video!

Vond je de video interessant? Like dan de video en abonneer op ons YouTube kanaal.

Eis het uiterste van jezelf

Heb je enig idee hoe het kan dat Cristiano Ronaldo al jarenlang één van de beste voetballers is? Heb je enig idee hoe het kan dat Tiger Woods jarenlang één van de beste golfers was? En heb je enig idee hoe het kan dat LeBron James één van de beste basketballers ooit is? Deze sporters zijn dag in dag uit met zichzelf bezig. Met zichzelf bezig om elke dag weer de best mogelijke prestaties te leveren.

Dat moet jij ook van jezelf gaan eisen. Jij moet gewoon het uiterste van jezelf eisen, zodat je uiteindelijk de best mogelijke prestaties kunt gaan leveren. Denk je dat je met 80% inzet een succesvolle affiliate website op kunt richten? Dan hebben wij maar één tip voor je: begin er niet eens aan. Dit is absoluut niet hard of rot bedoeld, maar het is puur de waarheid. Alleen als je echt elke dag met de volle 100% inzet aan jouw websites werkt, ben je in staat om de gewenste resultaten te behalen. Precies dát is wat ook Cr. Ronaldo, Tiger Woods, LeBron James en andere succesvolle sporters doen.

Doe alle benodigde kennis op

Wil je succesvol zijn met affiliate marketeer? Dan is het onwijs belangrijk om alle benodigde kennis op te doen. Dit gaat om specifieke kennis over affiliate marketing, maar dit gaat ook over allerlei randzaken. Zo moet je ook goed weten welke affiliate plugins je het beste kunt gaan gebruiken. Of op welke manier je jouw affiliate websites zo snel mogelijk kunt laten groeien. Je moet verstand van SEO hebben, je moet verstand van adverteren hebben én je moet snappen waar je precies mee bezig bent.

Hoe je al deze kennis op kunt doen? Veel van deze kennis kun je ‘gewoon’ via het internet op doen. Stort je op de eindeloze informatiebronnen op het internet, volg affiliate marketing forums en kijk ook naar allerlei filmpjes op YouTube. Op die manier blijf je in ieder geval op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en dergelijke.

Wil je nou echt specifieke affiliate marketing kennis op doen? Dan raden wij je aan om met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan. Dit is simpelweg de beste affiliate marketing cursus (link naar review) die je kunt gaan volgen. Wat de voordelen van deze cursus zijn, vind je in onderstaand rijtje:

 • Je doet heel veel kennis op. Allereerst kunnen we stellen dat deze cursus echt heel uitgebreid is. Doordat de cursus uit veel lessen en modules staat, doe je alle benodigde kennis op. Die kennis heb je absoluut nodig om de concurrentiestrijd van andere affiliate marketeers te winnen.
 • Het is een leuke cursus om te volgen. Ook zijn wij van mening dat deze cursus erg leuk is om te volgen. Dit is te danken aan de ontwikkelaar, maar ook aan het feit dat dit een videocursus betreft. Je hoeft eigenlijk alleen maar naar de video’s te kijken, welke behoorlijk interactief zijn. Dát maakt het volgen van deze cursus alleen maar leuker.
 • De ontwikkelaar is onwijs vakkundig. Aan alles merk je ook dat de ontwikkelaar weet waar hij het over heeft. Sterker nog; Jacko Meijaard, de ontwikkelaar, is één van de beste affiliate marketeers van ons land. Als er iemand is van wie je veel kunt leren, is het dus van Jacko Meijaard wel. Alleen dit is al voldoende reden om je voor de Affiliate Marketing Revolutie aan te melden. Lees mijn review over de cursus >
 • De prijs valt reuze mee. Wij kunnen uiteraard niet in jouw portemonnee kijken, maar wij vinden de prijs van deze cursus reuze meevallen. Je moet het bedrag voor deze keuze in ieder geval als een investering zien. Alle kennis die je met deze cursus op weet te doen, gaat je op termijn immers geld opleveren. Het bedrag dat je aan deze cursus uitgeeft, verdien je zo op de korte termijn alweer terug.
 • Je krijgt meerdere bonussen meegeleverd. Ook is het ideaal dat je meerdere bonussen meegeleverd krijgt. Juist dankzij deze bonussen krijgt deze cursus nóg meer waarde. Bovendien sluiten de bonussen – wat ons betreft – perfect aan op de inhoud van de cursus. De cursus en de bonussen vormen zo een gouden combinatie.

Wil jij de concurrentiestrijd van de andere affiliate marketeers winnen? Dan is het onwijs belangrijk om veel kennis op te doen. Wat ons betreft, doe je dit het beste met deze uitgebreide cursus van Jacko Meijaard.

Denk goed na over het onderwerp en de structuur van jouw website

Kun je lukraak met een affiliate website beginnen? Het is mogelijk, maar het is niet aan te raden. Nee, als je écht succesvol met een affiliate website wilt zijn, moet je het nodige denk- en zoekwerk verrichten. Wij adviseren je daarbij aan om op onder meer de volgende punten goed te letten:

 • Het onderwerp van de website. Het is wenselijk dat je een goede niche weet te vinden. Een niche met interessante producten, de nodige bezoekersaantallen en zo min mogelijk concurrentie. Door in zo’n niche actief te zijn, neem je al een voorsprong op andere affiliate marketeers.
 • Richt je website om de lange termijn in. Verder is het advies om echt goed na te denken over de structuur van jouw website. Volgens ons doe je eer verstandig aan om jouw pijlen hierbij op de lange termijn te richten. Dáár heb je uiteindelijk het meeste profijt van.
 • Kies voor een pakkende domeinnaamOok is het aan te raden om een echt goede domeinnaam uit te kiezen. Een domeinnaam die direct aangeeft waar het op de website over gaat. En een domeinnaam die pakkend is en bij voorkeur ook niet al te lang is. Het kan soms enige tijd duren, maar door goed te zoeken kun je altijd zo’n domeinnaam vinden.

Richt je website goed in

Heb je bovenstaande tips opgevolgd? Dan is het zaak om jouw website volledig naar wens in te gaan richten. Daarbij moet je ook jouw pijlen op de lange termijn richten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je heel veel blogartikelen aan jouw website toe kunt voegen.

Daarnaast moet je heel goed kijken naar het ontwerp van jouw website. Zo moet het ontwerp van jouw affiliate website veel vertrouwen uitstralen. Kies daarom niet voor het eerste het beste WordPress thema, maar doe echt goed onderzoek naar de verschillende thema’s. Maak een goede vergelijking en hak de knoop door.

Verder moet je met jouw website veel vertrouwen uit gaan stralen. Zorg daarom voor een echt nette website en benoem bijvoorbeeld jouw e-mailadres op de website. Daar straalt veel vertrouwen uit, waardoor bezoekers direct een goed gevoel bij jouw website hebben.

Zet daarnaast echt goed puntjes op de ‘i’. Ga goed na of jouw website er netjes uit ziet en check dit ook eens op mobiele devices. Meer en meer mensen surfen namelijk via hun smartphone of tablet over het internet.

Zorg voor perfecte teksten

Weet je wat op dit moment het belangrijkste op een affiliate website is? De content. Alleen als de content echt perfect is, kun je met jouw website gaan scoren. Dit heeft puur te maken met het algoritme van Google. Dit algoritme is zich meer en meer op content gaan richten, waardoor de content steeds belangrijker geworden is.

Waar de content op jouw website aan moet voldoen? In onze ogen moet affiliate content aan de volgende eisen voldoen:

 • De content moet lang genoeg zijn. Hier bestaan geen vaste richtlijnen voor, maar het kan echt geen kwaad om lange artikelen op jouw website te plaatsen. Je kunt hierbij denken aan artikelen van wel 2000 tot 4000 woorden.
 • De content moet SEO proof zijn. De content schrijf je niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor Google. Door de content SEO proof te schrijven, is het algoritme van Google blij met de content. Dát gaat voor hogere rankings zorgen en daarmee voor meer en meer bezoekers.
 • De content moet overtuigend zijn. Wat wil jij met jouw affiliate website bereiken? Juist; je wilt jouw bezoekers verwijzen naar de webshops van de adverteerders. Om dat mogelijk te maken, moet je ervoor zorgen dat de content heel overtuigend is. Gééf echt aan wat de voordelen van de betreffende producten zijn en benadruk dit overduidelijk.
 • De content moet informatief zijn. Weet je wat ook van groot belang is? Dat je mogelijke vragen van jouw bezoekers gaat beantwoorden. Je weet uiteraard niet precies wat hun vragen zijn, maar dit kun je grotendeels wel zelf verzinnen. Om antwoord op deze vragen te kunnen geven, moet de content daarom ook informatief zijn.

Hoe je aan dergelijke content kunt komen? Daar heb je in principe twee mogelijkheden voor. Je kunt ervoor kiezen om zelf alle content te gaan schrijven. Dit is een tijdrovende klus, terwijl je ook echt veel schrijfkwaliteiten moet hebben. Zo moet je weten hoe je SEO proof kunt schrijven, hoe je overtuigd kunt schrijven en hoe je een artikel op de juiste manier kunt starten.

Een andere mogelijkheid die je hebt, is om van onze diensten gebruik te maken. Wij hebben ons namelijk volledig gespecialiseerd in het schrijven van affiliate content. Alle affiliate content die wij schrijven, voldoen voor 100% aan de hierboven gestelde voorwaarden. Wij hebben dan ook al veel affiliate marketeers blij weten te maken. Ga jij de volgende worden? Neem gerust contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden door kunnen spreken!

Blijf jouw website optimaliseren

Tot slot willen wij je adviseren om jouw website te blijven optimaliseren. Met bovenstaande tips zorg je voor een goede fundering. Door jouw website te blijven optimaliseren, weet je deze fundering eigenlijk helemaal vol te bouwen. Dát stelt je in staat om de concurrentiestrijd van andere affiliate marketeers te winnen.

Kun je dan af en toe een weekje gas terugnemen? Het is mogelijk, maar het is niet aan te raden. Je moet je namelijk voorstellen dat jouw concurrentie wél gewoon hard door blijft werken. Hard door blijft werken om hun websites voortdurend te verbeteren. Als jij daardoor even rust gaat nemen, loop je al snel weer een achterstand op. Zorg er daarom voor dat je door blijft knallen met jouw websites.

Daarbij kun je er ook voor kiezen om bepaalde taken uit te besteden. Denk hierbij aan het schrijven van de content aan Writgo. Ook kun je ervoor kiezen om de content door een content manager te laten plaatsen. Dát scheelt jou ook weer tijd; deze tijd kun je vervolgens besteden aan het blijven optimaliseren van jouw affiliate website. Veel succes en plezier in ieder geval!

Vergelijkbare berichten