Hoe verdien je geld zonder te werken?
24 januari 2020 

Hoe verdien je geld zonder te werken?

Voor alles in ons leven is geld nodig. Dit geld moet ook verdiend worden. Via vacatures kun je altijd op baantjes uitkomen die jou hierbij kunnen helpen, maar dan zul je er ook de deur voor uit moeten.

Geld verdienen zonder hiervoor te hoeven werken klinkt hierdoor een stuk aantrekkelijker.

Er bestaan hier veel verschillende mogelijkheden voor, waardoor je niet meer de deur uit zou hoeven en zonder weinig stappen te ondernemen toch een aardig zakcentje bij kunt verdienen.

Maar waar begin je? Onderstaande informatie helpt jou op weg om zonder te werken jouw geld te verdienen en te kunnen genieten van de extra’s die je hierdoor kunt doen.

Geld verdienen zonder te werken door promotie

Een van de mogelijkheden om jouw geld te verdienen zonder hiervoor te hoeven werken, is door middel van affiliate marketing.

Dit is een marketingstrategie waarbij jij als publisher aan het werk gaat voor de adverteerder, oftewel het bedrijf die de producten of diensten aanbiedt.

Bij deze manier van marketing zijn altijd meerdere partijen betrokken. De publisher en de adverteerder zijn de eerste twee partijen.

De adverteerders kunnen webwinkels zijn die hun producten gepromoot willen hebben, maar ook bedrijven die diensten aanbieden.

De partners, ook wel de publishers of de affiliates genoemd, zorgen dat de producten of diensten daadwerkelijk gepromoot worden en worden hiervoor betaald als er een resultaat wordt geboekt.

Altijd een beloning bij ieder verkocht product

Affiliate marketing kan op veel verschillende manieren ingezet worden, waarbij de derde betrokken partij komt kijken.

Dit is het netwerk. Het netwerk zorgt ervoor dat de resultaten bekeken worden en de beloning uitgekeerd kan worden. De beloning die jij ontvangt, verschilt per bedrijf waarvoor je aan de slag gaat.

Zo is het altijd een bepaald percentage van het gekochte product. Bij de een ligt de vergoeding echter hoger dan bij de andere.

Als je snel veel geld wilt verdienen met deze methode heb je het mis.

Het kan soms lang duren voordat je een goed bedrag op jouw rekening ziet verschijnen, doordat je het bereik eerst moet vergroten en ook goed op moet gaan letten welke producten je wilt gaan promoten voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat.

Ook via jouw eigen website aan de slag met affiliate marketing

Affiliate marketing is echter wel zeer geschikt om op een leuke manier geld te kunnen verdienen. Je kunt namelijk doen wat je altijd al deed, maar nu in combinatie met de promotie.

Als jij bijvoorbeeld vaak op sociale media zit en hierdoor een groot aantal volgers op hebt gebouwd, dan weet je waar deze in geïnteresseerd zijn. Door producten aan te bieden die hiermee te maken hebben, is de kans groter dat zij doorklikken naar de website en de producten ook echt aan gaan schaffen.

Heb je een eigen website? Dan kun je de promotie ook plaats laten vinden door middel van banners of links. Ook kun je er een artikel aan wijden om bezoekers te attenderen op de producten.

Je kunt ze dan direct doorverwijzen door middel van jouw persoonlijke link, waardoor de adverteerder weet dat deze bezoekers van jou afkomen.

Via Bol.com
jouw oude spullen verkopen

Een andere manier om geld te verdienen zonder te werken is door jouw spullen te verkopen via Bol.com. Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog voldoende spullen in huis liggen die zelden gebruikt zijn.

Deze producten kunnen jou echter nog genoeg opleveren om een zakcentje op jouw banksaldo te hebben.

Bol.com heeft hiervoor een aparte verkoophoek aangemaakt. Door een account aan te maken op de website en hier de juiste gegevens in te vullen kun je aan de slag gaan.

De producten die je verkoopt kunnen dan gelijk aangegeven worden.

Je volgt de stappen die er gevraagd worden en bepaalt een prijs die jij hiervoor terug wilt hebben.

Ook kun je hier gelijk aangeven op welke manier jij de producten uiteindelijk wilt verzenden. Je krijgt dan direct het totaalbedrag te zien wat jij kunt verwachten op jouw bankrekening.

Let op de
kwaliteit van producten

De voordelen van spullen verkopen via Bol.com is dat er altijd een groot bereik is.

Dagelijks zijn er namelijk veel mensen op de website te vinden die het liefst zo min mogelijk willen betalen voor producten en daarom bij tweedehands mogelijkheden gaan kijken.

Door jouw prijzen daarbij aantrekkelijker te maken dan van jouw concurrentie is de kans groter dat je deze verkoopt. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de producten er nog goed uit moeten zien.

Mensen zijn dan wel op zoek naar tweedehands spullen, ze willen ook goede kwaliteit hebben.

Producten die ernstig beschadigd zijn leveren hierdoor meer moeite op dan daadwerkelijk een bedrag.

Ook kun je lang niet alle producten verkopen via de website van Bol.com. Je zult daarom altijd goed door jouw kasten heen moeten gaan om te zien of er nog iets bruikbaars tussen zit wat je kunt verkopen.

Promoot producten met sociale media

Zit je vaak op sociale media? Dan zijn er voldoende manieren om hier geld mee te verdienen zonder te hoeven werken.

Social media marketing werkt namelijk goed als je een bepaald aantal voorbeelden hebt. Je moet hiervoor wel altijd een serieus publiek voor opgebouwd hebben.

Denk hierbij aan de affiliate marketing, waarbij je de producten van aanbieders promoot.

Hoe werkt affiliate marketing

Daarnaast zou je ervoor kunnen kiezen om jouw eigen producten te promoten door bijvoorbeeld te adverteren op Facebook. Er zijn ongetwijfeld voldoende spullen in jouw kasten te vinden die je niet meer gebruikt.

Denk hierbij aan elektronica, spellen, kleding of zelfs huishoudelijke apparaten. Door deze te verkopen via Facebook kun je er soms toch een leuk bedrag voor terugkrijgen.

Promotie van jouw eigen website

Een andere manier door social media marketing in te zetten is om bezoekers naar jouw eigen website te trekken.

Als je zelf producten of diensten verkoopt, dan is niets zo fijn als je dit gewoon vanuit huis kunt doen. Indirect ben je dan alsnog met werken bezig, alleen dan hoef je er niet meer de deur voor uit.

Je kunt jouw website namelijk eenvoudig promoten via sociale media door hier berichten op te zetten die de lezer aansporen om de website te bezoeken en de producten te kopen.

Het kost je slechts enkele minuten per dag om dit voor elkaar te krijgen, waarbij je wel de winst op ziet lopen. Zorg er daarom altijd voor dat je een pakkende tekst maakt, waardoor de lezer geneigd is om op de link te drukken.

Of promoot de producten rechtstreeks aan op sociale media zodat de lezer direct contact met jou opneemt om de producten te kopen.

Met YouTube geld verdienen

Geld verdienen zonder te werken kan ook door gebruik te maken van YouTube. Hier is wel enige kennis voor nodig, omdat het systeem erachter ingewikkeld zou kunnen zijn wanneer je net begint.

Ook kun je niet verwachten dat de inkomsten direct binnenstromen. Er zijn verschillende manieren om door middel van YouTube geld te verdienen.

Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je gelijk aan de slag. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het vinkje ‘advertenties tonen’ in te schakelen.

Let er hierbij wel op dat deze methode alleen interessant wordt voor jouw verdiensten wanneer je een paar duizend views per maand hebt voor jouw video’s.

Je zult hiervoor jouw kanaal toch moeten promoten voordat je er daadwerkelijk een zakcentje aan overhoudt.

Zorgen voor veel volgers en views

Wanneer je het minimale aantal views hebt bereikt, dan kun je er toch een leuk zakcentje aan overhouden.

De advertenties leveren namelijk tussen de 0,30 en 4,00 euro per 1000 views op. Het is afhankelijk van het onderwerp van de advertenties en hoeveel kijkers er daadwerkelijk op de advertenties klikken wat je gaat verdienen.

Ook kun je pas vanaf een bepaald bedrag uitbetaald worden. Doordat het vrijwel altijd met Google Adsense wordt gedaan, krijg je het geld pas op jouw rekening als je minimaal 70 euro hebt verdiend.

Voor kleine gebruikers is dit dus helemaal niet interessant, doordat het dan jaren kan duren voordat je een bedrag ontvangt. Als jouw kanaal al goed bekeken wordt, is het echter een goede mogelijkheid om naar te kijken.

Zorg voor een vast onderwerp

Om met YouTube geld te kunnen verdienen zonder te werken moet je ook een goed onderwerp hebben.

Ben je bijvoorbeeld een fanatieke gamer, dan kan het lonen om al jouw video’s hierop te baseren. Je kunt hiermee namelijk een aardige fanbase oprichten, welke jouw video’s steeds bekijken.

Als je een bekende youtuber bent, dan is de kans ook groter dat de volgers jouw volgende video automatisch gaan kijken.

De kans is daarbij ook groot dat jouw video’s teruggekeken worden, waardoor je automatisch nog meer geld kunt ontvangen zonder dat je hier nieuw werk voor hoeft te verrichten.

Met behulp van een e-book aan de slag gaan

Als je voor jezelf wilt bekijken welke mogelijkheden er zijn om geld te verdienen zonder te werken, dan is het ook goed om het e-book van De Moderne Nomaden te bekijken.

Door middel van deze startersgids heb je namelijk alle handvatten om goed van start te gaan en stap voor stap jouw succes te bereiken.

Niet alleen staan hier alle tips in, ook kun je leren hoe je de valkuilen gaat herkennen en deze kunt vermijden.

Wanneer je de startersgids opvolgt, ga je merken dat je binnen een korte tijd zelf een zakcentje gaat verdienen zonder hier nog de deur voor uit te hoeven. Het geld wat er binnenkomt, kun je weer gebruiken voor een leuk uitstapje. Zie de voordelen!

Over Het Online Geld Verdienen Startersgids E-book heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down