arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe verdien ik online geld?
13 mei 2019 

Hoe verdien ik online geld?

Hoe verdien ik online geld? Zelf verdien ik al een tijdje geld op het internet en zie ik mijn inkomsten elke maand groeien.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen vraag jij jezelf vast af hoe je nou geld verdient op het internet, of het allemaal wel echt is en wat nou een goede manier is om geld te verdienen.

In dit blogbericht geef ik je antwoord op al die vragen en geef ik je nog een aantal praktische tips. Lees verder.

Hoe verdien ik online geld?

“Hoe verdien ik online geld? “ Een vraag die ik mij heel vaak heb afgevraagd toen ik wilde leren hoe ik geld kon verdienen op het internet. Nu achteraf gezien is het helemaal niet zo moeilijk, maar toen ik nog niets wist had ik totaal geen idee waar ik moest beginnen. De kans is groot dat jij nu ook in die situatie zit.

Zelf verdien ik mijn geld met affiliate marketing. Hiermee promoot ik producten van andere mensen en bedrijven in ruil voor een commissie.

Het mooie daarvan is dat ik 24 uur per dag en 7 dagen per week geld kan verdienen omdat ik mensen alleen maar hoef door te sturen naar een aanbieding. Vanaf dat moment zit mijn werk erop en is het aan de verkoper om het product succesvol te verkopen.

Toen ik met affiliate marketing begon, verdiende ik nog niet direct geld .Dat komt omdat ik een net nieuwe website had waar nog vrijwel geen bezoekers naartoe kwamen.

Om ervoor te zorgen dat er steeds meer bezoekers naar mijn website komen schrijf ik teksten die voorzien zijn van bepaalde zoektermen. Zo komen er steeds meer bezoekers en creëer ik de mogelijkheid om steeds meer te verdienen.

Met een online cursus heb ik geleerd hoe ik mijn eerste website moest maken en hoe ik daar bezoekers naartoe kreeg. Ondanks deze informatie had ik er nog niet direct vertrouwen in. Maar sinds ik mijn eerste commissie ontving was dat direct omgeslagen en ben ik nu niet meer te stoppen.

Waarom zou je beginnen met online geld verdienen?

Online geld verdienen brengt veel voordelen met zich mee. Door online te werken ben je niet meer afhankelijk van een locatie en kun je overal ter wereld je werk doen.

Een ander voordeel van online geld verdienen is dat je je inkomsten oneindig kunt opschalen.

Daarnaast hoef jij jezelf niet meer te verantwoorden voor een werkgever omdat je zelf de baas bent in je online bedrijf.

Ook leer je heel veel van het starten van je online bedrijf en is dat natuurlijk alleen al een hele mooie ervaring.

Werkt het echt?

Ik kan me voorstellen dat als je nog niet zo veel over affiliate marketing hebt gelezen, je er nog niet in gelooft. Je hebt altijd geleerd dat je een goede baan moet zoeken om geld te verdienen en dat dat de enige manier is om inkomsten te genereren.

Affiliate marketing werkt echt en zelf heel goed. Elke maand dat ik bezig ben met affiliate marketing door mijn websites te onderhouden, groeien mijn inkomsten. Voor mij zijn dat nu nog geen duizenden euro’s per maand.

Toch weet ik zeker dat als ik hiermee doorga ik over een aantal jaar ook duizenden euro’s per maand ga verdienen.

Er zijn wel affiliates die al meer dan 10.000 euro per maand verdienen en in Amerika zijn er zelfs affiliates die meer dan 100.000 dollar binnenhalen per maand. JA, Het werkt dus echt.

In het bovenstaande filmpje kun je zien hoe veel een aantal affiliates verdienen met het promoten van een cursus. Niet alleen zegt dat iets over affiliate marketing zelf. Het zegt ook iets over de waarde van de cursus die ik aanbied op mijn website.

De affiliate marketing revolutie geeft namelijk super veel waarde als jij als beginner wilt beginnen met affiliate marketing. Werkelijk alles dat je moet weten om een goede start te maken wordt behandeld in de cursus.

Wat is een goede manier om online geld te verdienen?

De beste manier om online geld te verdienen is in mijn ogen affiliate marketing. Het kost je bijna niets om ermee te beginnen en je kunt er veel geld aan verdienen.

Wel moet je je realiseren dat je niet direct veel geld gaat verdienen omdat je eerst een website met bezoekers moet opbouwen.

Als je precies doet wat er in de cursus verteld wordt is het mogelijk om binnen 2 a 3 maand je eerste commissie te verdienen. Dat lijkt natuurlijk niet veel. Maar die eerste commissie is cruciaal en bepalend voor jouw succes.

10 tips om meer geld te verdienen op het internet

Om je te helpen geef ik je graag nog wat tips die je gaan helpen als jij start met geld verdienen op het internet. Deze tips heb ik zelf ook toegepast toen ik net begon en daarom weet ik dat jij er ook veel aan gaat hebben.

1. Doe één ding tegelijk

Als je leert over affiliate marketing merk je al snel dat daarvoor heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Het is dan belangrijk om je focus te houden en bezig te blijven met één ding.

Door je te focussen op bijvoorbeeld één website kun jij daarin veel werk verzetten en is de kans dat je succesvol wordt groter.

2. Leer zo veel je kunt, maar onderneem ook actie

Het is belangrijk om altijd door te blijven leren over affiliate marketing, maar het is daarbij ook belangrijk dat je het omzet in actie.

Veel beginners blijven maar informatie verzamelen waardoor ze niet toekomen aan de uitvoering. Dat is jammer want hoe langer je wacht voordat je begint, hoe langer het duurt voordat je geld gaat verdienen.

3. Geef niet op voordat je succes hebt

Vooral bij affiliate marketing gebeurt het vaak dat beginners vroegtijdig stoppen. Dat komt voornamelijk omdat je bij affiliate marketing eerst een hele tijd moet werken voordat je inkomsten gaat genereren.

Het is daarom belangrijk dat je niet opgeeft totdat je je eerste commissie hebt verdiend. Hierna heb je namelijk voldoende motivatie om door te gaan omdat je dan weet dat het werkt.

4. Leer van mensen die al succesvol zijn

Vraag geen advies aan mensen die niet weten waar je het over hebt, deze mensen zullen je vertellen dat je het beter niet kunt doen en dat het een groot risico is.

Daarom is het een goed idee om op zoek te gaan naar mensen die al succesvol zijn met affiliate marketing. Zij kunnen je namelijk wel het juiste advies geven.

5. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn

Toen ik net begon wilde ik direct een perfecte website en perfecte teksten. Toch is dat helemaal niet belangrijk als je net begint met affiliate marketing.

Je mag best wat fouten maken en je website hoeft er helemaal niet shiny uit te zien in het begin. Zelfs met een minder mooie website en teksten die fouten bevatten kun je prima commissies verdienen.

6. Werk elke dag minimaal een uur aan je business

Om ervoor te zorgen dat je gedisciplineerd blijft is het een goed idee om met jezelf af te spreken dat je minimaal één uur per dag aan de slag gaat om je online business verder uit te bouwen.

In het begin lijkt één uurtje niet veel bij te dragen aan je website, maar op lange termijn gaat dat een groot verschil voor je maken.

7. Leer hoe jij goed gevonden wordt op het internet

Om ervoor te zorgen dat er bezoekers naar je website komen is het een goed idee om te leren hoe jij bezoekers naar je website krijgt. Dit wordt ook allemaal uitgelegd in de affiliate marketing revolutie.

Een van de belangrijkste dingen die je kunt leren is SEO(Search engine Optimization. Hiermee optimaliseer jij je teksten en website op een manier zodat Google je website beter laat scoren in de zoekmachines.

8. Denk niet alleen aan geld, geniet ook van de ervaring

Natuurlijk wil je graag geld verdienen en dat willen we allemaal. Toch is het een goed idee om ook stil te staan bij de ervaringen die je op doet als je ermee aan de slag gaat.

Nergens heb ik zo veel geleerd als in de periode dat ik met affiliate marketing ben begonnen. Alleen dat is al een hele grote beloning.

9. Ga voor een lange termijn visie

Vooral omdat je niet direct geld verdient met affiliate marketing is het belangrijk om een lange termijn visie te hebben.

Stel doelen voor jezelf om vast te leggen waar jij over 1,5 en 10 jaar wilt staan. Daarna kun je werken aan een plan om daar naartoe te werken.

10. Volg een cursus

Een van de beste dingen die ik heb gedaan toen ik net begon met affiliate marketing is het volgen van de affiliate marketing revolutie. 

Niet alleen heb ik daar precies geleerd hoe ik mijn eerste website succesvol maak, ook heeft het ervoor gezorgd dat ik dagelijks aan de slag ging omdat ik de cursus graag wilde afronden.

Na de cursus was het voor mij al een gewoonte om elke dag aan het werk te gaan en mijn website op te bouwen. Daarom raad ik je zeker aan ook de cursus te volgen.

Conclusie

Online geld verdienen geeft je veel vrijheid en de mogelijkheid om je inkomsten oneindig te blijven verhogen. Wel moet je eerst een tijd je werken zonder dat je daarvoor direct geld verdient en dat is waarom veel beginners vroegtijdig stoppen.

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het een goed idee om elke dag een beetje aan je business te werken. Zo groeit je website elke dag en kom je steeds een stapje dichter bij geld verdienen op het internet.

Ook raad ik je zeker aan om de affiliate marketing revolutie te volgen omdat het je stap voor stap laat zien hoe jij kunt beginnen met affiliate marketing.

Na het volgen van de cursus had ik mijn eerst website al online en kwamen er zelfs al wat bezoekers naar die website toe.

Nu verdien ik met die website regelmatig commissies en dat alleen door het volgen van de stappen in de cursus.

De methode van deze cursus

Klik hier als je ook stap voor stap wilt leren hoe affiliate marketing werkt >>

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen