arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe verdien ik geld zonder te werken?

Hoe verdien ik geld zonder te werken?

Hoe verdien ik geld zonder te werken? Natuurlijk is het geweldig als je geld kunt verdienen zonder te werken. Maar is het ook mogelijk? Zo ja hoe bereik je dat dan? In dit blogbericht ga ik je vertellen hoe je geld kunt verdienen zonder te werken of in ieder geval door een heel stuk minder te werken.

Als jij niet graag werkt heb ik de oplossing voor je. Hier geef ik je meerdere mogelijkheden waardoor jij op lange termijn helemaal niet meer hoeft te werken, of minimaal. Lees snel verder.

Hoe verdien ik geld zonder te werken?

Om geld te verdienen zonder te werken moet je in de meeste gevallen eerst iets opbouwen. Dat betekent dat je nu nog wel moet werken om daar later de vruchten van te plukken. Een voorbeeld hiervan is affiliate marketing.

Met affiliate marketing moet je vooral in het begin redelijk wat werk verzetten, maar als het eenmaal loopt hoef je alleen nog maar onderhoudswerkzaamheden te doen.

Dat betekent dat je hooguit één keer per week aan het werk moet voor een paar uurtjes om je website te voorzien van nieuwe content.

Daarbij kun je er ook nog voor kiezen om de teksten te laten schrijven door een tekstschrijver. Hierdoor minimaliseer je het werk dat jij moet doen maximaal.

Manieren om geld te verdienen op de automatische piloot

Naast affiliate marketing zijn er nog meer mogelijkheden die je in staat zijn om geld te verdienen zonder dat je daarvoor hoeft te werken. Hieronder geef ik je een aantal voorbeelden.

Investeren

Als je helemaal niet wilt werken voor je geld, kun je ook geld investeren. Dit zorgt ervoor dat jouw geld, geld voor jou verdient. Dat betekent dat het enige dat jij hoeft te doen geld inleggen is.

Investeren brengt natuurlijk wel risico's met zich mee. De kans bestaat dat je je geld verliest. Maar als het goed gaat met je investeringen heb je de mogelijkheid om geld te verdienen zonder te werken. Je investeringen worden dan met de tijd meer waard en als je gaat investeren in aandelen heb je ook nog kans dat je dividend (winstuitkering) ontvangt.

Een eigen bedrijf starten

Ook bij het starten van een eigen bedrijf kun je niet direct geld verdienen zonder daarvoor te hoeven werken. Je moet het bedrijf namelijk eerst groot maken zodat er voldoende inkomsten binnenkomen.

Van die inkomsten kun je dan mensen aannemen die het werk voor je doen. Pas als je alle taken kunt uitbesteden van de inkomsten dat het bedrijf genereert kun je geld verdienen zonder daarvoor te werken.

Handelen in vastgoed

Vastgoed is een unieke manier om geld te verdienen aan je investeringen. Wel is het belangrijk om te weten dat er bij vastgoed wel een vorm van werk is. Je moet er namelijk voor zorgen dat de huizen die je hebt netjes blijven.

Daardoor moet je altijd op een manier betrokken blijven bij de huizen die je verhuurt.

De makkelijkste manier om passief geld te verdienen

Een van de makkelijkste manieren om veel geld te verdienen is via het internet. Zelf ben ik al een ruime tijd bezig met affiliate marketing en kost het vrij weinig tijd om een website te onderhouden.

Het enige dat je hoeft te doen is minimaal één keer per week een nieuw blogbericht op je website te plaatsen. Het mooie aan affiliate marketing is dat je de teksten voor je website kunt uitbesteden.

Je hoeft dan alleen maar het onderwerp door te geven waarover de tekstschrijver jouw teksten moet schrijven. Als je dan de teksten hebt binnen gekregen is de enige taak nog publiceren.

Met hoog uit twee uurtjes per week kom je dan al een heel eind. Het is niet helemaal geld verdienen zonder te werken maar wel bijna.

Daarnaast moet je je ook afvragen of je wel echt helemaal niet wilt werken. Het leven waarin je altijd vrij bent lijkt in het begin heel leuk.

Maar als je een lange tijd bij de deur zit ga je je al snel vervelen en dan wil je weer aan het werk.

Met affiliate marketing heb je een combinatie van weinig werken, veel verdienen en oneindig opschalen. Je kunt namelijk zo veel affiliate sites maken als je wilt en hiervoor tekstschrijvers inhuren. 

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij jij producten promoot van iemand anders. Dat kunnen informatie producten zijn, maar ook producten van grote webwinkels zoals bol.com.

Om affiliate te worden meld je je dan aan voor het affiliate netwerk. Voor informatieproducten is dat Paypro.nl en voor de webwinkels ga je naar hun eigen website.

Als je je eenmaal hebt aangemeld krijg je van  je affiliate partner een speciale link. Deze link is een affiliate link en laat je partner zien wanneer er bezoekers via jouw link naar de website zijn gekomen.

Als de bezoeker dan besluit om het product aan te schaffen dat jij promoot ontvang jij daarover een commissie. In het begin verdien je nog niets. Maar na een tijd verdien je geld zonder te werken. Je ontvangt dan commissies als je op vakantie bent, in de bioscoop zit of lekker op het terras.

Voor mij is er geen mooiere manier om geld te verdienen dan met affiliate marketing en daarom raad ik jou ook aan het te doen.

Bekijk hier hoe het werkt

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

10 tips voor een vliegende start met affiliate marketing

Als je gaat beginnen met affiliate marketing is het een goed idee dat je deze tips meeneemt. De meeste beginners stoppen al na een paar maand en zullen daardoor nooit succesvol worden.

Met de onderstaande tips hoor jij niet bij de beginners die opgeven en heb je een grotere kans op succes.

1. Geef niet op als het tegen zit

De grootste fout die veel beginners maken is dat ze al opgeven voordat ze een euro verdiend hebben. Dat komt omdat je met affiliate marketing niet direct geld verdient.

Maar hoe langer je met affiliate marketing aan de slag gaat, hoe groter de kans is dat je commissies gaat verdienen.

Sommige affiliates verdienen al geld na enkele maanden en andere affiliates moeten er meer dan een jaar op wachten. Maar als je doorgaat, is de kans zeer groot dat jij ook commissies gaat verdienen.

2. Start geen tweede project tot de eerste geld verdient

Vaak zie ik beginners na een maand of twee al een nieuw project starten terwijl ze nog niet eens geld verdienen met het eerste project. Dat is niet handig want als je dan dingen fout doet bij je eerste project, maak je diezelfde fouten bij het tweede project.

Daarom raad ik je aan om eerst te zorgen dat je geld verdient met je eerste website en dan pas een tweede project te starten.

3. Besef dat je een bedrijf aan het opbouwen bent

Veel beginners zeggen “ik doe affiliate marketing als een hobby”. Ik wil je daarom direct vertellen dat als jij het als een hobby ziet, je ook de resultaten van een hobby zult ervaren.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je het gaan zien als een bedrijf. Daarmee leg je direct de lat een stuk hoger voor jezelf en ben je bereidt harder te werken.

4. Neem het woord SEO niet te serieus

Om te zorgen dat de teksten van je website goed scoren in de zoekmachines moet je natuurlijk wel rekening houden met de richtlijnen van Google. Maar je hoeft het ook weer niet te serieus te nemen.

Als jij zorgt dat je je zoekterm (leer je allemaal in de cursus) een aantal keer terug komt in de tekst, zit je al goed.

Verder is het vooral belangrijk dat je de tekst zo natuurlijk mogelijk schrijft. Daarom raad ik je aan om je teksten gewoon zo te schrijven als dat je ook tegen je vrienden zou praten.

5. Ervaring komt met de tijd

Wordt niet boos op jezelf als het in het begin allemaal niet lukt of als je niet na twee maanden al geld verdient. Dat is namelijk heel normaal. In het ergste geval verdien je een heel jaar geen geld. Maar als je door blijft gaan met content knallen, staat die eerste commissie om de hoek.

Als je door blijft gaan wordt je er vanzelf beter in en gaat alles steeds makkelijker. Hoe beter jij jezelf ontwikkelt hoe sneller je commissies gaat scoren.

6. Doe meer dan het minimum

In de cursus wordt verteld dat je minimaal één keer per week een artikel van +/- 1000 woorden moet schrijven. Dat is het minimum. Het is dus alleen maar beter als jij meer teksten kunt schrijven dan dat.

Wel is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en dat je altijd je focus moet leggen op het zo goed mogelijk helpen van je bezoekers.

7. Verspil geen tijd aan de lay-out van je website

Vooral in het begin is de lay-out van je website nog helemaal niet zo belangrijk. Het heeft dus totaal geen zin om uren aan de slag te gaan met het uiterlijk. Je kunt die tijd vooral in het begin veel beter gebruiken om goede teksten te schrijven.

8. Wees zuinig met het plaatsen van affiliate links

Het lijkt een goed idee om 30 keer een affiliate link op je pagina te plaatsen. Toch is dat geen goed idee. Het komt vooral heel spammy over en het helpt je niet bij het krijgen van meer kliks.

Maak in plaats daarvan gebruik van mooi call – to -action buttons zoals je hierboven al een keer hebt kunnen zien. Zelfs één call to action button is al genoeg om kliks te krijgen.

9. Laat je niet leiden door emoties

Ja een jaar werken zonder inkomsten is zwaar. Ook ik heb me vaak afgevraagd of ik er wel mee door moest gaan. Maar toch heb ik door gezet en ben ik mezelf daar nu eeuwig dankbaar voor.

Daarom raad ik je aan om het minimaal een jaar vol te houden om er alles aan te doen om je eerste commissie te scoren. Als de eerste commissie binnen is weet ik zeker dat je niet meer gaat stoppen.

10. Alles is mogelijk bij affiliate marketing

Je vraagt je vast af hoe veel geld er dan te verdienen valt met affiliate marketing. Je kunt met affiliate marketing zo veel verdienen als je zelf wilt. Sommige affiliates verdienen 1000 euro per maand en anderen 10.000 euro per maand.

Daarnaast zijn er in Amerika bepaalde affiliates die meer dan 100.000 dollar verdienen in een maand. Dat komt alleen maar omdat zij de uitdaging zijn aangegaan en het niet hebben opgegeven. Voorbeeld van een succesvolle Amerikaanse affiliate>>

Zo zie je maar dat echt alles mogelijk is en dat je zo veel geld kunt verdienen als je wilt. Zelfs als je er niet zo veel voor wilt werken.

Conclusie

Als het aan mij ligt is het antwoord op je vraag “hoe verdien ik geld zonder te werken” affiliate marketing. Er zijn maar weinig manieren van geld verdienen waarmee je zo veel controle en vrijheid hebt als met affiliate marketing.

Met een paar uurtjes per week werk kun je bouwen naar een succesvolle online business en daarmee oneindig veel geld verdienen. Ook ik verdien geld met affiliate marketing zonder daarvoor veel te hoeven werken.

Daarnaast is het ook mogelijk om geld te verdienen zonder te werken door te investeren. Dit kan in bijvoorbeeld aandelen of vastgoed. Toch raad ik je aan eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Hier leer je precies hoe jij je eerste affiliate website maakt en daar succesvol mee wordt. Het begin is even moeilijk maar uiteindelijk heb je er totaal geen moeite aan.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen