arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe verdien ik geld met YouTube?
1 juli 2019 

Hoe verdien ik geld met YouTube?

Hoe verdien ik geld met YouTube? Als je geld wilt verdienen met YouTube, is het vooral belangrijk om gewoon te starten. Zo veel mensen willen wel graag aan de slag gaan met YouTube maar het komt er gewoon niet van. Ze weten niet waar ze over moeten praten of wat voor een video’s ze moeten maken en doen het dan maar gewoon niet.

In plaats daarvan zoeken ze een baan die ze helemaal niet leuk vinden en hebben later spijt dat ze niet hebben gedaan wat ze graag hadden willen doen.

Hoe verdien je geld met YouTube?

Om geld te verdienen met YouTube moet je content publiceren. Je kunt er dan advertenties op weergeven of affiliate marketing toepassen.

Voordat je geld kunt verdienen met je YouTube kanaal heb je eerst kijkers nodig. Kijkers kun je alleen maar krijgen door regelmatig nieuwe content te plaatsen.

Als je niet weet waar je content over moet maken is het vooral een goed idee om het dicht bij jezelf te zoeken.

Wat vindt jij leuk om te doen? Waar praat je graag over? Als jij helemaal gek bent van Basketbal en je bent daar zelf regelmatig mee bezig, waarom begin je daar dan niet een YouTube kanaal over?

Het maakt niet uit wat je doet, het maakt niet uit in welke niche je gaat, het gaat erom dat jij jezelf laat zien en laat zien wie je bent.

Hoeveel verdien je met Youtube

Er zijn zo veel beginnende YouTube Kanalen die andere kanalen proberen te kopiëren. Ook ik heb met mijn website een lange tijd precies gedaan wat heel veel andere affiliates ook deden. Er werd me namelijk vertelt dat dat is wat werkt.

Totdat ik er geen zin meer in had en me afvroeg hoe ik ervoor kon zorgen dat ik wel zin had in het publiceren van content.

De oplossing was voor mij om gewoon te doen waar ik zin in had. In plaats van constant standaard informatie te posten over onderwerpen die al door 50.000 affiliates zijn geschreven. Besloot ik mezelf meer te betrekken in mijn blogs.

Op deze manier kan ik de dingen delen die ik leuk vind, die ik leer en wat voor mij wel werkt en wat niet werkt.

Genieten van de leerzame ervaring

Nergens leer je zo veel dan wanneer je een eigen bedrijf start. Het maakt daarbij niet uit of je een webshop begint, of aan de slag gaat met affiliate marketing. Toen ik net begon met affiliate marketing wist ik nog helemaal niets van business, boekhouden, content creëren etc.

Voordat ik begon met affiliate marketing was ik vooral content aan het consumeren in plaats van creëren.

Er is natuurlijk niets mis met consumeren, maar van consumeren alleen leer je niet veel. Je leert namelijk pas van content consumeren als je de geleerde lessen in de praktijk brengt.

Als je met affiliate marketing wilt beginnen is de kans groot dat je net als vele anderen en ikzelf vooral aan het oriënteren bent over hoe je het beste kunt beginnen.

De kans is ook groot dat je die ene gouden tip nog niet hebt gevonden. Ook ik ben maanden op zoek gegaan naar de gouden tip die mij zo snel mogelijk rijk zou maken.

Nu weet ik inmiddels dat de gouden tip niet bestaat en dat je alleen maar succesvol kunt worden met affiliate marketing door er daadwerkelijk werk voor te doen.

Online geld verdienen als Succesvol affiliate marketing

Helaas worden de meeste beginners gek gemaakt met het woord Passief inkomen. Ze verwachten dan dat ze met vrijwel geen werk succesvol kunnen worden en dan met een cocktail op het strand kunnen liggen terwijl het geld binnen stroomt.

Het zou voor mij makkelijk zijn om tegen jou te zeggen dat als je die ene cursus hebt gevolgd, je niets meer hoeft te doen en het geld direct zal binnenstromen.

Het is super goed om een cursus te volgen en zo te leren hoe jij aan de slag gaat met affiliate marketing. Dat heeft mij ook op weg geholpen. In de affiliate marketing revolutie heb ik de basis geleerd waar deze website een resultaat van is.

Maar als je alleen de cursus volgt en vervolgens geen actie onderneemt, gebeurt er niets. Het is dan logisch dat jij niet succesvol wordt.

Keihard actie ondernemen

Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing is er één hele belangrijke factor die ik heb geleerd. Dat is namelijk dat je keihard actie moet ondernemen om je affiliate marketing business tot een succes te maken.

Hoewel de één keer per week minimum in de affiliate marketing een goed startpunt is en consistentie heel belangrijk is, raad ik je aan altijd meer te doen dan het minimum.

Wel moet het vooral leuk blijven voor jezelf. Als jij al moeite hebt met één keer per week een blogbericht schrijven, is het voor jou geen goed idee om meer te doen dan dat. Als je affiliate marketing namelijk niet leuk vindt om te doen, ga je het niet volhouden.

Daarom is het een goed idee om voor jou te bepalen wat keihard actie ondernemen voor jou betekent.

Voor mij is keihard actie ondernemen gewoon zo veel doen als ik zelf prettig vind. Soms komen er in een week 5 blogbericht op mijn website en andere weken maar 1. Ondanks dat veel affiliates je vertellen dat je bezoekers graag willen weten wanneer jij een bericht plaatst en je daarom vaste dagen met jezelf moet afspreken, ben ik juist van geen verplichtingen.

Doe gewoon wat goed voelt, wees je zelf en geniet van je weg naar succes. Maak doelen voor jezelf maar niet alleen maar financiële doelen. Als je namelijk als doel hebt om 10.000 euro per maand te verdienen is dat leuk totdat je dat doel hebt behaald.

Daarna wil je dan al snel meer. Daarom raad ik je aan om niet zo bezig te zijn met geld verdienen, maar vooral met het beter worden in wat je doet. Volg een cursus om te beginnen met affiliate marketing, ga daarna experimenteren met je website, publiceer content over de dingen die jij wilt vertellen en niet wat je zou moeten vertellen. Doe niet wat andere 1000 affiliates iedere dag doen, maar laat zien wie jij bent. Iedereen is uniek en zo ontwerp jij je eigen verhaal.

Oneindig veel geld verdienen

Als je veel geld wilt verdienen met affiliate marketing en YouTube is het vooral belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Je kunt nog zo veel geld willen verdienen, maar als je niet leuk vindt wat je doet is dat niets waard.

Je kunt met affiliate marketing zo veel verdienen als je zelf wilt. Het ligt er daarbij maar net aan wat jij daarvoor wilt doen.

Als je één keer per week een blog wilt schrijven en verder de hele week niets doet, zal je minder snel groeien dan wanneer je iedere dag iets doet aan je business.

Als je succesvol wilt worden moet je simpelweg beginnen. Daarna jezelf te ontdekken en vanuit daar verder te kijken. Succes.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen