arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoeveel geld kun je verdienen als affiliate? Dit is mogelijk
19 november 2018 

Hoeveel geld kun je verdienen als affiliate? Dit is mogelijk

Toen ik net begon met affiliate marketing vroeg ik mij ook af hoeveel geld je nu eigenlijk kan verdienen met affiliate marketing. Inmiddels verdien ik een fulltime inkomen met affiliate marketing en wil ik graag voor je beantwoorden hoeveel geld je nu precies kunt verdienen met affiliate marketing, hoe lang het duurt voordat je geld verdient en wat je ervoor moet doen om veel geld te verdienen.

In dit blogbericht lees je wat ik heb gedaan om geld te verdienen op het internet en geef ik je een idee van de mogelijkheden die er zijn als je aan de slag gaat met affiliate marketing.

Wil jij weten hoeveel geld je nou kunt verdienen met affiliate marketing? Ik vroeg me dat enkele jaren geleden ook af. Daarom heb ik op het internet voor je gezocht wat andere affiliates gemiddeld verdienen met affiliate marketing. Mensen die daadwerkelijk doorzetten met affiliate marketing, verdienen gemiddeld 1500 tot 4000 euro per maand. Dit komt echter niet in enkele weken. Hiervoor moet je daadwerkelijk werk verrichten aan je website.

Hoeveel geld je gaat verdienen is helemaal afhankelijk van een aantal factoren. In dit blogbericht gaan we dieper in op hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing en wat ervoor nodig is om veel geld te verdienen op het internet. Lees daarom zeker verder.

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

In de inleiding van dit blogbericht heb ik je al laten weten wat een affiliate gemiddeld verdient met afiliate marketing. De gemiddelde affiliate verdient ongeveer 2000 euro per maand. Echter is het wel belangrijk om te weten dat het voor deze affiliates niet in een dag is gekomen.

Om geld te verdienen met affiliate marketing moet je namelijk wel het nodige werk verrichten. Ook is het belangrijk om te weten dat van alle affiliates die beginnen met affiliate marketing, maar slechts een klein percentage daadwerkelijk succesvol wordt.

Dat komt overigens niet omdat affiliate marketing zo moeilijk is, maar vooral omdat een groot percentage van alle beginners vroegtijdig opgeeft.

Je kunt veel geld verdienen met affiliate marketing en hoeveel je kunt verdienen is oneindig. Er is geen limiet. Hoeveel geld jij gaat verdienen met affiliate marketing ligt helemaal aan jezelf en wat jij doet voor je website.

Hoe lang duurt het voordat je geld gaat verdienen?

Je weet nu dat je behoorlijk wat geld kunt verdienen met affiliate marketing en dat dat natuurlijk niet van de ene op de andere dag gebeurt. Om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing moet je een behoorlijke tijd met je websites aan de slag gaan.

Gemiddeld duurt het voor jou als beginnend affiliate 3 tot 4 maanden voordat jij je eerste commissie verdient. Daarna volgt de volgende commissie vaak snel.

Vanaf het moment dat jij je eerste commissie hebt verdient kan het wel een jaar tot twee jaar duren voordat je er een fulltime inkomen mee verdient.

Dat is ook de reden waarom veel beginners niet succesvol worden met affiliate marketing. Ze hebben niet de motivatie en het doorzettingsvermogen om door te gaan als ze een jaar niets of weinig aan inkomsten verdienen.

Daarnaast is het ook nog afhankelijk van welk onderwerp je website heeft. Afhankelijk van de concurrentie in je website niche, kan het ook langer of korter duren.

Zo is bijvoorbeeld de afvallen niche een van de grootste niches bij affiliate marketing. Dat betekent dat heel veel mensen een website hebben over afvallen.

Dat maakt het een stuk lastiger om met een afvallen website goede resultaten te behalen. Het is daarom verstandig om een onderwerp te kiezen waar niet iedereen veel verstand van heeft maar jij wel.

Zo veel geld verdienen met affiliate marketing als je wilt

Ondanks dat ik een gemiddelde heb aangegeven voor wat je kunt verdienen met affiliate marketing, is het belangrijk om te weten dat 4000 euro zeker niet de max is.

Met affiliate marketing kun je namelijk zo veel geld verdienen als je zelf wilt.

Het ligt er maar net aan hoeveel tijd jij besteed aan je websites en hoeveel nieuwe teksten je toevoegt aan je site.

Hoeveel je daadwerkelijk kunt verdienen ligt dus helemaal aan jouw inzet. Maar je kunt in principe oneindig veel geld verdienen. De Sky is The Limit.

Je website is 24 uur per dag en 7 dagen per week online

Een groot voordeel van affiliate marketing is dat je website 24 uur per dag en 7 dagen per week online is. Dat betekent dat je ook geld verdient met je website als jijzelf niet aan het werk bent. Dat betekent dat je ook regelmatig geld zal verdienen als je ligt te slapen, uit eten bent of lekker aan het zwemmen bent in de zomer.

Juist omdat je website 24 uur per dag en 7 dagen per week online staat, is affiliate marketing zo krachtig en juist daarom kun je zo veel geld verdienen met affiliate marketing.

Hoe verdien je geld met affiliate marketing?

Nu je weet hoeveel geld er te verdienen valt met affiliate marketing ben je misschien wel enthousiast geworden om ook te leren hoe affiliate marketing precies werkt. Om succesvol te worden met affiliate marketing raad ik je aan om je eigen website te beginnen.

Deze website gaat dan over een bepaald onderwerp dat ook wel een niche heet. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een website te maken over het leren spelen van piano.

Op je website geef je je bezoekers dan goede informatie over hoe zij piano kunnen leren spelen. Daarnaast kun je dan onderaan je blogberichten een piano cursus promoten die ervoor zorgt dat je bezoeker nog sneller piano leert spelen.

Om veel geld te verdienen met affiliate marketing moet je regelmatig nieuwe blogberichten schrijven voor je website om ervoor te zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen.

Hoe meer bezoekers er naar je website komen hoe meer van die mensen op de link klikken naar het product dat je promoot.

Niet iedereen zal op die links klikken, maar een percentage zal dat wel doen en zo verdien je steeds meer geld met affiliate marketing na mate je website groter wordt en beter gevonden wordt in Google.

Je denkt nu misschien dat het maken van een website heel moeilijk is, maar als je eenmaal je website hebt staan is het meeste werk het schrijven van teksten.

Hier kun je zelf heel goed in worden als je het vaker doet, maar je kunt er ook voor kiezen om het uit te besteden aan een tekstschrijver.

Als ik je een belangrijke tip kan meegeven is dat je vooral het tekstgedeelte heel goed moet doen. Hoe beter de teksten zijn die je schrijft, hoe groter de kans is dat je daadwerkelijk geld gaat verdienen.

Affiliate Marketing Cursus volgen

Wil je leren hoe affiliate marketing werkt en hoe jij ervoor kan zorgen dat je ook geld gaat verdienen met affiliate marketing?

AMR 2019 transparant

Dan raad ik je aan om daarvoor een affiliate marketing cursus te volgen. Zelf heb ik ervoor gekozen om de affiliate marketing revolutie te volgen en verdien ik dankzij het volgen van die cursus nu een fulltime inkomen op het internet.

Dankzij de cursus krijg je precies te zien welke stappen je moet zetten om een fulltime inkomen te verdienen en zo vergroot jij je kansen op succes.

Als je namelijk precies weet wat de juiste stappen zijn om geld te verdienen met affiliate marketing, is affiliate marketing helemaal niet zo moeilijk.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen