arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe maak je je eerste affiliate website in stappen?
13 oktober 2019 

Hoe maak je je eerste affiliate website in stappen?

Ben je van plan om je eerste affiliate website te maken, maar heb je geen idee welke stappen je daarvoor moet zetten? Als je gaat beginnen met affiliate marketing is de beste methode om dat met een eigen website te doen.

In dit blogbericht ga ik je stap voor stap helpen om je eerste echte affiliate website online te krijgen en lees je informatie over hoe verder als je affiliate website klaar is.

Wat is een affiliate website?

Als je al het een en ander hebt gelezen over affiliate marketing, weet je dat het een goed idee is om een eigen website te maken voor affiliate marketing. Een affiliate website is een website die je maakt met als doel om producten van andere mensen te promoten.

Je doet er dan alles aan om zo veel mogelijk mensen te trekken naar je affiliate website, om er zo voor te zorgen dat deze mensen doorklikken naar het product dat je promoot. Er zijn heel veel verschillende soorten websites, maar voor een startende affiliate is de beste website die je kunt beginnen een informatiewebsite.

Op deze website deel je waardevolle informatie en plaats je dan affiliate links in de tekst. Als iemand daarop klikt en vervolgens het product aanschaft bij de aanbieder, ontvang jij een commissie. Hoe dit precies werkt, leg ik uit in dit artikel.

Wat voor een soorten affiliate websites zijn er?

Er zijn heel veel soorten affiliate sites. De meest gebruikte soort is een informatiewebsite. Hiermee ligt de focus van een website vooral op het delen van waardevolle informatie. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een affiliate webshop te maken.

Een affiliate webshop ziet er precies hetzelfde uit als een gewone webshop, er is echter één groot verschil. Bij een affiliate webshop kan een bezoeker de producten niet in de winkelmand stoppen, maar wordt de bezoeker naar de website van de aanbieder gestuurd als hij op de koop nu knop klikt.

Hoewel een affiliate webshop een heel goed idee lijkt, komt er behoorlijk wat kijken bij het maken van een succesvolle affiliate webshop.

Ook is het mogelijk om een review website te maken. Met een review website schrijf je reviews over verschillende producten en geef je de bezoekers van je website de mogelijkheid om het product waarover je een review hebt geschreven aan te kopen na het lezen van de review.

Een review website is een zeer effectieve manier om affiliate marketing toe te passen, omdat de meeste mensen die reviews lezen over producten, al van plan zijn om het product aan te schaffen. Ze zoeken enkel nog bevestiging of ze daadwerkelijk een goede aankoop gaan doen.

Als jij je bezoekers daarvan kan overtuigen is de kans groot dat jij commissies zal verdienen met een affiliate review website.

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om een affiliate vergelijkingssite te maken. Met een vergelijkingswebsite geef jij jouw bezoekers de mogelijkheid om verschillende producten naast elkaar te leggen en ze te vergelijken.

Een vergelijkingswebsite is behoorlijk technisch om goed te laten werken en daarom in de meeste gevallen voor een beginner geen goed idee om mee te beginnen.

Wat voor een affiliate website kun je het beste mee beginnen?

Als je aan de slag gaat met je eerste affiliate website, raad ik je zeker aan om te beginnen met een informatieve website. Hierbij heb je niet veel technische kennis nodig en draait het allemaal om het schrijven van goede teksten.

Met een informatieve website kun je dan in je teksten bepaalde producten noemen en daarin je affiliate links verwerken.

Affiliate marketing cursus

Het voordeel van een informatieve website is dat er voor vrijwel iedere niche (onderwerp) oneindig veel teksten te schrijven zijn. Om succesvol te worden met dit soort affiliate websites is het vooral belangrijk dat je altijd goed je best doet met het schrijven van teksten.

Je eerste affiliate website maken in stappen

Nu je weet wat voor een soort affiliate marketing websites er zijn en welke je het beste mee kunt beginnen is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met je eerste website.

Er komen behoorlijk wat stappen kijken bij het maken van je eerste website. Die probeer ik in dit blogbericht zo duidelijk mogelijk aan je te beschrijven.

Een niche kiezen

Voordat je kunt beginnen met het maken van je eerste eigen affiliate website, is het belangrijk dat je voor jezelf een niche kiest. Een niche is ook wel het algemene onderwerp van je website.

Bij het kiezen van een niche is het vooral als beginner belangrijk dat jij er al iets over weet, geïnteresseerd bent om het te lezen, of dat er veel informatie te vinden is waardoor jij makkelijk je teksten kunt schrijven.

Als je geen van deze dingen kunt vinden in de door jou gekozen niche is het direct al een beter idee om een ander onderwerp te kiezen.

Daarnaast is het ook belangrijk om eerst te kijken over er voor jou niches ook producten te vinden zijn die je kunt promoten. Als je namelijk niets te promoten hebt, kun je er ook geen geld aan verdienen met affiliate marketing.

Als je producten hebt gevonden die je zou kunnen promoten op je website, is het tijd om te bekijken welke websites er al bestaan over jouw onderwerp. Het voordeel van veel bestaande websites, is dat jij niet veel moeite hoeft te doen om goede informatie te vinden over jouw onderwerp.

Het nadeel van veel bestaande websites in jouw niche is dat de concurrentie waarschijnlijk hoog is. Wat je kunt doen om te bepalen of het voor jou de moeite waard is om tegen deze sites te gaan concurreren is bekijken wat voor een teksten zij schrijven over het onderwerp.

Als jij na het lezen van een aantal teksten denkt dat jij het beter kunt, is het zeker de moeite waard om aan de slag te gaan.

Een product of meerdere producten selecteren die je kunt promoten

Bij het kiezen van affiliate marketingproducten zijn een aantal dingen belangrijk om mee te nemen bij de selectie. Als je op zoek gaat naar producten om te promoten is het allereerst belangrijk dat het product positief in de markt staat. Je hebt er niets aan om een product te promoten die alleen maar negatieve reviews krijgt.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs die je bezoekers moeten betalen voor het product en de commissie die je ontvangt per verkoop.  Stel je promoot een product op je website dat een verkoopprijs heeft van 10 euro en je krijgt maar 5% commissie per verkoop. Dan verdien je per verkoop een bedrag van 0,50 eurocent.

Met zo'n klein bedrag aan commissies moet je gigantisch veel commissies verdienen om er een mooi bedrag in de maand aan te verdienen.

Daarom is het bij het kiezen van een affiliate product altijd een goed idee om te gaan voor een hoge verkoopprijs en/of een hoog commissie percentage.

Als je bijvoorbeeld een product promoot dat een verkoopprijs heeft van 100 euro en je krijgt per verkoop een commissie van 50%, verdien je per commissie dat je ontvangt 50 euro. Je hebt dan maar 2 commissies per dag nodig om 100 euro per dag te verdienen.

tekst schrijven voor een website

Je kunt het natuurlijk ook nog groter aanpakken en op zoek gaan naar producten boven de 1000 euro, wel moet je er rekening mee houden dat hoe duurder de aanschafprijs is van een product, hoe hoger de drempel is voor je bezoekers om het product aan te schaffen.

Ook is het bij veel niches mogelijk om meerdere producten die goed aansluiten bij je website. Het is zeker een goed idee om meerdere producten te promoten als daar de mogelijkheid voor is. Toch wil ik je aanraden om in het begin voor één product te gaan om het jezelf niet direct moeilijk te maken.

Daarnaast kunnen je bezoekers ook keuzestress krijgen als je ze te veel mogelijkheden geeft. Als laatste is het ook belangrijk dat je zelf goed weet welk product je promoot. Voordat ik een product promoot koop ik het product in de meeste gevallen zelf.

Domeinnaam en webhosting registreren

De volgende stap is om een domeinnaam en webhosting te registeren. Dit heb je nodig om een website online te kunnen krijgen op het internet. Er zijn ook gratis manieren om een website te krijgen, maar daarmee ben je meestal beperkt in de mogelijkheden.

De beste manier is om een kleine investering te doen voor je website, met het doel deze investering later in veelvoud terug te verdienen.

Je kunt bij Neostrada al voor 2,50 per maand je eerste website maken. Dat is over een heel jaar gezien een klein bedrag van 30 euro.

De kans dat je binnen een jaar 30 euro verdient met je website is heel groot. Bij het kiezen van een domeinnaam voor je website is het een goed idee om ervoor te zorgen dat mensen aan je domeinnaam kunnen zien waar de website over gaat, maar je kunt er ook voor kiezen om een hele pakkende naam te kiezen die veel mensen makkelijk kunnen onthouden.

Na het registeren van je domeinnaam en webhosting, kun je aan de slag met het installeren van je website.

WordPress website installeren

Je eerste eigen WordPress website installeren. Dat klink als een heel moeilijk en technisch proces. Toch is het in de laatste jaren super eenvoudig geworden. Bij Neostrada kun je namelijk met één druk op de knop je WordPress website installeren en is je website direct klaar voor gebruik.

Er wordt zelfs al een standaard WordPress thema geïnstalleerd, maar ik raad je aan je wordpress website wel iets persoonlijker te maken door een thema te kiezen die bij je past.

Als je een domeinnaam en webhosting hebt geïnstalleerd en vervolgens je WordPress website daarop hebt geïnstalleerd, kan het met een nieuwe domeinnaam een aantal uur duren voordat je website daadwerkelijk online is.

Dat komt omdat Neostrada je domeinnaam nog aan je webhosting moet koppelen en het een IP-adres moet geven.

Als je niet direct toegang hebt tot je website, kun je je website even laten voor wat het is en het na een aantal uur nog een keer proberen.

Als je website na 24 uur nog steeds niet online is, kun je contact op nemen met Neostrada, zodat ze uit gaan zoeken waarom je website nog niet online is.

WordPress thema installeren

Als je website eenmaal online is kun je met de gegevens die je hebt ontvangen in je email inbox inloggen bij WordPress. Hiervoor heb je tijdens het installeren van je website een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt.

Als je eenmaal bent ingelogd met je eigen inloggegevens, kom je terecht in het dashboard van WordPress. Nu is het tijd om het thema te veranderen naar een thema dat bij je past.

Je hebt de keuze uit duizenden gratis WordPress thema's die je met één druk op de knop kunt activeren en installeren. Hiervoor ga je links op je beeldscherm naar Weergave –> Thema's — > Nieuwe toevoegen.

Je komt dan in een lijst met allemaal gratis thema's die je kunt installeren. Zelf kies ik er meestal voor om een betaald thema te installeren omdat deze thema's vaak beter gebouwd zijn waardoor je website vaak een stuk sneller is.

Daarnaast weet je bij betaalde thema's zeker dat je altijd de nodige thema updates blijft ontvangen. Een goed thema dat je kunt kopen voor je website is Acabado van income school.

Dit is een simpel maar zeer professioneel thema dat alles heeft wat je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing. Het belangrijkste voordeel van dit thema is dat je direct een snelle website hebt.

Zelf heb ik het thema Newspaper gekozen voor deze website, omdat Newspaper heel veel extra functies heeft die ik dacht nodig te hebben. Als ik nu een nieuwe website maak, gebruik ik zeker het thema Acabado

Je kunt er dan voor kiezen om het thema voor één website te kopen, maar ze hebben ook een mogelijkheid om het thema eenmalig af te schaffen voor een onbeperkt aantal websites. Dat is vooral een goed idee als je van plan bent om meerdere websites te maken.

Als je ervoor kiest om een betaald thema te kopen, werkt de installatie van het thema iets anders. Eerst kun je het Zip bestand van het thema downloaden van de website van Income School nadat je het hebt gekocht.

Vervolgens ga je weer naar thema's — > Nieuwe toevoegen, maar dan klik je bovenaan je pagina op Thema Uploaden. Hier zoek je dan het zipbestand dat je hebt gedownload en klik je op installeren en activeren.

Belangrijke WordPress instellingen goed zetten

Na het installeren van je WordPress thema, is het nog belangrijk om de permalinks van je website aan te passen. WordPress staat standaard ingesteld op een link die eruitziet als dit: https://writgo.nl/?p=123

Het is dan belangrijk om de permalinks in te stellen op berichtennaam. De belangrijkste reden hiervoor is omdat dat beter is voor de zoekmachines. Door je permalinks op berichtennaam te zetten word je beter gevonden in de zoekmachines. Om je permalinks aan te passen in WordPress ga je links op je scherm naar Instellingen — > Permalinks en zet je een vinkje bij berichtennaam.

Als je nu een nieuwe pagina aanmaakt ziet dat er als volgt uit: https://writgo.nl/voorbeeld-bericht/

Als je dat hebt gedaan, is het tijd om twee belangrijke pagina's te maken. Een homepage en een blogpagina. Je kunt ervoor kiezen om op je homepage een tekst te schrijven over het algemene onderwerp van je website, maar met sommige thema's kun je er ook een professionele homepage van maken.

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om alle nieuwe berichten die je schrijft op je homepage te tonen. Bij het thema van Acabado wordt de homepage al standaard voor je gemaakt bij het installeren, je hoeft daar dan verder niets meer voor te doen.

Plug-ins installeren

Als je helemaal klaar bent met het instellen van je WordPress website is het tijd om een aantal Plug-ins te installeren. Plug-ins zijn extra toepassingen die je aan je WordPress website kan toevoegen. Hieronder benoem ik een aantal plug-ins die je nodig hebt als je succesvol wilt worden met affiliate marketing.

Google Analytics

Een van de belangrijkste plug-ins om te installeren is Google Analytics. Hiermee kun je namelijk zien hoe veel bezoekers er naar je website zijn gekomen en kun je later bekijken waar ze vandaan zijn gekomen en welke pagina's ze hebben bezocht.

Seo teksten laten doen

Hoewel Google Analytics belangrijk is voor iedere affiliate, is het ook goed om te weten dat je er in het begin beter niet te vaak naar kunt kijken. Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat er bezoekers naar je website komen. Als je telkens naar je Analytics kijkt terwijl er nog niets te zien is, kan dat behoorlijk demotiverend werken.

WP Super cache

Om ervoor te zorgen dat je website sneller wordt is het een goed idee om WP Super cache te installeren. WP super cache slaat een versie van je website op en laad die als een bezoeker terugkeert naar je website. Hierdoor hoeft niet telkens de hele website te laden als een bezoeker naar je website komen en dat verbetert de laadsnelheid van je website.

Yoast SEO Plug-in

Voor iedere beginner is het een goed idee om de Yoast SEO-plug-in te installeren. Met deze tool krijg je inzicht in hoe jij je teksten kan verbeteren voor de zoekmachines en krijg je een idee waar je op moet letten bij het schrijven van teksten.

Wel wil ik je meegeven dat de manier van SEO behoorlijk snel veranderd en dat veel grote affiliates deze tool niet meer gebruiken.

De belangrijkste tip die ik je kan geven bij het schrijven van je teksten is dat je altijd zo goed mogelijk antwoord moet geven op de vragen die mensen stellen aan Google. Dat is namelijk het doel van Google.

Naast inzicht krijgen in hoe jij teksten het beste kunt schrijven, kun je de Yoast SEO plug-in ook gebruiken voor een sitemap. Een sitemap is eigenlijk een html versie van je website.

Nadat je de SEO plug-in hebt geïnstalleerd is het ook een goed idee om je sitemap in te dienen bij Google Search console. Hoe je dit doet lees je op deze pagina.

Onderwerpen zoeken om over te schrijven

Als je een website hebt gemaakt, zal content ervoor zorgen dat je website steeds beter gevonden wordt in de zoekmachines. Om teksten te kunnen schrijven voor je website heb je natuurlijk wel onderwerpen nodig waarover je kunt schrijven.

Het enige dat je hoeft te doen om veel onderwerpen te vinden is zoeken op het internet. Een goede manier is gebruiken maken van de google search bar.

Deze methode heb ik geleerd van een Amerikaanse website genaamd income school. Zij noemen dit Alphabet Soup.

Met deze methode ga je dan naar Google.nl en typ je in de zoek bar van Google je hoofdonderwerp.

affiliate marketing via bol

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is te beginnen door de letter a erachter te zetten en je krijgt een hele lijst met suggesties. Over deze onderwerpen kun jij vervolgens teksten schrijven.

Niet iedereen vindt het leuk om teksten te schrijven. Ook niet iedereen is er even goed in. Als jij geen interesse hebt in teksten schrijven voor je website, bestaat er ook nog de mogelijkheid om dat uit te besteden.

Dit is natuurlijk niet gratis, maar je moet het zien als een goede investering voor de toekomst. Als jij je teksten wilt laten schrijven kun je dat laten doen door ons. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Heel veel goede content schrijven voor je website

Als je eenmaal onderwerpen hebt gevonden waarover je teksten wilt gaan schrijven, is het tijd om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

De manier waarop ik teksten schrijf werkt als volgt:

Voordat ik begin met teksten schrijven, zoek ik eerst een hele lijst met onderwerpen waarover ik teksten wil schrijven zoals je net hebt gelezen bij onderwerpen zoeken om over te schrijven.

Als ik een hele lijst heb met onderwerpen kies ik er een uit en maak ik eerst een lay-out voor de tekst. Dit doe ik door te bedenken welke koppen ik allemaal wil gebruiken in de tekst om te beantwoorden.

Voorbeeld: het onderwerp: Auto verkopen

Als ik een tekst zou schrijven over een auto verkopen zou ik mezelf afvragen wat ik graag zou willen weten als ik mijn auto zou willen verkopen. Koppen die ik zou kunnen schrijven in de tekst kunnen dan zijn:

  1. Wanneer verkoop je je auto?
  2. Welke prijs vraag ik voor mijn auto?
  3. Wat moet ik doen met gebreken aan de auto?
    1. Laten maken
    2. Vermelden bij de verkoop
  4. Hoe zit het met mijn verzekering en wegenbelasting na de verkoop?

Door eerst dit soort koppen klaar te zetten in de tekst, hoef ik daarna alleen nog maar de koppen in te vullen die antwoord geven op de vragen.

In plaats van dat ik dan een tekst schrijf van 2000 woorden, schrijf ik eigenlijk allemaal kleine blogartikelen van 300 woorden.

Op deze manier wordt het veel makkelijker om een tekst te schrijven en wordt het een stuk makkelijker om uit te zoeken wat je gaat vertellen over het onderwerp.

Als je uiteindelijk een stuk of 20 blogs hebt geschreven is het een goed idee om te kijken of je de blogs met elkaar kunt verbinden.

Stel dat je een tekst hebt geschreven over het verkopen van je auto en je hebt in die blog ook geschreven over het inruilen van je auto.

Later heb je een nieuwe tekst geschreven die helemaal gaat over het inruilen van je auto. Dan kun je de tekst over auto verkopen en auto inruilen met elkaar verbinden door een interne link te maken.

Naast intern linken is het ook een goed idee om te linken naar andere websites over jouw onderwerp. Google geeft veel waarde aan websites die dit doen, als de link naar de andere website de kwaliteit van jouw tekst verbetert.

Aanmelden bij een affiliate netwerk

De meeste beginnende affiliates, melden zich direct aan bij een affiliate netwerk om affiliate links te kunnen plaatsen in hun tekst. Maar eigenlijk heeft dat in het begin helemaal geen zin. Aangezien er toch nog geen bezoekers naar je website komen, zal er ook niemand op je links klikken.

Ja het kan tijd schelen om direct je affiliate links te plaatsen, maar in het begin is het enige waar jij je op hoeft te focussen, het schrijven van content.

Als je eenmaal een aantal artikelen hebt geschreven voor je website en de bezoekers beginnen langzaam te komen, is het tijd om je aan te melden bij een affiliate netwerk. Als het goed is heb je voor het maken van je website gezocht naar producten die je kunt promoten.

Bij het affiliate netwerk waar je deze producten hebt gevonden kun je je nu aanmelden en daar de affiliate links kopiëren om te gebruiken voor je website.

Veel beginnende affiliates maken call to action buttons om hun affiliate links te promoten. Dit zijn grote zichtbare knoppen met een affiliate link erachter. Zelf heb ik ervaren dat links in je tekst het beste werken.

Daarom raad ik je aan je affiliate links te gebruiken wanneer je over het product dat je promoot praat in je tekst. Een goed voorbeeld is het thema van income school dat ik promoot in deze tekst.

Nog meer goede content schrijven

Nu je al wat teksten hebt geschreven en affiliate links hebt geplaatst in je tekst, ben je helemaal klaar om geld te verdienen. Nu is het tijd om door te gaan met het schrijven van content en dit eigenlijk altijd met regelmaat te blijven doen.

Hoe schrijf je website teksten

Hoe meer goede content je toevoegt aan je website, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer geld je uiteindelijk kunt verdienen.

Starten met e-mail marketing

Naast geld verdienen via je website zelf, kun je ook e-mail marketing inzetten om je kans op inkomsten te vergroten. De kans dat een bezoeker die voor het eerst op je website komt direct een product aanschaft is klein.

In de meeste gevallen zijn er 3 tot 5 interacties nodig voordat een bezoeker je genoeg vertrouwt om te kopen wat jij ze aanraadt. Daarom is het een goed idee om een langdurige relatie aan te gaan met mensen die je  affiliate website bezoeken.

Dit kun je doen met behulp van e-mail marketing. Met e-mail marketing verzamel je email adressen van de bezoekers die je website bezoeken. Dit doe je om ze nadat ze je website hebben verlaten je ze nog een keer kunt benaderen.

Als je het email adres hebt gekregen van één van je bezoekers is er al een beetje vertrouwen. Deze bezoeker vertrouwt je namelijk voldoende om zijn of haar email adres aan je te geven.

wat doet een affiliate marketeer

Natuurlijk krijg je niet zomaar een email adres van je bezoekers. Je moet het daarom aantrekkelijk voor ze maken. Dit kun je doen door iets van waarde gratis weg te geven in ruil voor het email adres.

Een goede manier omdat te doen is met bijvoorbeeld een e-book. Het voordeel van het weggeven van een e-book is dat het invullen van het e-mailadres een goede reden heeft. Dat is namelijk om het e-book te ontvangen in de mailbox van je bezoeker.

E-mail marketing kun je zien als een geautomatiseerd verkoopproces. Je kunt namelijk vooraf een hele reeks met e-mails versturen die op een bepaalde datum nadat de bezoeker zich heeft aangemeld automatisch worden verstuurd.  Dit heet een autoresponder.

In de automatisch mails geef je waardevolle informatie aan je contacten lijst. Hierdoor groeit het vertrouwen van deze bezoeker en wordt de kans steeds groter dat hij of zij een product zal kopen via jou.

Na een aantal zeer waardevolle informatie kun je een poging wagen om een product te promoten aan de mensen in je emaillijst. De kans is groot dat een percentage van de mensen op je email lijst dit zullen doen.

Aanmelden bij een e-mailmarketingprovider

Om gebruik te kunnen maken van e-mail marketing heb je een email marketingprovider nodig. Zelf maak ik gebruik van Getresponse en ben ik daar zeer tevreden over. Getresponse is makkelijk te gebruiken en heeft heel veel functies.

Wat ik ook een groot voordeel vind van Getresponse is dat ze een app hebben voor je mobiele telefoon. Zo kun je heel makkelijk onderweg even checken hoe het gaat met je email lijst.

Een andere email marketing provider die ook geschikt is voor beginners is Enormail. Zelf ben ik overgestapt van Enormail naar getresponse omdat Getresponse een stuk uitgebreider is.

Maar als je net kennis maakt met email marketing is ook Enormail een goede keuze.

Email lijst aanmaken

Nadat je je hebt aangemeld bij een e-mail marketing provider, kun je in het dashboard een mailinglijst aanmaken. Dit is de lijst waarin alle email adressen worden verzameld die jij genereert.

Als je verder komt met affiliate marketing, kun je ook leren hoe je lijsten kunt segmenteren en categorieën kunt maken.

Zo kun je dan aparte lijsten maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld product 1 en een andere lijst maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in product 2.

Met Getresponse kun je dan zelfs nog een stapje verder gaan. Hier kun je namelijk automatisch de mensen die al een product van je hebben gekocht plaatsen in een nieuwe lijst.

Getresponse heeft ook een hele waardevolle cursus waarin je precies leert hoe je email marketing toepast met hun platform.

Geduld hebben tot je geld verdient

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing is het belangrijk om te weten dat je niet direct geld verdient. Eerst moet je flink aan je website bouwen om ervoor te zorgen dat er veel bezoekers naar je website komen.

Daarnaast is de kans ook groot dat jij als beginner veel fouten gaat maken waardoor je kans op succes behoorlijk wordt vertraagd.

Daarnaast is affiliate marketing een lange termijn proces en verdien je pas later geld voor het werk wat je nu allemaal doet.

De kunst is dan ook om vooral door te gaan en niet op te geven als het moeilijk wordt. De reden dat de meeste beginnende affiliates niet succesvol worden is omdat ze al opgeven voordat de website een kans van slagen hebben geven.

Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om het proces te versnellen en de beginnersfouten te voorkomen.

Binnen 24 maanden je huidige inkomen vervangen door online inkomen

Om ervoor te zorgen dat je direct op de juiste weg bent naar succes, is het een goed idee om affiliate marketing te leren van mensen die al succes hebben behaald. Toen ik net begon met affiliate marketing probeerde ik alles zelf uit te zoeken en zou het me achteraf gezien heel veel tijd, moeite en stress hebben gescheeld als ik direct een cursus had gevolgd.

Natuurlijk is het gewoon mogelijk om alles zelf uit te zoeken, maar als je zo snel mogelijk geld wilt verdienen, is het een veel beter idee om affiliate marketing te leren van professionals.

Zij weten namelijk precies wat je wel en niet moet doen om zo snel mogelijk succesvol te worden. Een van de beste cursussen op het internet die ik ben tegengekomen is de cursus van Income School. De slogan van deze cursus is: Project24: replace your current income with online income in 24 months.

Hoewel de cursus natuurlijk geen garantie is voor succes, hebben ze al veel mensen geholpen dit binnen 24 maanden te realiseren.

In het dashboard van Project24 heb je toegang tot een bibliotheek aan cursussen, podcasts, een compleet stappenplan en krijg je toegang tot het forum van Project 24.

De cursus is in het Engels maar is enorm waardevol. Met deze cursus is de kans heel groot dat jij binnen twee jaar een mooi bedrag verdient, als je precies doet wat je leert in de cursussen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen