arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kun je online geld verdienen? Ontdek de beste manieren
1 februari 2020 

Hoe kun je online geld verdienen? Ontdek de beste manieren

Het internet is een bron van informatie waar mensen van over de hele wereld dagelijks meerdere malen mee in contact komen. Ook jij kunt hier je voordeel mee doen, want geld verdienen online is wel degelijk een mogelijkheid. Het is dan verstandig om hier zelf mee bezig te gaan en niet te reageren op de advertenties die je grote bedragen beloven. Deze zijn in de meeste gevallen niet te vertrouwen.

Door er wat werk in te steken kun jij ook zo je brood op de plank brengen. In dit artikel lees je meer over online geld verdienen, over wat het precies is, wat de voordelen zijn en welke manieren om geld te verdienen je tot je beschikking hebt.

Wat is online geld verdienen?

Online geld verdienen is niets anders dan het internet gebruiken om inkomsten te genereren. Dit is handig allereerst als ondersteuning van je salaris, maar als het goed loopt dan kun je er van leven.

Als je zorgt dat je kiest voor een methode die bij je past, dan zal je hier op de lange termijn de vruchten van plukken.

En dit is helemaal niet moeilijk. Je kunt al geld verdienen online met een marktplaats en daar je spullen verkopen voor een extra zakcentje. Je kunt ook bloggen, je kunt enquêtes invullen, je kunt affiliate marketing proberen en je kunt een influencer worden.

De manieren om geld te verdienen zijn bijzonder talrijk. Kies je voor een methode die bij je past, dan is het nog leuk ook.

Waarom zou je online geld willen verdienen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan online geld verdienen en deze spreken eigenlijk voor zich.

  • Gemakkelijk: je kunt al heel klein beginnen met online marketing. Een paar producten zijn snel op Marktplaats gezet en een enquête is zo ingevuld.
  • Flexibel: daardoor kun je online marketing ook goed in je leven passen. Heb je al een baan, dan verdien je er wat extra mee. Ga je naar school, dan doe je het een paar uurtjes in je vrije tijd. Er zijn geen werkuren, maar het is wel belangrijk dat je er regelmatig aan werkt. Hoe vaak dit is, bepaal je zelf.
  • Overal werken: in principe kun je overal werken zo lang je een geschikte computer of mobiel apparaat tot je beschikking hebt en een internet verbinding. Dat betekent dat je er thuis mee aan de gang kunt gaan, maar ook in het café, in de bus of zelfs op wereldreis.

Passief inkomen genereren

Het genereren van een passief inkomen kan ook online. Een passief inkomen is een inkomen waar je als je het krijgt niets meer voor hoeft te doen. Uiteraard zal je er wel wat voor op moeten zetten, want het geld krijg je niet zomaar in je schoot geworpen.

Draait het eenmaal, dan is er een minimale interactie nodig en toch krijg je periodiek een bedrag. Slapend geld verdienen is dus een mogelijkheid.

Hoe verdien je geld zonder te werken

Er zijn verschillende manieren om passief inkomen te genereren via het internet. Schrijf bijvoorbeeld een e-boek en zet een geautomatiseerd distributieproces op.

Zet een videocursus op en verkoop deze. Ook hier kun je de verkoop weer volledig automatiseren. Je steekt er in het begin wat moeite in, je zorgt voor een goed verkoopkanaal en vervolgens komt het geld binnen elke keer als iemand je product aanschaft. Je geld beleggen of op een spaarrekening zetten is ook een manier om passief inkomen te genereren.

Manieren om online geld te verdienen

Zoals we al even aangaven is geld verdienen met behulp van het internet in principe vrij gemakkelijk. De methoden die je ter beschikking hebt zijn simpel op te zetten en door hier wekelijks een minimaal aantal uren aan te besteden krijg je al een klein bedrag binnen.

Er zijn ook serieuzere manieren om geld te verdienen en daar zal je wel wat meer tijd in moeten besteden. Als je de juiste methoden uitkiest, dan is dat niet erg want je hebt er plezier aan.

Je kunt dan theoretisch stoppen met je baan, want als je dit goed doet dan komt er genoeg geld binnen om van te leven. We lichten hier vier andere manieren toe waarop je geld kunt verdienen online.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van een product via jouw kanaal. Je spreekt met een opdrachtgever een commissie af en plaatst een link of tekst op je website of sociale media pagina. Vaak krijg jij dan commissie als het product via jouw kanaal verkocht wordt.

Mode influencers zijn misschien wel de meest beroemde en beruchte voorbeelden van affiliate marketeers. Dit kun je ook veel professioneler opzetten.

Bied jij bijvoorbeeld via je eigen YouTube kanaal gitaarlessen aan, dan kun je een contract aangaan met een verkoper van gitaren. Een langdurige samenwerking werpt dan veel vruchten af.

Affiliate marketing hoeft niet via de sociale media te gaan, maar kan ook via e-mail of je eigen website lopen. Zo lang jij toegevoegde waarde kunt bieden voor je opdrachtgever gaan jullie een glansrijke toekomst tegemoet.

Affiliate marketing kun je makkelijk leren met behulp van de affiliate marketing revolutie cursus van Jacko Meijaard. Dit is een video training waarin je stap voor stap leert hoe je affiliate marketing toepast.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Bol.com verkopen

Een andere manier om online geld te verdienen is door je producten aan te bieden via Bol.com. Dit is vooral gunstig als je al een winkel hebt en je producten ook online aan wilt kunnen bieden.

Je profiteert dan van de bekendheid van Bol.com, van het platform dat zij al hebben opgezet en van de gunstige voorwaarden die ze hanteren.

Om via Bol.com te kunnen verkopen moet je wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en moeten je producten een GTIN/EAN of een ISBN bevatten.

Het grote voordeel van deze optie is dat je de producten die je toch al verkocht nu via een ander kanaal kunt promoten. En dat levert jou meer geld op. Een nadeel is dat je geen volledige vrijheid hebt en je altijd aan de regels van Bol.com moet houden. Ook moet je de producten binnen een bepaalde tijd kunnen opsturen.

Wil je meer weten over geld verdienen via Bol.com? Dan raad ik je aan eens te kijken naar de Bol Masterclass. Dit is een online training waarin je stap voor stap leert hoe je producten goedkoop kunt inkopen en verkopen met winst.

De beste en snelste manier om dit te leren is met de Bol Masterclass.

Het is goed om te weten dat de introductiecursus van de Bol Masterclass Gratis is.

Over de Bol Masterclass heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Social media marketing agency

Een andere manier om geld te verdienen online is door een social media marketing agency op te zetten. Je beheert dan de sociale media accounts van je opdrachtgevers en maakt deze succesvol.

Het onderhouden van sociale media is veel werk en veel ondernemers en ZZP’ers hebben hier geen tijd voor. Jij kunt je hier wel volop in storten en interessante posts creëren en de wereld over sturen. Ben je hier succesvol in en worden jouw pagina’s gevolgd en je posts gedeeld, dan is dit een bijzonder goede stap in je carrière.

Je opdrachtgevers hebben hier namelijk heel veel aan, want sociale media is een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie. Jij bent het geld voor hen dan dubbel en dwars waard.

Wil je meer weten over het starten van een Social Media Marketing Bureau? Bekijk dan eens de Agency Masterclass. Dit is een video training waarin je stap voor stap leert hoe jij voor jezelf kunt beginnen met Social Media Marketing.

De Introductie training van de Ageny Masterclass is gratis. Je kunt je daarvoor aanmelden op onze review pagina.

Over de Agency Masterclass heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Online geld verdienen via een blog

Uiteraard kun je ook online geld verdienen met een succesvol blog. Heb jij een bepaalde passie, hobby of heb je kennis op een bijzonder vakgebied, dan is het voor jou niet moeilijk om daar over te schrijven.

Zorg ervoor dat je blog bijzonder is en een onderwerp gebruikt dat nog niet veel in de omloop is. Kun je namelijk een niche aanspreken, dan is er een grotere kans dat ondernemers in die niche jouw blog willen gebruiken.

Je kunt geld verdienen door gastenblogs te schrijven, door links van een opdrachtgever te plaatsen op jouw blog of door een product te promoten in je tekst. Bloggen is ook een ideale manier om backlinks te bezorgen aan website eigenaren en daar geld voor te krijgen.

Meer manieren ontdekken met de Online Geld Verdienen Startersgids

Ben je geïnteresseerd in de manieren om geld te verdienen online? Dan is er een e-boek dat je niet mag missen. De Online Geld Verdienen Startersgids geeft je alles wat je nodig hebt om zelf geld te gaan verdienen online.

In dit boek worden tientallen manieren besproken waarmee je via het internet een inkomen kunt genereren en daar zitten vast een paar methoden bij die voor jou aantrekkelijk zijn. Er wordt bijvoorbeeld uitgebreid gesproken over affiliate marketing, over Google Adsense, over het plaatsen van advertenties en over het verkopen van je eigen product of dienst.

Nadat je dit boek gelezen hebt zit je vol met inspiratie om ook zelf online geld te gaan verdienen.

Wie is voor online geld verdienen weggelegd?

Als je besluit om online geld te verdienen met de Online Geld Verdienen Startersgids, dan moet je begrijpen dat dit zeker geen negen tot vijf baan is. Vooral als je meer geld wil verdienen en je wilt dat snel, dan zal je hier heel wat uurtjes werk in moeten steken.

Online geld verdienen startersgids

Online geld verdienen is voor iedereen die niet voor een baas wil werken en die flexibiliteit nodig heeft. Dit wordt wel duidelijk als je meer over de schrijver van de Online Geld Verdienen Startersgids leest. Mick van Zadelhoff verdient op deze manier zelf zijn geld en reist terwijl hij dit doet de wereld over.

En dat is zeker een realiteit, want je kunt in principe zo lang je een internetverbinding hebt aan je verdiensten werken.

Over Het Online Geld Verdienen Startersgids E-book heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen