Hoe kun je online geld verdienen website?

Hoe kun je online geld verdienen website?

Ben jij al dagen of weken aan het lezen over affiliate marketing, maar kom je geen stap verder? Je vraagt je vast af hoe jij online geld kunt verdienen met een website.

Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Een aantal jaar geleden stond ik op precies datzelfde punt en was mijn frustratie groot.

Totdat ik iets ontdekte dat mijn idee van affiliate marketing voorgoed veranderde. Lees snel verder.

Waarom beginnen met affiliate marketing zo moeilijk is

Het maken van een website is nog niet zo moeilijk. Met een paar uurtjes heb je een mooie website staan en ben je klaar om te beginnen met affiliate marketing.

Maar dan begint het pas en dat is waar het voor de meeste beginners moeilijk wordt. Online geld verdienen met je website is een heel ander verhaal.

Als je namelijk net begint met affiliate marketing wordt je overspoeld met informatie en zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

 

Dit was voor mij zelfs zo groot dat ik het heb opgegeven.

Ook ben ik zeker niet de eerste. Van alle affiliates die beginnen met affiliate marketing stopt 99% al voordat ze ook maar een soort van resultaat hebben gezien…

 

Je vraagt jezelf dan af of affiliate marketing wel echt werkt of dat andere mensen je gewoon maar wat proberen aan te smeren.

Daarnaast zit niemand er direct op te wachten om een jaar te moeten werken zonder daarvoor inkomsten te ontvangen.

Hierdoor stoppen de meeste beginners te vroeg

De meeste beginners beginnen met veel motivatie aan hun eerste affiliate marketing website en verwachten dan dat ze binnen enkele maanden duizenden euro's zullen verdienen.

Hier gaat het al mis omdat die gedachte ervoor zorgt dat je geen voldoening krijgt uit het werk dat je hebt gedaan.

De kans is namelijk heel erg klein dat je binnen enkele maanden al meer dan 1000 euro gaat verdienen met affiliate marketing.

Natuurlijk is alles mogelijk en zou het zomaar kunnen dat het jou wel lukt. Maar het punt dat ik wil maken is dat je niet zo zeer moet focussen op snel geld verdienen.

Het gaat vooral om een succesvolle business opbouwen op lange termijn.

De meeste beginners hebben geen geduld om dat te doen en daarom stopt het grootste gedeelte van startende affiliates.

Beginnen met affiliate marketing is vooral moeilijk omdat je eigenlijk nog niet echt gelooft.

Helemaal als je nog nooit een commissie hebt verdient op het internet is het moeilijk te geloven dat je veel geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Toch zijn er meer dan genoeg succes voorbeelden te zien van mensen die meer dan 10.000 euro per maand verdienen. In Nederland.

Maar ook deze affiliates hebben in het begin door de zure appel moeten bijten en vooraf veel werk moeten doen zonder ook maar een euro verdiend te hebben.

Toch kijken de meeste beginners alleen maar naar het succes van andere mensen en willen daar het liefst gisteren ook al staan.

Hoe je wel succesvol wordt met affiliate marketing

Online geld verdienen met affiliate marketing is helemaal niet zo moeilijk als je voor jezelf een aantal regels opstelt.

Je moet bereidt zijn om minimaal een jaar met je affiliate marketing project aan de slag te gaan. Zelfs als er een jaar lang geen inkomsten binnenkomen.

Ook moet je veel doorzettingsvermogen hebben om eventuele tegenslagen zoals het tegenvallen van bezoekersaantallen aan te kunnen.

Nog nooit in mijn leven heb ik voor iets zo veel geduld moeten hebben als met affiliate marketing.

Maar nu ik inmiddels wel geld verdien met affiliate marketing en weet dat het allemaal gaat om doorgaan en blijven ontwikkelen, vind ik het zeker de moeite waard om desnoods een jaar te werken zonder inkomsten.

Uiteindelijk is het helemaal afhankelijk van of jij het voor elkaar krijgt om de eerste commissie te scoren.

De eerste commissie is namelijk voor een groot deel bepalend of jij succesvol wordt of niet.

Pas als jij je eerste commissie hebt verdiend, geloof je echt in affiliate marketing en ben je ook bereidt het werk te doen dat nodig is.

Maar tot die tijd is het vooral een kwestie van volhouden en in jezelf blijven geloven dat jij succesvol kunt worden op het internet… Zelfs als iedereen in je omgeving zegt dat je beter iets anders kunt doen.

Daarnaast is het om succesvol te worden ook belangrijk dat je beseft dat er al een affiliate marketing strategie bestaat die jij zo kunt overnemen.

Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Pas toen ik ervoor koos om een cursus te volgen waarin in een bewezen strategie leerde, kwam ik snel dichter bij geld verdienen op het internet.

Daarvoor ging ik telkens aan de slag met verschillende strategieën tot het punt dat ik totaal geen idee meer had wat ik aan het doen was.

Wat er kan gebeuren als je het langer dan een jaar volhoudt

Een jaar werken lijkt veel maar als je eenmaal met affiliate marketing aan de slag gaat en er dagelijks mee bezig bent gaat een jaar zo voorbij.

Dat komt omdat je elke dag bezig bent met jezelf ontwikkelen en jezelf en je website beter maken.

Alleen de lessen die je leert als je gaat beginnen met affiliate marketing zijn al waardevoller dan al het geld dat je in de toekomst gaat verdienen.

Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing ben ik als persoon veranderd en denk ik niet meer op dezelfde manier over geld als dat ik vroeger deed.

Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik alleen maar aan zo snel mogelijk duizenden euro's verdienen. Maar hoe meer ik met affiliate marketing bezig was hoe meer het een deel van mijn leven werd.

Als het jou lukt om een jaar lang alles te doen dat nodig is om succesvol te worden met affiliate marketing en daarbij gebruik maakt van een bewezen strategie is het na een jaar goed mogelijk dat jij al 1000 euro online kunt verdienen met je website.

Maar je zal merken dat als het bijna zover is, die 1000 euro helemaal niet meer zo een groot doel is.

Het enige wat dan nog telt is jouw affiliate marketing business blijven ontwikkelen en verbeteren.

Het wordt een levensmissie en het wordt steeds leuker. Als je de eerste maanden maar vol blijft houden en in jezelf blijft geloven dan komt het goed.

Deze cursus is het startpunt voor elke beginner “succeskans 99%”

Iets eerder in dit blogbericht gaf ik aan hoe belangrijk het is om gewoon aan de slag te gaan met een bewezen strategie.

Het is zo jammer dat de meeste beginners niet bereidt zijn om 47 euro te betalen voor een cursus die mogelijk hun leven voorgoed zal veranderen.

Zelf was ik ook zo een beginner en kan ik mezelf nog vaak voor de kop slaan om het feit dat ik zo moeilijk deed over 47 euro.

Inmiddels heb ik die cursus al dik terug verdiend en zal ik mijn leven lang dankbaar zijn dat ik die cursus heb mogen volgen.

Nu kan ik eindelijk mijn leven zo indelen als dat ik zelf wil en ben ik niet meer afhankelijk van een werkgever.

Als ik besluit om te werken voor een werkgever is dat nu helemaal mijn eigen keuze en kan ik stoppen wanneer ik dat wil.

Als jij ook uit de moeilijke tijd als beginner wilt stappen en eindelijk echt geld wilt gaan verdienen met affiliate marketing raad ik je zeker aan om ook die kleine investering te doen van 47 euro.

Met een avondje stappen ben je het ook kwijt. Daarnaast is de kans groot dat je dat bedrag op lange termijn kunt veranderen in 4700  euro per maand aan inkomsten of zelfs 47.000 euro per maand in sommige gevallen.

Waarom dit blogbericht over online geld verdienen met een website?

Met dit blogbericht wil ik je duidelijk maken dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen en dat je bewezen strategieën gewoon kunt kopiëren.

Dat scheelt je veel tijd en moeite als beginner en kun je je later verder ontwikkelen en je strategie meer eigen maken.

Maar als je de basis goed hebt ben je al voor de helft binnen. Zo kun jij succesvol online geld verdienen met een website.

De strategie die jij leert als je kiest voor de cursus

JA, Ik wil ook succesvol worden

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down