Hoe kun je online geld verdienen? De beste manieren


Wat is online geld verdienen en hoe kun je online geld verdienen? Op deze pagina geef ik je allerlei manieren die je kunt toepassen om vanaf huis online geld te verdienen.

De beste manier om online geld te verdienen is met een eigen website en affiliate marketing. Hiermee promoot je producten van andere mensen. Daarnaast zijn er ook nog heel veel andere manieren om geld te verdienen op het internet. In dit blogbericht geef ik je heel veel verschillende mogelijkheden.

Hoe kun je online geld verdienen?

Als je op het internet op zoek gaat naar manieren om geld te verdienen op het internet kom je heel veel mogelijkheden tegen. Zelf heb ik al veel manieren geprobeerd om geld te verdienen op het internet en zijn de manieren die je in dit blogbericht leest de beste manieren die ik heb gevonden.

In de meeste gevallen klink geld verdienen op het internet heel makkelijk, maar zodra je ermee aan de slag gaat blijkt het toch een stuk lastiger. Toch is het mogelijk om heel veel geld te verdienen op het internet. Hoe je dat doet lees je verder in dit artikel.

Waarom online geld verdienen?

Toen ik begon met online geld verdienen had ik nooit gedacht dat ik zo veel geld zou kunnen verdienen. Ik hoopte dat het op zijn minst mijn fulltime inkomen zou vervangen.

Zelf ben ik begonnen als freelancer waarbij ik teksten schreef voor andere mensen die begonnen waren met affiliate marketing. Hier verwachtte ik niet veel van in het begin en heeft het me behoorlijk verrast hoe snel het kan gaan op het internet.

Al binnen een maand had ik 10 klanten die allemaal wekelijks bestelde. In die tijd werkte ik ook nog voor een werkgever en werd ik ineens heel druk.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Daarentegen verdiende ik ook ineens een dubbel salaris. Als je online geld wilt verdienen is het vooral belangrijk om gewoon te beginnen.

Veel mensen die er over nadenken, blijven bij informatie lezen over het onderwerp, maar zetten nooit de stap om daadwerkelijk te beginnen.

Je kunt nog zo veel kennis hebben over jouw manier van online geld verdienen, maar als je nooit begint is al die informatie voor niets.

Ook ik heb een lange tijd gezocht naar informatie. Hierbij was ik vooral op zoek naar die ene gouden tip die mij snel rijk zou maken.

Uiteindelijk heb ik geleerd dat de gouden tip niet bestaat en dat de enige manier om succesvol te worden, hard en slim werken is.

Nu een jaar later verdien ik meer met mijn bedrijf dan dat ik ooit bij een werkgever heb verdiend.

Als je vandaag nog begint met je eigen online business zou het zo maar kunnen zijn dat je volgend jaar een gigantisch bedrag verdient. Nog belangrijk is de dingen die je ervan leert en de vele mensen die je kunt helpen met jouw informatie. Dat geeft pas echt voldoening.

Wat is de beste manier om online geld te verdienen?

Voor mij is de beste manier om online geld te verdienen,  affiliate marketing. De reden dat ik dit de beste manier vind is dat iedereen het kan doen en dat je er niet veel geld voor nodig hebt om te beginnen.

Daarnaast is ook online freelancen een hele goede manier om online geld te verdienen. Wel moet je er rekening mee houden dat je als freelancer een stuk harder moet werken dan wanneer je een website voor jezelf begint.

Ongeveer 3 maanden nadat ik begonnen was met freelancen ben ik ook actief aan de slag gegaan met affiliate marketing. Inmiddels staan er meerdere websites live die elke week voorzien worden van nieuwe content.

Omdat ik ook een freelance business heb, heb ik inmiddels een team gebouwd van mensen die mij helpen in mijn bedrijf. Deze mensen helpen mij ook met de affiliate websites.

In één jaar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. In het begin wil je natuurlijk graag alles alleen doen en denk je dat je totaal geen hulp nodig heb.

productbeschrijvingen schrijven Bolcom

Sinds ik samen werk met andere freelancers en personeel, is het ten eerste een stuk makkelijker geworden om mijn bedrijf te onderhouden, heb ik meer tijd over voor mijzelf en om mezelf verder te ontwikkelen.

Als je alles alleen blijft doen komt er een punt waarop je affiliate marketing business een verplichting wordt. Helemaal als je meerdere websites hebt opgezet. Het wordt dan heel lastig om alles te onderhouden en ook te voorzien van goede kwaliteit content.

Daarom raad ik je aan om niet direct je geld op te maken als je begint met affiliate marketing, maar dit te investeren in je bedrijf om te kunnen groeien.

Online geld verdienen met affiliate marketing

Oke! Je weet nu dat affiliate marketing een goede manier is om online geld te verdienen in 2019. De grote vraag is dan hoe je dat precies doet. Toen ik begon met affiliate marketing dacht ik dat ik alleen maar een website hoefde te maken en dat het geld dan vanzelf zou komen.

Natuurlijk kan dat helemaal niet, maar zo wordt affiliate marketing op veel websites wel gepresenteerd. Daarom vertel ik je graag hoe het echt werkt en wat ervoor nodig is om daadwerkelijk succesvol te worden met affiliate marketing.

Een bewezen methode gebruiken

De eerste stap is om te leren welke methode je het beste kunt gebruiken om je kans op succes zo veel mogelijk te vergroten.

Dit doe je door gebruik te maken van een methode die al werkt. Je hoeft het dan alleen nog maar na te doen om dezelfde resultaten te krijgen.

Zelf heb ik ervoor gekozen om de methode van de affiliate marketing revolutie te gebruiken. Deze methode is van Jacko Meijaard. Hij is een affiliate marketeer die in één maand 100.000 euro verdient en eigenaar van Internet Succes Gids. Daarnaast heeft hij nog veel andere affiliate websites waarmee hij geld verdient.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Voor veel mensen is een bedrag van 100.000 euro ongelofelijk. Toch doet hij het. Daarnaast zijn er ook een heleboel andere affiliates in Nederland die meer dan 20.000 euro per maand verdienen.

rijk worden met het internet
Het inkomen van een succesvolle affiliate marketeer in Amerika.

Als je kijkt naar grote Amerikaanse affiliates zoals Smart Passive Income zie je dat deze affiliate zelfs 245.000 euro in een maand verdient.

De methode van Jacko is vooral gebaseerd op het schrijven van goede content en zorgen dat je consistent blijft.

Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld één keer per week een nieuwe blog te schrijven. Jacko zegt in zijn cursus dat één keer per week een blogbericht van minimaal 1000 woorden het minimum is. Het kan dus geen kwaad als jij ervoor kiest om 2 keer per week een blogbericht van 1000 woorden of zelfs 2000 woorden schrijft.

Het ligt er maar net aan hoe veel tijd jij hebt in de week en hoe veel van die tijd je wilt besteden aan je online business.

Een onderwerp (niche) zoeken voor je website

Voordat je daadwerkelijk een website gaat maken is het wel handig om te weten over welk onderwerp je website gaat. Het is daarbij een goed idee om een specifiek onderwerp te kiezen.

De reden hiervoor is dat als je een heel breed onderwerp kiest, je veel meer moeite krijgt om bezoekers naar je website te krijgen.

Door een specifieke niche te kiezen heb je direct minder last van concurrentie. Als je bijvoorbeeld wilt schrijven over geld verdienen op het internet is het een veel beter idee om een onderwerp te kiezen binnen online geld verdienen zoals affiliate marketing.

Je eerste website maken

Nadat je een bewezen methode hebt gevonden die je wilt gaan toe passen is het tijd om een eigen website te maken. Je kunt er dan voor kiezen om een gratis website te maken via WordPress of blogger.

Echter is het een beter idee om direct een eigen domeinnaam en hosting aan te schaffen zodat je zelf 100% eigenaar bent van je website.

De grootste reden waarom je zou moeten kiezen voor een website waarvan je zelf eigenaar bent is dat je dan helemaal zelf kan bepalen wat er op je website komt te staan en hoe de website eruit komt te zien.

Bij een gratis website zijn de mogelijkheden hiervoor meestal beperkt. Een website met eigen domein en hosting hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Bij Neostrada kun je al beginnen voor €2,54 per maand.

In het begin heb je aan het goedkoopste pakket meer dan voldoende, maar als je in de loop van tijd meer bezoekers naar je website krijgt en verkopen begint te realiseren, is het raadzaam om een duurder pakket te kiezen. Je hebt dan meer capaciteit nodig om je website te kunnen laten draaien.

Als je dan eenmaal je webhosting en domeinnaam hebt aangeschaft, kun je via neostrada met één druk op de knop je WordPress website installeren.

Bij het maken van je eigen website is het belangrijk dat je niet te veel tijd verliest aan het mooi maken van je site.

In het begin is de lay-out van je website nog helemaal niet belangrijk en kun je je tijd veel beter besteden aan het schrijven van goede teksten. Eventueel kun je als je eenmaal geld verdient met je website kiezen voor een premium thema en ervoor zorgen dat de website er precies zo uit komt te zien als je zelf wilt. Ik heb mijn premium thema gekocht bij Themeforest

Neem dus genoegen met een makkelijk design zodat je snel aan de slag kunt met teksten schrijven. Dit gaat er op lange termijn voor zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen.

Teksten schrijven voor je website

Als je dan je eerste website gemaakt hebt en je hebt een thema geïnstalleerd, is het tijd om content te schrijven voor je website. Lees hier hoe je onderwerpen vind om over te schrijven

Als je voor deze zoekwoorden een tekst schrijft is de kans groot dat jij bezoekers naar je website krijgt die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt.

Het belangrijkste bij het schrijven van de tekst is dat je ervoor zorgt dat de vraag achter het zoekwoord zo goed mogelijk beantwoord wordt.

Naast de Keyword planner kun je ook gebruik maken van een gratis chrome extensie die Keywords everywhere heet. Hiermee krijg je wanneer je een woord of zin in Google intypt, automatisch een hele lijst met andere suggesties en zoekwoorden.

affiliate marketing a

TIP: Probeer minimaal 1 keer per week een blog artikel van meer dan 1000 woorden te schrijven. Alles wat je dan extra doet is mooi meegenomen. Sommige beginnende affiliates houden zich stipt aan het minimum. Toch werkt het veel beter om af en toe eens wat extra’s te doen.

Teksten uitbesteden

Heb je moeite met het schrijven van teksten? Dan helpen we je daar natuurlijk graag bij. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze commerciële content pagina

Je teksten promoten

Om ervoor te zorgen dat je meer bereik hebt kun je de teksten die je geschreven hebt voor je website promoten op social media. Je kunt ervoor kiezen om betaald te adverteren via bijvoorbeeld Facebook, maar je kunt er ook voor kiezen om een Facebook pagina te maken voor je website.

Sommige grote affiliates raden je aan om je direct aan te melden voor alle social media kanalen die je je maar kunt bedenken.

Zelf ben ik van mening dat je veel meer resultaat kunt behalen als je eerst zorgt dat je één platform goed kent, voordat je verder gaat naar de volgende.

Opschalen

Het zelfde geldt ook voor het maken van een nieuwe website. Het heeft geen zin om direct al 5 verschillende websites te maken,terwijl je eerste website nog geen geld verdient. Als er dan dingen zijn die je fout doet, maak je dezelfde fout op alle websites.

Focus je daarom op één website, totdat je doorhebt hoe je er geld mee moet verdienen, daarna kun je je inkomsten opschalen door meer nieuwe content te schrijven voor je bestaande website en er eventueel een nieuw project bij te beginnen.

Uiteindelijk is het mogelijk om van affiliate marketing een gigantische business te maken met meerdere websites en tekstschrijvers in dienst. Maar voor dat zover is moet je er eerst voor zorgen dat je precies weet hoe dat werkt.

E-mail marketing

Een van de dingen die door veel beginnende affiliates wordt vergeten, waaronder ik toen ik net begon is e-mail marketing. Alle grote affiliates vertellen je dat e-mail marketing voor hen het grootste gedeelte van de inkomsten binnenbrengt.

Daarom is het super belangrijk om direct zodra je wat bezoekers krijgt al te beginnen met e-mail marketing. Zo bouw je direct vanaf het begin al een e-mail lijst op en heb je daarmee meer mogelijkheden om geld te verdienen met je website.

Als je nog niet precies weet hoe e-mail marketing werkt raad ik je zeker aan om te leren hoe dat moet. In de affiliate marketing revolutie cursus wordt hier ook veel over uitgelegd. The money is in the list. 

Lees meer over e-mail marketing

Om te beginnen met e-mail marketing heb je een e-mail marketing provider nodig. Hiermee kun je dan e-mail lijsten maken en beheren. Ook kun je hier zogenaamde autoresponders aanmaken.

Telkens als iemand zich dan inschrijft op je e-mail lijst krijgt je subscriber automatisch een serie van e-mail die je vooraf hebt geschreven. Hier kun je dan informatie geven of een aanbieding doen voor een affiliate product.

Zelf gebruik ik Get Response voor email marketing omdat deze provider je heel veel mogelijkheden geeft om je e-mail marketing een groot succes te maken. Daarnaast geeft Get Response regelmatig waardevolle tips die je helpen om beter te worden in e-mail marketing.

Starten met Affiliate Marketing?

Wil je beginnen met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de Affiliate Marketing Revolutie. Met deze videotraining leer je stap voor stap hoe jij je eerste affiliate website kunt maken.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content