arrow_drop_up arrow_drop_down
29 juni 2019 

Hoe kun je het beste beginnen als affiliate marketeer?

Hoe kun je het beste beginnen als affiliate marketeer? Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik dat ik aan één keer per week een blogbericht genoeg had. Dat ik kon beginnen met een gratis website, omdat ik niet bereid was te investeren in het gene dat ik graag wilde.

Blijkbaar wilde ik het niet graag genoeg omdat ik overal het minimum voor deed. Totdat ik op een dag doorkreeg dat als ik succesvol wilde zijn met affiliate marketing, ik er 100% voor moest gaan. Sinds ik dat doe, gaat het steeds beter met mijn business en zie ik steeds meer resultaten.

Niet alleen verdien ik steeds meer geld met affiliate marketing, ik word er zelf ook steeds wijzer van. Affiliate marketing heeft mij zo veel meer geleerd dan alle jaren dat ik op school heb gezeten. De beste manier om te beginnen met affiliate marketing, is gewoon beginnen. Hier lees je er meer over.

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing raad ik je aan het gewoon te doen. Er is geen beste tijd om te beginnen, het heeft geen zin om vooraf alles uit te zoeken en het heeft geen zin om na te denken over wat je allemaal zou kunnen doen.

Zolang je na blijft denken over al die dingen onderneem je geen actie. Het enige dat er voor kan zorgen dat jij succesvol wordt is door actie te ondernemen, elke dag opnieuw.

Als je namelijk elke dag met affiliate marketing bezig bent, leer je steeds meer over affiliate marketing en wordt je er steeds beter in.

Daarnaast leg je ook iedere dag een steen aan het fundament van je business. Affiliate marketing draait namelijk 100% om content.

Als de informatie die jij deelt goed genoeg is, zul je daarvoor worden beloond. Het is bedoeling dat jij mensen helpt met je verhaal.

De meeste beginners beginnen met affiliate marketing om geld te verdienen. Ze focussen zich alleen maar op de korte termijn winsten. Als je je altijd alleen maar op korte termijn blijf focussen wordt je nooit succesvol.

Alle succesvolle affiliates zijn al jaren bezig met affiliate marketing en hebben ook een lange tijd hard gewerkt om te komen waar ze nu zijn.

De enige beste manier om te beginnen met affiliate marketing is om vandaag nog te beginnen. Maak vandaag nog je eerste website, schrijf vanaf vandaag zo veel mogelijk goede content.

Laat de bezoekers die in de komende jaren naar je website komen zien wie je bent en laat ze kennis maken met jou.

Blijf niet hangen in het verzamelen van informatie waarmee je hoopt sneller succesvol te worden. Begin gewoon met affiliate marketing en leer vanaf daar verder.

Maak het jezelf niet te moeilijk

De kans is groot dat jij al veel informatie hebt gezocht over affiliate marketing en hebt gekeken naar wat de meest succesvolle affiliates verdienen. Het is voor jou als beginner helemaal geen goed idee om te kijken naar de mensen die al heel succesvol zijn. Ze laten je namelijk alleen maar zien waar ze nu staan.

Ze laten je niet zien wat ze allemaal hebben moeten doorstaan om daar te komen. De kans is groot dat jij nu droomt van een mooi inkomen boven de 10.000 euro per maand. Ook wil je dat waarschijnlijk binnen een jaar bereiken.

Je moet weten dat er geen snelle weg is om veel geld te verdienen met affiliate marketing. De enige manier om veel geld te verdienen is door elke dag 100% inzet te tonen voor je online business.

Zelf heb ik een lange tijd het grote geld achterna gezeten waardoor mijn content vooral gefocust was op een product promoten. In iedere tekst vertelde ik je hoe goed de cursus was en dat je met deze cursus veel geld kan verdienen.

Nu besef ik dat je daar helemaal niets aan hebt als ik je dat vertel. Je kunt de cursus nog zo vaak volgen, maar als je daarna geen actie onderneemt, is de hele cursus voor niets geweest.

Het is voor mij dus veel belangrijker om je te vertellen dat je achter je televisie weg moet komen en dat je iedere dag moet werken aan je dromen.

Start vandaag nog

Eigenlijk had je vorig jaar al moeten beginnen met affiliate marketing. Hoe langer je het namelijk uitstelt om te beginnen hoe langer het duurt voordat jij je dromen waarmaakt.

Toen ik nog niet helemaal begreep hoe affiliate marketing werkte, stopte ik met affiliate marketing omdat ik niet na 5 maand geld verdiende met mijn eerste website. Daardoor dacht ik dat affiliate marketing niet werkte.

Toen ik terug keek naar wat ik in die 5 maand had gedaan voor mijn business, schrok ik. Ik had in 5 maand tijd slechts 20 blogberichten geschreven, waarmee ik hoopte rijk te worden.

Dat alleen omdat ik dacht dat ik met een minimale inzet, mega resultaten zou zien. De kans is groot dat jij ook denkt dat je met affiliate marketing slapend rijk wordt.

Online geld verdienen als Succesvol affiliate marketing

Ik wil je direct uit die droom helpen omdat dit je kans om succesvol te worden gaat verpesten.

Je kunt niet rijk worden van affiliate marketing als je het niet serieus neemt. Als jij elke week het minimum doet, moet je ook minimale resultaten verwachten.

Sinds ik mijn business serieus neem groeien mijn bezoekersaantallen veel harder. Daarnaast krijg ik nu ik meer mijn eigen stem laat horen, meer likes, meer reacties en zelfs e-mails.

Sommige mensen bedanken me voor de content die ik deel en vertellen me dat ze er veel aan hebben gehad. Sinds dat mij gebeurde, is geld voor mij niet meer belangrijk. Het enige dat nog telt is ervoor zorgen dat jij door die beginners periode heen komt en daadwerkelijk succesvol wordt.

Waarom de meeste beginners nooit succesvol worden

Een van de grootste redenen waarom zo veel beginners niet succesvol worden is omdat ze een verkeerde verwachting hebben van affiliate marketing. Ze willen binnen één jaar 5000 euro per maand verdienen, maar zijn niet bereid daar keihard voor te werken.

Hoe kun je 5000 euro verdienen, zonder daarvoor te werken? Het antwoord is simpel; Niet. Waarom zou je dat überhaupt willen.

Wat ga je doen als je niet meer hoeft te werken voor je geld? Netflix kijken? Cocktails drinken op het strand?

Dat is even leuk maar die lol is er snel af. Het is belangrijk dat je iets doet dat je graag wil doen. Als jij alleen maar met affiliate marketing wilt beginnen omdat je dan veel geld kunt verdienen, moet je jezelf afvragen of je wel het goede hebt gekozen.

De juiste start

Als je wilt beginnen is het belangrijk dat je een goede start maakt. De meeste beginners willen geen geld uit geven aan een goede cursus die ze vertelt hoe ze kunnen starten met affiliate marketing op de manier die je de meeste kans geeft op succes.

In plaats daarvan besteden ze maanden aan het zelf uitzoeken van affiliate marketing. In al die tijd hebben ze nog geen enkele actie ondernomen.

Hoe langer je wacht met beginnen hoe langer het duurt voordat jij je doelen behaalt. Een cursus kan ervoor zorgen dat je vandaag nog kunt beginnen en kan je leven op de lange termijn voorgoed veranderen.

affiliate blog

Vraag jezelf af waarom je wel geld uitgeeft aan een Netflix abonnement, een videoland abonnement, waarom je ieder weekend gaat stappen, maar niet bereid bent om een klein beetje geld te investeren in je toekomst.

Vraag jezelf af of je het dan eigenlijk wel graag genoeg wilt. Als jij succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je daar alles voor over hebben. Nog belangrijker is dat je iedere dag 100% geeft om er succesvol mee te worden.

Meet jezelf niet met de verkeerde mensen

De kans is groot dat jij op ziet tegen de mensen die al 10.000 euro per maand verdienen op het internet, terwijl jij nog niets verdient. Je vraagt je dan af waarom zij wel zo veel geld verdienen en jij niet.

Dat komt vooral omdat de mensen die al 10.000 euro verdienen gigantisch veel actie hebben ondernomen. Ze zijn iedere dag bezig met hun business en leren iedere dag bij. Ze investeren inkomsten uit hun business terug in hun business om ervoor te zorgen dat het verder groeit.

Ze houden van wat ze doen en daarom hebben ze zo een drive om door te gaan. Voor de meeste succesvolle affiliates gaat het helemaal niet om geld. Het gaat om het spel dat ze spelen. Het gaat om het leven dat ze kunnen leiden doordat ze succesvol zijn geworden met affiliate marketing.

 

Waarom maak jij je dan druk om geld? Geld komt vanzelf als jij waarde geeft aan je bezoekers. Je hoeft je bezoekers dan niet eens te vragen of ze iets van je willen kopen.

Hoe beter jij je best doet om iedereen te helpen die je website bezoekt, hoe meer je daar uiteindelijk voor terug krijgt.

Maar als jij doet wat de menigte doet, voeg je geen nieuwe waarde toe. Dat betekent ook dat je waarschijnlijk niets of weinig geld zult verdienen.

Als jij dezelfde tips geeft die 10 van je concurrenten ook al hebben gegeven, hebben je bezoekers daar niets aan.

Ze willen horen wat jij te vertellen hebt, wie jij bent en wat jouw ervaring is met de niche waar je in zit.

Wacht niet langer! Stop met zoeken naar de gouden tip! Werk iedere dag zo hard je kunt voor vele jaren. Dan gaat het je lukken. 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen