arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kun je gratis met affiliate marketing starten?
9 juni 2019 

Hoe kun je gratis met affiliate marketing starten?

Hoe kun je gratis met affiliate marketing starten? Als je wilt beginnen met affiliate marketing is de kans groot dat je er nog niet zo veel vertrouwen in hebt. Daarom wil je ook niet direct kosten maken omdat je niet weet of het gaat werken.

In dit blogbericht lees je hoe je gratis kunt beginnen met affiliate marketing en of het verstandig is om dit te doen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven andere mensen inzetten om de marketing voor hun te laten doen. Als affiliate promoot jij producten van andere bedrijven op je blog of website.

Hier probeer je dan bezoekers door te sturen naar de verkoop pagina van de verkoper waarvoor jij promoot.

Als je er dan voor hebt gezorgd dat een bezoeker die via jouw website naar de website van de aanbieder gaat en daar het product heeft gekocht, ontvang jij een commissie.

Als je wilt beginnen met affiliate marketing heb je daarvoor een plek nodig waar jij content kunt maken (blogs, video’s, audio).

Hier vertel je dan over alles wat te maken heeft met de producten die je promoot en geef je zoveel mogelijk goede en waardevolle informatie. Hoe langer je dit doet, hoe meer je kunt verdienen.

jacko meijaard

Hoe kun je gratis starten met affiliate marketing?

Er zijn een aantal manieren hoe jij gratis kunt starten met affiliate marketing. Als je wilt gaan bloggen kun je je aanmelden bij blogger of een gratis wordpress website aanmaken. Het werkt in principe hetzelfde als een betaalde website, alleen heb je geen eigen domeinnaam.

In plaats van jouwnaam.nl als domeinnaam heb je dan Jouwnaam.Wordpress.nl. Ja het is mogelijk om geld te verdienen met een gratis website. Alleen is een eigen domeinnaam natuurlijk wel een stukje professioneler.

 

Daarnaast kun je ook beginnen met affiliate marketing door YouTube video’s te maken. Het enige dat je daar dan voor nodig hebt is een YouTube kanaal.

Met de camera van je telefoon maak je dan video’s en plaats je in de omschrijving van de video affiliate links naar het product dat je hebt genoemd in de video.

Een andere manier om geld te verdienen met affiliate marketing is door middel van social media. Hier kun je dan een pagina beginnen en daar teksten en video’s publiceren.

Affiliate marketing zonder website

Waarom je beter wel een kleine investering kunt doen

Als je wilt beginnen met affiliate marketing raad ik je zeker aan om wel een kleine investering te doen voor een eigen website. Met een gratis website zijn de mogelijkheden beperkt, en worden er in sommige gevallen advertenties getoond waar het platform dat je gebruikt aan verdient.

Ook ben je als je een gratis website hebt, niet zelf de baas van je website. Als jij content maakt waar het platform het dan niet mee eens is, kan het zomaar zijn dat ze je content verwijderen of zelf je account op niet actief zetten.

Door een eigen website te starten en zelf een domeinnaam en hosting aan te schaffen, ben je volledig zelf de baas over wat er gebeurd met je website.

Het zou jammer zijn als jij  in een jaar al mooi wat inkomsten hebt opgebouwd en het platform je dan ineens op non-actief zet. Met een eigen website gebeurd dat niet.

Daarom is een kleine investering de moeite waard. Bij Neostrada kun je al voor € 2,50 per maand je eigen website hebben. Dat is maar € 30 euro op jaar basis.

Als jij 30 euro voor een jaar niet de moeite waard vindt, moet je je misschien afvragen of je wel serieus van plan bent om affiliate marketing een kans te geven.

Als je succesvol wordt met affiliate marketing, is 30 euro wisselgeld voor je bedrijf.

Affiliate marketing tips voor beginners

Vooral het begin bij affiliate marketing is het moeilijkst. Je doet dan veel werk, maar ziet er niet direct iets voor terug. Ook ik heb daar gestaan en heb maanden gewerkt voor 0 euro.

Als je wilt beginnen met affiliate marketing moet je leren om niet te gaan voor direct resultaat. Alle werk dat jij nu en in het komende jaar doet aan je website, kan je jaren later nog steeds  een commissie opleveren.

Ook moet je vooral in het begin helemaal niet bezig zijn met willen verkopen en het eerste jaar van affiliate marketing zien als de opbouwfase.

Het zou mooi zijn als je in de opbouw fase al wat commissies scoort, maar je moet er niet vanuit gaan dat je na 2 maand al duizenden euro’s verdient.

Toch is het wel mogelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing als je continu blijft doorgaan en jezelf blijft verbeteren.

De meeste beginners verdienen nooit geld met affiliate marketing omdat ze al opgeven voordat ze ook maar iets geprobeerd hebben. Dat komt vooral omdat de verwachting van de meeste beginners veel te groot is.

Affiliate marketing revolutie

Als je wilt leren hoe je geld verdient met affiliate marketing en bereid bent daar een kleine investering voor te doen, raad ik je zeker aan om affiliate marketing op basis van de affiliate marketing revolutie te leren.

Deze website is daar een resultaat van en ik kan je vertellen dat ik inmiddels met meerdere websites geld verdien.

Het mooie aan de affiliate marketing revolutie vond ik dat je zelfs zonder ervaring leert hoe jij je eerste website tot een succes maakt.

De websites die ik later ben begonnen, kon in toen met gemak maken zonder dat ik daarvoor de cursus nodig had.

De affiliate marketing revolutie wordt gegeven door Jacko Meijaard. Hij verdient naar eigen zeggen (incl. bewijs) meer dan 15.000 euro per maand.

Daarom raad ik je aan om te luisteren naar wat hij je kan leren, zodat jij ook aan het werk kan naar 10.000 euro per maand met je affiliate marketing business. Dankzij zijn video training kijk je met hem mee over de schouder en hoef je het hele proces alleen maar na te doen.

Na het volgen van zijn cursus heb je een goede website online staan en heb je ook al kans om je eerst commissie te verdienen. Klik hier om het verhaal van Jacko te lezen >>

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen