arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kun je geld verdienen met internet marketing?
21 juni 2019 

Hoe kun je geld verdienen met internet marketing?

Hoe kun je geld verdienen met internet marketing? Als je op deze pagina terecht bent gekomen betekent het dat jij op zoek bent naar een manier van online geld verdienen. Je bent zo gekomen op de term internet marketing en vraagt je af hoe je daar nou precies geld mee verdient.

Veel affiliate marketeers gebruiken voor de term affiliate marketing ook “internet marketing”. Internet marketing is namelijk niets anders dan marketing doen op het internet.

In dit blogbericht vertel ik je hoe jij geld kunt verdienen met internet marketing door affiliate marketing toe te passen op je website. Lees verder.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij jij producten promoot voor iemand anders. Dit doe je meestal met een website of blog, maar kan ook via social media (niet aan te raden).

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het belangrijk dat jij zo veel mogelijk bezoekers naar je website krijgt, die geïnteresseerd zijn in het product dat jij promoot.

Dit doe je door SEO (zoekmachine optimalisatie) toe te passen. Met zoekmachine optimalisatie ga je op zoek naar zoekwoorden die mensen zoeken over het onderwerp van je website.

Verschil SEO SEA

Als je dan goede zoekwoorden hebt gevonden schrijf je daar content voor (teksten op je website). Ook geef je onderaan elke tekst die je schrijft wat informatie over het product dat je promoot en plaats je een affiliate link naar de verkooppagina van het product.

Elke tekst die je schrijft kun je zien als een stukje vastgoed dat jij hebt op het internet. Telkens als iemand naar de term zoek waarvoor jij een tekst hebt geschreven zoekt, bestaat de kans dat deze bezoeker naar jouw website komt.

Om succesvol te worden met affiliate marketing heb je dus veel bezoekers nodig.

Hoe krijg je veel bezoekers naar je website?

De meeste beginnende affiliates maken het zichzelf veel te moeilijk. Ze willen een perfecte website voordat ze ook maar beginnen met het schrijven van content.

Als je veel bezoekers naar je website wilt krijgen is het de bedoeling dat je gaat beginnen met het schrijven van teksten. Het minimum aantal teksten dat je zou moeten schrijven op je website 1 tekst per week van ongeveer 1000 woorden.

Zelf heb ik uit ervaring geleerd dat het af en toe ook goed is om eens wat meer dan het minimum te doen.

Telkens als jij een nieuwe tekst schrijft over het onderwerp van je website, schrijf je onderaan de tekst een klein stukje over het product dat je promoot en voeg je een affiliate link toe.

Hoe meer bezoekers er in de loop van tijd naar je website komen, hoe meer kliks je krijgt op het product dat je promoot en hoe meer verkopen je uiteindelijk zal realiseren.

Lange termijn visie

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het niet de bedoeling dat je denkt dat je na een maand of 2 een fulltime inkomen verdient met affiliate marketing.

Affiliate marketing is namelijk een lange termijn proces. Hoe langer jij met affiliate marketing bezig bent en hoe meer artikelen er op je website komen, hoe meer kans jij hebt op verkopen.

wat verdien je met affiliate marketing

Om echt succesvol te worden met affiliate marketing is het belangrijk dat je een lange termijn visie hebt. Denk hierbij aan minimaal een jaar of zelfs 5 jaar.

Stel daarom ook hele grote doelen voor jezelf en neem geen genoegen met 2000 euro in de maand. Er zijn namelijk succesvolle affiliates die minimaal 100.000 euro per maand verdienen met affiliate marketing. Als zij dat kunnen kun jij dat ook.

Uiteindelijk is het slechts een kwestie van doorgaan en bezig blijven met je online business. Als je dan wat geld verdient, kun je investeren in allerlei tools die je helpen je website nog verder te laten groeien zoals email marketing.

Durf te investeren

Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zin hebt om teksten te schrijven voor je website. Ook snap ik dat je niet alles direct kunt weten.

Daarom is het goed om jezelf te omringen met mensen die veel verstand hebben van affiliate marketing. Ook is het een goed idee om uiteindelijk een team te bouwen die in jouw affiliate marketing business werken zodat jij niet elke dag meer hoeft te werken in je business maar tijd vrij hebt om na te denken hoe jij je business kunt verbeteren.

Met de juiste mensen om je heen en de juiste tools, kun je je affiliate marketing inkomsten oneindig opschalen zolang je bezig blijft met bouwen.

Toch is het wel belangrijk om te weten dat alle succesvolle affiliate bij het begin zijn begonnen en ook niet direct 10.000 euro per maand verdienden.

De ene affiliate verdient na 3 maanden al geld en de ander moet er ruim een jaar op wachten.

Opschalen van je business

Als je eenmaal een website hebt die geld verdient, zou je erover kunnen nadenken om een tweede website te beginnen. Als de inkomsten van je eerste website genoeg zijn om een tekstschrijver in te huren, zou je de eerste website kunnen uitbesteden en dan zelf beginnen aan een nieuw project.

Ook kun je je blijven focussen op je eerste website en er alles aan doen om die website zo groot mogelijk te maken. Dit doe je door betere content te schrijven, email marketing toe te passen of te gaan adverteren.

Wat is een affiliate site

Uiteindelijk kun je met affiliate marketing zo veel geld verdienen als je zelf wilt, als je maar door blijft gaan. Nog belangrijker dan doorgaan is ermee beginnen.

Veel mensen die lezen over affiliate marketing willen het eigenlijk wel, maar beginnen nooit. Ze denken dat het te moeilijk is of een sprookje.

Affiliate marketing cursus

Als jij wilt beginnen met affiliate marketing en direct een bewezen systeem wilt leren die veel andere affiliates en ik gebruiken om geld te verdienen op het internet, raad ik je aan om eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Deze cursus helpt je stap voor stap naar je eerste succesvolle affiliate marketing website.

Het mooiste aan deze cursus is dat je over de schouder mee kijkt met Jacko Meijaard. Hij is een affiliate marketeer die maandelijks meer dan 20.000 euro verdient met zijn websites.

Je weet dan zeker dat wat hij doet werkt en je hoeft het dan alleen nog maar na te doen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het enige dat jij hoeft te doen is datgene dat werkt. Zo wordt je succesvol met affiliate marketing

Benieuwd naar de affiliate marketing revolutie?

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen