arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kun je een online bedrijf starten zonder geld
15 juni 2019 

Hoe kun je een online bedrijf starten zonder geld

Hoe kun je een online bedrijf starten zonder geld? Je bent aan het onderzoeken op welke methode jij het beste voor jezelf kunt beginnen en bent zo gekomen bij een online onderneming. De grootste voordelen hiervan zijn dat het vaak minder geld kost om te beginnen en je veel in het begin in je eentje kunt doen.

Daarnaast zijn er ook manieren om gratis te beginnen met online ondernemen. In dit blogbericht geef ik je één manier die je geheel gratis kunt starten en waarom het aan te raden is om dat te doen. Lees verder.

Waarom online ondernemen?

Steeds meer fysieke bedrijven in Nederland sluiten de deuren omdat ze het niet meer kunnen opnemen tegen de grote online bedrijven.

Veel van de fysieke bedrijven die de deuren sluiten gaan wel online verder. Al een aantal jaar vindt er een grote verschuiving plaats van het fysiek winkelen naar online shoppen.

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van online winkelen, waardoor ook de afname hier een stuk groter wordt.

Daarom is het voor jou een goed idee om hier direct op in te spelen. Sommige ondernemers denken dat het al te laat is om een online onderneming te starten omdat de meeste markten al verzadigd zijn.

Toch is dit nog helemaal niet het geval en staat online winkelen nog steeds in de kinderschoenen.

Ondanks dat de ene webwinkel na de andere uit de grond schiet, is er maar een klein percentage die het serieus genoeg neemt om er daadwerkelijk een succes van te maken.

 

Hoe kun je gratis beginnen met ondernemen?

Niet iedere startende ondernemer heeft direct een groot startkapitaal om te beginnen. Daarom is het een goed idee om te kijken hoe je gratis kunt beginnen en vanuit daar opbouwen.

Een van de manieren om gratis te beginnen met online ondernemen is door middel van affiliate marketing. Hiermee heb je geen eigen producten nodig en hoef je alleen een website te hebben, een YouTube kanaal of een social media pagina.

content creatie

Het hele doel van affiliate marketing is dat je producten gaat aanraden aan je bezoekers. Dit doe je door constant waardevolle informatie te geven over het onderwerp waarin de producten zich bevinden.

Als je dit goed doet volgens een bewezen strategie, is de kans groot dat je er geld mee gaat verdienen.

Vaak is het wel een goed idee om een kleine investering te doen zodat je het in ieder geval direct professioneel kunt aanpakken.

Waarom een kleine investering vaak de moeite waard is

Een kleine investering zorgt ervoor dat je direct een eigen website hebt. Als je kiest voor social media platformen geef je eigenlijk de controle uit handen aan een derde partij.

Als Facebook besluit te stoppen, of jou niet meer toe laat om producten te promoten, zit je met een probleem.

Daarom kun je er veel beter voor kiezen om een eigen website te maken waarvan jij bepaald wat er allemaal gepubliceerd en gepromoot wordt.

Naast affiliate marketing is er nog een andere manier van online ondernemen waarbij je niet direct een groot start kapitaal nodig hebt. Dit doe je met behulp van Bol.com.

Bij Bol.com kun jij je namelijk aanmelden als verkoper. Vervolgens zoek je goed lopende producten uit in China (of ergens anders waar je de producten goedkoop kunt inkopen). Vervolgens kun je die producten voor een veel hogere marge via Bol.com aanbieden.

Hoe je dit allemaal doet en hoe je succesvol kunt worden met Bol.com leer je in deze gratis training.

Hoe presenteer jij jezelf op het internet?

Om ervoor te zorgen dat je mensen kunt bereiken is het belangrijk dat je weet hoe online marketing werkt.

Ondanks dat de basis niet zo moeilijk is om te leren, is het vaak wel een stuk lastiger om een goed werkend marketing systeem te implementeren. Hiervoor moeten alle onderdelen van je business goed op elkaar aansluiten.

website teksten laten schrijven

Als het ergens in je business niet helemaal lekker loopt zal je merken dat alle andere onderdelen ook niet goed lopen.

Dit kun je voorkomen door direct een goede basis te vormen voor online marketing. Een van de beste manieren om snel een bewezen strategie te leren betreft online marketing is met behulp van een online cursus.

Zoals eerder al gezegd is het altijd goed om een kleine investering te doen. Uiteindelijk is de beste investering de investering die je in jezelf doet.

Hoe meer jij leert over online ondernemen hoe makkelijker het je afgaat en hoe succesvoller je wordt.

Online marketing cursus

Als je direct alle belangrijke stappen van online marketing wilt leren raad ik je aan eens te kijken naar de online cursus Master Marketeer. Hier leer je in stappen hoe jij een succesvolle online business opzet vanaf het nulpunt.

Ook kun je ervoor kiezen om te beginnen met verkopen op Bol.com. In de Bol Masterclass leer je een bewezen strategie die je helpt zo snel mogelijk succesvol te worden met je online onderneming.

Als laatste optie kun je ook starten met affiliate marketing. Dit is de meest goedkope manier om te beginnen met online ondernemen omdat je hier vrijwel geen kosten hebt als je begint. Om affiliate marketing op de beste manier te leren raad ik je aan eens naar de affiliate marketing revolutie te kijken.

Je hebt nu 3 manieren om een online business te starten die allemaal niet veel geld kosten in het begin. Nu is de keuze aan jou welke jij gaat beginnen.

Het is niet alleen belangrijk om er één te kiezen en te beginnen, maar nog belangrijker om er ook daadwerkelijk mee door te gaan. Zo veel beginners beginnen enthousiast maar verliezen al snel de motivatie waardoor ze ermee stoppen.

Alleen als je doorgaat en blijft leren, kun je succesvol worden. Dat is niet heel anders dan bij de traditionele manieren van ondernemen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen