arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe krijg je een website met inkomsten?
12 januari 2019 

Hoe krijg je een website met inkomsten?

Wil jij inkomsten verdienen aan een website? Wist je dat je naast het starten van je eigen online bedrijf, ook gewoon een andere website kan overnemen. Er staan op verschillende websites zoals Sitedeals.nl heel veel websites te koop. Sommige van die website hebben zelfs al een inkomen opgebouwd. Toch raad ik je aan om vanaf 0 te beginnen zo leer je het beste hoe alles werkt, en kun je het proces vaker herhalen

 

Eigen website maken met inkomsten

Een van de grootste voordelen van een eigen website maken is dat je het hele leerproces vanaf het begin mee maakt. Ja, het duurt veel langer voordat je gaat verdienen aan je website, maar als het komt heb je het helemaal zelf gedaan.

Ook ik heb er vaak aan gedacht om gewoon een website over te kopen, maar ben uiteindelijk helemaal vanaf 0 begonnen. Nu verdien ik inmiddels met meerdere websites online geld, en kan ik dat proces zo vaak herhalen als ik wil.

Hoe meer websites ik online zet, hoe meer mogelijkheden dat voor mij brengt qua inkomsten. Daarom raad ik iedere beginner aan om gewoon te beginnen en te genieten van de leer ervaring.

Denk niet direct aan geld verdienen met je WordPress website, maar denk vooral aan wat je allemaal leert tijdens het proces.

Hoe maak je een eigen website met inkomsten

Een eigen website maken is tegenwoordig heel makkelijk en eigenlijk iedereen kan dat zelf doen. Met een beetje tijd en inzet, zet je een mooie website online.

Als je je eerste website gaat maken is het belangrijk dat je een onderwerp kiest dat bij je past.

Je moet namelijk lang aan je website werken zonder dat je daar ook maar enig resultaat voor terugziet.

Je krijgt niet direct bezoekers en ook niet direct inkomsten. Maar als je lang genoeg doorgaat met content plaatsen (teksten schrijven), ga je zien dat je steeds meer bezoekers naar je website krijgt.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is onder elke tekst die je schrijft een koopknop te plaatsen van het product dat je promoot. Als je dan uiteindelijk genoeg bezoekers hebt, zal een percentage van die bezoekers het product van je kopen.

Daarnaast is het ook handig om een aantal advertenties van Google op je website te zetten. Zodra een bezoeker op je website op een advertentie klikt, verdien jij een paar cent tot een paar euro per klik. Ook hieraan kun je geld verdienen met je website.

Wat kost het om een website met inkomsten te maken?

De meeste mensen denken dat een website onderhouden duur is en beginnen er daarom niet aan. Maar als je een eigen website wil gaan starten kost dat tegenwoordig niet meer dan 100 euro per jaar.

Voor je het weet staat je website online en zijn de teksten die je schrijft beschikbaar voor de hele wereld. Natuurlijk komen er vooral Nederlandse en Belgische bezoekers naar je website als je in het Nederlands schrijft.

Maar theoretisch gezien zouden bezoekers vanuit de hele wereld je website kunnen vinden.

Een website starten als je nu geen werk hebt

Er zijn nog steeds heel veel mensen die geen baan kunnen vinden of niet op hun plek zitten bij hun werk. Ze zouden graag wat anders doen, maar zijn vastgeroest omdat ze bang zijn om een nieuwe stap te zetten.

Als je niet direct alles wil opgeven is affiliate marketing in combinatie met een website een goede manier om een zelfstandig inkomen op te bouwen. Je hoeft niet direct je uitkering stop te zetten en je hoeft ook niet direct je baan op te zeggen.

Het enige wat je moet gaan doen is beginnen aan  je website. Vervolgens maanden lang zo veel mogelijk goede teksten schrijven (of laten schrijven als je daar geld aan wil besteden) en na een lange tijd gaan er vanzelf inkomsten binnen komen.

Affiliate marketing is echt zo makkelijk alleen de meeste falende affiliates, verdienen nooit iets met hun website omdat ze te vroeg stoppen. Ze geven op omdat ze niet direct inkomsten zien. Als jij dus een van die affiliates bent die wel doorgaat totdat er geld binnenkomt, zal je zien dat je met affiliate marketing een heel lekker extra inkomen kan verdienen.

Website met inkomsten kopen

Als je geen zin hebt om een website te maken en gewoon verder wil waar iemand anders gestopt is, kun je ervoor kiezen om een bestaande website met inkomsten over te kopen. Op sitedeals staan genoeg websites te koop die al inkomsten genereren. Wel is het belangrijk dat jij dan door gaat met nieuwe informatie toevoegen op je website om je bezoekersaantallen in stand te houden en verder op te bouwen.

 

Website met inkomsten overnemen

Als je een website gaat overnemen, betaal je daarvoor een bedrag. Er staan websites te koop met weinig tot geen inkomsten die je voor 100 euro al kan overnemen. Ook zijn er grote websites te koop met meer dan 200 euro maandelijkse inkomsten die al snel 1000 euro kosten.

Het maakt niet uit of je begint met een nieuwe website, of een bestaande website over koopt. Het belangrijkste is dat je eraan gaat beginnen zodat je vanuit huis geld kan verdienen. Dat geeft je veel meer tijd voor jezelf en je kunt dan zelf je werktijden bepalen.

 

Denk lange termijn

Als je gaat beginnen met een website, en geld wil gaan verdienen met affiliate marketing en reclame op je website, is het belangrijk dat je altijd lange termijn blijft denken. Ook al verdien je in het eerste jaar geen geld.

De meeste beginners denken korte termijn en willen zo snel mogelijk inkomsten zien. Na twee maand stoppen ze met de website omdat ze niet het resultaat hebben dat ze hadden verwacht.

Het is bijna onmogelijk om binnen enkele weken al geld te verdienen met je website. Maar als je een aantal jaar bezig bent met je website, kan ik je voor 99%  zeker zeggen dat je geld gaat verdienen.

Hoe veel geld je dan verdient is nog maar de vraag. Maar het gaat zeker een goede aanvulling zijn op je bestaande inkomen, of zelf een nieuw fulltime inkomen.

Wil jij leren hoe je een website maakt, en deze instelt om geld te verdienen met affiliate marketing? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

[maxbutton id=”5″ ]

 

 

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen