arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kan je veel geld verdienen op het internet? +3 manieren *
4 februari 2019 

Hoe kan je veel geld verdienen op het internet? +3 manieren *

Veel geld verdienen op het internet. Een droom die steeds meer mensen proberen waar te maken. Toch lukt het maar slechts 10% van mensen om geld te verdienen op het internet. In de meeste gevallen komt dat niet omdat geld verdienen zo moeilijk is, maar vooral omdat de mensen die proberen geld te verdienen op het internet een veel te hoge verwachting hebben.

Ze denken dat ze binnen enkele weken gigantische bedragen verdienen op het internet. Als dat dan niet voor ze uit komt, stoppen ze ermee een gaan ze op zoek naar het volgende model om geld mee te verdienen.

Wil je veel geld verdienen op het internet? Dan is het belangrijk om één methode van geld verdienen op het internet te leren en daar ook mee door blijven gaan. Een van de beste manieren om veel geld te verdienen op het internet, is met affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen in ruil voor een commissie. Hoe meer mensen je doorstuurt hoe meer geld je kunt verdienen.

Veel geld verdienen op het internet. Kan dat?

Heb je gehoord dat het mogelijk is om veel geld te verdienen op het internet en vraag je je af of dat echt mogelijk is? Het antwoord daarop is natuurlijk ja. Je kunt veel geld verdienen op het internet en je hebt natuurlijk ook veel keuze in verschillende methodes.

Welke methode van geld verdienen op het internet je het beste kunt kiezen hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeuren.

Als jij het bijvoorbeeld leuk vind om te schrijven over een onderwerp, kun je ervoor kiezen om een blog te starten of om e-books te gaan schrijven. Als jij een echte Gamer bent en hier ook goed in bent, kun je beginnen met je Games te streamen, of als jij het leuk vindt om jezelf te filmen, kun jij jezelf op YouTube zetten.

Zo zie je dat er echt gigantisch veel mogelijkheden zijn.

Waarom verdient niet iedereen geld op het internet?

Alleereerst is het goed om te weten dat geld verdienen op het internet lang niet zo makkelijk is als dat je nu denkt. Om geld te verdienen op het internet moet je in bijna alle gevallen iets opbouwen. Dat betekent dat je elke dag aan de slag moet om iets te maken van je online business.

Het maakt daarbij niet uit of je een blog bent begonnen, YouTube video’s gaat opnemen of je games gaat streamen op Twitch. In alle gevallen moet je ervoor zorgen dat jij volgers krijgt of bezoekers.

De reden dat niet iedereen geld verdient op het internet is dan ook vooral omdat de meeste mensen niet het doorzettingsvermogen hebben om succesvol te worden op het internet. Daarnaast is er natuurlijk ook nog een percentage die helemaal niet nadenkt over geld verdienen op het internet of er simpelweg geen interesse in heeft.

Wat zijn de beste manieren om geld te verdienen op het internet?

Van alle manieren die er zijn op het internet zijn er eigenlijk maar een paar manieren waarmee je echt heel veel geld kunt verdienen. Daarnaast zijn er ook nog heel veel manieren om geld te verdienen op het internet, waar je steeds maar enkele centen verdient. Dat zijn voor mij geen betrouwbare manieren van geld verdienen.

Als je aan de slag gaat met geld verdienen op het internet wil je natuurlijk wel een betrouwbaar inkomen verdienen en niet steeds maar enkele centen.

Daarom lees je hieronder mijn selectie van de meest betrouwbare manieren van online geld verdienen.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Toen ikzelf op zoek ging naar manieren om geld te verdienen op het internet was Geld verdienen met affiliate marketing een van de eerste manieren die ik tegenkwam. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen in ruil voor een commissie. Steeds als jij ervoor zorgt dat iemand via jou een product koopt bij de aanbieder krijg jij dan een commissie.

De beste manier om aan de slag te gaan met affiliate marketing is door een eigen website te maken over een bepaald onderwerp. Op de website die je maakt, schrijf je dan wekelijks blogberichten die over dat onderwerp gaan.

Als je dit met enige regelmaat doet, komen er steeds meer bezoekers naar je website. Die bezoekers zijn belangrijk omdat zij de mensen zijn die moeten klikken op je affiliate links.

Hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer mensen je affiliate links zullen zien en hoe meer geld je dus zal verdienen.

Wil je meer weten over affiliate marketing? Dan raad ik je aan eens naar de affiliate marketing revolutie te kijken. Dit is een training waarin je stap voor stap leert hoe affiliate marketing werkt.

Klik hier om naar de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie te gaan…

Producten verkopen via Bol.com

Een andere manier om veel geld te verdienen is via Bol.com. Verkopen via Bol.com wordt steeds populairder door de komst van de Bol Masterclass. Dit is een training waarin Jia Ruan je leert hoe je veel geld kunt verdienen via Bol.com.

Van alle producten die te koop zijn op bol.com is er maar een klein percentage dat daadwerkelijk door bol.com zelf wordt aangeboden. De rest van de producten die je kunt vinden zijn over het algemeen van externe verkopers.

Deze externe verkopers kopen hun producten zo goedkoop mogelijk in en verkopen het dan voor een hoger bedrag op Bol.com.

Hiervoor kun je je namelijk aanmelden bij Bol.com en aan de slag gaan met het promoten van je eigen producten.

Wel is het belangrijk om te weten wat exact de regels zijn bij Bol.com omdat je tijdens het verkopen via Bol.com een goede reputatie wilt opbouwen. Hoe meer goede reputatie je hebt bij Bol.com hoe beter je producten over het algemeen verkopen op Bol.com.

Wil je meer weten over verkopen bij Bol.com? Dan raad ik je aan om de pagina van de Bol Masterclass eens te bekijken. Hier kun je een gratis training volgen om te leren verkopen op bol.com..

Social media marketing bureau starten

Een andere betrouwbare manier om veel geld te verdienen op het internet is door het starten van je eigen social media marketing bureau. Hiermee ga je namelijk aan de slag met het maken van social media advertenties voor bedrijven.

Bedrijven staan er namelijk om te springen om meer zichtbaarheid te krijgen op social media. Vaak hebben ondernemers zelf daar geen tijd voor en huren ze jou graag in om de social media kanalen up to date te houden.

Om aan de slag te kunnen gaan met je eigen social media marketing bureau heb je natuurlijk wel bepaalde kennis nodig om de social media ads ook succesvol te laten zijn.

Het enige dat een bedrijf graag wil is meer geld verdienen dankzij jouw Ads. Het is dus een goed idee om eerst je kennis flink uit te breiden voordat je aan de slag gaat met je eigen social media bureau.

Heb jij interesse om aan de slag te gaan met het opzetten van je eigen social media marketing bureau? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de SMMB Masterclass. Hierin wordt je stap voor stap uitgelegd hoe jij je eigen social media marketing bureau kunt opzetten.

Klik hier om de Gratis SMMB Training te volgen

Geld verdienen via YouTube

Een andere manier om veel geld te verdienen op het internet is met behulp van YouTube. Via YouTube kun je allerlei soorten video’s maken die ervoor zorgen dat je een bepaald publiek bereikt. Door elke week een of meerdere video’s te uploaden zorg je ervoor dat je steeds meer Views krijgt.

Aan elke view die je krijgt kun je geld verdienen. Hoe meer views jij dus kunt genereren hoe meer geld je uiteindelijk met YouTube kunt verdienen.

Om meer views te krijgen op je YouTube kanaal is het belangrijk dat mensen die je video’s hebben bekeken, zich ook abonneren op je YouTube kanaal, je video’s liken en een reactie achter laten onder je video’s.

Daarnaast is het voor jou belangrijk om minimaal 1 keer per week een nieuwe video te publiceren die te maken heeft met het onderwerp. Dit is goed voor de YouTube algoritme waardoor je sneller betere posities scoort.

Wil je graag alles weten over hoe jij het meeste uit YouTube kunt halen? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de Training Verdienen met Video. Klik hier om de gratis verdienen met Video training te bekijken.

Ook geld verdienen op het internet? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de cursussen op onze website. Met de cursussen op onze cursus pagina heb je voldoende mogelijkheden om zo snel mogelijk je eerste euro’s te verdienen op het internet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen