Gratis geld verdienen met een website?

Gratis geld verdienen met een website?

Wat veel mensen niet weten is dat je met een eigen website gratis geld kan verdienen. Natuurlijk krijg je dat geld niet helemaal gratis maar moet je er wel het een en ander voor doen om het op te bouwen. Maar als de website eenmaal staat en je hebt een grote website opgebouwd is het mogelijk om blijvend inkomsten aan de website te verdienen. Hier lees je er meer over.

Gratis geld verdienen met een website

Als je denkt aan geld verdienen of werken denk je vaak niet snel aan een website. Maar sinds de komst van het internet komen er steeds meer websites bij. Ook is het nog steeds makkelijk om geld te verdienen met je website. Het belangrijkste is dat je er gewoon mee begint.

Als je niet veel loon krijgt in de maand en graag wat extra inkomsten zou willen, is het een goed idee om te beginnen met een website. Hiermee kun je op lange termijn namelijk gratis geld verdienen.

Het enige wat je moet weten is hoe je een website maakt, en hoe je er uiteindelijk geld mee kan verdienen. De rest leer je namelijk als je met de website bezig bent.

Als je denkt dat je geen geld kan verdienen met een website of als je denkt dat het onmogelijk is om veel geld te verdienen raad ik je aan om eens op deze website te kijken. Deze website was voor mij een grote inspiratie om ook aan de slag te gaan.

Waarom kan je zo veel geld verdienen met een website?

Als je naar de website hebt gekeken zie je dat deze man ruim 2 miljoen dollar verdient per jaar. Dit doet hij niet met een website maar met meerdere. Maar ook deze man is me één website begonnen en heeft het zo verder opgebouwd.

Het mooie aan een website is dat je het oneindig kan opschalen. Je begint met een website, zorgt ervoor dat er elke maand gratis geld binnenkomt en gaat vervolgens met de volgende website aan de slag.

De man die 2 miljoen per jaar verdient met zijn websites, verdient een groot gedeelte van zijn inkomsten met affiliate marketing. Ook verdient hij een gedeelte van zijn inkomsten met Google Advertenties en een paar eigen producten.

Deze producten kun jij ook maken. Het gaat hierbij vooral om e-books en e-cursussen. Het ligt er maar net aan hoe veel tijd jij bereidt bent te investeren in je project.

De reden dat hij zo veel gratis geld verdient met zijn websites, is omdat hij doorgaat. De meeste mensen willen direct resultaat zien. Als de website dan niet snel genoeg wat oplevert, stoppen ze ermee omdat ze er niet meer in geloven.

Waarom doorgaan zo belangrijk is

Het kost veel tijd om een nieuwe website op te bouwen naar een grote website. Het is belangrijk dat je er wekelijks toch wel een paar uur mee aan de slag gaat en dat je zorgt dat je website groter wordt.

De makkelijkste manier om dit te doen is om wekelijks een aantal blogberichten te schrijven zoals deze. Door telkens blogberichten te schrijven komt er een nieuwe pagina op je website. Deze wordt dan aan Google toegevoegd waardoor je de kans hebt dat er meer bezoekers naar je website komen.

Voordat je goede posities in Google gaat krijgen moet je al heel wat berichten geschreven hebben. Goede posities moet je namelijk verdienen en dat kost in de meeste gevallen veel tijd.

Maar als je doorgaat kom je vanzelf steeds hoger in de zoekmachines en laat je alle concurrentie die een paar blogberichten heeft geschreven ver achter je.

Hoe verdien je dan geld aan bezoekers?

De makkelijkste manier om te beginnen met geld verdienen aan je bezoekers is om affiliate links toe te voegen in je tekst. Dat zijn links waarmee jij de bezoeker doorverwijst naar een pagina met daarop een product dat je promoot.

Via affiliate netwerken zoals Paypro of Daisycon kun je dan producten uitzoeken die je wilt promoten.

Telkens als een bezoeker besluit het product te kopen via jouw link krijg jij een bedrag dat ergens tussen de 5 en 30 euro ligt.

Als je dan net als smartpassiveincome en andere grote websites veel bezoekers naar je website krijgt, zijn er hele grote maandelijkse inkomsten mogelijk.

Gratis geld verdienen

Zo zie je dat een hele grote website ongeveer 59.500 bezoekers per maand krijgt naar zijn website en dat hij daar ongeveer 75.000 dollar aan verdient. Ook jij kan dit bereiken door een aantal jaar te investeren in een goede website. Hoe meer bezoekers er komen hoe meer je kan verdienen.

Deze bedragen zijn serieus, en het is echt mogelijk. Als je nu elke maand geld uitgeeft aan de staatsloterij maar nog nooit wat gewonnen hebt is dit je uitweg. Begin vandaag nog met een eigen website en leer over affiliate marketing. Het gaat even duren voordat je wat verdient. Maar daarna kun je oneindig veel geld verdienen en zijn bedragen van meer dan 10.000 euro per maand nog kleine bedragen.

Lees hieronder ook het verhaal van een Nederlandse ondernemer die ook goede bedragen verdient met affiliate marketing.

[maxbutton id=”1″ ]

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down