Waar moeten goede affiliate teksten aan voldoen?

Waar moeten goede affiliate teksten aan voldoen?

Wil jij goede affiliate teksten schrijven voor je website? Ben je op dit moment bezig met affiliate marketing? Goed bezig! Met dit online verdienmodel is het namelijk echt mogelijk om veel geld te verdienen. Dat is niet het belangrijkste voordeel.

Nee, een ander voordeel is dat je van veel vrijheid geniet. Je bepaalt zelf welke producten je promoot, je bepaalt zelf wanneer je werkt en je bepaalt ook zelf vanaf welke locatie je werkt. Daarbij is het ook een groot voordeel dat je niet aan een vaste locatie gebonden bent; met een internetverbinding en laptop kom je al heel ver.

Wil je graag succesvol worden met jouw affiliate websites? Dan is het wel zaak om hard te werken. Je hebt namelijk met de nodige concurrentie te maken, terwijl je ook het nodige geduld moet bewaren.

Met een affiliate website verdien je niet binnen één week geld, maar wel binnen een paar maanden of binnen een jaar. In die periode is het van belang om hard te blijven werken en doorzettingsvermogen te blijven tonen. Op die manier kun je een succesvolle affiliate marketeer worden.

Wil je nou écht heel succesvol worden? Dan heb je ook hele goede affiliate teksten nodig. Alleen met de juiste affiliate teksten kun je van de volgende voordelen genieten:

  • Je weet jouw bezoekers te overtuigen: dat is wel zo wenselijk, aangezien je de producten aan de man wilt brengen. Jouw affiliate teksten moeten hier dan ook op afgestemd zijn.
  • Je scoort hoge rankings in Google: ook Google hecht veel waarde aan goede affiliate teksten. Zodra de teksten op jouw affiliate website van een hoog niveau zijn, ga je dit aan jouw rankings in Google terugzien. Hoe beter jouw website scoort, des te meer bezoekers je aan gaat trekken.

Wil jij ook van deze voordelen gaan genieten? Dan is het zaak om voor perfecte content te zorgen. Dáár kunnen wij je een handje bij helpen.

Affiliate teksten laten schrijven door Writgo

Is het jouw droom om veel geld te verdienen met jouw affiliate websites? Dan is het goed om te weten dat succes niet zomaar aan komt waaien. Nee, je moet de juiste stappen zien te zetten en je moet geduld blijven bewaren. Tegelijkertijd is het advies ook om te investeren. Om te investeren in goede content.

Als je op zoek naar de beste affiliate teksten bent, hoef je niet meer verder te kijken. Wij, van Writgo, hebben ons namelijk gespecialiseerd in het schrijven van affiliate teksten. De teksten die wij schrijven voldoen eigenlijk aan alle wensen. Juist dankzij onze teksten kun je met jouw affiliate website het gewenste succes gaan behalen.

Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op. Wij stellen ons graag aan je voor en bespreken graag de mogelijkheden die wij aanbieden. Als je eenmaal voor één van onze content pakketten hebt gekozen, begint het genieten voor je. Je hebt zelf geen omkijken meer naar de teksten op jouw affiliate websites, terwijl je wél van de best mogelijke content voorzien bent. Ideaal, toch?

De beste affiliate teksten

Bij ons ben je dus voor de beste affiliate teksten aan het juiste adres. Maar, wat zijn nou de beste affiliate teksten? En waar moeten de beste affiliate teksten precies aan voldoen? Op die vragen gaan wij in dit antwoord een uitgebreid antwoord geven. Door dit artikel op je gemakje door te nemen, krijg je een stuk meer ‘feeling’ voor affiliate teksten. Ook dat is iets waar je op termijn veel aan gaat hebben!

De teksten moeten informatief zijn

In onze ogen moeten affiliate teksten niet opdringerig zijn. Nee, daar prikt de gemiddelde consument momenteel dwars door heen. In plaats daarvan is het vooral van belang dat de teksten informatief zijn. Juist door informatieve teksten op jouw affiliate website te plaatsen, stel je bezoekers direct tevreden. De kans dat zij vervolgens op één van jouw affiliate links klikken, is ook weer een stuk groter.

Veel mensen gaan via het internet op zoek naar informatie. Bijvoorbeeld naar informatie over de beste hometrainer van dit moment. Als jij over dát onderwerp een uitgebreid en informatief artikel op jouw website plaatst, trek je veel bezoekers aan. Indien de teksten dan ook nog informatief zijn, worden ook direct de vragen van de bezoekers beantwoordt. In onze ogen is juist dát wat je wilt.

Je weet hiermee namelijk jouw bezoekers tevreden te stellen. Jouw website bevalt hun wel, waardoor de kans ook groot is dat ze nog even op jouw website blijven hangen. De kans dat zij vervolgens op één van jouw affiliate links klikken, is alleen maar groter.

Gebeurt dat ook daadwerkelijk? Dan zijn de bezoekers direct blij. Ze komen namelijk op de juiste webshop uit en kunnen direct het gewenste product bestellen. Het feit dat jij hen van de juiste informatie voorzien hebt, geeft jouw bezoekers het duwtje in de juiste richting. Om deze redenen is het volgens ons echt cruciaal dat alle teksten op jouw affiliate website informatief zijn!

De teksten moeten overtuigend zijn

Hierboven heb je al kunnen lezen dat de teksten niet opdringerig moeten zijn. Nee, als je hele opdringerige teksten op jouw website plaatst, is de kans groot dat de bezoeker direct jouw website weg klikt. Logisch ook; wij zouden zelf ook helemaal niet op opdringerige teksten zitten te wachten.

Daarentegen zitten wij wel op overtuigende teksten te wachten. Dit geldt niet alleen voor ons, maar eigenlijk voor alle bezoekers van jouw website. Je moet je hierbij goed het volgende bedenken: een bezoeker is op zoek naar specifieke informatie en wilt daarbij overtuigd raken. Overtuigd van bijvoorbeeld product A of van product B.

Als de teksten op jouw affiliate website overtuigend zijn, weet je jouw bezoekers gewoonweg te overtuigen. Je haalt hen hierdoor over de streep. Over de streep om een bepaald product direct te bestellen. Juist door hen met overtuigende teksten over de streep te trekken, ga je meer en meer orders scoren. Dát zorgt ervoor dat je op termijn alleen maar meer geld gaat verdienen.

Dus: de teksten moeten zowel overtuigend als informatief zijn. Is het lastig om dergelijke teksten te schrijven? Ja, als je hier geen kennis of ervaring mee/van hebt, is het inderdaad lastig om dergelijke teksten te schrijven. Wij hebben hier echter juist ongekend veel verstand van, terwijl wij ook veel ervaring met dergelijke teksten hebben. Ook dat is één van de redenen waarom je jouw affiliate teksten het beste door Writgo kunt laten schrijven.

De teksten moeten aansluiten op jouw doelgroep

Promoot je via jouw affiliate website bijvoorbeeld decanteerkaraffen? Dan is het wel zo prettig dat je relatief net taalgebruik hanteert op jouw website. Promoot je via jouw affiliate website leuk speelgoed? Dan is het advies om voor vrolijke en levendige content te kiezen. Met andere woorden: het is van belang dat je de content aan laat sluiten op jouw content.

Hoe je dat doet? Dat doe je door de content door ons te laten schrijven. Voordat wij de affiliate teksten voor je gaan schrijven, doen wij namelijk eerst onderzoek. We doen onderzoek naar de juiste zoekwoorden, maar ook naar wie jouw doelgroep is. Als wij de doelgroep duidelijk in kaart hebben gebracht, stemmen wij de content daar volledig op af.

Het belang hiervan? Als een bezoeker op jouw website terechtkomt, voelt hij of zij zich direct thuis. Dit komt puur doordat de content aansluit op zijn of haar voorkeuren en op zijn of haar kennisniveau en dergelijke.

De teksten moeten volledig geoptimaliseerd zijn

Ook is het belangrijk dat alle affiliate teksten op jouw website geoptimaliseerd zijn. Wat we hiermee bedoelen? Nou, de teksten moeten ook goed in Google gaan scoren. Daar zorgen wij ook hoogstpersoonlijk voor. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden.

Dit doen we niet op de gebruikelijke manier. Nee, we maken bij voorkeur gebruik van semantic search. Dit is een relatief nieuwe manier van het op doen van de juiste zoekwoorden.

Bij deze manier richten wij ons vooral op de bezoeker; waar is de bezoeker naar op zoek? En met welke vragen kan de bezoeker op dit moment zitten? Door de content hier op af te stemmen, voldoen wij direct aan de verwachtingen bij de bezoeker. Dit komt jouw affiliate website alleen maar ten goede.

Daarnaast is het ook zaak dat de website op de juiste manier op jouw website geplaatst worden. Als je bijvoorbeeld een WordPress website hebt, is het makkelijk om de website online te zetten. Het is echter wel relatief lastig om de content op de juiste manier online te zetten.

Bij het online zetten van content moeten meerdere aspecten namelijk geoptimaliseerd worden. Je kunt hierbij denken aan de SEO titel, aan de meta description, aan de afbeeldingen en aan aanverwante aspecten.

Wil je ook op dit gebied flinke stappen gaan maken? Dan kun je ook van onze publicatieservice gebruikmaken. Met deze service bieden wij eigenlijk het totaalpakket aan; wij schrijven de beste content voor je en plaatsen deze content vervolgens op de best mogelijke manier op jouw website. Dáárdoor geniet je direct van meerdere voordelen.

Bijkomend voordeel: als je van onze publicatieservice gebruikmaakt, heb je echt nergens meer omkijken naar. Je hoeft de teksten zelf niet meer te schrijven én ook zelf niet meer online te plaatsen. Ondertussen geniet je wel van de best mogelijke content. Met dank aan deze perfecte content ga je al snel (veel) geld verdienen!

De teksten moeten met de juiste frequentie geplaatst worden

Weet je waar Google ook veel waarde aan hecht? Dat jouw affiliate website regelmatig van nieuwe content voorzien wordt. Om je daar een handje bij te helpen, bieden wij speciale content pakketten aan. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld twee keer per week een nieuwe tekst op jouw website plaatsen.

Door dit structureel te doen, krijgt Google vanzelf in de gaten het om een serieuze website gaat. Dát komt de waardering van Google alleen maar ten goede; het algoritme van Google merkt snel genoeg op dat je echt aan een website aan het bouwen bent. En dat de content ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor internetgebruikers is.

Wij zorgen al met al dat jouw website van nieuwe content voorzien wordt. Van de best mogelijke content. Van leuke content. En van content die met de juiste frequentie geplaatst wordt.

Weet je nog niet precies hoe affiliate marketing werkt? Bekijk dan ook eens de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Hierin leer je stap voor stap je eigen affiliate website tot een succes brengen. Over de affiliate marketing revolutie cursus heb ik een review geschreven. Die review lees je hier.

Affiliate teksten zijn een investering

Heb je op dit moment interesse in onze diensten? Wil jij graag de beste affiliate teksten door ons laten schrijven? Dan is het wel goed om te weten dat je voor kwaliteit moet betalen. Wij leveren kwaliteit, maar daar staat dan ook een bepaald prijskaartje tegenover.

Op dat gebied hebben wij een belangrijke tip voor je: zie deze uitgaven als een investering. Het geld dat je aan goede teksten uitgeeft, ga je op termijn dubbel en dwars terug verdienen. Met goede teksten trek je namelijk veel bezoekers aan, terwijl jouw conversiepercentage ook een stuk hoger komt te liggen. De perfecte content zorgt op termijn daarom alleen maar voor meer geld.

Onder andere daarom kiezen veel affiliate marketeers voor onze diensten. Zij betalen voor onze diensten, maar hebben daar op termijn alleen maar profijt van. Ze genieten namelijk van de best mogelijke content, waarmee ze hun concurrenten ook weten te verslaan. Dit zorgt op termijn alleen maar voor meer orders, een hogere commissie en dus een hogere winst. Zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen; affiliate marketing is op deze manier écht een passief verdienmodel.

Wil je van onze diensten gebruikmaken?

Ben je op dit moment volledig overtuigd? Wil jij direct van onze affiliate diensten gebruik gaan maken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. En vinden wij uiteraard erg leuk! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je uiteraard ook van een voorbeeldtekst voorzien en komen vervolgens graag voor je in actie.

Bouwen aan affiliate websites; dat vinden wij onwijs leuk. Mogen wij ook aan jouw affiliate website(s) gaan bouwen? We komen graag met je in contact en verrassen je graag met perfecte content!  

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.