arrow_drop_up arrow_drop_down
Goed verdienen? Waarom je niet moet gaan voor een fulltime baan.

Goed verdienen? Waarom je niet moet gaan voor een fulltime baan.

Als je op zoek bent naar een manier om goed te verdienen ben je op deze pagina aan het goede adres. Met affiliate marketing kun je heel goed verdienen. Ook lees je waarom je niet moet kiezen voor een fulltime baan. In dit blogbericht vertel ik je hoe veel je kunt verdienen met affiliate marketing en waarom je voor een nieuwe methode van geld verdienen zou moeten kiezen.

Goed verdienen met affiliate marketing

Zo veel mensen werken nog op een ouderwetse niet efficiënte manier. Ze geven het grootste gedeelte van hun tijd voor geld. Vroeger was dit de enige manier om geld te verdienen omdat toen het internet nog niet bestond.

Maar tegenwoordig zijn er veel makkelijkere manieren om geld te verdienen zonder dat je daarvoor 8 uur moet werken om rond te komen.

Het probleem van werken voor een werkgever is dat je vrijwel nooit betaald krijgt voor de waarde die je levert. Je krijgt betaald om 8 of 9 uur per dag aanwezig te zijn en eigenlijk maakt het niet uit wat je in die 8 uur doet.

Zo lang jij je taken binnen die 8 uur afrond krijg je betaald voor de dag en ben je weer vrij om te gaan.

Als je logisch zou nadenken zou je weten dat je veel van die taken die je in 8 uur op je werk doet ook prima in minder tijd kunt doen. Maar dat kan niet omdat je toch verplicht 8 uur aanwezig moet zijn.

Daarom is het een goed idee om op zoek te gaan naar een manier van geld verdienen waar je wel betaald krijgt voor de waarde die je levert. Waarom zou je 8 uur aanwezig moeten zijn als je het werk ook in 3 uur af kunt krijgen? Je moet wel, want als je het zelfde werk in 3 uur zou doen krijg je maar 3 uur betaald. (Raar systeem).

Waarom affiliate marketing een betere manier is

Als je gaat beginnen met affiliate marketing draait het allemaal om waarde toevoegen. Hoe meer waarde jij toevoegt, hoe meer je daar uiteindelijk voor betaald krijgt. Je krijgt dan niet direct betaald, maar op lange termijn maakt het niet meer uit of jij je website in 1 uur per dag bij kunt houden of in 4 uur. Je krijgt net zo veel betaald bij 1 uur werk als bij 4 uur.

Dat komt omdat je dan voor je waarde betaald krijgt en niet voor je werkuren. Daarnaast krijg je met affiliate marketing ook betaald als je niet aan het werk bent. Als jij lekker op vakantie bent loopt je website gewoon door. Dat betekent dat je zelfs als je op vakantie bent gewoon betalingen kan ontvangen dankzij geautomatiseerde processen.

Het is zonde van je tijd fulltime voor een werkgever te werken als je je geld ook online kan verdienen. Je krijgt veel meer vrije tijd als je voor een vrij leven kiest.

Ja er zijn ook nadelen als je voor jezelf gaat werken. Je hebt vooral in het begin geen inkomen en de hoeveelheid aan inkomen is waarschijnlijk niet direct zo veel als bij een werkgever.

Maar zo lang jij tijd voor geld blijft ruilen zal je nooit een stap verder komen dan de hoogste loonschaal van je functie.

Hoe ik mijn dagen indeel sinds ik ben begonnen met affiliate marketing

Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing werk ik nu nog parttime voor een werkgever. Dat vind ik prima omdat ik hiermee mijn vaste lasten kan betalen. Maar daarnaast ben ik bezig om een inkomen voor mij zelf op te bouwen waarbij ik geheel onafhankelijk ben van tijd, locatie en regels.

Ik mag zelf weten wanneer ik werk, waar ik werk en hoe ik dat doe. Nu ik parttime voor een werkgever werk, ben ik het grootste gedeelte van de week thuis om te werken aan mijn eigen business.

Ik begin meestal rond een uur of 8 en werk dan door tot 13.00 uur of 14.00 uur. Daarna ben ik vrij en is de rest van de dag voor mij. Ondanks dat ik maar 5 uur per dag werk (soms minder dan 5 uur) verdien ik nog steeds genoeg om goed rond te komen.

Dat komt omdat ik heb gekozen om betaald te krijgen voor de waarde die ik lever in plaats van de werkuren die ik verricht. En als je een vrijer leven wilt en niet elke dag verplicht x aantal uur aanwezig wilt zijn raad ik je aan dat ook te doen.

Er zijn zo veel manieren om voor jezelf een inkomen te genereren. De makkelijkste manier was voor mij een eigen website met affiliate marketing en Google Adsense. Zo krijg ik betaald voor het promoten van producten en krijg ik betaald doordat mensen op Google advertenties van mijn website klikken.

Het mooie daaraan is dat het niet uit maakt of bezoekers op mijn advertenties klikken of doorgaan naar een affiliate product, ze worden op beide manieren zo goed mogelijk geholpen en dat is precies waar mijn hele bedrijf om draait.

Ook een vrij leven starten?

Als jij het eens bent met het idee dat fulltime werken voor een werkgever niet efficiënt is en dat je eigenlijk je werk makkelijk in minder uur zou kunnen doen, raad ik je aan om eens te kijken naar affiliate marketing. Je kunt gaan bloggen over bijna elk onderwerp dat je interesseert en daar nog geld aan verdienen ook. Niet over de rug van een ander, maar door mensen daadwerkelijk verder te helpen.

Je verdient niet direct geld met affiliate marketing. Maar aan de andere kant zijn er ook geen grenzen die bepalen hoe veel je kunt verdienen. Ook zijn er geen vereisten in hoe veel uur per dag je werkt. Het is helemaal aan jezelf.

Als jij ervan overtuigd bent dat er meer in het leven is dan elke dag verplicht 8 uur werken, raad ik je aan eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Hierin wordt je verteld hoe je 250 euro per dag kunt verdienen via het internet. Zonder dat je daarvoor 8 uur per dag aan het werk bent.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen