Getresponse Review! Beste Email Marketing Software (1)

Getresponse Review! Beste Email Marketing Software?

Getresponse Review; Met Getresponse haal je nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf in huis. Je ontwerpt in een handomdraai mooie e-mail berichten.

Zorgt voor een sprekende landingspagina. Zet online marketing activiteiten eenvoudig op. Je hebt met Getresponse alles in huis om aan de slag te gaan.

Het opzetten van marketing is dankzij het platform Getresponse niet langer een jarenplan, onoverzichtelijk of incompleet geheel. Je laat het vanaf nu gemakkelijk samenkomen.

Dat geeft rust maar vooral omzetkansen. Je zult merken dat je meer leads of sales zal behalen, waarbij je dankzij de statistieken ook nog eens kunt bijhouden hoe die tot stand komen. Je kunt dus gemakkelijker inspelen op specifieke successen.

Bij dit platform is alles gericht op het inzetten van succesvolle marketing. Je hebt toegang tot belangrijke functies. Je krijgt praktische informatie om aan de slag te gaan. Zet gemakkelijk professionele marketing activiteiten neer.

Uit welke diensten bestaat GetResponse

De dienstverlening van Getresponse bestaat uit het neerzetten van e-mail marketing, het inzetten van automatisering binnen marketing, maken van professionele landingspagina’s of het meten van succes, waarna je hierop kunt inspelen.

Om binnen dit platform aan de slag te gaan hoef je niet technisch te zijn. De informatie die je kunt kiezen is zeer helder beschreven, eenvoudig in stappen verdeeld tot praktisch.

Je merkt direct dat de ervaring waarmee alles is opgezet je echt op weg helpt. Je kunt stap voor stap aan de slag met Getresponse.

Elke keer ontdek je dus nieuwe functies die je verder kunnen helpen. Het platform is gemaakt om bedrijven te helpen met groeien.

Dit kan door het inzetten van afzonderlijke diensten of juist het geheel van diensten. Je kunt deze later ook toevoegen als je eerst voldoende hebt aan specifieke dienstverlening.

E-mail marketing is belangrijk voor elk bedrijf dat wil groeien!

Ik weet uit ervaring dat sommige ondernemers niet zitten te wachten op veel gedoe. Daar hebben ze helemaal geen tijd voor.

Bij het lezen over e-mail marketing, landingspagina’s of autoresponders zijn ze de weg al snel kwijt. Jammer, want het kan je bedrijf aanzienlijk laten groeien.

Zeker met het platform Getresponse is het allemaal zeker geen vreemde taal meer. Je kunt als ondernemer met minimale inspanningen aan de slag.

Je hebt het snel onder de knie. Dat is een van de voordelen die het platform heeft. Het zal je dus zeker geen uren duren voor je ermee aan de slag kunt gaan.

Dat maakt het dus mogelijk om sneller meer geld te verdienen door een aanvulling waar je bijna geen extra werk aan hebt.

Is de dienstverlening van getresponse voor iedereen?

Je kunt als beginner aan de slag met de dienstverlening op het platform van Getresponse. Op de website kun je goede uitleg vinden hoe jij je eerste stappen kunt maken.

Hoe je jouw marketing of andere activiteit kunt opzetten of vormen. Dat maakt Getresponse zeer geschikt voor zowel de beginner, gevorderde als expert.

Die het hoogst haalbare willen bereiken binnen het Getresponse platform.

Bovendien is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen. Kun je cursussen volgen om verder te komen in de verschillende onderdelen van marketing. Leer je vooral door het in de praktijk te brengen.

Heeft GetResponse alles om succesvol te zijn met e-mail marketing?

Het platform Getresponse is ontzettend compleet als ik kijk naar e-mail marketing. Je hebt letterlijk toegang tot alles wat je succes kan opleveren.

Daarbij is het ook nog eens heel erg eenvoudig in gebruik. Een mooie bijkomstigheid wanneer je het graag overzichtelijk wil houden.

Als je kiest voor e-mail marketing biedt Getresponse handige tools. Je kunt elke klant die zich heeft aangemeld dus echt maatwerk e-mail berichten sturen. Een groot voordeel omdat het de kans op verkopen vergroot.

Daarnaast kun je eenvoudig kiezen uit veel professionele ontwerpen die je geheel naar wens kunt aanpassen. Dat zorgt dat je jouw huisstijl volledig kunt neerzetten.

Wat bij de ontvanger zorgt voor vertrouwen. Je kunt op vrijwel elk vlak kiezen voor automatisering. Dat neemt je ook nog eens heel veel werk uit handen.

Zo kun jij je volledig focussen op wat er echt toe doet. Om goed in te spelen op klantbehoeften krijg je inzicht in statistieken.

Daarmee kun je ervoor zorgen dat je groeit, omdat je klanten de juiste e-mails stuurt op de tijden dat klanten het meest reageren. Maar dat is slechts een voorbeeld die ik ontzettend plezierig vind.

Is Getresponse geschikt voor affiliate marketing?

Als je op zoek bent naar e-mail marketing voor je affiliate website is Getresponse zeker een absolute aanrader. Je kunt al je ontvangers zeer gerichte aanbieden sturen.

Je krijgt direct het inzicht dat je anders niet had, dat maakt inspelen op trends eenvoudiger. Niet elke affiliate marketing adverteerder staat e-mail marketing toe.

Het is dus altijd goed om de regels van de adverteerder of het netwerk goed te bekijken. Wat mij enorm heeft aangesproken is de personalisatie van e-mails die ik verstuur. Het geeft een geheel nieuwe dimensie aan e-mailmarketing.

Inspelen op behoeften aan de hand van statistieken.

Dat ik goed kan inspelen op de behoeften van klanten komt door de statistieken. Ik zie direct welke campagnes mij veel hebben gebracht, welke het niet goed doen of wat voor impact het heeft als ik bepaalde zaken veranderd.

Zo heb ik de afgelopen tijd veel informatie vanuit e-mail marketing statistieken kunnen halen die ik eveneens op mijn website kan gebruiken.

Van de basis zaken als het opzetten van e-mail marketing, het ontwerp tot vergaand nieuwe zaken als het opzetten als bijvoorbeeld funnels. Je kunt met dit platform ontzettend veel wat het bijna geen beperkingen heeft.

Om meer bereik te hebben is perfect timing een ontzettend mooie toevoeging. Je kunt zien dat Getresponse een goed doorontwikkeld platform is dat met je meedenkt waar dit, maar mogelijk is.

Koppel Getresponse gewoon aan WordPress of andere systemen.

Ik werk zelf voornamelijk met WordPress. Het fijne aan Getresponse is dat je het eenvoudig kunt koppelen aan het content managementsysteem dat je gebruikt.

Daardoor blijf je waar mogelijk in je vertrouwde omgeving werken. De klantgegevens hoefde ik niet apart te koppelen. Het was in een aantal klikken geregeld. Het is gewoon ontzettend fijn dat alles gemakkelijk gaat.

Over de samenwerking tussen Getresponse en WordPress ben ik zeer te spreken. Ik heb geen ervaringen met andere systemen.

Maar gezien de functionaliteit die het systeem je aanbiedt, denk ik dat ook andere systemen gemakkelijk samenwerken. Bovendien kun je voor vragen terecht bij de klantenservice. Die helpt je uitstekend bij al je vragen over het gebruiken of inzetten van Getresponse.

Is Getresponse beter in vergelijking tot andere email providers?

Als je met e-mail marketing aan de slag wil is Getresponse in vergelijking met veel andere e-mail marketing aanbieders een absolute topper.

Hoewel ook e-mailproviders als Mailchimp, Enormail of ActiveCampaign ook hun eigen voordelen hebben. Gaat mijn eigen voorkeur naar Getresponse.

Zo heeft Getresponse het voordeel dat het een echt heel compleet platform is. Je kunt ook binnen deze aanbieder doorgroeien in zowel functionaliteit als dienstverlening.

Bovendien heb je met Getresponse alles op een overzichtelijke plek. Waar andere aanbieders zich voornamelijk beperken tot het aanbieden van slechts e-mail marketing doet Getresponse dit niet.

Die zorgt voor een volledig pakket in mogelijkheden waardoor doorgroeien gemakkelijker wordt. Daarnaast maak je bij Getresponse gebruik van hoogwaardige kennis. Je merkt dit bij elke stap die je maakt. Over de kleinste functies is goed nagedacht. Wat het systeem echt ten goede komt.

Welke functies biedt Getresponse?

Het platform Getresponse heeft ontzettend veel verschillende functies. Onderverdeeld in e-mail marketing, autofunnels, landingspagina’s, e-commerce, webinars, automatische marketing of integraties. Maar dat zijn ze nog lang niet allemaal.

De functie e-mail marketing van Getresponse

Je kunt direct beginnen aan effectieve e-mail marketing. Je krijgt toegang tot professionele sjablonen die je geheel kunt aanpassen maar ook tal van tools.

Zo heb je jouw e-mail marketing snel opgezet, waarna je aan de slag kunt gaan. Je kunt e-mail marketing van Getresponse gebruiken voor het opzetten van nieuwsbrieven, verkoop gerelateerde e-mails tot aan autoresponders (opvolg e-mails).

Ik vind de mogelijkheden die geboden worden van hoge kwaliteit. In het begin is het nog een klein beetje ontdekken, waarna je snel aan de slag kunt gaan.

De functie automatische marketing van Getresponse

Heb jij ook wel eens een mailtje gehad dat er nog iets in het winkelmandje ligt? Vast wel. Dit is een zeer effectieve manier om verkopen ondanks dat de verkoop is afgebroken toch te hervatten.

Want net als jij misschien deed of hebt gedaan ga je toch nog even kijken naar het artikel dat je eigenlijk wilde kopen. Dat zorgt dat je sneller over de streep getrokken kan worden.

Dus ook je klanten. Deze functionaliteit is voor webwinkels ontzettend belangrijk. De mail die via automatische marketing worden, verstuurt kunnen doorslag geven tussen wel of toch niet kopen.

Hoewel ik hier zelf nog geen ervaring mee hebt, is dit wel een zeer intelligente toevoeging te noemen.

De functie autofunnels van Getresponse

De autofunnels zijn een zeer innovatief systeem die het verschil maakt tussen wel of niet verkopen. Je kunt de autofunnel functie bijvoorbeeld inzetten om afgehaakte klanten terug te winnen.

Maar ook om net dat duwtje in de rug te geven om een product toch te kopen. Door op een juiste manier gebruik te maken van dit systeem behaal je meer leads.

Ook ik ben met funnels aan het experimenteren. De manier hoe Getresponse hier vorm aan geeft, is bijzonder helder. Hoewel het systeem best wel de nodige uitleg nodig heeft. Deze functie is zeker op langere termijn van grote toegevoegde waarde.

De functie webinars van Getresponse

Wanneer je met regelmaat webinars vrijgeeft wil je natuurlijk ook dat er mensen naar je webinar toekomen. Dankzij deze functionaliteit zorg je dat klanten erbij zijn. Zo is de mailinglijst geïntegreerd.

Waardoor je door (vergelijkbaar met e-mailmarketing) verstuurde mails kan attenderen dat zo de webinar van start gaat. Zo zijn er nog meer vernuftige functionaliteit beschikbaar waar je echt mee uit de voeten kan.

Je ziet deze functie steeds vaker terugkomen. Veel bedrijven die gebruikmaken van de webinar tool merken ook daadwerkelijk verschil.

De functie Landingspagina’s van Getresponse

Sommige websites plukken hier echt de vruchten van. Je stuurt klanten vanuit e-mail marketing of andere campagnes rechtstreeks naar een landingspagina.

Daar geen enkele afleiding aanwezig is om weg te klikken. Behalve de informatie waar de klant naar zocht. Zo heb je direct goede raakvlak met de klant. Wat verkoop zal verhogen.

Een landingspagina is een webpagina zonder menu of andere afleidingen. De klant krijgt dus alleen de informatie te lezen waar hij naar zocht.

Grote kans dat de klant geïnteresseerd is en tot kopen over zal gaan. Uit ervaring zie ik dat landingspagina’s een verlengstuk van de website zijn. Je merkt dat de verkoop uit deze pagina’s ontzettend veel hoger liggen dan gebruikelijke webpagina’s. Een heel goede reden om hier dus mee aan de slag te gaan.

De functie formulieren en enquêtes van Getresponse

Hoe meer je van klanten weet hoe beter. Om klanten formulieren in te laten vullen is het verstandig dat ook deze volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Zo behaal je meer succes met formulieren en enquêtes. Een voordeel van deze functies bij Getresponse is dat alles direct wordt vertaald in heldere statistieken.

Zo is wat je behaald gemakkelijker te lezen. Je kunt je voorstellen dat formulieren of enquêtes nodig zijn om achter belangrijke gegevens van je klanten te komen, bijvoorbeeld voorkeuren.

Dat maakt deze functie van Getresponse tot een ontzettend belangrijke functie. Je ziet ook dat er veel aandacht aan is besteed. Zo kun je elk soort formulier geheel aanpassen aan eigen wensen.

De functie e-commerce van Getresponse

Al de producten uit je webwinkel direct koppelen aan Getresponse. Zodat je in een handomdraai een e-mail campagne kunt opzetten, of dit zelfs automatisch door het systeem laat regelen.

Handig toch! Bovendien ga je met deze functionaliteit zeker een groei tegemoet.

Hoewel ik zelf geen webwinkel beschikbaar heb, hecht ik wel waarde aan deze functie. Het draagt uiteindelijk bij aan de te behalen successen. Maar ook groei door klanten direct te confronteren met hun behoeften.

De functie traffic generatie van Getresponse

Direct vanuit het systeem een facebook of Google advertentie maken. Het is een van de functionaliteiten die ontzettend belangrijk is om te kunnen groeien.

Door deze functie heb je sneller veel meer succes. Ik heb deze functie uitvoerig bekeken, het is dan ook van toegevoegde waarde voor mijn eigen dienstverlening.

De mogelijkheden zijn zeker het overwegen waard. Dat maakt dat het zeker een interessante stap is om mee aan de slag te gaan.

De functie statistieken van Getresponse

Een van de belangrijkste aspecten om succes te hebben zijn de uitgebreide statistieken waarvan je gebruik kunt maken. Je krijgt direct inzicht in verkopen, meest succesvolle advertenties of mails.

Zo kun je successen gemakkelijker herhalen, erachter komen wat wel of juist niet werkt. De statistieken zijn heel helder, toch uitgebreid.

Ik meet zelf alles aan de hand van behaalde resultaten. Het is een mooie toegevoegde waarde om te kunnen groeien. Omdat je direct kunt inspelen op behoeften van klanten.

Wat vinden anderen van Getresponse?

Je kunt het systeem gemakkelijk gebruiken in combinatie met meest gebruikte content management systemen maar ook afzonderlijk.

Dat zorgt dat je bijna geen beperkingen hebt als je ermee aan de slag gaat. Je leest dit ook terug in beoordelingen van gebruikers.

Het grootste te behalen voordeel is dat verkopen door gebruiken van Getresponse aanzienlijk hoger zijn dan bij andere platformen. Soms lopen aanmeld verhoudingen, response op berichten of verkopen door e-mail marketing of andere beschikbare tools op tot 19 procent.

Dat is een aanzienlijke groei. Wat eigenlijk direct opvalt in de reacties van klanten zijn de mogelijkheden die het systeem geeft. Je kunt verschillende tools naadloos op elkaar laten aansluiten of samenspelen. Je kunt dus steeds vergroten, groeien of vernieuwen.

Wat vind ikzelf van Getresponse?

Voor mij is Getresponse een volgende hoofdstuk in de marketing activiteiten. Daar waar ik elke dag al mee bezig ben. Het platform biedt mij ontzettend waardevolle toevoegingen die ik niet had willen missen.

Het heeft de aanmeldingen als verkoop aanzienlijk vergroot. Hoewel ook ik nog volop aan het ontdekken ben kan ik zeker al vol tevredenheid beoordelen dat het van toegevoegde waarde is.

Wat mijn aandacht heeft zijn de funnels, daarin probeer ik mijn eigen unieke weg te vinden met Getresponse. Wanneer ik kijk naar de eerste resultaten ben ik dus echt wel tevreden.

Het voegt echt veel toe aan mijn dienstverlening, de informatie die ik aanbied op mijn website als wat ik klanten graag wil vertellen. In de toekomst ga je hierover zeker meer op mijn website terugvinden!

Wat zijn de kosten voor Getresponse?

Bij Getresponse betaal je naar grote van je lijsten. Zeker wanneer je beginnend bent met e-mail marketing of een van de andere marketing die het beschikbaar heeft zijn kosten dus relatief laag. Daarnaast kun je kiezen vanuit de tools die je beschikbaar wilt hebben.

Ook deze kun je weer instellen aan de hand van lijstgrootte. Je kunt ook binnen je eigen pakket afschalen of juist opschalen. Zodat je meer functies beschikbaar krijgt.

Dat opschalen is ontzettend handig. Vooral omdat, wanneer je aan de slag gaat met e-mail marketing er ook aanzienlijke groei in je mailinglijst komt.

De prijzen die je op de website kunt terugvinden beginnen, bij een basic pakket vanaf slechts 13 euro. Zeker wanneer je net instapt, is dit een eerlijke prijs.

Is Getresponse de moeite waard?

Ik persoonlijk vind Getresponse zeker de moeite waard. Je krijgt heel veel mogelijkheden om een groei in verkoop of leden te realiseren.

Ook de fijne werking van het platform is van grote toegevoegde waarde. Wanneer je snel aan de slag wil, niet veel gedoe wilt hebben, maar wel de voordelen proeven is het zeker de moeite waard om een lidmaatschap bij dit platform aan te gaan.

Je krijgt echt elke functie die je nodig hebt. De enige beperking is hoeveel tijd jij eraan gaat besteden of hoe serieus je e-mail marketing of andere soorten marketing neemt. Laat jezelf gerust verrassen door Getresponse. Zeker wanneer je enkel nog een nieuwsbrief aan je leden verstuurt. Maak dan gerust de overweging.

Vergelijkbare berichten