arrow_drop_up arrow_drop_down
Geld verdienen zonder diploma? Dat kan online!
31 januari 2020 

Geld verdienen zonder diploma? Dat kan online!

Toen ik geen diploma had, vond ik het behoorlijk lastig om een baan te krijgen waarbij ik voldoende geld kon verdienen. Als je geen diploma hebt word je namelijk niet zo snel aangenomen bij een goed betaalde baan.  

Maar wist je dat er naast het nemen van een baan ook nog heel veel andere mogelijkheden zijn om geld te verdienen?  Een van die mogelijkheden is geld verdienen op het internet. Sinds ik geld verdien op het internet wil ik niet meer denken aan het moeten nemen van een baan.  

In dit blogbericht ga ik je vertellen over een specifieke online geld verdienen methode die ik zelf ook toepas. Lees daarom snel verder. 

Waarom geld verdienen op het internet?  

Er zijn natuurlijk heel veel manieren om wat extra geld te verdienen. Maar waarom zou je dan kiezen voor online geld verdienen? Sinds de komst van het internet is het een stuk simpeler om geld te verdienen.  

Met geld verdienen op het internet, heb je namelijk de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week geld te verdienen. Dat betekent dus ook dat je geld kunt verdienen als je niet aan het werk bent.  

Wat is een gemiddeld inkomen voor een affiliate

Vooral als je met affiliate marketing gaat beginnen, is je website altijd online en kun je dus ook geld verdienen als jij iets leuks aan het doen bent, op vakantie bent of zelfs als je slaapt.  

Met affiliate marketing krijg je niet meer uurtje factuurtje betaald, maar krijg je betaald voor de waarde die je levert. 

Hoe meer waarde je toevoegt aan het internet, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer geld jij kunt verdienen.  

Geld verdienen zonder diploma?  

Als je wat geld wilt verdienen, heb je al snel een diploma nodig. Zonder diploma val je al snel in het minimumloon en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.  

Ook ik heb een tijd in een fabriek gewerkt waar ik minimumloon kreeg. Natuurlijk werd dit werk me al snel te veel omdat ik keihard moest werken en eigenlijk geen geld verdiende.  

Daarom ben ik op zoek gegaan naar hoe ik op een andere manier meer geld kon verdienen zonder diploma en kwam ik uiteindelijk terecht bij affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie.  

Nu verdien ik geld op het internet en hoef ik nooit meer voor een minimumloon te werken. Sterker nog, ik werk niet veel en mijn inkomsten groeien elke maand.  

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Wat is affiliate marketing?  

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen in ruil voor een commissie. In de meeste gevallen heb je voor affiliate marketing een eigen website nodig. Je maakt dan een website die te maken heeft met het product dat je wilt gaan promoten.  

Door dit te doen komen automatisch de juiste bezoekers naar je website die geïnteresseerd zijn in het product dat je promoot.  

Verschil SEO SEA

Het mooie daaraan is dat als jij deze bezoekers de mogelijkheid geeft om het product te kopen, ze dit sneller zullen doen.  

Met affiliate marketing kun je zo veel geld verdienen als je zelf wilt.

Het ligt er maar net aan hoe veel jij aan de slag gaat met je website en hoeveel nieuwe teksten je blijft toevoegen aan je website.

Je kunt ervoor kiezen om je teksten zelf te schrijven, of deze teksten te laten schrijven door een tekstschrijver.  

Hoe werkt het? 

Om te kunnen beginnen met affiliate marketing, moet je natuurlijk wel eerst weten hoe het werkt. De beste manier om met affiliate marketing aan de slag te gaan is door een eigen website te maken.  

Voordat je een eigen website kunt maken is het eerst belangrijk om te weten waarover je wilt gaan schrijven en welke producten je wilt gaan promoten op je website.  

Voor digitale producten krijg je meestal de meeste commissie en daarom raad ik je aan om te beginnen bij Paypro.nl 

Paypro.nl is een affiliate netwerk. Hier kun jij terecht voor producten om te promoten. Dit netwerk zorgt er ook voor dat jij netjes betaald krijgt als iemand via jouw speciale link een product heeft gekocht.  

Is Affiliate marketing beter dan een baan?  

Toen ik net begon met affiliate marketing was ik er nog niet zo zeker van of affiliate marketing wel beter was dan een baan. Het nadeel van affiliate marketing is namelijk dat je niet direct geld verdient.  

Voordat de eerste inkomsten binnenkomen ben je al snel een paar maand verder. Toch moet je tot die tijd wel door blijven gaan met het publiceren van nieuwe teksten.  

Want hoe meer teksten je schrijft of laten schrijven voor je website, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe sneller je geld gaat verdienen met affiliate marketing.  

Als je het mij nu zou vragen zou ik zeker zeggen dat affiliate marketing een veel betere manier is van geld verdienen dan het hebben van een baan. Niet alleen verdien je veel meer geld met affiliate marketing dan met een baan.  

Zodra je een mooi bedrag per maand verdient met affiliate marketing geeft je dat ook nog eens heel veel vrijheid.  

Je hoeft dan niet meer naar je werk en kunt eigenlijk werken waar en wanneer je maar wilt. Maar voor het zover is, moet je eerst een tijd werken zonder dat je er geld mee verdiend. Dat is nou eenmaal de prijs die je betaalt.  

Hoe verdien je geld met affiliate marketing?  

Als je met affiliate marketing aan de slag gaat krijg je betaald als iemand op jouw speciale affiliate link klikt. Aan deze link is een code die uniek is voor jou gekoppeld. Aan deze code kan de eigenaar van het product dan zien dat jij degene bent die de bezoeker heeft doorgestuurd.  

Als deze bezoeker er dan voor kiest om het product bij de aanbieder aan te schaffen, krijg jij daarvoor een commissie.  

Hoe meer bezoekers jij naar je website weet door te sturen, hoe meer mensen er op je speciale link zullen klikken en hoe meer geld je uiteindelijk zal verdienen.  

Wel is het belangrijk om te weten dat affiliate marketing een lange termijn proces is en dat dit geen Get Rich Quick spel is.  

Met affiliate marketing bouw je namelijk aan een echte online business die je voor jaren geld kan blijven uitbetalen.  

Hoe lang duurt het voor je geld verdient?  

Hoe lang het duurt voordat je geld gaat verdienen op het internet ligt helemaal aan jezelf.

Als jij ervoor kiest om 1 keer in de maand een nieuw blogbericht op je website te plaatsen, dan gaat het natuurlijk een stuk langzamer dan wanneer je 1 blogbericht per week op je website plaatst of zelfs vaker per week.  

Het eerste doel is om zo snel mogelijk bezoekers naar je website te krijgen die geinteresseerd zijn in het product dat je promoot.  

Als er veel bezoekers naar je website komen zal je steeds meer geld verdienen. In sommige gevallen duurt het 3 maand voordat een beginner de eerste commissie ontvangt, maar het kan ook zomaar een jaar duren.  

Wel is het belangrijk om te weten dat als je iedere dag of week aan je website blijft werken, je inkomsten steeds verder zullen groeien. Zo verdient Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie soms wel 5000 euro per dag.  

Hij is natuurlijk al wel 10 jaar bezig met affiliate marketing. Maar dat betekent ook dat als jij 10 jaar bezig bent met affiliate marketing door blijft gaan, jij ook gigantisch veel geld kan verdienen.  

Waarom verdient niet iedereen geld met affiliate marketing?  

Een van de grootste reden waarom niet iedereen geld verdient met affiliate marketing is omdat ze gewoonweg niet doorzetten. Veel beginners starten met affiliate marketing en hebben vooral in het begin veel motivatie. Maar als ze dan een paar weken bezig zijn hebben ze er wel weer genoeg van en stoppen ze weer.  

In die tijd hebben ze nog niet één commissie verdiend en zijn daarna weer met iets nieuws begonnnen.  

Als jij wel geld wil verdienen op het internet is het belangrijk dat je een goede strategie kiest voor affiliate marketing.  

Een van de beste strategieën die je op het internet kan vinden is de strategie van de affiliate marketing revolutie. Dit is een cursus die gemaakt is door Jacko Meijaard.  

Hij laat je in zijn cursus zien hoe je geld verdient met affiliate marketing op zijn manier.  

Ook geld verdienen op het internet met De Affiliate Marketing Revolutie?  

Een van de beste methodes van affiliate marketing is de methode die Jacko Meijaard je leert. Hij verdient zelf meer dan 20.000 euro per maand met affiliate marketing.  

Affiliate marketing revolutie

Daarom is het zeker een goed idee om te luisteren naar wat hij je te vertellen heeft.

Op zijn website deelt hij zijn verhaal met je. Dat verhaal kun je hier bekijken in een gratis video.  

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen