Als je nu geen baan hebt, of net bent ontslagen ga je meestal zo snel mogelijk op zoek naar nieuw werk. Maar er zijn meer manieren om geld te verdienen zonder baan. In dit blogbericht vertel ik je op welke manier je dat kunt doen.

Geld verdienen zonder baan

Je bent je werk kwijt geraakt en je zit nu thuis met een uitkering. Je hebt al meerdere sollicitaties de deur uit gedaan maar je komt maar niet aan het werk. Dan is het een goed idee om eens te kijken naar andere manieren om geld te verdienen.

Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer te werken voor een baas om veel geld te verdienen. Daarnaast is beginnen voor jezelf een fijne manier van werken, omdat je zelf de touwtjes in handen hebt.

Toen ik voor het eerst voor mijzelf begon was dat heel spannend. Ik had geen idee of ik klanten kon krijgen en had ook geen idee hoe ik op zoek moest naar klanten. In de eerste maand heb ik zo veel mogelijk geleerd over hoe je online mensen kunt bereiken.

Al snel kwam ik uit bij een eigen website. Ik las dat ik teksten moest schrijven voor mijn website om zo beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ook las ik tijdens mijn zoektocht naar hoe dat allemaal werkte dat veel mensen daar moeite mee hebben of geen tijd voor hebben.

Zo is mijn bedrijf Writgo.nl ontstaan. Tegenwoordig verdien ik het grootste gedeelte van mijn inkomen met mijn eigen bedrijf en blijft dat elke maand groeien. Daarom raad ik je aan ook iets voor jezelf te beginnen.

Ik bepaal nu zelf wanneer ik werk, waar ik werk en op welke manier ik dat doe. Tussen de middag heb ik tijd om even een ronde te doen met de honden en ben ik vrij als ik vrij wil zijn.

Van werknemer naar ondernemer

Veel mensen vinden het eng om iets voor zichzelf te beginnen. Eerlijk gezegd had je ook geen idee wat er ging gebeuren. Maar omdat ik dit graag wilde, heb ik besloten het naast mijn baan te doen. Vrijwel alle uren die ik niet aan het werk was bij mijn werkgever gebruikte ik om aan mijn bedrijf te werken.

Het resultaat hiervan is dat ik nu niet meer afhankelijk ben van werk. Daarnaast ben ik  ook begonnen met meerdere affiliate marketing projecten. Hiermee wil ik laten zijn dat het mogelijk is om in korte tijd een goed salaris te verdienen met affiliate marketing en dat het zeker de moeite waard is om dit ook te doen.

Waar ik vroeger 8 tot 10 uur per dag moest werken, werk ik nu nog 5 a 6 uur per dag. Het is vooral fijn dat ik zelf kan bepalen hoe veel uren ik maak op een dag.

Alleen doen wat belangrijk is

Een grote valkuil van mij in het begin was vooral dat ik te veel dingen deed die niet belangrijk waren. Hier ging veel tijd aan verloren die ik beter kon investeren in het laten groeien van mijn bedrijf.

Nu ik elke dag een nieuw bericht plaats op affiliate marketing startgids zie ik dat er in één maand maar liefst 400% meer bezoekers naar mijn website gekomen zijn dan afgelopen maand.

Zo zie je maar dat hard werken wordt beloond en dat er heel veel mogelijk is als je ergens 100% voor gaat. Zolang je je maar focust op wat je moet doen, en er niet allerlei onzinnige dingen bij doet.

Jij kunt geld verdienen zonder baan

Als jij niet aan het werk komt, of maar geen baan kunt vinden dat bij je past, raad ik je aan om affiliate marketing eens een jaar uit te proberen. Met affiliate marketing hoef je geen vakantie meer te vragen aan je werkgever, kies je zelf op welke tijden je werkt en zelfs waar je werkt.

Ook kost het je hooguit een 20 uur per week om goede resultaten te blijven behalen. Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing is mijn leven een stuk rustiger geworden. Zodra mijn teksten en de teksten van mijn klanten geschreven zijn, klap ik mijn laptop dicht en kan ik genieten van de leuke dingen in het leven. Een heel ander leven.

Meer over affiliate marketing lezen?

Als jij zonder baan zit en ook geld wil verdienen en daarnaast ook een ander leven wil proberen raad ik je aan om te starten met de affiliate marketing revolutie. Hier leer je hoe je 250 euro per dag of meer kan verdienen met een website.

Gratis geld verdienen

Het resultaat van 10 jaar doorgaan met affiliate marketing: 59.000 bezoeker per maand – 76.300 dollar per maand.

Het lijkt allemaal heel moeilijk in het begin, maar nadat ik deze cursus gevolgd had wist ik precies wat ik moest doen en verdien ik nu ook geld met affiliate marketing. Je hoeft er alleen maar mee te beginnen, de rest volgt vanzelf.

Teksten laten schrijven

Betere teksten voor je website?


Heb jij een website, maar ben je zelf niet zo goed in het schrijven van content? Download dan zeker onze gratis Checklist! We helpen je met de belangrijkste onderdelen van een goede webtekst. Daarnaast delen we met regelmaat praktische en goede tips!

Download Gratis