arrow_drop_up arrow_drop_down
De beste manieren om geld te verdienen vanuit huis
18 januari 2019 

De beste manieren om geld te verdienen vanuit huis

Ben je op zoek naar wat de beste manieren om geld te verdienen vanuit huis zijn? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Zelf heb ik al meerdere manieren van online geld verdienen geprobeerd en deel ik in dit blogbericht mijn bevindingen daarover. Zelf heb ik mij vooral verdiept in affiliate marketing, maar naast affiliate marketing zijn er natuurlijk nog veel meer manieren die je zou kunnen toepassen.

De beste manieren om geld te verdienen vanuit huis zijn:

  • Affiliate marketing
  • Verkopen via Bol.com
  • Social media marketing bedrijf starten

Met al deze manieren van online geld verdienen kun je veel geld verdienen vanuit huis. Wel moet je daar dan natuurlijk de juiste kennis voor hebben. In dit blogbericht gaan we verder in op de bovenstaande manieren.

Affiliate Marketing

Zelf ben ik al een aardige tijd bezig met affiliate marketing en verdien daarmee nu een fulltime inkomen. Daarom raad ik je zeker aan om eens naar affiliate marketing te kijken.

Met affiliate marketing promoot je producten van anderen. In ruil voor het aandragen van nieuwe klanten krijg jij een commissie.

Het mooie van affiliate marketing is vooral dat je vrijwel geen kosten hoeft te maken om ermee te kunnen beginnen, maar als je het goed aanpakt kun je er wel heel veel geld mee verdienen.

Hoe werkt het?

Om affiliate marketing op de juiste manier toe te passen heb je een website nodig. Dit zijn vrijwel de enige kosten die je echt moet maken om te kunnen beginnen. Bij Neostrada kun je een website beginnen voor nog geen 3 euro per maand.

Niet echt een groot bedrag dus om je eigen online bedrijf te beginnen. Uiteindelijk als je geld gaat verdienen met affiliate marketing is het raadzaam om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing maak je dus een website. Deze website maak je over een onderwerp waar jij veel interesse in hebt of veel over kan schrijven.

Dat is belangrijk omdat je in de loop van tijd veel moet schrijven over dit onderwerp. Dit doe je door regelmatig een nieuwe blog te schrijven op je website.

Het idee hierachter is dat door de blogs die je schrijft, er steeds meer bezoekers naar je website komen.

Om daaraan geld te verdienen plaats je dan affiliate links in je blogberichten waarop mensen kunnen klikken.

Wil je alles leren over deze methode? Dan is daar de Affiliate Marketing Revolutie voor. Een video cursus die je stap voor stap leert hoe het werkt. Klik hier om de cursus pagina te bekijken..

Hoe meer blogs je uiteindelijk schrijft voor je website, hoe meer bezoekers er naar je website zullen komen en hoe meer geld jij gaat verdienen.

Geld verdienen via Bol.com

Een andere manier om geld te verdienen via het internet is via Bol.com. Op de bol.com website zijn namelijk een groot gedeelte van de producten niet van Bol.com zelf. Deze producten zijn van externe verkopers die zich hebben aangesloten bij Bol.com.

Veel van deze bol.com verkopers kopen hun producten zo goedkoop mogelijk in en verkopen het vervolgens voor veel meer geld op Bol.com.

Verkopen via Bol.com is ook een hele goede manier van geld verdienen op het internet. Je kunt er zo veel mee verdienen als je zelf wilt. Het ligt er maar net aan hoe veel jij weet van Bol.com verkopen.

Er gaat namelijk wel een strategie geschuild achter verkopen op Bol.com. Een van de beste strategieën die je kunt toepassen voor bol.com is die van de Bol Masterclass. Je kunt daarvoor een gratis introductietraining volgen.. Klik hier om naar de gratis introductie training te volgen.

Hoe werkt het?

Om succesvol te verkopen bij Bol.com is het allereerst heel belangrijk dat je weet waar je goedkope producten kunt inkopen en hoe je ze kunt doorverkopen via Bol.com.

Ook om te kunnen verkopen moeten je producten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet de kwaliteit van de producten goed zijn en moeten de producten vallen onder een categorie die Bol.com al aanbiedt.

Als je eenmaal aan de slag gaat met verkopen via bol.com moet je in eerste instantie de bestellingen die je binnen krijgt nog zelf verwerken.

Dat betekent dat als er een orde binnenkomt via bol.com, jij deze zelf nog naar het postkantoor moet brengen.

Echter heeft bol.com wel een dienst dat logistiek van bol heet. Hiermee kun je dan je voorraad doorsturen naar het warenhuis van Bol.com en zorgen zij voor de verzending en retouren.

Dat betekent dat als je gebruikt maakt van Logistiek van bol. Je bijna een passieve business hebt. Je hoeft er dan vrijwel alleen nog maar voor te zorgen dat de voorraad goed blijft zodat je klanten kunnen blijven bestellen via Bol.com.

Wil je meer weten over verkopen via Bol.com? Dan raad ik je aan de gratis Bol Masterclass training te volgen. Klik hier om je aan te melden voor de gratis training. Wil je eerst meer weten over de training? Lees dan mijn Review

Met Bol.com kun je ontzettend veel geld verdienen als je het goed aan pakt. Er zijn veel verhalen te vinden over mensen die binnen zeer korte tijd meer dan 10.000 euro per maand verdienen.

Geld verdienen met social media marketing

Een andere manier om online veel geld te verdienen is door je social media marketing skills in te zetten om andere bedrijven te helpen met social media.

Je kunt dan op zoek gaan naar bedrijven die nog niet zo actief zijn op het internet en met social media willen beginnen. Je gaat dan aan de slag om voor hun social media advertenties te maken of hun social media kanalen beheren.

Om social media marketing toe te passen bij bedrijven is het natuurlijk wel belangrijk dat je enige kennis van social media marketing hebt.

De bedrijven waarmee je gaat werken willen namelijk maar één ding. Dat jouw diensten geld voor ze oplevert.

Als je nu nog niet veel kennis hebt van social media marketing, maar dit voor jou een mooie manier lijkt om geld te verdienen op het internet, dan raad ik je zeker aan om eens naar de SMMB Masterclass te kijken. Dit is een online training waarin je stap voor stap leert hoe jij kunt beginnen met social media marketing. Klik hier om je aan te melden voor de gratis training.

Met je eigen social media marketing business kun je ontzettend veel geld verdienen. Bedrijven betalen vaak groot geld voor hun social media beheer.

Dat komt vooral omdat veel bedrijven er niet op zitten te wachten om met social media aan de slag te gaan.

Geld verdienen met YouTube

Een andere populaire methode om geld te verdienen vanuit huis, is met behulp van YouTube. De kans is groot dat jij Enzo Knol wel kent. Hij verdient een groot gedeelte van zijn geld met YouTube.

Ook jij kan vandaag al beginnen met YouTube om zo te bouwen naar een online inkomen. Natuurlijk hoef je daarvoor niet precies te doen wat Enzo Knol doet.

Je kunt namelijk oneindig veel dingen doen op YouTube daarmee je geld te verdienen zoals:

  • Je leven vloggen (zoals Enzo Knol)
  • Producten reviewen (in combinatie met affiliate marketing)
  • Je games Streamen (Geld verdienen als Gamer)
  • Uitleg geven over een bepaald onderwerp ( advertentie inkomsten)

Om geld te verdienen met YouTube moet je ook een aantal belangrijke strategieen leren toepassen. Zo vergroot je je zichtbaarheid en heb je meer kans op succes. Ook hiervoor is een training/cursus die je kunt volgen. Deze cursus heet verdienen met Video.

Wil jij aan de slag met geld verdienen via YouTube? Dan raad ik je zeker aan om die cursus eens te bekijken. Klik hier om naar de pagina van verdienen met video te gaan >>

Belangrijk als je gaat beginnen met een van de bovenstaande methodes

Een van de belangrijkste dingen die ik je graag wil meegeven als je aan de slag gaat met online geld verdienen is dat je niet vanzelf geld verdient vanuit huis.

Om succesvol te worden op het internet moet je alles geven dat je hebt. Er zijn namelijk heel veel mensen die hiermee aan de slag gaan.

Als jij er ook succesvol mee wilt worden heb je daarom een winnaars mindset nodig. Dat betekent vooral dat je een doorzetter moet zijn, dat je continu moet blijven leren en dat je vooral een lange adem moet hebben.

Heb jij geen winnaars mindset? Dan kan je die mindset wel ontwikkelen. Jia Ruan van de Bol Masterclass heeft namelijk een training ontwikkelt die jouw klaarstoomt om alles in het leven te bereiken dat je wilt. Dit doet hij met de Unstoppable mindset training. Klik hier voor meer informatie over die training.

Daarnaast is het vooral belangrijk om niet op te geven. Als je begint met een van de bovenstaande manieren van geld verdienen vanaf huis is de kans groot dat het even duurt voordat je geld verdient.

Maar zoals je ook in de unstoppable training leert, als jij doorgaat waar anderen stoppen, zal jij succesvol worden.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen