arrow_drop_up arrow_drop_down
Geld verdienen met thuiswerk?
16 maart 2019 

Geld verdienen met thuiswerk?

Affiliate marketing website opzetten

Ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen met thuiswerk? Dan is de kans groot dat je lekker thuis aan het werk wilt zodat je er de deur niet voor uit hoeft.

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden om dat te doen. Een van de beste manieren om makkelijk en snel thuis bij te verdienen is natuurlijk via het internet.

In dit blogbericht lees je precies hoe jij geld kunt verdienen op het internet met een zeer goede methode die je mogelijk duizenden euro’s kan opleveren. Lees daarom snel verder.

Geld verdienen op het internet? Het kan echt

Toen ik net als jij op zoek was naar andere manieren om geld te verdienen, kwam ik al snel bij geld verdienen op het internet uit. Overal op het internet las ik hoe jongens van 15/16 jaar duizenden euro’s verdienden op het internet.

In het begin geloofde ik daar natuurlijk niets van, maar na een tijdje kwam dan toch de realiteit. Het leek wel degelijk alsof er bakken met geld verdiend werd op het internet.

Omdat ik zeker wilde zijn dat het echt mogelijk was, ging ik op onderzoek uit. Al snel kwam ik uit bij geld verdienen met affiliate marketing.

Sindsdien is mijn leven compleet veranderd.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen. Telkens als jij dat succesvol doet, krijg je daarvoor een commissie.

Er zijn ontzettend veel afiliate programma’s waar jij producten voor kunt promoten. De bekendste affiliate netwerken zijn:

Bij deze affiliate netwerk is het mogelijk om je aan te melden en een speciale link te krijgen om producten te promoten.

Hoe begin je met affiliate marketing?

Om te beginnen met affiliate marketing is het een goed idee om je eigen website te maken.

Voordat je aan de slag gaat met affiliate marketing, kies je eerst voor jezelf een website onderwerp. Nog beter zou het zijn als je ook al direct weet welk product je op je website wil gaan promoten.

Op basis van het product dat je wilt gaan promoten maak je dan een website en schrijf je relevante informatie die met het product te maken heeft.

Stel dat je een elektrische fiets wil gaan promoten, dan schrijf je op je website teksten over alles wat met elektrische fietsen te maken heeft.

Als je zelf geen goede schrijver bent, helpen wil je graag met het schrijven van teksten

Hoe veel geld kun je verdienen?

Als je met afiliate marketing begint, verdien je in het begin helemaal geen geld.

Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat jouw website gevonden wordt in de zoekmachines.

Door steeds weer nieuwe teksten toe te voegen aan je website, zorg je ervoor dat je met steeds meer woorden gevonden wordt in bijvoorbeeld Google.

Dit zal ervoor zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen. Hoe meer bezoekers er naar je website komen hoe meer mensen er op je affiliate link zullen klikken en hoe meer geld je uiteindelijk verdient.

Van alle mensen die beginnen met affiliate marketing is er eigenlijk maar een klein percentage dat ook daadwerkelijk succesvol wordt.

Dat komt vooral omdat de meeste beginners niet voldoende doorzettingsvermogen hebben om er geld mee te verdienen.

Hoe word je succesvol met affiliate marketing?

Hoewel affiliate marketing helemaal niet zo moeilijk is, is er nog steeds maar een klein percentage dat wel succesvol wordt op het internet. Het grote probleem bij beginnende affiliate marketeers is dat ze niet snel genoeg geld verdienen.

Het liefst wil je natuurlijk vandaag beginnen en direct geld verdienen. Met affiliate marketing werkt dat niet zo.

Met affiliate markting ben je erst een hele tijd aan het werk zonder dat je daar direct geld voor krijgt.

Maar na een tijd, begint alle werk dat je in het verleden gedaan hebt, zich uit te betalen.

Vanaf dat moment hoef je nog maar 2 uur per dag te werken voor een fulltime loon bijvoorbeeld.

Affiliate marketing is een lange termijn proces waarbij je steeds een beetje meer gaat verdienen.

Maar om geld te kunnen verdienen moet je het natuurlijk wel kunnen volhouden in het begin.

Teksten schrijven voor je website

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing bestaat je werk voor 75% uit het schrijven van nieuwe teksten. Want hoe meer nieuwe teksten je schrijft voor je website, hoe meer bezoekers er uiteindelijk naar je website komen.

In het begin is de kans groot dat je geen geld hebt om teksten te laten schrijven voor je website. Maar als je eenmaal wat geld begint te verdienen, is het zeker een goed idee om dat wel te doen.

Een van de dingen die ik heb geleerd van affiliate marketing is dat je een website voor jou moet laten werken en niet andersom.

Door je teksten te laten schrijven door een tekstschrijver krijg jijzelf de mogelijkheid om je website te verbeteren.

Je kunt gaan kijken naar waarom bepaalde pagina’s juist heel goed scoren en andere pagina’s wat minder.

Ook kun je dan bekijken hoe je ervoor kunt zorgen dat er nog meer mensen op je links klikken.

Als je altijd zelf al je teksten blijft schrijven is de kans groot dat je niet toekomt aan het verbeteren van je site.

Helemaal niet als je meerdere affiliate websites hebt. Het kost je dan veel tijd om alles te onderhouden.

Hoe lang duurt het voordat je geld gaat verdienen?

Hoe snel je geld gaat verdienen is voor iedere website anders. Het is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren.

Zo kan het zijn dat jouw website veel minder last heeft van concurrentie dan andere websites. Daarnaast kan het ook zijn dat jij veel meer tijd hebt om met je website aan de slag te gaan.

Vaak hoor ik dat een beginnende affiliate binnen 3 maand de eerste commissie heeft verdiend. Vanaf de eerste commissie bouwt het zich langzaam op en krijg je steeds vaker een commissie.

Vaak pas na een jaar of anderhalf jaar, krijg je met enige regelmaat een mooi bedrag op je bankrekening dankzij affiliate markeitng.

Het is vooral belangrijk dat je een goede strategie leert waarvan je weet dat het werkt.

De strategie die ik geleerd heb is de strategie van de affiliate marketing revolutie.

Meer succes met de affiliate marketing revolutie

Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik dat ik het allemaal wel alleen kon. Ik had geen hulp nodig.

Daarom heb ik ook besloten om in eerste instantie geen cursus te volgen en alles zelf uit te zoeken.

Na een tijdje kwam ik erachter dat het op die manier niet ging lukken en kwam ik zo bij Jacko Meijaard van de affiate marketing revolutie terecht.

Ondanks dat ik in het begin vooral sceptisch was over de inhoud van de cursus , heb ik toch maar besloten de cursus aan te schaffen en ervoor te gaan.

Nu anderhalf jaar later verdien ik een mooi bedrag met affiliate marketing en kan ik zeggen dat ik dankzij de affiliate marketing revolutie heb geleerd om geld te verdienen op het internet.

Sindsdien raad ik iedereen aan die ook geld wil verdienen op het internet, om zeker de affiliate marketing revolutie te volgen.

De cursus kost je 47 euro maar je verdient het minimaal 100x terug. De affiliate marketing is daarom echt de moeite waard .

WIl je meer weten over affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie? Ga dan naar de pagina van de cursus en bekijk de video van Jacko. Hij legt je precies uit wat er allemaal mogelijk is.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen