arrow_drop_up arrow_drop_down
Online geld verdienen? Bekijk deze mogelijkheden
28 februari 2020 

Online geld verdienen? Bekijk deze mogelijkheden

Online je geld verdienen, iedereen denkt er wel eens over na. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk, waar moet je beginnen en wat zijn de kansen. Deze vragen zijn goed te begrijpen. Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld social media, een youtube videokanaal, blogs, een eigen website of toch die oude spullen maar eens verkopen. Maar heb je ook gedacht aan een eigen affiliate marketing website. Dit is waarom affiliate marketing misschien wel eens beter bij je past dan je misschien denkt

Laten wij een kijkje nemen in de wereld van online geld verdienen en wie weet breng ik jou na het lezen van dit artikel wel op de allerleukste ideeën. Want dat is mij vaker gelukt.

Over online je geld verdienen

Bij een werkgever krijg je voor elk uur dat je werkt een vergoeding dat we uurloon noemen. Bij online geld verdienen werkt dit anders. Het is dan ook belangrijk om te weten dat dit veel doorzettingsvermogen en vertrouwen vraagt. Zo krijg je bijvoorbeeld pas een vergoeding bij elke verkoop via jouw unieke link of banner, klik op advertenties of nieuwe aanmelding. Dat kan soms best wel even duren, voor je de eerste verkopen, kliks en aanmeldingen hebt gerealiseerd. 

Ook afwegingen over wel of geen kvk afsluiten en bij welke affiliate netwerken jij je moet aanmelden zijn belangrijk. Hierover is op mijn website veel te lezen. Bereid je dus goed voor op jouw eerste ervaring met online geld verdienen.

Geld verdienen met social media

Jij en ik, wij besteden meer dan een uur per dag aan social media. Logisch dat je daarmee ook geld kan verdienen. Want met een uur zitten wij ver onder gemiddeld. Als wij online zijn is onze doelgroep dat ook. Dat maakt dat geld verdienen via social media echt niet lastig hoeft te zijn. Je kan bijvoorbeeld een eigen pagina aanmaken, speciaal product account of aan de hand van je persoonlijke profiel aan de slag. Het enige dat jij hoeft te doen is schrijven, delen, liken en nog dat met enige regelmaat, over een onderwerp waar vooral jij ontzettend veel weet.

affiliate marketing facebook ads

Bij geld verdienen met social media is het vooral belangrijk dat je informatief, uniek en kort van stuk bent en blijft. Hoe graag je ook een heel verhaal zou willen vertellen. Daarbij doet beeld- en geluidsmateriaal het goed om extra op te vallen. 

Omdat geld verdienen met beeld- en geluid advertenties van bijvoorbeeld adsense niet mag, ben je aangewezen op een creatieve manier van adverteren. Hiervoor is affiliate marketing bij uitstek geschikt, hoewel niet elke affiliate adverteerder het zal toestaan. Let hier goed op bij het gebruiken van de advertenties. Zo kun je eindeloos informatie delen waarbinnen je een affiliate link deelt. Handig, doeltreffend en je hebt volledige vrijheid in wat je op welke manier deelt. 

Geld verdienen met social media is dus goed mogelijk. Maar ook bij sociale media is unieke content, regelmatig publiceren en ook voor volgers belangrijk. Verlies dat niet uit het oog.

Geld verdienen met een eigen youtube kanaal

Wanneer je geld wilt verdienen met een eigen youtube kanaal is videocontent heel belangrijk. Je moet immers wel iets hebben om te kunnen publiceren. Daarnaast moet je het ook leuk vinden om te kunnen volhouden. Elke keer opnieuw met verfrissend en verrassend videomateriaal te komen. Het onderwerp waarover jou youtube kanaal gaat moet je dus echt interesseren, inspireren en aanspreken. Jouw volgers verwachten immers vaker en met regelmaat een nieuwe video om te bekijken. 

Affiliate marketing zonder websiteNadat je langer bezig bent, meerdere video’s in je youtube kanaal hebt staan en een redelijk vaste groep volgers (het publiek of de kijker) hebt is het tijd voor de volgende stap. Het weergeven van advertenties of het toepassen van affiliate marketing. De aansluiting van advertenties en affiliate marketing op het video content is belangrijk. Hoe beter dit op elkaar aansluit, hoe groter de kans dat je geld zal verdienen. 

Juist bij een eigen youtube kanaal is verfrissend nieuw content belangrijk. Dat zorgt er namelijk voor dat je steeds opnieuw meer publiek krijgt die je video’s bekijken. Dat zal je uiteindelijk geld opleveren door de advertenties die je plaatst of de affiliate marketing die je toepast. 

Het plaatsen van advertenties in video’s is de meest eenvoudige manier om geld te kunnen verdienen met een eigen youtube kanaal. Een andere optie is werken met affiliate marketing via youtube. In beide gevallen kun je oneindig veel commissie gaan verdienen. 

Geld verdienen met bloggen 

Ik ben een groot liefhebber van echte blogs de de breedste zin van het woord. Ze lezen niet alleen lekker, ze zijn vaak ook interessant. Daar ligt de kans en kracht om met een blog geld te kunnen verdienen. Want waarom alleen vertellen over de nieuwe televisie, black friday deals van coolblue of welk ander onderwerp. Als je er ook met een link waarmee je geld kan verdienen naar kan verwijzen. Precies, ook hier komt affiliate marketing weer uitstekend tot zijn recht. Zo zie je maar weer dat je het eigenlijk overal kan inzetten en het je volledige vrijheid geeft. 

Natuurlijk kun je bij een blog ook kiezen voor het plaatsen van adsense advertenties en links. Daarnaast misschien zelfs leveranciers aanschrijven om een positieve blog te laten maken over een product wat je daarna mag houden. Maar daar verdien je lang niet zoveel aan of zelfs slechts eenmalig als met affiliate marketing. 

Een blog heeft daarnaast nog een ander leuk voordeel. Je bent namelijk niet gebonden aan product specifieke en formele taal. Een blog omvat eigenlijk alles wat je elders op een website niet kwijt kan. Handig, praktisch en je kan hier geld mee gaan verdienen. 

Geld verdienen met je eigen website

affiliate website kopenVoor het verdienen van geld met een eigen website kun je gebruik maken van een aantal methoden. De meest populaire van dit moment is affiliate marketing. Gevolgd door het plaatsen van advertenties (veelal adsense) of het zelfstandig verkopen van advertentieruimte. Een andere mogelijkheid is het te koop aanbieden van blog plaatsingen op je website. Je geeft bezoekers dan de mogelijkheid om tegen een vergoeding een informatief blog te plaatsen waarin je een vooraf afgesproken aantal links naar bijvoorbeeld je website mag plaatsen. Dit laatste is ook nog eens interessant voor de vindbaarheid in bijvoorbeeld zoekmachines als google en bing. Je moet dan uiteraard wel rekening houden met de seo standaarden en optimalisatie.

Wanneer je geld wil verdienen met een website heeft dat natuurlijk tijd nodig. Vaak duurt het enkele maanden tot je de eerste vooruitgang merkt en soms wel een half jaar tot de eerste commissie een feit is. De reden dat slechts weinigen het kunnen volhouden en voortijdig afhaken. Er is voor geld verdienen met je website dus echt wel doorzettingsvermogen, vertrouwen in wat je doet en de nodige creativiteit nodig om steeds opnieuw (ondanks je nog geen resultaat ziet) actueel en vernieuwend te zijn.  

Maak jij de keuze voor affiliate marketing? Bekijk dan ook het complete stappenplan voor affiliate marketing voor beginners eens.  Hierin lees je stap voor stap wat het betekent, werkt en hoe jij ermee kan beginnen.

Geld verdienen als affiliate met je eigen website heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere methodes, deze voordelen zijn:

  • Je bouwt aan een eigen unieke website
  • Tijd die je investeert ga je later terugverdienen
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op commissie
  • Je hebt zelf alle vrijheid, mogelijkheden en het beheer

Geld verdienen door spullen te verkopen

Staat jouw zolder of garage vol met spullen die je niet meer gebruikt? Dan kun je die natuurlijk proberen te verkopen op marktplaats of facebook. In beide gevallen is de kans groot dat je best wel wat geld voor kan krijgen. Het voordeel van spullen op het internet verkopen is dat je er met weinig moeite toch nog wat voor kan krijgen. Het kan dus lonend zijn.

Een nadeel is dat je onbekende mensen over de vloer kan krijgen, soms artikelen moet versturen en niet iedereen even serieus blijkt. Daar moet je natuurlijk mee om kunnen gaan. Daarnaast is de verkoop en de opbrengst slechts eenmalig. 

Geld verdienen met de affiliate marketing Revolutie

Je hebt gelezen dat je affiliate marketing op verschillende manieren kan toepassen en inzetten om online geld te verdienen. Hier vertellen we je graag meer over met de affiliate marketing revolutie. Je maakt stap voor stap kennis met affiliate marketing aan de hand van praktische video’s. Wat je leert kun je in vrijwel direct toepassen op je eigen website. 

De affiliate marketing revolutie is er voor iedereen die serieus aan de slag wil met een eigen affiliate webshop, affiliate weblog, affiliate social media kanaal, affiliate middels youtube kanaal of welke andere unieke vorm als affiliate dan ook. Met de affiliate marketing revolutie krijg jij de fijne kneepjes snel onder de knie.

Ik heb zelf enorm geprofiteerd van de affiliate marketing revolutie. Het heeft mij ervan overtuigd dat je met inzet, doorzettingsvermogen en de juiste informatie stap voor stap richting meer en meer commissie verdienen gaat en er geen beperkingen zijn aan online geld verdienen, behalve de tijd die jij wil investeren.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen