Geld verdienen naast je uitkering? Ontdek de mogelijkheden


Wanneer je geld wilt verdienen naast je uitkering is het belangrijk te weten dat je gehouden bent aan regels. Welke regels dit zijn is afhankelijk van de uitkering die je ontvangt en van wie je de uitkering ontvangt. Bijna altijd heeft geld verdienen naast een uitkering gevolgen, dit kan door het in mindering brengen van de verdiensten op de uitkering. Maar de gevolgen kunnen ook verder gaan dan inkomen in mindering brengen op een uitkering. Een voorbeeld hiervan is het moeten terugbetalen van inkomsten met terugwerkende kracht. Ongeacht of de verdiensten slechts eenmalig waren. 

Het is dus verstandig om schriftelijke toestemming te vragen en krijgen voor je begint met het verdienen van geld naast een uitkering. Dit kun je aanvragen bij de uitkeringsinstantie waarvan je de uitkering ontvangt. Dit kan de gemeente zijn in het geval van bijstand of het UWV bij ziektewet, wia en andere uitkeringen.

Ik vertel je meer over geld verdienen naast je uitkering in dit artikel. Je krijgt antwoord op vragen waarmee je misschien al langer rondloopt. 

Mag je naast een uitkering geld verdienen

Je mag naast een uitkering geld verdienen. Echter kunnen aan extra verdiensten wel een aantal consequenties zitten. Veel worden er in dit artikel al besproken. Maar in de regel is het zo, wanneer je kan werken, mag je werken. Dat jij geld kan verdienen is niet alleen voor jou een voordeel. Ook de uitkeringsinstantie die de verdiensten in mindering brengt op de uitkering die je ontvangt heeft voordelen. De lagere uitkeringslasten zijn hier een goed voorbeeld van. 

Je kunt je misschien voorstellen dat je ook verplicht kan worden om te werken. Als de uitkeringsinstantie een geschikte baan voor je heeft bijvoorbeeld. Is dit het geval? Dan ben je verplicht om de baan te accepteren. Het kan dus ook in je voordeel werken als je zelf zorgt voor  bijverdiensten. Daarmee kun je bijvoorbeeld voldoen aan het deel waarvoor je goedgekeurd bent om werk te verrichten.

Wat valt voor een uitkeringsinstantie onder werk

Als eerste is het belangrijk te weten wat een uitkeringsinstantie onder werk verstaat. Bij werk denk je misschien alleen onder vrijwilligers of betaald werk. Maar voor de instantie die je uitkering betaald behoren ook klusjes als de buurman helpen, bijles geven of het uitvoeren van een reparatie onder werk. Met of zonder vergoeding maakt hiervoor geen verschil. Je bent ook gehouden aan het doorgeven van wat je doet. Dit komt door de informatieplicht die je met een uitkering hebt. Dit is voor vrijwel elk soort uitkering gelijk. Of het werk dat je hebt verricht invloed heeft op je uitkering beslist de uitkeringsinstantie naar aanleiding van het geldende wettelijke reglement. 

Wat valt voor een uitkeringsinstantie onder inkomen

Je verkoopt misschien wel eens een tweedehands artikel op marktplaats. Wanneer dit incidenteel gebeurt  is er natuurlijk weinig aan de hand. Maar wanneer het een manier om extra inkomen te hebben omdat het bedrijfsmatig gebeurd is dat een andere zaak. Dit moet je dan ook melden, wat eigenlijk voor elk soort bijverdiensten hetzelfde is. Zoals bijvoorbeeld de reparatie aan de fiets van de buren, het maaien van gras of vrijwilligerswerk bij de kerk om de hoek waar je een vergoeding voor krijgt.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Wanneer je dus inkomen hebt moet je deze doorgeven en aangeven hoe je er aan komt. Maar vaak ook of dit vaker gaat gebeuren of dat het slechts eenmalig was.

Wat is de beste manier om geld te verdienen naast een uitkering.

Je weet dat je extra geld moet doorgeven aan je uitkeringsinstantie. Wat er onder werk wordt verstaan en wat onder inkomen. Maar wat is nu de beste manier om geld te verdienen naast een uitkering. Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen. Misschien denk je aan geld verdienen met thuiswerken. Maar misschien is project 24 meer voor jou! Je leert in een periode van 24 maanden je huidige uitkering of inkomen te vervangen door een passief inkomen uit affiliate marketing

Gedurende een periode van 24 maanden leer je over affiliate marketing. Stap voor stap volg je online cursussen en trainingen. Krijg je de beste tools en handvatten die je verder zullen brengen. En pas je geleerde technieken en methoden toe op je eigen affiliate website. Iets waardoor je veel zal leren, wat je ook nog eens verder zal brengen.

Zonder betaling van commissie zijn er geen verdiensten

Wanneer je minimale inkomsten hebt, wat de eerste maanden zo zal zijn, zou het zonde zijn om deze te melden bij de uitkeringsinstantie. Daarom is het verstandig om de betaal grens te verhogen. Hoe verleidelijk een uitbetaling ook is, uiteindelijk is de kans groot dat het door jouw inspanning verzadigde commissie zal worden ingehouden op de uitkering. En zolang de verdiensten uitsluitend digitaal vermeld staan zonder de uitbetaling heb je daarom niets te vrezen.

De betaalgrens of automatische betaling kun je bij vrijwel elk affiliate netwerk uitschakelen en weer inschakelen op het moment dat dit de moeite waard is.

Bouwen aan een passief inkomen door affiliate marketing

Tradetracker ervaringen

Met affiliate marketing bouw je aan een website die geld voor je zal verdienen. Dit noem je ook wel een passief inkomen. Zelfs als jij slaapt kunnen klanten via je website kopen. Maar voor het zover zal zijn heb je de cursus al voor een groot deel doorlopen. Een eerste keer commissie ontvang je doorgaans pas na enkele maanden tot soms wel een jaar. Waarbij je in de tussentijd verder bouwt aan je affiliate website.

Voor het bouwen van een affiliate website heb je dus veel doorzettingsvermogen nodig. Je kan je misschien voorstellen dat je hard moet werken, zonder nog enige vorm van geld te hebben verdiend.

Maar gelukkig ontvang je in de tussentijd gewoon je uitkering. Dat geeft je zekerheid in je persoonlijke financiële situatie. Waardoor jij rustig verder kan bouwen zonder enige kennis van programmeertalen. De verkoopmethodes, opbouw van je website en alles waar daarbij komt kijken leer ik je met de online video cursus. 

Het enige dat jij nodig hebt om een passief inkomen op te bouwen is:

  • tijd om de cursus te volgen en informatie te lezen
  • een eigen wordpress website om alles in de praktijk te brengen
  • doorzettingsvermogen om het bouwen vol te houden

Ik ben er zeker van dat jou dit zal aanspreken. Want terwijl jij aan al je verplichtingen die bij een uitkering horen kan voldoen bouw jij verder. Zonder dat dit consequenties heeft voor de hoogte van de uitkering die je ontvangt. 

Dus ook jij kan geld verdienen naast je uitkering

Iedereen kan dus geld verdienen naast een uitkering. Ook jij! Maar weet natuurlijk wel waar je aan begint of wat je verplichtingen zijn met betrekking op je uitkering. Zo voorkom je een hoop onnodig gedoe zonder dat je echt geld hebt verdiend. Ik help je hier graag bij en vertel je alles over het bouwen van je eigen succesvolle affiliate marketing website. Met de cursus leer je dus niet alleen de technieken en verkoopmethoden. Je leert vooral om affiliate te zijn van een onderwerp dat je aanspreekt.

Zo zijn er veel verschillende affiliate netwerken waarbij jij je kan aansluiten. Je bent dan echt verzekerd te mogen schrijven en publiceren over onderwerpen die je aanspreken. Doen wat je leuk vindt en daar op langere termijn geld mee verdienen. Wie wil dat nu niet. Netwerken waar jij je gratis op kan aanmelden. Om geld te verdienen naast je uitkering. Een fijn idee dat jij naar zelfstandigheid toe kan werken. En na hard werken weer op eigen benen kan staan.

Waar moet je rekening mee houden bij affiliate marketing

Voor je begint met affiliate marketing is het goed te weten wat dit betekend. Het is zeker geen manier om snel geld te verdienen. Wanneer je begint met affiliate marketing kan het zomaar maanden duren voor je een eerste commisie hebt verdiend. Maar naarmate je langer bezig bent kan dit aanzienlijk oplopen. De tijd en kennis die je investeert is dus voor lange termijn. Je hebt om te beginnen dus veel doorzettingsvermogen nodig om steeds opnieuw bezig te zijn met de website. Zodat je een optimale groei kan doormaken. De affiliate marketing revolutie kan je hierbij helpen.

De affiliate marketing revolutie, ga ervoor!

Ik heb het al een beetje laten doorschemeren, de affiliate marketing revolutie. Waarbij je aan de hand van praktische video’s de technieken en verkoopmethoden leert. Zodat je stap voor stap werkt aan een eigen succesvolle affiliate website. De affiliate marketing revolutie is een compleet en bewezen methode. Niet om snel geld te verdienen, maar om op termijn wel veel geld te kunnen verdienen. 

Alle informatie die je zoekt kun je in de affiliate marketing revolutie vinden. De uitgebreide cursus vereist geen voorkennis en is voor iedereen toegankelijk. Wil jij echt aan de slag om straks gedag te zeggen tegen je uitkering? Knallen en ook nog iets bereiken. Dan is de affiliate marketing revolutie wat je nodig hebt.

Een ander voordeel dat de affiliate marketing revolutie heeft is dat je leert om geld te verdienen. De tijd die je ermee bezig bent is dus nuttig besteed. En wat je hebt geleerd kun je toepassen op een eigen website. 

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content