arrow_drop_up arrow_drop_down
Geld verdienen naast je studie? Zo verdien je online geld
12 maart 2020 

Geld verdienen naast je studie? Zo verdien je online geld

Je gaat naar school of bent aan het studeren. Naast de vele uren op school blijft er niet heel veel tijd meer over om een baan te nemen bij een supermarkt of kledingwinkel. Ook heb je er niet zin om pizza’s te gaan bezorgen. Maar wat moet je dan doen om toch wat geld binnen te halen naast je opleiding? Heb je wel eens gekeken naar geld verdienen op het internet?

De kans is groot dat je al weet dat het mogelijk is om geld te verdienen op het internet alleen heb je er nog niet echt moeite voor gedaan om op te zoeken hoe dat precies werkt. Dat is waarom ik dit blogbericht voor je heb geschreven zodat ik je direct een mogelijkheid geef waarmee jij naast je studie een mooi inkomen kunt opbouwen. Klinkt veelbelovend? Lees dan zeker verder.

Geld verdienen naast je studie

Als je naar school gaat is de kans groot dat je daarnaast ook nog tijd wil hebben om leuke dingen te doen. Toch kosten veel van de leuke dingen die je kunt doen geld. Daarom moet je ook naast je studie nog aan het werk om wat geld bij elkaar te verdienen.

waarom een affiliate marketing cursus volgen

Je zou er dan natuurlijk voor kunnen kiezen om een baan te nemen als vakkenvuller bij de supermarkt, of aan het werk te gaan in een kledingwinkel. Maar laten we eerlijk zijn echt veel geld verdien je er niet mee.

Sinds de komst van het internet zijn er heel veel nieuwe manieren bij gekomen om geld te verdienen die in de meeste gevallen minder werk kosten dan werken als vakkenvuller.

Zo heb je meer vrije tijd over naast je studie en het werken en kun je dus meer leuke dingen doen. Ook goed om te weten is dat als je aan de slag gaat met online geld verdienen, de kans groot is dat je ook nog meer gaat verdienen dan in een supermarkt.

Daarom wil ik je graag kennis laten maken met een relatief makkelijke manier van geld verdienen. Namelijk affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Het zou kunnen dat jij vandaag voor het eerst hoort over de term affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je in ruil daarvoor een commissie.

Het mooie aan affiliate marketing is dat je eigenlijk geheel zelf kunt bepalen wanneer je gaat werken en hoeveel uur je gaat werken. Dat komt omdat je met affiliate marketing alleen maar je eigen website hoeft te onderhouden.

Als jij elke dag aan je website wilt gaan werken kun je dat natuurlijk doen, maar ook met een paar uurtjes per week kun je al een heel mooi inkomen opbouwen.

De beste manier om te starten met afiliate marketing is door je eigen website te maken. Via deze website geef je dan informatie over een bepaald onderwerp en zorg je ervoor dat bezoekers die naar je website komen op je affiliate links klikken.

Telkens als een bezoeker dan op je affiliate link klikt en besluit het product dat je promoot te kopen, ontvang jij daarvoor een commissie.

Hoewel dit in het kort makkelijk klinkt, kan het nog vrij lastig zijn om je eerste euro’s te verdienen op het internet. Maar als je een goed systeem hebt en een goede methode wordt het allemaal al een stuk makkelijk.

Starten met affiliate marketing naast je studie

Je gaat al aardig wat uren naar school dus naast je opleiding is er niet heel veel tijd meer over om te werken. Dan is het juist een goed idee om te starten met affiliate marketing. Met een uurtje per dag kun je namelijk bouwen aan een grote website die je op lange termijn steeds meer inkomsten gaat opleveren.

Hoe werkt affiliate marketing via Coolblue

Eerst moet je voor jezelf bepalen welke producten je wilt gaan promoten. Hiervoor zou je kunnen kijken bij de categorieen van Bol.com. Het is namelijk mogelijk om alle producten uit de bol.com webshop te promoten op je eigen website.

Als je eenmaal een of meerdere producten hebt gevonden is het tijd om daarvoor een website te maken. Je maakt dan een website over onderwerpen die te maken hebben met de producten die je promoot.

Op deze manier zorg je ervoor dat er bezoekers naar je website komen die mogelijk ook geinteresseerd zijn in de producten die je promoot

Hoe meer van die bezoekers er naar je website komen hoe groter de kans dus is dat er ook daadwerkelijk mensen via jouw speciale link de producten zullen kopen. Zo verdien je dus steeds meer geld.

Hoeveel geld kun je verdienen?

Lijkt affiliate marketing je wel wat? Dan wil je natuurlijk graag weten hoeveel geld je ermee kunt verdienen. Een nadeel van affiliate marketing is namelijk dat je er niet direct geld mee verdient.

Voordat je geld kunt verdienen moet je eerst je website opbouwen en ervoor zorgen dat er veel bezoekers naar je website komen.

Dit doe je door content te publiceren op je website. Hoe meer teksten je voor je website schrijft, hoe sneller je meer bezoekers naar je website krijgt en hoe meer geld je gaat verdienen op het internet.

In het begin verdien je dus helemaal niets aan affiliate marketing, maar als je al een tijdje bezig bent kunnen de bedragen flink oplopen. Zo verdient Jacko Meijaard een van de grootste affiliates in Nederland meer dan 50.000 euro per maand met affiliate marketing.

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Zoals je aan de screenshot ziet, verdient Jacko ongeveer 3600 euro op een dag met affiliate marketing. Het is daarbij wel belangrijk dat je beseft dat hij al 10 jaar bezig is met affiliate marketing.

Toch kun je ook na enkele maanden al mooi wat extra geld verdienen en er zelfs binnen een jaar een fulltime inkomen aan verdienen. Dat terwijl je hooguit 2 uurtjes per dag aan het werk bent voor je website.

Ook geld verdienen met affiliate marketing? Ga dan aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie. Een videotraining die je stap voor stap laat zien hoe je geld verdient op het internet.

Waarom is affiliate marketing zo een mooie manier om geld te verdienen?

Je vraagt je misschien af waarom je affiliate marketing zou moeten kiezen boven het zoeken van een bijbaan. Daar verdien je tenslotte direct geld mee en weet je zeker dat voor elk uur dat je werkt je ook betaald krijgt.

Wat echter een groot voordeel is van affiliate marketing is dat je als je website geld begint op te leveren, je ook betaald krijgt als je niet aan het werk bent. Je website is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week online.

Dat betekent ook dat als jij met een paar vrienden of vriendinnen op vakantie bent, jouw website gewoon voor jou blijft werken.

Ook als je in bed ligt te slapen kan het zijn dat er mensen op je website komen die via jouw link producten bestellen.

In het begin lijkt het alsof je alles voor niets doet, maar als je langer bezig bent met affiliate marketing zal je merken dat je er veel geld mee kan verdienen.

Beste manier om affiliate marketing te leren

Als je hebt besloten om het eens te proberen en aan de slag te gaan met affiliate marketing, zijn er veel verschillende methodes om het te leren. Je kunt bijvoorbeeld via YouTube de informatie bij elkaar verzamelen, maar je kunt er ook voor kiezen om een videotraining te volgen.

Toen ik begon met affiliate marketing heb ik ervoor gekozen om een video training te volgen. Op deze manier leer je stap voor stap hoe je kunt beginnen met affiliate marketing en sla je daarmee geen belangrijke stappen over.

Dankzij de cursus wist ik precies wat ik moest doen en verdien ik nu een fulltime inkomen op het internet.

Wil je meer weten over affiliate marketing en de cursus? Bekijk dan eens de pagina van de video cursus. Hier kun je direct meer te weten komen over affiliate marketing en de cursus.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen