Geld verdienen met testen van producten?
13 maart 2019 

Geld verdienen met testen van producten?

Je bent op zoek naar manieren hoe je geld kunt verdienen op het internet en je bent vervolgens terecht gekomen bij het testen van producten voor geld. Dat kun je doen via allerlei verschillende websites, maar er is een betere manier.

In dit blogbericht ga ik je vertellen hoe je geld kunt verdienen met het testen van producten en jij hier veel geld mee kan verdienen.

Lees daarom zeker verder.

Hoe kun je geld verdienen met het testen van producten?

Om geld te verdienen met het testen van producten heb je direct meerdere mogelijkheden. Er zijn namelijk websites, waar jij je kunt aanmelden om producten te testen.

Vervolgens geef je aan hun je mening en krijg je daar een kleine vergoeding voor. Hoewel deze manier in het begin heel makkelijk lijkt, help je eigenlijk andere websites om meer geld te verdienen.

Een beter manier om geld te verdienen is door eigenlijk hetzelfde te doen als de websites waarvoor jij je kunt aanmelden.

In plaats van dat je reviews maakt voor hun website, maak je nu eerst een eigen website en schrijf je reviews over producten die je hebt getest.

In het begin verdien je daar waarschijnlijk niet zoveel geld mee, maar als je dite een langere tijd blijft doen zeker wel.

Reviews schrijven van producten

Om geld te verdienen moet je een eigen website maken. Een eigen website maken is helemaal niet moeilijk en als je er niet uit komt kun je met de affiliate marketing revolutie makkelijk je eerste affiliate marketing website maken.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Daar wordt het namelijk stap voor stap uitgelegd met een videotraining. Als jij je eerste affiliate website hebt gemaakt, ga je aan de slag met het schrijven van reviews over producten die je hebt getest.

Nadat je de review helemaal beschreven hebt op je website kun je er ook nog voor kiezen om er een video review bij te maken. Dit geeft je weer een extra mogelijkheid dat mensen je zien op het internet.

Aan het einde van de review zet je dan een affiliate link neer. Dit is een speciale link waarop mensen kunnen klikken.

Als ze dan via jou het product aanschaffen bij de aanbieder, krijg je daarvoor een commissie.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij je producten promoot van iemand anders. Telkens als iemand via jouw speciale affiliate link naar de pagina van de aanbieder gaat, en besluit het product via jouw link te kopen, krijg jij daarvoor een commissie.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van affiliate marketing omdat het voor hun een hele goedkope manier van marketing is. Ze hoeven de affiliates namelijk alleen maar te betalen als er een succesvolle verkoop plaatsvindt.

Dat betekent ook dat jij als affiliate alleen maar een vergoeding krijgt als je een product succesvol promoot.

Het kan even duren

Als je begint met affiliate marketing verdien je nog niet direct geld. Je moet namelijk eerst je website opbouwen met waardevolle informatie, zodat er steeds meer bezoekers naar je website komen.

Pas als je een heleboel reviews hebt geschreven en er mensen naar je website komen, heb je de mogelijkheid om geld te verdienen met het schrijven van reviews.

Wat wel mooi is aan het hebben van je eigen review website, is dat je een review maar één keer hoeft te schrijven en je daarna continu geld kan blijven verdienen aan de producten die je promoot.

Zelfs als je ligt te slapen of op vakantie bent. Dat is de kracht van affiliate marketing.

Aanmelden bij een affiliate netwerk

Om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing is het belangrijk dat je je gaat aanmelden bij een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is een tussenpersoon tussen jou en de aanbieder van een product.

Een affiliate netwerk zorgt ervoor dat er netjes geregistreerd wordt als jij een commissie hebt verdiend en zorgt er ook voor dat jij dat geld netjes krijgt uitbetaald.

Populaire affilaite marketing netwerken om je voor aan te melden zijn:

Sommige webshops of bedrijven maken geen gebruik van een affiliate netwerk en doen affiliate marketing via hun eigen website.

In sommige gevallen werkt dat prima, maar je hebt daarmee niet altijd garantie dat het betrouwbaar is.

Het zou namelijk zomaar kunnen dat jij eigenlijk veel commissies hebt gescoord, maar dat het affiliate systeem dat niet registreerd.

Je krijgt dan niet uitbetaald terwijl de aanbieder wel nieuwe klanten krijgt. Daarom raad ik je aan om als beginner altijd te starten bij een affiliate netwerk, zodat je zeker weet dat je ook netjes uitbetaald krijgt.

Geld verdienen met het testen van Producten tips

Als je gaat beginnen met het schrijven van je eigen reviews, heb ik nog een aantal tips die je daarbij zullen helpen. Met de onderstaande tips schrijf je betere reviews en is de kans daardoor groter dat je geld gaat verdienen.

Schrijf uitgebreide reviews

Een van de belangrijkste dingen voor een goede website is content. Daarom is het een goed idee om je reviews zo uitgebreidt mogelijk te maken. Met een review van 300 woorden is de kans groot dat je nog niet alles hebt verteld over het product.

Probeer daarom reviews te schrijven van minimaal 1500 woorden. Met dit aantal komt er voldoende goede tekst op je website om ervoor te zorgen dat je website groeit in de zoekmachines.

Als je moeite hebt met het schrijven van teksten voor je website, bekijk dan eens onze commerciële content pagina.

Daarnaast is het ook een goed idee om iedere week minimaal één nieuwe review te schrijven voor je website. Meer per week is natuurlijk beter, maar als jij je aan het minimum van één per week kunt houden ben je al goed op weg.

Wees vooral eerlijk

Bij het schrijven van een goede review is het vooral belangrijk dat je eerlijke informatie geeft. Vaak lees ik op het internet reviews die eigenlijk alleen maar positieve informatie over het product te vertellen hebben.

Aangezien ik zelf ervaring heb met affiliate marketing, weet ik dan direct dat de eigenaar van de website alleen maar wil verkopen en niet eerlijk is over de review.

Een review bestaat namelijk nooit alleen maar over positieve eigenschappen, maar kunnen soms ook negatief zijn.

Als een product niet helemaal is zoals je verwacht had, is het natuurlijk ook belangrijk om dat te vermelden. Wees daarom altijd eerlijk bij het schrijven van een review.

Schrijf ook blogs naast het schrijven van reviews

Als je wilt dat er snel meer bezoekers naar je website komen, is het belangrijk om veel waardevolle informatie te geven.

Het is daarom een goed dee om naast het schrijven van reviews, ook af en toe een blogbericht te publiceren.

Dit kan dan over alles gaan dat te maken heeft met de producten waarover je een review hebt geschreven.

Kies een niche

Door te gaan voor een bepaalde categorie producten oftewel een niche, heb je sneller kans dat je gevonden wordt in de zoekmachines. In plaats van dat je dan bijvoorbeeld fietsen wilt gaan reviewen, werkt het vaak beter om bijvoorbeeld alleen elektrische fietsen te gaan reviewen.

Hierdoor ben je een stuk selectiever waardoor je minder last hebt van concurrentie en sneller scoort in de zoekmachines.

Dit zal ervoor zorgen dat je steeds meer bezoekers naar je website krijgt, waardoor steeds meer mensen op je affiliate links zullen klikken en waardoor je steeds meer geld zal verdienen.

Affiliate marketing revolutie volgen

AMR 2019 transparant

Je weet nu wat de beste manier is om geld te verdienen met het testen van producten. Ook weet je wat affiliate marketing is. Om zo snel mogelijk je eerste commissie te verdienen met affiliate marketing raad ik je aan eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Jacko zelf is al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient heel veel geld op het internet. Hij leert je stap voor stap hoe je succesvol wordt met affiliate marketing in zijn vernieuwde video training.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down