Geld verdienen met schrijven
5 december 2018 

Geld verdienen met schrijven

Wil je geld verdienen met schrijven? Dan kun je dat op twee manieren doen. Er zijn namelijk mensen die graag teksten van jou willen bestellen, zodat zij op lange termijn geld gaan verdienen met hun website, of jij schrijft teksten voor je eigen website, zodat jij op lange termijn veel geld kunt gaan verdienen met affiliate marketing.

[cta id=”” align=”none”]

Geld verdienen met schrijven

Als je het hebt over geld verdien met schrijven denk je al snel aan het publiceren van een boek. Natuurlijk hoeft dat helemaal niet en kun je ook schrijven op je eigen website. Het mooie hiervan is, is dat je zoveel kunt publiceren als je zelf wilt, en als je het goed doet gaan heel veel mensen het lezen.

Als je dan toch gaat schrijven voor je website, kun je er net zo goed affiliate marketing aan koppelen. Hiermee kun je namelijk producten promoten van andere mensen, in ruil voor een commissie.

Stel jij vindt het leuk om te schrijven over honden, dan kun je daaraan bijvoorbeeld een E-book om honden te trainen bij verkopen. Dit hoef jij natuurlijk zelf niet te bezitten. Het enige wat jij doet is de bezoeker doorsturen naar de verkooppagina van het boek. Als die bezoeker het boek dan koopt, verdien jij geld.

Affiliate marketing strategie

Hoeveel kun je verdienen met je website?

Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoeveel jij gaat schrijven. Hoe meer teksten je schrijft, hoe beter je uiteindelijk gevonden gaat worden in de zoekmachines. Wat vooral mooi is aan affiliate marketing is dat je de teksten maar een keer hoeft te schrijven en ze vervolgens voor altijd op je website blijven staan. Zo maak je zelfs kans om geld te verdienen aan je schrijfwerk terwijl je slaapt, of een dagje op stap bent.

Als je liever niet met een eigen website aan de slag gaat kun je jezelf ook aanmelden als freelancer. Zelf doe ik dit ook en verdien ik naast mijn affiliate websites, ook nog geld met het schrijven voor andere websites.

Het is altijd goed om meerdere bronnen van inkomsten te hebben. Maar meerdere bronnen van inkomsten kunnen natuurlijk ook meerdere affiliate marketing websites zijn.

Wil je echt geld verdienen met schrijven dan is affiliate marketing echt een aanrader. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een product voor wat je kunt promoten.

affiliate email marketing

Hoe lang duurt het voordat het geld verdienen met schrijven lukt?

Het kan wel een hele tijd duren voordat jij je eerste inkomsten gaat binnen halen met schrijven. Maar dat is ook zo als je boeken gaat schrijven. Je moet er namelijk dan eerst nog op wachten voordat ze gepubliceerd worden en dan moet je ze zelf nog promoten.

Met een eigen website gaat dat proces een stuk sneller. Je mag namelijk alles publiceren wat je maar wilt en het wordt eigenlijk binnen no-time weergegeven in Google.

Als je minimaal een keer per week een blogbericht van minimaal 1000 woorden weet te publiceren dat relevant is voor je website, en het product dat je wil gaan promoten. Bestaat er een kans dat je binnen twee maand al geld gaat verdienen. Maar staar niet blind op het geld verdienen, want het kan ook een hele tijd duren voordat er ook maar een beetje bezoekers naar je website komen.

Deze bezoekers heb je nodig om te kunnen verkopen. Maar hoe meer bezoekers jij naar je website krijgt, hoe meer kans je hebt om te verkopen. Dan is het maar net afhankelijk van hoe veel commissie jij krijgt, hoe veel je verdient.

Mijn ervaring met schrijven voor affiliate marketing

Zelf ben ik nu al een tijdje bezig met verschillende websites, en schrijf ik dus over diverse onderwerpen. Het leuke aan affiliate marketing vind ik persoonlijk dat je gewoon kan doen wat je wilt. Het is jouw website dus jij bent de baas.

Als je geld gaat verdienen met affiliate marketing geeft dat een ontzettend goed gevoel, en weet je dat je ook wat betreft het schrijven op de goede weg bent. Tijdens het opzetten van je eerste affiliate website leer je echt heel erg veel.

Als je dan langer met affiliate marketing bezig bent, wordt je ook een ander mens. Je werkt dan niet meer voor directe resultaten maar weet in je achterhoofd dat van alle werk dat je doet, je op een later moment beloond gaat worden. Het kan dan zomaar zijn dat als jij lekker op vakantie bent, je nog steeds dagelijks geld verdient terwijl je niet aan het werk bent.

Dat is voor mij de motivatie om hier gewoon mee door te gaan. Ook al verdien ik nu soms nog maar een beetje, ik geloof dat het kan. En als ik een commissie kan binnenhalen, kan ik er ook tien binnen halen.

Makkelijk beginnen met affiliate marketing

Vooral als je een beetje goed kan schrijven is affiliate marketing super simpel. Je zou bij wijze van, gewoon een middag in de maand kunnen gaan zitten en dan een stuk of 4 blogs schrijven die je dan verspreidt over de maand kan publiceren. Zo heb jij je website in een dag voorzien van een hele maand content.

Nu verdien je daar nog niet direct aan, maar stel je voor dat je een dag in de maand werkt, en aan het eind van de maand 1500 euro op je bankrekening krijgt. Dan is het ineens super lekker verdienen. En geloof me het kan. 1500 euro in de maand met affiliate marketing is een heel redelijk bedrag.

Er zijn zelfs affiliates die meer dan 10.000 euro per maand verdienen met affiliate marketing. Een goed voorbeeld daarvan is Jacko Meijaard.

wat is een affiliate website

De affiliate marketing revolutie

Jacko Meijaard is een succesvolle affiliate/ internet marketeer die zijn volledige inkomen met internet marketing verdient. Hij is dan ook de oprichter van de online videocursus de affiliate marketing revolutie. Hij leert je daarmee in stappen hoe jij je eerste affiliate marketing website online krijgt, en wat er voor nodig is om echt succesvol te worden.

Je kunt hem vertrouwen op zijn woord want hij doet precies het zelfde als dat hij uitlegt in de cursus. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb en dat ik nu ook geld verdien met affiliate marketing. Dan wel niet zo veel als Jacko zelf, maar als ik door blijf gaan, ga ik ook een mooi bedrag in de maand verdienen.

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down